Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Schepdaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Schepdaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Schepdaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Schepdaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Schepdaal:

Plannen maken om bovenverdieping uit te breiden

Bovenverdieping uitbreiden met zeer brede dakkapel die zelf mag oversteken over gelijkvloers. Dit zou gebruikt worden voor extra kinderkamer en douchekamer. Momenteel een vide op de verdieping die ook gebruikt mag worden indien mogelijk.

Verbouwing 2013

* Vervanging alle ramen en deuren. * In de voorgevel zijn er nu 2 x 2 ramen. Dit moet 1 raam beneden en 1 boven worden. * Het voorste gedeelte beneden bestaat nu uit een keuken met trap naar boven en inkomhal met gastenWC: de trap moet vervangen/vernieuwd en afgescheiden van de keuken. Hier moet overal een vloer gelegd worden. Evt. moet de inkomhal afgebroken worden. Installatie van een volledig nieuwe keuken. * Er wordt nu verwarmd met afzonderlijke gasconvectoren. Wat zijn de mogelijkheden voor een centrale verwarming. * boven : een laminaanvloer leggen over de gehele verdieping, plafond renoveren, dressing maken in slaapkamer, badkamer renoveren. * Gevel: moet opnieuw heraangekleed worden. (verven, bepleistering, hout?). Alle dakgoten moeten vervangen worden