Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor regulariseren van veranda-zwembad :

Regulariseren van veranda-zwembad

Verkoop woning. Regulariseren veranda minder dan 40 vierkante meter, overkoepeling van zwembad meer dan 40 vierkante meter, een carpool en afdak. Dit alles zou moeten gebeuren tegen neerleggen van akte bij de notaris en dit binnen de 4 maanden vanaf heden. Bij navraag op gemeentehuis is er geen studie van stabilisatie nodig.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Wespelaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regulariseren van veranda-zwembad uit heel België:

Veranda en garage van woning regulariseren

Regularisatie nodig voor veranda en garage. Beide meer dan 10 jaar oud

Omgevingsvergunning nodig

Bijbouwen van een veranda 30 m². Er dient een omgevingsvergunningaanvraag voor het regulariseren van deze uitgevoerde werken met medewerking van een architect. De woning is niet uitgevoerd conform ,de vergunde bouwplannen (andere indeling van de woning, de raamopeningen in de gevel werden gewijzigd). De totale oppervlakte van het huis 100m².

Regularisatie van bouwovertreding

Ik woon in een rijwoning van 6 m gevel breedte x 9 m diepte en een achterbouw van 6 m diepte op 3 x breedte. In de achterbouw bevindt zich onze keuken, toilet en berging. In 2001 hebben we een deel van het terras (4 m diepte x 3 m breedte) overdekt met een veranda en de buitenmuur afgebroken en een steunbalk geplaatst om het plat dak te ondersteunen. Om de veranda te kunnen plaatsen hebben we de scheidingsmuur moeten verhogen. Door die werken werd onze keuken groter. In 2012 hebben we het veranda dak en het bestaand dak van de achterbouw vernieuwd en geïsoleerd. Nu willen we de woning verkopen en de werken regulariseren.

Regularisatievergunning veranda

Ik heb een woningbrand gehad en we hebben nu bij de wederopbouw onze veranda 1,45 naar achter geplaatst. Hiervoor moeten we echter een regularisatievergunning hebben. We zijn op zoek naar een architect die dit kan regulariseren.

Regularisatie veranda opstellen

Wij willen een veranda regulariseren en volledig renoveren. Deze veranda is ongeveer 5 x 10 meter. Ook willen we een plan of mogelijkheden bekijken voor de renovatie van heel de benedenverdieping.

Regularisatie nodig voor aanbouw veranda

Een bestaande overkoepeling van een terras laten regulariseren.

Regularisatie veranda

De veranda betreft een niet vergunde constructie. Hierbij, vindt u het antwoord van de Dienst Ruimtelijke Ordening. De veranda dient ofwel gesloopt te worden ofwel geregulariseerd te worden. Indien U wenst te regulariseren dient U een bouwaanvraagdossier in te dienen. Het dossier dient samengesteld te worden door een architect.

Regularisatie aanvragen

Mijn vader wil zijn huis (1975) verkopen. Hij heeft er in de jaren 80 een veranda (ongeveer 35 m³) aan bijgebouwd, zonder vergunning. Hij wil dit regulariseren om de verkoop van het huis mogelijk te maken. Wij zoeken een architect om het vergunningsdossier op te stellen.