Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Lembeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Lembeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Lembeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Lembeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Lembeek:

Advies verwijderen steunmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 8m² tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Aanbouw aan woning met zadeldak

Schetsen voor de uitvoering zijn er maar zoeken een architect die ons kan helpen met het plan en aanvraag van vergunning als verantwoordelijke.

Architect voor vernieuwing dak

Ik zoek een architect voor de opmaak van de bouwplannen en vergunningsaanvraag zonder werfopvolging voor de renovatie van een bestaand zadeldak gelegen tussen twee woningen. En voor een platdak op onze achterbouw. Bouwtekening van de woning niet aanwezig. Platdak wordt op dezelfde manier teruggeplaatst plus een nieuwe muur aan de achtergevel door dat deze nu van hout is. Zadeldak wordt aan 1 kant de muur met 0,5m verhoogd.

Plannen voor verbouwingen

1. We zouden graag van onze zolder een slaapkamer + badkamer van maken. Het grond is in beton en we moeten een nieuwe gat in de vloer maken en een nieuwe trap plaatsen. 2. Is het mogelijk om een schoorsteen weg te halen alleen maar in de living zonder die te bereken in de bovenste verdieping + zolder ? 3. We zouden graag het gat (de arcade) de scheiding tussen de salon en de eetkamer vergroten. 4. We zouden graag de deuren weg halen die de scheiding doet tussen de eetkamer en de veranda verwijderen om alles te openen. 5. We zouden ook graag de muur verwijderen die tussen de eetkamer en de keuken is om ervan een open keuken ervan te maken. 7. Verandadak vervangen (plastiek dak) met dakpannen

Uitbreiding woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een aanbouw. Dit zou gaan over +/- 72 m², opgedeeld in living, gang, berging, wc en slaapkamer. Het zou enkel om de ruwbouw gaan, een enkel verdiep. Op gebied van grondstoffen staan we voor alles open.

Aanbouw slopen en heropbouwen

We zitten nu met een aanbouw aan onze driegevelwoning waarvan één van de muren aan vervanging toe is. We zouden deze willen slopen en een nieuwe willen optrekken. Naast deze aanbouw zouden we onze garage willen bouwen. We zijn eigenlijk op zoek naar een architect om de vergunningen en voor de fundering te berekenen.

Aanbouw aan woning

Wij zouden willen een keuken willen aanbouwen van 7mx7m en boven een verdiep op van 3mx7m. En een septische put plaatsen plus aan passen riolering.