Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor verbouwing: garagepoort in blinde muur:

Verbouwing: garagepoort in blinde muur

Net als vele andere huizen in onze straat zouden wij graag een oprit met garagepoort naar het kelderniveau laten aanleggen. Het huis is verhoogd tov de straat en gedeeltelijk onderkelderd (voorkant huis), heeft twee bouwlagen en een zolder. We bezitten geen plannen van de woning. Gezien het creëren van een garagepoort niet mogelijk is zonder constructieve werken aan de woning, willen we beroep doen op een architect voor de vergunningsaanvraag.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwing: garagepoort in blinde muur uit heel België:

Plannen tekenen verbouwing van bel-étage

Ik wens weldra een grondige renovatie uit te voeren op een nieuw aangekochte woning. Voornaamste werken: _Bel-etage woning omvormen naar een gelijk vloerswoning (garagepoort vervangen door raam en volledige structuur op gelijkvloers opentrekken tot de tuin)

Plaatsen van crepi op voorgevel en zijgevel

Plaatsen van crepi op gevels waarop vroeger (1980 en deels 2004) crepi is geplaatst en die nadien werden geverfd. Oppervlakte 250 m². Ook zijn enkele ramen van ramen recent vergroot (verbouwing). Aan een schouw dient zit de onderliggende cementering los (+/- 6 m²). Op een bijbouw is crepi bovenop een isolatielaag te voorzien. Er zijn 15 ramen en twee deuren en een garagepoort.

Plan verbouwing voorbereiden

Ik wil mijn woning thermisch renoveren en de keuken verbouwen. Thermisch: dubbele beglazing met meranti ramen, deur en garagepoort (1980): vensters vervangen door betere beglazing en of ramen. Ook de spouwmuren in voor en achtergevel wil ik geïsoleerd zien door vullen ervan. Om de keuken te vernieuwen denk ik eraan een muur te elimineren (balk nodig ?).

Gedeeltelijke verbouwing woning

Open bebouwing van 1976. Uitbreiden van bestaande keuken. - Uitbreken binnenmuur. - Raamopeningen vergroten voor schuifdeuren. - Bestaande garage in het huis opdelen enerzijds bij de keuken, anderzijds als berging. - Garagepoort ( dubbel ) toemetsen. - Isolatie voorzien - Vloeren uitbreken, nieuwe chape. - Aanbouwgarage met vloeren afbreken. - Bouwafval afvoeren. Graag uit regio Liedekerke.

Verbouwing van atelier tot bureau.

Garagepoort moet worden gedicht. We beschikken over een oppervlakte van 150 m² waar we de muren van moeten afwerken, de vloer moet worden vernieuwd, alsook de plafond, waar zich 2 koepels bevinden. De volledige vloer willen we graag laten betegelen. We willen ook twee tussenmuren plaatsen met een deuringang (liefst zware deuren). Deze moeten ongeveer 5 meter breed en 2,5 meter hoog zijn. Exacte afmetingen moeten nog worden gemaakt. adresgegevens bij afspraak

Architect

Voor onze verbouwing gaan wij onze ramen vergroten en waar de garagepoort nu is komt de voordeur alsook zal de garagepoort in een nieuwe opening komen. uiteraard is dit in de draagmuren. dus zullen wij een plan nodig hebben van een architect voor onze bouwaanvraag. nu zijn we op zoek naar de goedkoopste architect voor dit plan "officieel" te maken.

Van garage tot kapsalon

Betreft de verbouwing van een bestaande garage van B:3,5 L: 8,5 H:3,1 tot kapsalon. Uit te voeren werken: ? Gyprocwerken: Het plaatsen van gyproc wanden en verlaagd plafond met isolatie. ? Loodgieterij: 1 wc, 1 wasbak, 1a2 wastafels, 1wasmachine, verwarming & airco. ? Ramen: Het vervangen van garage poort door 1 glazen wand van 3,1B op 2,3H en het vervangen van 2 bestaande ramen door 1 raam van 3B op 0,42H en het plaatsen van een raampje(wc) van 0,30 op 0,30. ? Vloeren: Het leggen van een nieuwe vloer. ? Metselwerk: Nieuw metselwerk met isolatie voor aanpassing opening garagepoort voor plaatsen glazen wand. ? Elektriciteitswerken: aansluiten nieuwe leidingen op bestaand circuit voor stopcontacten en licht

Verbouwing keuken-garage - Muur ...

Verbouwing keuken-garage - Muur uitbreken tussen keuken en garage - Opbreken van bestaande vloeren van garage, keuken , zit en eethoek. Uitbreken moet met de nodige zorg gebeuren , rekening houdend met de bestaande vloerverwarming.(evnt.optie vloerverw.vervangen we eerst) - Uitbreken garagepoort - Leveren en plaatsen van hefschuifraam (PVC-Alu 5000 wit) - Nieuwe opening maken in zijgevel voor zoldertoegang 1m x 1,20m (+leveren en plaatsen deur afgewerkt) - Uitbreken garageraam en dicht metsen (isoleren) - Leveren en plaatsen poutrel HEB 180 3,50m? (tussensteun van keuken-garage) * (voorbereiding voor leggen van nieuwe tegels) - Leggen van chappe,tegels en plinten.voorzien van uitzetvoegen en invoegen van tegels/plinten.