Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kumtich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kumtich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kumtich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kumtich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kumtich:

Bouwontwerp en regularisatie aanvragen

We willen een kamer op het eerste verdiep bijbouwen op de bestaande keuken die blijkbaar niet volledig is aangevraagd geweest waarvoor wij een regularisatie aanvraag moeten doen alsook voor de carpool. We hebben dit huis vorig jaar gekocht en recent bij ruimtelijke ordening deze "overtreding" te weten gekomen alsook het positief antwoord van een extra aanbouw op eerste verdiep waarvoor we dus een architect nodig hebben.

Plannen tekenen voor de uitbreiding van de gelijkvloers + aanvraag doen

Nieuw plan opmaken om gelijkvloers uit te breiden. Is momenteel 10.63m en wil graag uitbreiden tot 15m waar men recht op heeft. Vergunning voor de uitbreiding aanvragen.

Extra kamer op plat dak bouwen

Plannen uittekenen om extra kamer van 2.5m x 6m met raam in te maken op plat dak.

Plannen opmaken voor transformatie schuur tot woning

Plannen uittekenen om schuur met paardenstallingen om te bouw tot eenvoudige woning. Liefst een loftachtige ruimte met grote ramen die zicht geven op de natuur.

Uitbouw living en keuken

Plannen uittekenen om: - Living van ong. 6m x 8m 35m² uit te bouwen. - Op 2de verdiep een have veranda of een groot dakraam aan zolder te plaatsen. - Veranda op gelijkvloers toelaten om op 1ste verdiep een terras op de veranda te maken.

Architect voor nieuwbouw

Bouwplan opmaken. Vergunningen aanvragen. Perceel +/- 8a85ca, is in eigen bezit. Locatie: Zemst Beschreven bouwgrond gelijkvloers (zie ook wetransfer voor plattegrond en foto's van de locatie): - Garage straatkant: 9m20 x diepte 8m30 - Rest van de woning, gelegen tegen de garage: straatkant: 9m x diepte 15m 1ste verdieping woning (boven gelijkvloers rest van woning): straatkant: 9m x diepte 12m Belangrijk: Een creatieve, sobere, moderne en strakke vormgeving. Graag willen wij een uniek en tijdloos concept dat tegelijk ook energiebesparend en ecologisch verantwoord is. Stijl buitenkant: hoekig, modern donker bruin/rood/bordeaux buitenmuur zonder voegen. Optioneel buitenkant: aangevuld met vlakken witte crepi. Stijl binnenkant: zwart - wit - modern, open ruimtes Graag willen wij een zo groot mogelijke

Bestemmingswijziging uitvoeren

Bestemmingswijziging in orde maken voor aanvraag bij gemeente ivm grote gezinswoning omvormen tot hotel.

Regularisatie van veranda en garage

Wij hebben in 1997 een veranda aangebouwd aan onze woning en een houten garage ( stijl tuinhuis), beiden zonder vergunning. Veranda is ong. 10 m2 groot en garage ong. 28 m2. Onze woning is een open bebouwing, gelegen in een verkaveling en beide onvergunde constructies staan voldoende ver van de perceelsgrenzen. Graag wou ik deze laten regulariseren omwille van de gemoedsrust.

Stabiliteitsstudie fundering uitbouw bij renovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de fundering van een uitbouw in een gesloten bebouwing. Op de plaats van de nieuwe uitbouw stond nu reeds een bestaande uitbouw (halve perceelbreedte) maar deze is door de jaren heen verzakt. De huidig uitbouw zou worden gesloopt en er zou een nieuwe fundering worden aangelegd. De uitbouw is 7,05m breed (= volledige perceelbreedte) en 3,31meter diep. De uitbouw zal worden uitgevoerd in houtskeletbouw.

Architect nodig voor verbouwing

Plan uitteken voor uitbouw van woonkamer en keuken met alluminium schuifraam. Vergunningen en aanvragen en dergelijke indienen.