Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Keerbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Keerbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Keerbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Keerbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Keerbergen:

Nakijken stabiliteit van gebouw

Ons huis dateert van 1973. er dienen zich scheuren voor in het plafond. Tijd om de stabiliteit van het gebouw te checken.

Regularisatie van bouwovertreding nodig

Ik heb een huis met plat dak, gekocht in 1999, verbouwd als volgt: Uitbreiding van 21 m² grondvlak en plaatsing van een pannen zadeldak. Er bestaan geen plannen van de verbouwing en ook niet van de oorspronkelijke woning. Ik wil deze toestand regulariseren.

Plannen nodig voor uitbouw

Ik zoek een architect om plannen te maken om een uitbouw te tekenen. Er zouden extra kamers moeten komen bovenop een plat dak.

Nieuwbouw-ontwerp 2x2 woningen in park voor verhuurmarkt

Gezocht: architect voor ontwerp en bouwaanvraag voor 4 strak klassieke woningen (+-150m2) in een park domein opstelling gericht op de (betere) verhuurmarkt. 4 percelen voor open bebouwing op 28. 5 are met 1 gezamenlijke toegangsweg. Project te realiseren in 2 fasen van telkens 2 woningen. Belangrijk: - creatief "meerwaarde" ontwerp met samenhang tss 4 woningen (doch geen copies) - vlotte samenwerking met onze technische projectleider die belangrijk deel taken zal waarnemen - Tot "winddicht" fase - Flexibel in erelonen, op basis van werkelijk te presteren taken (cfr taken projectleider) Project gelegen in Keerbergen

Containerbouw

Bouw van nieuwbouw woning + handelspand bestaand uit zeecontainers. Delen langs buiten bewerkt met pleister panelen. Uitwerken van plan voor aanvraag. Containers 20ft en 40ft combi

Afbraak appartementen en tekenen plan voor bouw 7 appartemenetn

Aanvraag vergunning afbraak en tekenen plan bouw 7 appartementen

Aanbouw keuken

We willen graag een aanbouw maken aan de bestaande keuken. De aanbouw zou dienen als inkom/bergruimte eventueel ook met verdiep.

Opmaken bestek + bouwaanvraag indienen

Ik ben op zoek naar een architect die mij verder kan helpen met het afwerken van mijn bouwaanvraag en een bestek kan opmaken voor het vervolledigen van mijn plannen. Ik heb reeds plannen laten teken door een vriendin van mij die binnenhuisarchitect is maar zij kan geen bestek opmaken en ik heb dit nodig voor de bouwvergunning en de bank. Dit zou zo snel mogelijk in orde moeten gebracht worden aangezien ik zo snel mogelijk met de werken wil starten. Hopelijk is hier iemand die mij verder kan helpen. De plannen zouden normaal in orde moeten zijn maar wel nog eens nagekeken worden en misschien vervolledigd.Ik ben niet volledig op de hoogte van wat er nog allemaal verplicht is maar hopelijk is er hier iemand die mij kan bijstaan in raad en daad.