Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor plan voor het bouwen bungalow:

Plan voor het bouwen bungalow

Wij hebben een bouwgrond in trapeziumvorm. Ook de bouwzone is in trapeziumvorm met de korte kant langs de voorzijde. We willen een nieuwbouw bungalow bouwen zonder zolder of kelder. Oppervlakte ca 170m², 3 slaapkamers + 4e kamer/ruimte voor atelier/bureau. Wij houden niet van het klassieke of van pastorie of dergelijke.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Lubbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plan voor het bouwen bungalow uit heel België:

Plan en advies verhoging van dak

Ik woon nu in een open bebouwing en wil mijn dak verhogen en daar een tweede woning van maken. Ik weet nu dat ik 2,5 meter hoger mag bouwen en daarbovenop een dak. dus veel mogelijkheden.

Garage bouwen

Wij willen voor onze nieuwbouw een garage laten bij bouwen. Deze is volgens de bouwaanvraag 7.5m op 3.2m. Oorspronkelijk waren we dit niet van plan, maar we hebben nu toch beslist om dit te laten bouwen.

Plan tekenen voor opbouw dak bestaande woning

Wij zouden graag een dak op onze woning en eventueel ook op onze garage laten bouwen. Hiervoor hebben wij natuurlijk een plan nodig. We hebben een 3-tal ideeën op papier gezet.

Plan tekenen voor verbouwing woning

Ik wens onze gelijkvloerse verdieping opnieuw in te delen door de bestaande achterbouw te renoveren of opnieuw te bouwen. Verder mogelijkheden bekijken om een extra slaapkamer te creëren. Zolder verbouwen en vaste trap plaatsen of op de achterbouw bovenop te bouwen. Voorbouw ongeveer 50 m² en achterbouw 65 m². Op zoek naar een architect voor dit plan uit te tekenen.

Nieuwbouw 3 appartementen bouwen

Bouwen appartementsblok in centrum van Arendonk met 3 garages afgezonderd en fietsstallen.; Blok met 3 appartementen. Start van de werken : asap. Plan opgemaakt door architect.

Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen

Wij denken eraan om onze woning achteraan uit te bouwen. Wij wonen in een bel-etage en zouden graag achteraan een bijgebouw willen wat zowel de eerste verdieping als het gelijkvloers mee groter maakt.

Bouwen van een tuinhuis

Ben van plan een nieuw tuinhuis te laten bouwen. Liefst in steen (recuperatiesteen Klampsteen/Paepesteen) (10 x 4 m) Grondwerken, metselwerken, dakwerken en ramen.

Garage inclusief fundering bouwen

Het compleet bouwen van een garage 6m op 5m inclusief funderingsplaat. Plan van de gewenste garage, stabiliteit en vergunning reeds in orde.