Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras:

Vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras

Uitbreiding bestaand dakterras ingewerkt in het schuine dak van een duplexappartement. Willen een stukje schuin dak verder wegnemen zodat het terras tot aan de dakgoot kan lopen, mits plaatsen van ballustrade. Kleine ingreep maar door volumewijziging is vergunning nodig. Zoek architect om vergunning met nodige plannen in te dienen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vergunning voor uitbreiding bestaand dakterras uit heel België:

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

vergunning voor uitbreiding nodig

Vergunning: aanpassing aan de gevel gedaan en nu vraagt de gemeente een vergunning.

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Vergunning indienen voor uitbreiding

Ik wil ons huis gelijkvloers uitbreiden 6,80 breedte x 2,30 lengte. Hiervoor moet een aanvraag voor vergunning of melding ingediend worden bij de gemeente . Het gaat over een gelijkvloerse uitbreiding in de tuinzijde zonder enige vorm van constructie wijziging van de bestande woning. Er moet een bijbouw komen met verhoging van reeds bestande zijmuren en een vaste dak van houten constructie met roufing of sandwichpanelen en de gevel van de tuinzijde met grote vensters.

Uitbreiding balkon naar terras

Architect-bouwkundige. Ik wil een bouw omgeving vergunning voor een uitbreiding van mijn balkon naar terras.

Uitbreinding gezinswoning

Ontwerp, vergunning, opvolging verbouwing voor uitbreiding op gelijkvloers van een gezinswoning. De uitbreiding bevat een slaapkamer, badkamer en wasplaats/stock. Geschat volume: 13m x 3. 5m x 2. 6m.

Renovatie van studio's

Het betreft een totaalrenovatie van 6 studio's in het centrum van Turnhout. Dit zijn bestaande vergunde studio's die zouden worden uitgebreid van bewoonbare oppervlakte. Deze uitbreiding zou gebeuren aan de achterkant van de gesloten bebouwing. Hierdoor is uiteraard de aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning vereist. Er zouden bepaalde werken worden uitgevoerd door de eigenaar zelf aangezien deze over de nodige bouwkennis beschikt. Graag een offerte voor, opmaken plan, aanvragen vergunning.

Bijbouw bestaande woning

We willen een ontwerp laten maken voor het bijbouwen van een uitbreiding van onze bestaande woning. We hadden een vergunning om het geheel (hoofdhuis + bijstuk) te renoveren en hebben momenteel, na 10 jaar, het hoofdhuis verbouwd. We zijn echter niet meer tevreden met de plannen van de bijbouw. Afmeting van bijbouw zijn ongeveer 8,50m op 6m. Het gaat om een rijwoning. We zoeken ook ideeën om het niveauverschil tussen straat en voordeur te camoufleren en wensen te werken met wat 'alternatievere' materialen (houtskelet, beton, plywood/OSB...)Foto ter beschikking.