Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vilvoorde:

Bouwontwerp en regularisatie aanvragen

We willen een kamer op het eerste verdiep bijbouwen op de bestaande keuken die blijkbaar niet volledig is aangevraagd geweest waarvoor wij een regularisatie aanvraag moeten doen alsook voor de carpool. We hebben dit huis vorig jaar gekocht en recent bij ruimtelijke ordening deze "overtreding" te weten gekomen alsook het positief antwoord van een extra aanbouw op eerste verdiep waarvoor we dus een architect nodig hebben.

Plannen tekenen voor de uitbreiding van de gelijkvloers + aanvraag doen

Nieuw plan opmaken om gelijkvloers uit te breiden. Is momenteel 10.63m en wil graag uitbreiden tot 15m waar men recht op heeft. Vergunning voor de uitbreiding aanvragen.

Plan aanbouw bijbouw tot kangeroewoning

Wij willen onze woning graag omvormen tot een kangeroewoning. Wij hebben nu een bel-etage en willen een aanbouw(ca 20m²) en de garage ombouwen om tot de nodige ruimte te bekomen.

Ontwerp en aanvraag vergunning verhoging dakverdieping

Ik wil een ontwerp maken voor verhogen van zolderverdieping/dak en bij bouwen van overdekte veranda. Eveneens aanvraag vergunning en bijhorende formaliteiten. Vrij dringend.

Regularisatie aanvragen voor duplex

Alle documenten beschikbaar om deze vergund geachte duplex de finale goedkeuring te krijgen bij de gemeente

Regularisatie van werkplaats naar woning

Op zoek naar een architect voor administratieve regularisatie stedenbouwkundige kadastrale aard werkplaats naar woning in een woonvernieuwingsgebied.

Dossier opmaken voor gelijkvloerse uitbreiding van woning

We zoeken een architect. Voor bijbouw: melding dossier. Ongeveer 20 m² dat we gaan uitbreiden op de gelijkvloers.

Vergunning indienen voor uitbreiding

Ik wil ons huis gelijkvloers uitbreiden 6,80 breedte x 2,30 lengte. Hiervoor moet een aanvraag voor vergunning of melding ingediend worden bij de gemeente . Het gaat over een gelijkvloerse uitbreiding in de tuinzijde zonder enige vorm van constructie wijziging van de bestande woning. Er moet een bijbouw komen met verhoging van reeds bestande zijmuren en een vaste dak van houten constructie met roufing of sandwichpanelen en de gevel van de tuinzijde met grote vensters.

Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren

Graag een architect. Woning gebouwd in 1994. 3 gevel-woning. Analyse van scheuren en barsten in binnen en buitenmuren. Conclusie, advies en eventuele actie.

Plan voor muurafbraak opmaken

Wij willen een muur afbreken tussen keuken en eetkamer. Muur is ongeveer 4 m op 2. 70 met een deur opening nog daarin. Momenteel zijn wij op zoek van een erkende aannemer om het werk te laten uitvoeren.