Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Leuven:

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Er dienen twee muren uitgebroken te worden tussen keuken en living in een appartement op derde verdieping. Voorlopig niet zeker of dit een dragende muur is of niet. Werken: analyseren opties, uitbreken muur, eventueel steunbalk plaatsen en afwerking.

Architect nodig voor aanbouw

We zoeken aan architect die onze aanbouw (+gebouwschil en dak) zou willen uittekenen en opvolgen. Hieronder enkele kernmerken: *de huidige aanbouw is een triestige veranda die als waskot wordt gebruikt. we zouden het graag meer willen opentrekken. *de vraag is hoe diep we moeten bouwen en (door de hoek van het perceel) of we met een hoek of een boog willen werken. Hierbij ook rekening houdend met de verhoudingen in huis en ten opzichte van de tuin die versmald naar het einde toe *we zouden graag (in teken van duurzaamheid) met een warmtepomp en vloerverwarming willen werken. De vloer van heel het gelijkvloers zal er dus uit gaan. Of dit een lucht-water of grond-waterpomp is, zijn we nog niet uit.

Plannen tekenen en indienen dossier

Plan voor het vervangen van het drievlaksdak (zadeldak met aan aan 1 zijkant een schuine kant ) door een traditioneel zadeldak met twee zijdes van ongeveer 8 m op 6 m ( met 1 standaard dakraam) . Tweede zijkant om zadeldak te dragen is houten wand afgewerkt met leien offerte dakwerker vermeldt : spantkepers Douglas timmerwerk en Plaatsen van gelammeleerde 3.2 gording. Douglas timmerwerk wand in spantkepers. Uitvoering van de werken is niet dringend. Wel had ik graag zo snel mogelijk de plannen om een bouwaanvraag te kunnen indienen.

Stabiliteit controleren voor uitbreiding houtsketelbouw

Wij zijn op zoek naar een ingenieur voor het bekijken van onze verbouwplannen. Het gaat om een houtskeletbouw/strobouw ter uitbreiding van een bestaande woning.

Bouwvergunning om een garage te bouwen

We willen onze oude garage afbreken en een nieuwe bouwen. De bedoeling is dat er ook plaats is voor fietsen en tuinmateriaal. Er is een bouwvergunning nodig dus zoeken we een architect om dit verder uit te werken.

Maken van een nieuw plan en aanvraag regularisatie

Bij de verkoop van de woning is gebleken dat de verbouwing in 2001 niet volledig overeenstemt met het vergunde plan. Ook de betonnen schutting is niet vergund. Ik ga nu voor een regularisatie.

Architect voor berekening steunbalk

Berekening van een steunbalk (opening 3,5 meter breed) en melding bij de stad.

Regularisatie dakkapel van studentenhuis

Een studentenhuis met 11 kamers. Bij aanvraag van het kotlabel heeft men ontdekt dat de dakkapel die de vorige eigenaar in 1988 heeft gebouwd, niet vergund is. Wij zoeken een architect die een omgevingsvergunning kan aanvragen ter regularisatie van de niet vergunde dakkapel van 1,5 meter hoog en 3,35 m breed.

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer

Zolderkamer achteraan aanpassen. Ik wil graag een dakkapel plaatsen over hele lengte van het huis deze kamer groot genoeg maken voor een extra gereglementeerde studentenkamer. Hiervoor heb ik van het huis plannen van het huis nodig. Ik zou graag plannen hebben van elke verdieping en dwarsdoorsnede. Hiernaast ook een plan voor de aanpassingswerken.