Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kortenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kortenberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kortenberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kortenberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kortenberg:

Meldingen indienen voor renovatie achterbouw

Meldingen indienen. Achterbouw zou opgetrokken worden met grote ramen en 2 poutrels. Plan reeds aanwezig en berekeningen zijn gedaan door ingenieursbureau.

Stabiliteitsberekening maken

Opstelling meldingsdossier werken aan steunmuur. Ik zoek een architect om de stabiliteitsberekening te maken.

Plannen nodig voor verbouwing keuken en achterbouw

Ik had graag een ontwerp gehad voor het verbouwen van mijn keuken en deze te integreren in de nieuwe veranda. De oude veranda dient afgebroken te worden. Ook verwijderen en/of renoveren van de achterbouw. Verder renoveren van de badkamer, bijbouwen van een achterbouw met de bedoeling een extra kamer met dressing en badkamer te maken.

Opstelling van meldingsdossier met architect

Medewerking architect bij melding van het bijgebouw (voor de gemeente) We zijn van plan een veranda bij de bouwen, maar er zijn nieuwe gevelopeningen nodig. Van het huis (bouwjaar 1939) bestaan geen plannen. We hebben wel al plannen (op schaal) van de veranda.