Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 mei 2019

Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen

Wij denken eraan om onze woning achteraan uit te bouwen. Wij wonen in een bel-etage en zouden graag achteraan een bijgebouw willen wat zowel de eerste verdieping als het gelijkvloers mee groter maakt.
maandag 6 mei 2019

Architect nodig voor verbouwing

Wij willen verbouwen en zoeken een architect die ons kan helpen met een plan op basis van wat we willen. Het gaat om de volledige gelijkvloers, garage, wasplaats, toilet, leefruimte, keuken, salon, inkom en de trap.
vrijdag 3 mei 2019

Sketch for renovating a house

I need an architect to make a plan for renovating a house.
vrijdag 12 april 2019

Berekening maken voor plaatsing van een poutrel

De berekening maken voor een stalen profiel die een overbrugging moet maken van 5 meter breedte voor een garagepoort. Deze berekening moet ook in een tekening gebracht worden om in het omgevingsloket in te dienen.
donderdag 11 april 2019

Bouwontwerp maken voor verbouwingen keuken en veranda

Ik wil een ontwerp laten maken van de verbouwing van keuken en veranda. De draagmuur tussen deze twee ruimtes moet weg zodat we 1 geheel krijgen. Het dak boven deze ruimtes moet ook opnieuw geplaatst worden. We willen veel lichtinval. Ook de draagmuur tussen woonkamer en de te vernieuwen ruimte moet gedeeltelijk weg. We wonen hier drie jaar.
dinsdag 9 april 2019

Plannen maken voor sleepdak

Tekening maken voor onze bouwaanvraag. Het betreft de aanbouw van een sleepdak.
woensdag 3 april 2019

Uitbreiding keuken met aanbouw overdekt veranda

Ik wil een ontwerp voor het uitbreiden van mijn bestaande keuken, met nu momenteel overdekte veranda van 12m². afbraak van huidige schuifdeur en opnieuw een schuifdeur 2.60 m plaatsen over bijna de hele breedte van de opening.
vrijdag 29 maart 2019

Eenmaking deel van appartement met studio

Voorbereiding van afsplitsing en samenvoeging van een deel van een appartement met een aanpalende studio Opmaken van verslag door de landmeter over de nieuwe verdeling van de aandelen in de gemeenschappelijke delen naar aanleiding van deze afsplitsing / samenvoeging. Uitvoeringsplan opmaken van de nieuwe situatie.
zaterdag 23 maart 2019

Bouw van een Wellness

We hebben een b&b en plannen de bouw van een wellness. Vrijstaand gebouw twee bouwlagen. Ca 8x12 meter grondopp. B&B is een Cottage stijl woning 1930. Wellness passend qua bouwstijl.
vrijdag 22 maart 2019

Grondplan van een oude woning voorzien

Voor de inspectie van mijn opvang hebben wij de grondplannen nodig. Gaat om een huis van de jaren 50.