Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kessel Lo:

Stabiliteitsstudie fundering uitbouw bij renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de fundering van een uitbouw in een gesloten bebouwing. Op de plaats van de nieuwe uitbouw stond nu reeds een bestaande uitbouw (halve perceelbreedte) maar deze is door de jaren heen verzakt. De huidig uitbouw zou worden gesloopt en er zou een nieuwe fundering worden aangelegd. De uitbouw is 7,05m breed (= volledige perceelbreedte) en 3,31meter diep. De uitbouw zal worden uitgevoerd in houtskeletbouw.

Vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras

Uitbreiding bestaand dakterras ingewerkt in het schuine dak van een duplexappartement. Willen een stukje schuin dak verder wegnemen zodat het terras tot aan de dakgoot kan lopen, mits plaatsen van ballustrade. Kleine ingreep maar door volumewijziging is vergunning nodig. Zoek architect om vergunning met nodige plannen in te dienen.

Plannen nodig voor herindelen woning

Wij willen een aantal muren openhalen, waarvan 1 muur een oude gevelmuur is. Graag plannen opmaken door architect.

Plannen tekenen HOB nieuwbouw

Ik zoek een architect voor de bouw van een halfopen bebouwing. Met een gelijkvloers 7 m * 13, 1 s te verdieping 7 m * 10. 5 en een zolder. Graag zou ik een prijs willen voor alvast het gedeelte ruwbouw winddicht.

Woning opsplitsen in twee appartementen

Alleenstaande gezinswoning gebouwd in 1987 op 8a16ca. Woonverdieping (116m² inclusief grote garage 40m²), slaapverdieping, grote kelder, grote (niet gebruikte) zolder, tuin rondom de woning. Woning is nu veel te groot voor gehuwd koppel. Eén optie naar de toekomst toe bestaat erin de woning op te splitsen in 2 appartementen (woonverdieping + kelder + tuin enerzijds, slaapverdieping + zolder anderzijds). Geen behoefte aan garage meer (auto kan buiten staan op oprit; tuinhuis nog te plaatsen voor de tuinspullen en fietsen), waardoor er ruimte ontstaat voor slaapkamers, badkamer en berging. Huidige slaapverdieping en zolder om te vormen tot appartement. Dit is het idee. Als dit zou toegelaten zijn, dan graag voorstudie.

Bouwen bijna passieve en budgetvriendelijke woning

Strakke woning,Ytong,crepi, bijna passief. GLVL:105m², 1ste verd 75m²,zonder franjes.

Nieuwbouw tot winddicht opvolgen

Ik ben op zoek naar een architect voor onze nieuwbouwwoning. Wij willen een opvolging tot winddicht.

Vernieuwen achterbouw keuken en optrekken dakkapel.

Achterbouw keuken vernieuwen met eventuele opbouw.Optrekken en maken van dakkapel in zolderkamer. Start van de werken binnen 2 tot 3 maanden.

Vervangen van plat dak naar een verhoogd dak

Ik zoek een architect om mijn renovatieproject te begeleiden. Vervangen van een plat dak in gewapend beton door een verhoogd plat dak in houten spanten incl. Isolatie van dak en buitenmuren. Voor onmiddellijke uitvoering.

Renovatie halfopen bebouwing

Architect: Afbraak van 2 achterbouwen van in totaal ongeveer 115m². Bouw van nieuwe achterstuk waar keuken in geïntegreerd moet worden. Nieuwe aanbouw ongeveer 9x6m². Indien mogelijk volledig onderkelderd. Hoofdeenheid bepleisteren 2 verdieps 5x8,5m en bogen ramen wegwerken en ramen voorzien van nieuwe vensterbanken. Nieuwe regenput en nieuwe oprit. Daarnaast nieuwe verwarmingsketel en volledige onderverdieping voorzien van vloerverwarming. Plaatsen van twee extra ramen