Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor nakijken stabiliteit van gebouw:

Nakijken stabiliteit van gebouw

Ons huis dateert van 1973. er dienen zich scheuren voor in het plafond. Tijd om de stabiliteit van het gebouw te checken.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Keerbergen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nakijken stabiliteit van gebouw uit heel België:

Herstellen of vervangen houten steunbalken terras

Stabiliteit steunbalken nakijken en herstelling uitvoeren indien mogelijk, anders vervanging. Het gaat om 2 eiken steunbalken van het terras van elk 20x20 cm.

Stabiliteit van balkon nakijken

Wij hebben een oud herenhuis met een balkon (beton) aan de de voorgevel. Gezien de ouderdom van het huis en het feit dat er reeds een onderdeel is losgekomen van het balkon, zouden we graag de stabiliteit van het balkon willen laten controleren en indien nodig verstevigen/renoveren.

Renovatie van woning nakijken stabiliteit

Ik ben op zoek naar een iemand die de stabiliteitsstudie van mijn aanbouw kan uitvoeren. +/- 8x4,3 gelijkvloers en 4x4 eerste verdiep. Dak en vloer wordt met houten balken uitgevoerd. Fundering berekenen en dragende stalen elementen. 1 over 4,3m en andere onder bestaande achtergevel (kan deze op beton slof liggen of zijn stalen kolommen nodig tot op de fundering? En profiel boven het schuifraam moet zo worden voorzien dat er een raam van 2m55 onder kan. Graag een gratis en vrijblijvende offerte. De voorontwerp plannen en plannen bestaande toestand kunnen op uw vraag worden doorgestuurd.

Nakijken stabiliteit van gebouw

Wij hebben een oud huis van 1964, sinds een paar jaar verschijnen er barsten aan in de woning, wij zoeken een stabiliteitsingenieur om uit zoeken wat het probleem is

Renovatie van woning nakijken stabiliteit

Ik ben op zoek naar een architect die mijn pas gekochte woning kan opfrissen. Het pand is gebouwd in 1976 in de gemeente Kessel. De enige zware verbouwingen die ik wens te doen zijn het uitbreken van enkele muren, waarbij we graag zeker zouden zijn over de stabiliteit van het gebouw en het uittekenen van een veranda die zal aansluiten op de keuken en de leefruimte.

Trapgat in betonvloer

Voor het plaatsen van een vaste trap in de maand maart wordt door een gespecialiseerde firma een trapgat gezaagd in betonvloer. Afmetingen : 260/90 cm. Betonvloer heeft een dikte van ongeveer 15 cm. Ik zoek aannemer die kan nakijken of er werken dienen te gebeuren ivm stabiliteit en die het oude trapgat - afmetingen 135/65 cm kan dichten.

Complete restauratie van geklasseerde ...

Complete restauratie van geklasseerde pastorijwoning. Vernieuwen dak en kroonlijst, controle dakstructuur, alle steunpunten woning nakijken op stabiliteit, injecteren opstijgend vocht, nieuwe riolering, nieuwe vloeren+renoveren oude, schouwkanalen hermetsen, gevelrenovatie, renovatie binnen- en buitenschrijnwerk, nieuwe binnenpleister(lijsten naar oorspronkelijk model), nieuwe keuken en badkamer, nieuwe waterleiding, nieuwe elektr., ... Meetstaat ter beschikking.