Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor hedendaagse nieuwbouw :

Hedendaagse nieuwbouw

Voor ons nieuwbouw project zijn we op zoek naar een architect die zich kan inleven in onze stijl en dit kan omzetten in een leuk ontwerp.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Ohain (Waals-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor hedendaagse nieuwbouw uit heel België:

Nieuwbouw hoevestijl

Voor onze nieuwbouw zijn wij op zoek naar een architect die ervaring heeft met hoevestijl. (géén pastoriestijl!! ) Wij willen een hedendaagse moderne woning met een industrieel interieur maar toch buitenkant hoevestijl. Eveneens ivm het verkavelinsvoorschriften.

Ontwerp (en eventueel uitvoering) van nieuwbouw

Grond gekocht met maximale bouwoppervlakte van 20m breed en 12m diep in Boorsem (Maasmechelen) (zie bijlage: lot 16). Op zoek naar architect die samen met ons hier een gezinswoning op wil plaatsen in open bebouwing. Vooral op zoek naar praktische woning in hedendaagse/moderne stijl zonder al te veel 'speciale' elementen en voor een niet al te groot budget. -Eerste verdieping: inpandige garage, hal, woonkamer, keuken, badkamer/natte cel, berging. -Tweede verdieping: 3 slaapkamers, badkamer en bureau. -Zolderverdieping onder schuin dak. Maximum 200m² voor eerste en tweede verdieping.

Nieuwbouw woning te Sint-Job In't Goor

Vrijstaande nieuwbouw woning, hedendaagse stijl (mag modern maar wij houden niet van een betonnen ‘blok’). Grond is 1145 vierkante meter, toegelaten afmetingen zijn 14 meter breed, en 20 meter diep. Beneden : dubbele garage, verlaagde zithoek, eethoek, (half)open keuken, berging, en eventueel een bureaukamer. Boven : 3 slaapkamers waarvan 1 met grote dressing, 1 badkamer en 1 kleine doucheruimte óf tussen de 2 kinderkamers, óf eventueel ergens beneden. Zolderruimte die als 4de kamer gebruikt kan worden (dit mag bijvoorbeeld ook boven de garage). De foto in bijlage is een huis dat ons enorm aanspreekt! Suggesties zijn altijd welkom!

Huis bouwen

nieuwbouw hedendaagse stijl

Nieuwbouw

Hedendaagse moderne gezinswoning met een totaal bebouwbaar oppervlakte van 200 m2. We zijn op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw. Liefst werkende met het systeem van lijmsteen.

nieuwbouw HOB te Geel in ...

nieuwbouw HOB te Geel in verkaveling. breedte: 8m, max diepte: 12,5 m. Bewoonbare opp (eigen schets plan) = +/- 160mm². + kelder. voorkeur: moderne hedendaagse stijl. + gewenste ervaring met houtskeletbouw.

Wij zoeken een architect voor een open ...

Wij zoeken een architect voor een open nieuwbouw in moderne/hedendaagse stijl op een reeds aangekocht stuk grond (127 m² bebouwbare opp.) in Pellenberg. Algemene wensen: grote ramen tuinkant, open keuken en 3 à 4 slaapkamers

-Nieuwbouw woning -Hedendaagse ...

-Nieuwbouw woning -Hedendaagse stijl -Simpel en strak -Aandacht voor kwaliteitsmaterialen -Aandacht voor energiezuinig en milieuvriendelijk ontwerp -Gezien we veel zelf willen doen, besteden we veel aandacht aan een technisch correct en doordacht uitvoeringsplan