Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kapelle op den Bos te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kapelle op den Bos.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kapelle op den Bos of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kapelle op den Bos die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kapelle op den Bos:

Plan opmaken voor energetische renovatie van het interieur

Halfopen bebouwing van 1958 met bewoonbare opp. van 150-200m² zou structureel en energetisch gerenoveerd moeten worden zodat men in latere fase, binnen enkele jaren de binnenkant kan renoveren. Eventuele structurele werken rond stabiliteit.

Afwerking van een gedeeltelijk gerenoveerde woning

Afwerking van een gedeeltelijk gerenoveerde woning. Nieuw dak en dakisolatie, creatie van een slaapkamer en bergruimte op de zolder, installeren 2 trappen en deuren, afwerking garage en etage boven garage, creatie 2 extra kamers op eerste verdieping, toevoeging inbouwcassette haardvuur in living, algemene afwerking.

Aanbouw garage

Word docuement als bijlage met nodige info. We verwachten prijs voor indienen van bouwvergunning.