Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor advies verwijderen steunmuur en vergunning:

Advies verwijderen steunmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 8m² tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies verwijderen steunmuur en vergunning uit heel België:

Advies verwijderen draagmuur en vergunning

Plannen opmaken en advies geven om draagmuur van ong. 1.5m tussen keuken en living verwijderen. Advies over stabiliteit en vergunningen en hulp met aanvragen.

Renovatie en bijbouw met dakterras

Bijbouw ontwerpen. Binnen in de woning advies geven ivm verwijderen van muren. Vergunningen aanvragen.

Bamboe verwijderen

De bamboe van de buren groeit in onze tuin. De overlast heeft plaats over een lengte van ongeveer 40 lopende meter (perceelsgrens). Ook graag advies over het gevaar voor de nieuwe klinkers en de betonnen platen van de omheiningsdraad.

Plaatsen van een deur met kader

Een buitendeur met kader verwijderen en een nieuwe plaatsen (wasplaats naar het terras) deurblad (77cm X 200cm hoog) kader 6cm links van de deur en 6cm rechts van de deur - mag er eventueel ook uit Mag ook volledig vernieuwd worden - afhankelijk van het advies van de vakman

Volledige tuinaanleg uitvoeren

Na het aanleggen van een terras, is het nu tijd om onze tuin in hand te nemen. Het gaat over een perceel van ongeveer 80m². Gewenste werken : verwijderen van bestaande afsltuiting (draadhek met klimop en bamboe) ; plaatsen van een nieuwe afsluiting (keuze nog niet bepaald), plaatsen van een kippenhok en compostruimte ; aanleggen van gras. We wensen een diervriendelijke tuin wegens bezit van 2 honden. We hebben enkele wensen/idee maar we zijn ook vragende partij voor advies.

Coniferen rondom de tuin verwijderen

De coniferen (2 - 3 m hoog) rondom de hele tuin verwijderen. Advies over de manier hoe (uitgraven, omzagen...) en over heraanleg van de ontstane vlaktes. Er is ook 1 grote Conifeer (5 m?) op een moeilijk bereikbare plek (achter de schuur) en een kleine vijver (2,5 * 1,5 m) in de weg.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Steunbalk berekenen

Ik ben mijn huisje grondig aan het renoveren. Ik zou graag twee muren verwijderen (waarvan zeker 1 dragende) en een balk steken op een andere plek zodat mijn trap anders kan georganiseerd worden. Ook omdat ik mijn dak ga laten vervangen, zou ik graag weten wat mogelijk is om aan de structuur aan te passen (en hoe veel dit ongeveer zou kosten). Daarnaast wens ik in de achtergevel de 3 ramen om te vormen naar 1 grote raampartij. Daarvoor zal ook een balk dienen gestoken te worden. Ook hiervoor graag advies en berekening. Voor beide projecten graag hulp bij de melding bij de stad.