Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Steenokkerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Steenokkerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Steenokkerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Steenokkerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Steenokkerzeel:

Uitbouw living en keuken

Plannen uittekenen om: - Living van ong. 6m x 8m 35m² uit te bouwen. - Op 2de verdiep een have veranda of een groot dakraam aan zolder te plaatsen. - Veranda op gelijkvloers toelaten om op 1ste verdiep een terras op de veranda te maken.

Tekeningen nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het plaatsen van een nieuwbouw. Bouwregel is 7 meter op min 12 en max 15 meter hoogte.

Regularisatieaanvraag paardenstal

Wij zijn dringend opzoek naar een architect die ook wat thuis is in ruimtelijke ordening, dit voor een regularisatieaanvraag voor paardenstallen en indien afgewezen, een nieuw plan voor aanvraag zetten van paardenstallen te Steenokkerzeel. Graag dringend.