Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

donderdag 22 maart 2018

Vergunning voor slopen van pand

Aangezien het pand (ongeveer 6 meter breed) zich tussen twee gebouwen bevindt is de tussenkomst van een architect vereist. Er dient dus een sloopvergunning aangevraagd te worden en dit voor half april 2018 !
dinsdag 13 maart 2018

Tekeningen en aanvraag voor uitbouw

Ik wil een uitbreiding van de leefruimte en met een plat dak . De huidige uitbouw heeft een hellend dak .
maandag 12 maart 2018

Tekeningen aanbouw

Op zoek naar een architect voor het plaatsen van een aanbouw aan een woning. Nieuw stuk is ongeveer 9 x 5 meter en ik heb de oude plannen nog van de vorige eigenaars.
maandag 12 maart 2018

Plan voor afbreken deel loods

Zou 3 kapellen willen afbreken om een groter terras te maken. Hiervoor hebben we de nodige documenten voor nodig.
donderdag 8 maart 2018

Plannen voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor een grondige renovatie van onze bovenverdieping + het creëren van een extra slaapkamer op de zolderverdieping (incl. Plaatsen vaste trap). Ook zou er een dressing (op maat) moeten komen. We zoeken in 1e instantie dus niet naar aannemers, wel naar een architect die met ons meedenkt en onze bovenverdieping + zolder vorm geeft.
dinsdag 27 februari 2018

Plan voor stuk oprit en garage uitbouwen

Wij willen graag een stuk van onze oprit en een stuk van onze garage uitbouwen en bij onze huidige woning innemen. Daarvoor zou er een stuk van een steunmuur verwijderd moeten worden en zouden we een plan nodig hebben voor de verbouwing hiervan.
donderdag 22 februari 2018

Aanvraag bijbouw garage

Aanvraag tot bijbouwen van een dubbele garage bij vrijstaande woning. Garage zou bij voorkeur worden geplaatst op de perceelsgrens hoewel de voorschriften specifiëren dat er een vrije zijstrook dient gelaten te worden van 3 meter.
maandag 19 februari 2018

Plan en dossier indienen

Een bestaande woning uitbreiden + indeling veranderen. Stuk bijbouwen achteraan.
vrijdag 2 februari 2018

Architect nodig voor ondersteuning verbouwing

- Voorkant uitbouw Living in baksteen met plat dak (12m³ extra) - Achterkant : aaneenzetten van achterbouw met voorbouw / supprimeren veranda en nieuw bovenverdiep in houtskelet / dakstructuur half zadeldak in bestaand dak verbinden. - Architect nodig om sterkteonderzoek uit te voeren en aannemer bij te staan in keuze dikte balken / Poutrellen enz...
woensdag 31 januari 2018

Plannen tekenen voor totaalrenovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² verdeeld in 3 verdiepen met nog een zolder en kelder. Originele plannen zijn er niet alsook niet bij het stedelijk archief te Kortrijk. Het huis is vermoedelijk rond 1860 gebouwd en laatste verbouwing was een bijbouw na de tweede wereldoorlog doordat deze beschadigd was door bombardementen. Ik zou graag van dit huis een zeer energiezuinige woning maken.
dinsdag 30 januari 2018

Plannen op te maken

Ik moet een meldingsdocument indienen bij stad Roeselare voor een keuken die ik wil uitbreiden door een koer te overdekken en dus enige afbraakwerken en opbouwwerken moet uitvoeren. Hiervoor heb ik een architect nodig, ik heb al enige plannen zelf getekend maar er zijn aanpassingen nodig en deze architect zou dan ook de aanvraag moeten indienen. Ik zou hiervan graag de prijs weten; van de enkele aanpassingen op de plannen, enige raad over de afbraakwerken en steun die nodig is en het indienen van dit meldingsdocument.
donderdag 18 januari 2018

Architect verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten uittekenen voor het volledig verbouwen van mijn woning. Huis op een hoek. Beneden een appartemnt te maken en op zolder dient er 2 dakkapellen te worden gestoken
maandag 15 januari 2018

Aanbouw en vergunning dossier opmaken

Wij zouden graag een aanbouw doen van 6 m op 4m, dubbel verdiep. Grondwerken reeds uitgevoerd want nu staat er veranda. Ook graag hulp bij het aanvragen van alle nodig documenten en aannemers contacteren
maandag 15 januari 2018

Verbouwen van woning en bijbouw plaatsen

Ik zou graag een stuk bijbouwen aan mijn woning, 5m breed en 8 m diep met verdieping + het opknappen van mijn woning (isoleren, nieuwe facade nieuw dak,, enz .... ) in klassieke stijl
maandag 8 januari 2018

Bouwen van eengezinswoning

Bouwen van een eengezinswoning. k ben tevens in het bezit van een bouwgrond.
woensdag 3 januari 2018

Plannen voor bijbouw

Ik zoek een architect om enkel het plan te tekenen zodat we de bouwaanvraag kunnen doen , er is geen verdere opvolging nodig aangezien ik zelf al lang in het vak zit (in bouw en verbouwing).
dinsdag 26 december 2017

Plannen voor renovatie uittekenen

We hebben net een huis gekocht in assebroek. We willen onderzoeken om op de zolder een "master bedroom" te maken. Kijken of het mogelijk is. Deze kamer moet een opp van 16 m² hebben met annex een plaats voor wc/douche en kleine dressing. We willen ook een klein terras aan deze kamer om van het uitzicht op een natuurreservaat te genieten
zondag 24 december 2017

Tekenen nieuw landelijk te bouwen woning

Wij hebben graag tekeningen voor het bouwen van een landelijke woning met maximale oppervlakte van 1000 m².
zondag 24 december 2017

Architect voor totaalrenovatie gelijkvloers

Wij hebben een halfopen bebouwing met totale grondoppervlakte van ongeveer 365 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Dit houdt in: open ruimte creeeren dmv slopen binnenmuren, nieuwe keuken, badkamer en woonruimte.
dinsdag 19 december 2017

Plannen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw, ongeveer 30m². Achter het huis aanbouw voor oude dag.
maandag 4 december 2017

Tekenen plannen verbouwing en aanbouw

Wij zouden graag advies hebben bij een kleine verbouwing en veranderingen van een binnenkoer (terras) achteraan ons appartement. Daarvoor zouden we ook een stedenbouwkundig ontwerp nodig hebben.
dinsdag 28 november 2017

Plannen aanbouw

Wij hadden graag een ontwerp laten maken van een aanbouw (hobby~, speel~ en tv-ruimte). Geschatte afmetingen zijn 4 m op 7,5 m (op foto tot einde tweede colstropplaat). We zouden graag werken met een grote ramenpartij en platform. Advies i.v.m. verwarming alsook de nodige vergunningen zijn welkom.
maandag 27 november 2017

Architect voor een ontwerp voor aanbouw

Ik wil graag ontwerp laten maken voor aanbouw aan mijn woning 5m op3 aan de zijkant. Bouwvergunning aanvragen En prijsmateriaal aan te vragen.
dinsdag 21 november 2017

Plannen nodig voor verbouwingen

Ombouwen van winkelpand met bovenliggende woning naar 3 appartementen.
vrijdag 17 november 2017

Afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen

Op bedrijventerrein woning (villa) afbreken, grond verharden zodat dienstvoertuigen en aanhangwagens kunnen worden geplaatst. We zoeken een architect die het project van A tot Z opvolgt: opmeten (indien nodig), aanvraag sloopvergunning, voorstel verharding, offertes van aannemers opvragen, opvolgen werken.

Partners

Partners van Casius