Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

zaterdag 31 augustus 2019

Plannen verbouwing voorzien

Omvormen van koer, berging en platform voor tot een praktische constructie. In deze constructie moet een wellness komen parallel aan het bestaande zwembad.
dinsdag 27 augustus 2019

Totaalrenovatie van studio met aparte slaapkamer

Ik zou graag begeleiding willen van een architect voor renovatie studio om zo efficiënt mogelijk de kleine huisvesting benut wordt. Studio : 100 m²
vrijdag 16 augustus 2019

Architect voor onderzoek gebouw

Graag had ik geweten of de funderingen van mijn woning sterk genoeg zijn om een betonnen vloer te dragen.
donderdag 15 augustus 2019

Vernieuwen dak en aanbouw aan woning

(ver)nieuwen van een dak + eventuele aanbouw. maw vernieuwen van een verdieping.
maandag 5 augustus 2019

Bouwvergunning voor renovatie

Architect nodig voor de renovatie van oud huis
donderdag 25 juli 2019

Plannen opstellen voor dakverhoging

We zouden graag ons dak laten verhogen zodat we een tweede verdiep hebben. Momenteel kun je niet rechtstaan op het eerste verdiep. De oppervlakte bedraagt ongeveer 150 m2. We zouden graag in de voorgevel 3 ramen hebben en in de achtergevel 2 ramen. De verdere afwerking zullen we zelf in orde brengen.
woensdag 17 juli 2019

Ontwerpaanvraag tot plaatsen bijgebouw

Wij zouden graag een uitbreiding doen van onze woonst, de keuken is 4 m breed en deze muur zouden we graag weg nemen , daar een poutrel plaatsen zodat we een uitbreiding kunnen doen van 4 m op 2,5 meter diepte. We zouden de uitbreiding graag laten metsen met aan de voorkant een raam en bovenaan een plat dak waar een epdm dakbedekking op komt, bij navraag in de stedenbouwkundige dienst moeten we een melding doen , er is geen bouwaanvraag nodig maar voor de stabiliteit wordt een architect gevraagd, dus wij zouden daarvoor graag iemand raadplegen.
maandag 24 juni 2019

Bouwaanvraag indienen

Ik heb all plannen en documenten ter beschikking voor een nieuwbouw. Op zoek naar een architect voor het indienen van de bouwaanvraag.
donderdag 20 juni 2019

Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods

Ik zoek een architect voor het bouwen van een loods. Gaat om een loods van 150 m². Ik heb een ontwerp nodig en ook de bouwaanvraag moet worden voorzien.
maandag 17 juni 2019

Vergunning voor deel draagmuur te verwijderen

Wij plannen bij de renovatie van ons huis twee draagmuren gedeeltelijk te verwijderen en vervangen door poutrels. De eerste heeft een breedte van 20 cm. Hier zit momenteel een deuropening (85cm). Deze opening zou verbreed worden tot 2m20 of 2m30 (hoogte 2m50). (Plan nr 1.) De tweede heeft een breedte van 30 cm (oude buitenmuur) en heeft reeds een opening van 2m. Deze opening zou verbreed worden tot 3m25 (hoogte 2m50). (Plan nr 2.) Hierbij zou ook nog een 3e niet dragende muur verwijderd worden dat een breedte heeft van 10 cm. deze muur staat niet onder een andere muur en heeft een lengte van 2m50 met een deuropening van 85 cm. (Plan nr 3.) Wij zoeken vooral een architect voor het opmaken van de benodigde zaken voor het aanvragen van een vergunning bij Stad Oostende.