Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor het bouwen bungalow:

Plan voor het bouwen bungalow

Wij hebben een bouwgrond in trapeziumvorm. Ook de bouwzone is in trapeziumvorm met de korte kant langs de voorzijde. We willen een nieuwbouw bungalow bouwen zonder zolder of kelder. Oppervlakte ca 170m², 3 slaapkamers + 4e kamer/ruimte voor atelier/bureau. Wij houden niet van het klassieke of van pastorie of dergelijke.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lubbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor het bouwen bungalow uit heel België:

Huis bouwen en kelder plaatsen

Wij zijn op zoek naar zowel een aannemer als iemand die de kelder kan komen plaatsen voor onze nieuwbouw. In bijlage alvast ons plan van de architect. We zijn van plan om ook zelf mee te helpen, maar in principe zoeken we iemand voor de volledige bouw van het huis.

Mezzanine in winkels bouwen

Verko is van plan om een mezzanine te plaatsen in onze huidige kringloopwinkels. Beide hebben ze een oppervlakte van 600 m², daar is het magazijn en de keuken bij. Voor een verruiming zouden we opteren voor een mezzanine te laten plaatsen.

Garage met bovenbouw bouwen

Garage bouwen. Garage onderbouw 3m80 op 22 m. Vrijstaande garage. Plan beschikbaar. Plateau gieten, zijmuren en gewelven plaatsen

Bouwaanvraag en plan voor garage/hobbyruimte

Bouwen van garage in staalbouw met isoleerde platen: 15x8meter,nokhoogte 4,10 goothoogte 3,5 meter, tussen twee muren

Plan en advies verhoging van dak

Ik woon nu in een open bebouwing en wil mijn dak verhogen en daar een tweede woning van maken. Ik weet nu dat ik 2,5 meter hoger mag bouwen en daarbovenop een dak. dus veel mogelijkheden.

Garage bouwen

Wij willen voor onze nieuwbouw een garage laten bij bouwen. Deze is volgens de bouwaanvraag 7.5m op 3.2m. Oorspronkelijk waren we dit niet van plan, maar we hebben nu toch beslist om dit te laten bouwen.

Plan tekenen voor opbouw dak bestaande woning

Wij zouden graag een dak op onze woning en eventueel ook op onze garage laten bouwen. Hiervoor hebben wij natuurlijk een plan nodig. We hebben een 3-tal ideeën op papier gezet.

Plan tekenen voor verbouwing woning

Ik wens onze gelijkvloerse verdieping opnieuw in te delen door de bestaande achterbouw te renoveren of opnieuw te bouwen. Verder mogelijkheden bekijken om een extra slaapkamer te creëren. Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen of op de achterbouw bovenop te bouwen. Voorbouw ongeveer 50 m² en achterbouw 65 m². Op zoek naar een architect voor dit plan uit te tekenen.