Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Herent:

Extra kamer op plat dak bouwen

Plannen uittekenen om extra kamer van 2.5m x 6m met raam in te maken op plat dak.

Verzakking van oude woning nakijken

Onderzoek van bestaande woning uit de jaren 40. Gaat om een verzakking.

Opmeten en plannen tekenen bouwmelding

Plannen tekenen : Om mijn bouwmelding bij de gemeente in te dienen zoek ik iemand die het inplantingsplan van het huis kan tekenen en de gevelaanzichten.

Verbouwingen

Aan mijn huis bevindt zich een aanbouw met hal en badkamertje in niet in al te beste staat. Ik wil een nieuwe aanbouw met hal, badkamer en bureau.

Raamopening maken in draagmuren

Ik heb een oude woning gekocht en wil op 3 plaatsen een nieuwe raamopening maken. Daarvoor heb ik een architect nodig. Wij zouden graag zelf het werk uitvoeren. Kan dat? Adresgegevens bij afspraak.

Tekenen van plannen

Ik heb in Herent een pand staan dat bestaat uit twee huizen. Voor de tussenmuur tussen de twee panden wil ik een opening maken zodat het bijna 1 ruimte wordt. Wel had ik niet voorzien dat er voor mijn meldingsplicht naar gemeente toe een architect nodig is. Vandaar dat ik even wou informeren of u de komende dagen vrij bent om ter plaatse af te spreken. Graag een architect om het plan uit te tekenen, graag ter plaatse komen kijken.

Heropbouw achterbouw

Afbraak en heropbouw achterbouw (keuken)

Heropbouw achterbouw

Afbraak en heropbouw achterbouw (keuken)

Bouw van garage/carport/patio

Wij zouden graag een carport/garage/ patio bouwen naast, achter ons huis. We zouden graag een bouwplan en ontwerp willen, waarmee we dan naar een aannemer kunnen, prijzen aanvragen en kijken wat budgettair mogelijk is. Bijgevoegd foto's van de plaats waar ze moet komen en een paar fotos vh huis , voor de stijl

Grote verbouwing

Huis van de jaren 50 moet volledig verbouwd en gerenoveerd worden tot een nieuwe woning voor gezin met 3 kinderen + grote logeerkamer. Veel lichtinval en modern, maar graag nog elementen en de sfeer van het oude huis behouden. Graag combinatie stenen en hout.