Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwaanvraag indienen:

Bouwaanvraag indienen

Voorontwerp gedaan + er is ook een stabiliteitsrapport. Nu ben ik nog op zoek naar een architect die de bouwaanvraag wil indienen.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Scherpenheuvel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwaanvraag indienen uit heel België:

Bouwaanvraag en bouwontwerp opmaken

Wij willen totaal nieuw hellend dak en isolatie. Ook vervangen van noordboomdak door tipgevel. Tenslotte inrichting zolderruimte en toegang via vaste trap. Dit alles voor een verouderd rijhuis aan de zijkant van de rij. Hiervoor willen we de bouwaanvraag indienen en een ontwerp laten maken.

Tekenen van plan woning

Plan tekenen van aanbouw 5 m op 17 meter. En indienen bouwaanvraag.

Tekenen plan indienen bouwaanvraag

Uitbouw zetten aan ons huis . De bouwaanvraag indienen en plannen uittekenen. 40m² is de totale oppervlakte . Uitbereiden van de woonruimte.

Architect nodig voor verbouwingswerken

Voor het aanmaken van een plan, ontwerp. Geen opvolging vereist. Indien wel mogelijk een bouwaanvraag indienen. het gaat om een bestaande woning te verbouwen.

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Een kleine rijwoning in Hasselt met zadeldak te renoveren naar : OPTIE'S : 1) plat dak ( zelfde hoogte als buren ) met balkon voorzijde) zadeldak vernieuwen en dak kappel achter en pui voor met balkon voorzijde.

Plannen tekenen en bouwaanvraag indienen

Ik ben opzoek naar een architect die me wil helpen bij de renovatie van mijn huis . De verbouwingswerken zal ik zelf uitvoeren, maar ik heb iemand nodig om de plannen te tekenen en een bouwaanvraag in te dienen. Ik wil de bouwaanvraag zo snel mogelijk indienen opdat ik de werken binnenkort kan starten. De werken die moeten gebeuren zijn : - De voordeur verplaatsen naar de zijkant van het huis - De veranda gelijk zetten met deze van de buren - Op het eerste verdiep 2 à 3 meter vooruitschuiven voor een groter woonoppervlakte, net zoals de buren hebben gedaan. - Raam aan de voorgevel verkleinen.

Architect voor bouwaanvraag

Ik heb een architect nodig voor het indienen van onze bouwaanvraag voor onze verbouwing/uitbreiding van onze keuken(+- 9 m²) naar de tuin toe. Wij hebben hiervoor reeds een bouwfirma gecontracteerd maar gemeente verplicht ons om een architect aan te stellen daar er in de achtergevel, waar nu een raam en deur zitten, een poutrel zal gestoken worden om een open ruimte van de huidige ruimte naar de aanbouw te creëren.

Plannen tekenen voor nieuwbouw

Op zoek naar tekeningen voor een nieuwbouw. Ook dossier bouwaanvraag opmaken en indienen, toezicht, veilgheidscoördinatie, EPC-verslag en ventilatieverslag.