Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor extra kamer op plat dak bouwen:

Extra kamer op plat dak bouwen

Plannen uittekenen om extra kamer van 2.5m x 6m met raam in te maken op plat dak.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Herent (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra kamer op plat dak bouwen uit heel België:

Plannen tekenen om zolder om te bouwen en een dakterras aanleggen

Plannen uittekenen om zolder om te bouwen tot kamer met L-Dak die uitgeeft op plat dak dat hopelijk in terras kan omgevormd worden. Advies geven over kosten, premies, goedkeuringen en mogelijkheden.

Opbouw te plaatsen voor extra slaapkamer

Ik wil een extra slaapkamer bijbouwen op ons plat dak. Zeker de ruwbouw en vloer zouden we willen en verder voor volledige afwerk van kamer valt te zien wat de vakman moet doen. Ook willen we 2 koepels in ons plat dak ernaast voor meer licht beneden.

Bijbouwen extra kamer op garage

Extra kamer bijbouwen op plat dak van garage van 4m x 8m. Graag dezelfde witte kleur van garage en 2 ramen erin. Deurgat maken in bestaande muur.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van badkamer en kamer. Afmetingen zijn ong. 4m x 5.5m met 2 uitsparingen voor lichtkoepels. Liefst met extra buitenisolatie tussen roofing en terrasvloer. Duurzame en makkelijk te onderhouden vloer. Lichtdoorlatende omheining.

Plat dak herstellen

Gisteren hebben we gezien dat het binnen aan het druppelen was in onze kamer. Zelf kunnen we niet op het dak, onze ladder is niet hoog genoeg. Mogelijks is het een afwatering probleem.

Architect voor half verdiep van 10m2 optrekken tot volwaardige kamer

Ik zou graag een halve kamer die vroeger als "opbergruimte" werd gebruikt optrekken tot een volwaardiger badkamer; de ruimte is +-10m2 en sluit aan aan de woning. Ik zou hier een plat dak op willen leggen. Het is een "Klein werkje" maar van de gemeente hebben we hiervoor een architect nodig, dus willen we ons ook aan de regels houden.

Schouw afbreken en gat dak dichtmaken

Schouw op plat dak. Relatief gemakkelijk bereikbaar. Oude schouw 1.30 meter hoog baksteen. Schouw in kamer 2.10m. Rest van dak is EPDM, gat moet uiteraard dicht.

Plannen en vergunningen voorzien voor verbouwing

Voor dit alles zoek ik hulp voor het tekenen van de plannen en voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Ik wil mijn bestaande woning renoveren om er een kleine knusse B&B van te maken, vermits ik nu alleen woon in een groot huis. Zeker 2 van de 3 schouwen kunnen verdwijnen. Ik overweeg om onder het dak een extra kamer met een groot raam te creëren. Verder wil ik kijken of op een plat dak een extra verdiep kan worden voorzien als extra ruimte voor één van de slaapkamers. Sanitair moet eveneens worden bekeken. Voor de verwarming zou ik een warmtepomp willen en verder zonnepanelen op het dak. Op deze manier komen er minstens 2 kamers vrij voor een B&B.