Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Waals-Brabant.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, extra verdieping bouwen op bungalow, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, bestaande woning uitbreiden en renoveren, halfopen bebouwing zetten, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, extension and renovation of our house en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Waals-Brabant:

maandag 8 augustus 2016

Hedendaagse nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw project zijn we op zoek naar een architect die zich kan inleven in onze stijl en dit kan omzetten in een leuk ontwerp.
woensdag 15 juni 2016

Bouwontwerp van drie huizen

Ik mijn vriendin en mijn 2 zussen willen bouwen. Niets speciaals, beperkt budget, geen verloren ruimtes. We dachten zelf aan 3 huisjes naast elkaar. Ik en mijn vriendin een "normaal" mijn zussen iets kleiner aangezien zij alleen zijn. Budgettaire huizen. Hebben nog geen grond.
dinsdag 31 mei 2016

Plannen houten uitbouw met veel glas aan achterzijde huis

We willen een houten uitbouw doen met veel glaspartijen + plat dak aan de achterzijde van onze woning Ik schat dat de afmeting ongeveer 3m/5m is. Moet langs achterzijde aangebouwd worden ongeveer 15 m².
woensdag 15 april 2015

Bouwontwerp maken voor tweewoonst

Zouden graag een tweewoonst bouwen in Orp le grand. Zouden hoogstwaarschijnlijk voor een houtskelet bouw opteren, wegens de goede isolatienormen. Bouwontwerp te maken.
zaterdag 4 april 2015

Bouwontwerp voor woning

We hebben een stuk grond gekocht in Woutersbrakel (Wathier-Braine) van 500m². Hierop willen we een vrijstaande woning bouwen met een grond opp. Van +/-80m². Bonjour, Nous avons acheté un terrain à Wathier-Braine de 500m². Nous voulons construire une maison avec une surface au sol. De +/- 80m².
dinsdag 17 februari 2015

Bouwen van een nieuwe woning

Wat wij verwachten van een architect: - 3D ontwerp van exterieur en interieur - snel beschikbaar zijn - stabiliteitsstudie - materialenlijst - bouwaanvraag (in het frans) - inplanting op het terrein - EPB - opvolging op de werf (tot winddicht) Wij hebben reeds een aannemer voor ruwbouw en afwerking, de architect zoekt voor ons een aannemer voor de funderingswerken.
woensdag 20 november 2013

Plannen voor klassieke nieuwbouw

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een architect voor onze nieuwbouw gelegen in het pitoreske dorp, Saint-Remy-Geest (Jodoigne). Aangezien ik beroepsmatig slechts halftijds werk, bouw ik het huis volledig zelf samen met mijn vader. Hij is pas met pensioen en heeft altijd in de bouwsector gewerkt. Daarom hebben wij genoeg ervaring. Wij hebben al een nieuwbouw gezet en waren tevreden over onze vorige architect. Spijtig genoeg is deze met pensioen, daarom zoeken we dus een nieuwe architect om deze plannen officieel te maken.

Partners

Partners van Casius