Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Leuven:

Stabiliteit controleren voor uitbreiding houtsketelbouw

Wij zijn op zoek naar een ingenieur voor het bekijken van onze verbouwplannen. Het gaat om een houtskeletbouw/strobouw ter uitbreiding van een bestaande woning.

Bouwvergunning om een garage te bouwen

We willen onze oude garage afbreken en een nieuwe bouwen. De bedoeling is dat er ook plaats is voor fietsen en tuinmateriaal. Er is een bouwvergunning nodig dus zoeken we een architect om dit verder uit te werken.

Maken van een nieuw plan en aanvraag regularisatie

Bij de verkoop van de woning is gebleken dat de verbouwing in 2001 niet volledig overeenstemt met het vergunde plan. Ook de betonnen schutting is niet vergund. Ik ga nu voor een regularisatie.

Architect voor berekening steunbalk

Berekening van een steunbalk (opening 3,5 meter breed) en melding bij de stad.

Regularisatie dakkapel van studentenhuis

Een studentenhuis met 11 kamers. Bij aanvraag van het kotlabel heeft men ontdekt dat de dakkapel die de vorige eigenaar in 1988 heeft gebouwd, niet vergund is. Wij zoeken een architect die een omgevingsvergunning kan aanvragen ter regularisatie van de niet vergunde dakkapel van 1,5 meter hoog en 3,35 m breed.

Architect voor uittekenen en vergunning verticale uitbreiding

Wij gaan een huis uitbreiden en willen hiervoor graag een extra verdieping plaatsen van zo een 9 meter. Om deze aanpassing te doen hebben we een bouwvergunning nodig. We zoeken een architect om de vergunning te voorzien en het plan uit te tekenen.

Tekeningen voor aanpassing zolderkamer naar studentenkamer

Zolderkamer achteraan aanpassen. Ik wil graag een dakkapel plaatsen over hele lengte van het huis deze kamer groot genoeg maken voor een extra gereglementeerde studentenkamer. Hiervoor heb ik van het huis plannen van het huis nodig. Ik zou graag plannen hebben van elke verdieping en dwarsdoorsnede. Hiernaast ook een plan voor de aanpassingswerken.

Bouwvergunning dakkapel nodig

Architect nodig voor bouwvergunning voor een bestaande dakkapel.

Ombouwen studentenkamers

Wat zijn de mogelijkheden? Regularisatie aanvragen. Moeilijk uit te leggen in tekstvorm.

Plaatsen hangend balkon aan appartement

Ik heb een appartement 4 hoog. Plat dak met roofing gedragen door betonstructuur. Ik had graag een offerte voor een hangend terras (bovenste verdieping) drie meter lang op een diepte van 1,5. Gehangen aan de gevel en betonstructuur. Ik ga totaalvernieuwing, dus zou dit samen doen met de nadere werken. Geplande in september, oktober te Leuven.