Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Londerzeel:

Opmaken van een meetstaat voor renovatie

We staan voor een totaalrenovatie van onze woning. Bouwplannen en bouwvergunning zijn reeds in orde. Door omstandigheden werken wij niet meer samen met de architect die onze plannen getekend heeft. In bijlage vindt u de digitale versie van de bouwplannen.

Plannen tekenen voor renovatie open bebouwing

Wij willen onze bestaande 70's "bungalow" woning in een modern jasje steken (zowel binnen als buiten). Aangezien wij in het gehele project ook een aantal bestaande raamgaten zouden willen verkleinen/vergroten, dienen wij aldus te worden bijgestaan door ingenieur & architect voor het nodige ontwerp, aanvragen en vergunning.

Bijplaatsen van achterbouw

Ik zou graag een offerte laten maken voor het bijplaatsen van een achterbouw. Met afmetingen 6m diep op 5m breed. Wij hebben nog geen idee of we dit met bakstenen of met houtstructuur zouden willen doen. Echter moeten er wel ramen in het dak komen alsook een grote raam met uitzicht op de tuin. In bijlage heb ik 2 foto's toegevoegd waar de achterbouw zou moeten tussen geplaatst worden.

Smalle nieuwbouw met 2 wooneenheden Meise

We zijn opzoek naar een architect die ervaring heeft in het ontwerpen/benutten van smalle ruimtes (5,5m vooraan 4,5m achteraan) van appartementen. We willen 2 duplexen bouwen op een klein stukje grond en kunnen 5 verdiepen hoog. Een rationele benadering van dit project is belangrijk gezien deze app op termijn verhuurd zullen worden. Er moet tevens bij stedenbouw nog wat doorgeduwd worden wegens "complicaties" zoals recht van doorgang enz... Kennis van dit lobby werk is een meerwaarde. Nota: We willen dit bouwen met 2 koppels.

Verbouwing + uitbreiding woning

Wij zijn op zoek naar een modern-denkende architect die ons kan begeleiden bij ons project. Project : verbouwing en uitbreiding aan woning Plaats : Londerzeel

Bijbouwen aan woning

Wij zouden een stuk willen aanbouwen.

Nieuwe achterbouw

Nieuwbouw voor berging , WC en badkamer.Ook rekening houden met doorgang langs keuken en eetkamer.

Bouwen meergezinswoning

Zoek een architect in de buurt van Londerzeel voor het bouwen van een meergezinswoning (6 app) eventueel met ondergrondse garage. Opp = 4,5 are.

Nieuwbouw landelijke stijl

Een nieuwbouw van 13m breed. Landelijke stijl. Gelijkvloers met schilddak. Zowel vooraan als achteraan een uitsprong van 2meter met puntgevel in hout. Graag een offerte voor het ontwerp van deze woning.

RENOVATIE

Huis renoveren : kelder sluiten (water) met verplaatsing van (water)leidingen, vloer laten chappen/herleggen, isolatie, verbouw om een plaats te vergroten met grote schuifdeuren (licht) of veranda, vernieuwing van inkomsthal, isolatie van buitenmuren, (ver)nieuwe trap, enz...