Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opmaken van een meetstaat voor renovatie:

Opmaken van een meetstaat voor renovatie

We staan voor een totaalrenovatie van onze woning. Bouwplannen en bouwvergunning zijn reeds in orde. Door omstandigheden werken wij niet meer samen met de architect die onze plannen getekend heeft. In bijlage vindt u de digitale versie van de bouwplannen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Londerzeel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmaken van een meetstaat voor renovatie uit heel België:

Ruwbouwwerken uitvoeren

Nieuwbouw eengezinswoning Met gedeeltelijke onderkeldering Plat dak 50 m² kelder 150m² gelijksvloer 80 m² verdiep Plannen zijn begin juli ingediend Heb de meetstaat ook laten opmaken van de ruwbouw en dak. Stabiliteitsstudie en grond onderzoek sondering moet nog gedaan worden Ik zoek een aannemer die nog in 2018 kan starten.

Offerte dakbedekking kleine hoeve

Onze woning betreft een kleine hoeve uit 1872 en dient een grondige renovatie te ondergaan. Daarnaast krijgt onze woning ook een uitbreiding in houtskelet (nieuwbouw). We zijn op zoek naar een dakdekker die een offerte wil opmaken om zowel de nieuwbouw te voorzien van dakbedekking, als het oude gedeelte. Bij de plaatsing wordt dit opgesplitst in 2 fasen: het nieuwe gedeelte begin januari (1/4 van het volledige dak), in het voorjaar het oude gedeelte (3/4 van het volledige dak). Meetstaat ter beschikking ( geleive deze dan ook in te vullen). Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie gelijkvloers en keuken + uitbouw

Wij hebben plannen om werken uit te voeren op onze benedenverdieping. Openmaken leefruimte, openmaken keuken, opmaken naar de tuin + stuk nieuwbouw. Indien interesse kunnen wij het plan van de architect en meetstaat bezorgen. Werken uit te voeren eind 2014- begin 2015.

Verbouwing van benedenverdieping

Wij hebben plannen om een aantal werken uit te voeren op onze benedenverdieping. Openmaken leefruimte, openmaken keuken, opmaken naar de tuin. Het gaat enkel over wijzigingen binnenin, geen uitbreiding van de bestaande woning. Concreet: - Slopen van 3 muren - Plaatsen van 5 balken - Plaatsen van 3 kolommen - gieten van twee betonvloeren van ongeveer 10m2 Indien interesse kunnen wij het plan van de architect en meetstaat bezorgen. Werken uit te voeren in juni. Vroeger of later is bespreekbaar.

Verbouwen

Wij willen graag volgend jaar voor 1 april starten met onze verbouwingen. In de bijlage kan je onze huidige toestand van het huis zien alsook het ontwerp hoe het huis er in de toekomst grotendeels zal uitzien. Zijn jullie geïnteresseerd in dit project en past de startdatum ook in jullie agenda? De architect is het plan nog in detail aan het uittekenen alsook de meetstaat en lastenboek aan het opmaken.

We zoeken een architect voor een sleutel ...

We zoeken een architect voor een sleutel op de deur woning met de firma ARB Genk.Het voorontwerp hebben we zelf klaar . We gaan ervan uit dat dit dus een gedeeltelijke opdracht is vermits de firma gekozen is en die het lastenboek en de meetstaat opmaken maar ook de verantwoordelijkheid hiervan nemen.Bouwlocatie is Herselt bij Aarschot .Voorwaarde is dat we de bouwaanvraag nog willen indienen voor 1-1-2006.