Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen:

Opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen

Wij wensen onze woning te verbouwen en stuk bijbouwen en hebben hiervoor ontwerp nodig huidige situatie en ontwerp nieuw plan. Er is geen plan aanwezig van de woning. Woning is van 1940.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Neerlinter (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen uit heel België:

Opmeten van volledige woning in kader van verbouwingen

Bestaande plannen woning vernieuwen.

Lek langs zinken gedeelte herstellen

In 04/2019 werd er nav stormschade een nieuw dakprofiel geplaatst: *Verwijderen van de bestaande zinken profielen over de volledige lengte van de lucarne. *Bevestigen van het profiel in de houten kader met zink nagels alsook lijmsilicone aan de onderkant voor extra stevigheid. *Verwijderen van de bruine verf op de zinken profielen voor het solderen van de naden. *Opspuiten van de naden met een spuitbus. Kleur: anthra *Terug vasttimmeren/schroeven van de houten kader. *Opmeten en laten plooien van het nieuwe zinken profiel van 9à10 lopende meter incl overlapping bijgerekend.

Opmeten en tekenen volledige rijwoning

Opmeting van een rijwoning van 3 verdiepen en zo een 190 m². Er moet voor de verbouwing van deze woning een uitgebreid dossier opgemaakt worden voor het Omgevingsloket. In functie daarvan hebben we voldoende accurate plannen bestaande toestand nodig van de woning zelf, en gabarit maatvoering + gevelaanzichten van de aanpalende buren. Ook inplantingsplan en terreinprofiel moeten aangeleverd worden.

Opmeten en tekenen volledige woning

Opmeten bestaande halfopen woning van 3 bouwlagen (zolder inbegrepen) + achterbouw. Deze plannen zouden moeten kunnen dienen om nadien nieuwe elektriciteit en leidingen in in te tekenen.

Opmeten en plan tekenen volledige woning

Graag had ik mijn woning laten opmeten in de staat dat het zich nu bevindt. We zouden graag verbouwingen doen, en starten dan het liefst van de correcte afmetingen. In bijlage zijn de originele plannen te vinden van de woning. Het huis wijkt echter iets af van de originele plannen.

Houten tuinhuis plaatsen

Graag zouden wij op het einde van onze tuin een tuinhuis plaatsen dit voor de volledige breedte. Ons achterpoortje zou dan onderdeel worden van het tuinhuis, zodat onze fietsen direct in het tuinhuis staan. Verder moet er dan ook nog een deur zijn op van het tuinhuis op ons terras terecht te komen. De geschatte afmetingen zijn om en bij 5 m op 3 m op 3 m. Word natuurlijk pas echt duidelijk bij het effectieve opmeten.

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen / stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.

Opmeten van volledige woning + tekenen gevelaanzicht

We hebben een gebouw in het Mechelse gekocht waarvan geen plannen terug te vinden zijn . De geschatte oppervlakte is 400 m². Het gebouw bestaat uit een kelder, gelijkvloers, 2 verdiepingen en een zolder. De deadline van oplevering van de prestaties is half januari 2017.