Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Heverlee:

Verbouwing: garagepoort in blinde muur

Net als vele andere huizen in onze straat zouden wij graag een oprit met garagepoort naar het kelderniveau laten aanleggen. Het huis is verhoogd tov de straat en gedeeltelijk onderkelderd (voorkant huis), heeft twee bouwlagen en een zolder. We bezitten geen plannen van de woning. Gezien het creëren van een garagepoort niet mogelijk is zonder constructieve werken aan de woning, willen we beroep doen op een architect voor de vergunningsaanvraag.

Aanvraag bouwvergunning renovatie

Ik wil een bouwaanvraag laten opmaken en laten indienen voor een uitbouw van een bestaande woning, 6m breed en 5m diep. Alsook zou de bouwaanvraag een nieuw dak moeten bevatten in de aanvraag, het dak is 6m breed en 11m diep, het is een zadeldak.

Plannen opstellen voor verbouwingswerken

We zouden graag enkele werken laten uitvoeren waarvoor we een architect nodig hebben. De bedoeling is om de achtergevel open te trekken en daar een groot raam te steken 6,5m breed - 3m hoog. In de zijgevel willen we 1 vast raam (+- 1m breed - 3m hoog). In de living willen we een deurgat verplaatsen (steunmuur). Graag een offerte voor het uittekenen van een plan.

Tekenen van plan bestaand klein studentenhuis

Ik heb een kleine woning gekocht uit 1939 die nu als studentenhuis is ingericht. Er bestaan geen plannen van de woning, maar ik heb regelmatig schetsen nodig (voor evacuatieplan, elektriciteitskeuring, aangifte 2 de verblijven, kleine bouwaanvraag voor verandering indeling studentenkamers ...)

Architect bouwaanvraag

Ik ben op zoek naar een architect die me kan bijstaan bij het opmaken van een bouwaanvraag. Het gaat over een halfopen bebouwing waar we achteraan een uitbreiding willen toevoegen. Ik ben zelf interieurarchitect en kan het tekenwerk dus zelf uitvoeren.

Architect voor betonskeletbouw

Wij hebben een stuk grond gekocht in Sint-Joris-Weert waar we op de eerste laag 11mx15m (breedte x diepte) en 2e laag 11m x 12m mogen bouwen. Wij houden van een strakke, ietwat industriële look met grote open ruimtes en zo weinig mogelijk dwarsmuren, en zoveel mogelijk licht/contact met onze zuid-georiënteerde tuin, daarom lijkt betonskeletbouw voor ons een goede mogelijkheid.

Tekeningen maken voor aanbouw

We zouden een aanbouw willen doen langs de zijkant van de woning.

Extension, roof change and some repairing

I am looking for an architect engineer/company to consult about extension, roof change and some repairing. Recently, I bought a house and I am facing some damp issue at some corner of the house. I need to know the probable root cause and how to get rid of it.

Kleine verbouwing van terras

Ik heb de hulp en advies nodig van een architect voor een kleine verbouwing van een buiten terras aanpalend op een verdiep aan mijn huis.

Verwijderen van steunmuur

Graag wensen wij een steunmuur die zich tussen de zit keuken en de salon bevindt verwijderen. De muur is ongeveer 1,20 m. lang en 28 cm dik. Adres navragen door de vakman zelf.