Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Leuven of directe omgeving.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig voor nieuwbouwwoning, moderene nieuwbouw te ontwerpen, architect nodig om plannen te maken, ontwerp en vergunning voor 2 open woningen, architect voor plan, bouwaanvraag en opvolging, plannen nieuwbouw woning, tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken, ontwerp voor een dakkappel te maken, tekeningen nodig voor garage, architect plannen verbouwing, architect voor plan verbouwing, architect verbouwing praktijk wellness, plannen bestaande woning aanpassen, architect nodig voor aanbouw, totale verbouwing plannen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Leuven:

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.

Ombouwen studentenkamers

Wat zijn de mogelijkheden? Regularisatie aanvragen. Moeilijk uit te leggen in tekstvorm.

Plaatsen hangend balkon aan appartement

Ik heb een appartement 4 hoog. Plat dak met roofing gedragen door betonstructuur. Ik had graag een offerte voor een hangend terras (bovenste verdieping) drie meter lang op een diepte van 1,5. Gehangen aan de gevel en betonstructuur. Ik ga totaalvernieuwing, dus zou dit samen doen met de nadere werken. Geplande in september, oktober te Leuven.

Regularisatie dakkapellen en verbouwing

Wil in de plaats van mijn velux langs de achterkant van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Graag een prijsofferte...ook om te plaatsen van een dakkapel. Ipv de velux de dakkapel. Komen zien ter plaatse.

Renovatie rijwoning

Renovatie van rijwoning in centrum. Momenteel is er een niveauverschil op gelijkvloers. Deze dient weggewerkt te worden. Ook douche en toilet naar gelijkvloers met oog op oude dag.

Verbouwen van handelswoonst naar woonst met wooneenheden

Verbouwen van handel met woonst naar meerdere wooneenheden , met eventueel winkel. afmetingen +/- Straatbreedte 7,80 m diepte 30 m momenteel geen kelder. Verdiepingen nu GVL - 1st - 2de en derde verdiep Wat zouden hier de mogelijkheden zijn volgens de wetten van de stad Leuven?

Regularisatie dakkapellen en verbouwing

Dakkapellen en verbouwing van een woning te Leuven dienen te worden geregulariseerd. Voor de dakkapellen is er een PV opgemaakt.

Regularisatie van verbouwing door architect

Dakkapellen en verbouwing van een woning te Leuven dienen te worden geregulariseerd. Voor de dakkapellen een pv is opgemaakt. Plannen uit laten tekenen door een architect.

Uittekenen van een plan woonoppervlakte 360 m²

Ik had graag een gemiddelde prijsschatting gehad van uw werk voor een nieuwbouw eengezinswoning met 3 aparte wooneenheden op gelijkvloers (1), verdieping (2) en dak verdieping (3). Volgens verkavelingsvergunning mag er gebouwd worden op 12x15 meter. En graag ook welke werken inbegrepen zijn in de prijs. Totaal woonoppervlakte is 360 m². Grond is al in bezit persoon is eigenaar van het perceel.

Bouwaanvraag herbestemming studentenhuis

Ik wens een studentenhuis te herbestemmen naar twee appartementen. Zoek architect om plannen te maken en aanvraag te regelen.

Uittekenen en indienen meerdere bouwdossiers

Wij zijn op zoek naar een architect voor het uittekenen en indienen van meerdere bouwdossiers, zowel nieuwbouw maar voornamelijk verbouwingen.

Verbouwing penthouse Leuven

Totaal vernieuwen van een penthouse in het centrum van leuven. De verbouwing betreft openmaken van een muur, twee deuropeningen maken en plaatsen nieuwe keuken, badkamer en totale decoratie. Ik zoek een interieur archtitekt specialisatie moderne inrichting doch tijdloos.

Ingenieur stabiliteit gezocht

Wij gaan een kleine rijwoning (4. 10 breed en 15 meter diep) afbreken in het centrum van Leuven Vervolgens gaan wij hierop een nieuwe woning bouwen van 110m² + 3 studentenkamers en 1 gemeenschappelijke ruimte. Dit alles verdeeld over 5 étages met een max hoogte van 14. 00 meter. Er is geen kelder aanwezig en en die komt er ook niet. Graag zouden we reactie ontvangen van begerige ingenieurs die dit project voor een niet te gekke prijs willen uitvoeren.

Tekening om de bouwverguning aan te vragen

Ik ben op zoek naar een architect om mijn huis en verbouwingswerk te hertekenen en om de bouwvergunning aan te vragen

Bijbouw 45m²

Wij zijn op zoek naar een architect voor onze bijbouw. We kunnen veel zelf doen en willen een eenvoudig 'strak' betaalbaar plan. Het gaat om een achterbouw waar de keuken in zou komen en wat leefruimte. Op de bijbouw moet nog een badkamer die verbonden is met de trappenhal, niveau tussen 0 en 1.