Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in West-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: aanbouw zwevend terras 2e verdiep, plannen bijbouwen appartement, woning uitbreiden, tekenen plan voor plaatsen nieuwe garage, plannen bijbouwen aan huis, plannen nodig voor opbouw, architect voor nieuwbouw gesloten bebouwing, architect nodig voor dossier uitbreken dragende muur, advies nodig om verbouwing uit te voeren, tekenen van plan woning en advies over renovatiewerken, regularisatie van bouwovertreding nodig, plannen gezinswoning opsplitsen, ontwerp maken voor nieuwbouw, plannen nodig voor uitbreiding, achterbouw bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

dinsdag 19 september 2017

Plannen gezinswoning opsplitsen

Architect: Een eengezinswoning kleiner dan 250 m² opsplitsen in meerdere studios/duplexen. Advies architect mogelijk of niet ze op te splitsen.
maandag 11 september 2017

Plannen voor vergunning aanvraag

Ben opzoek naar een architect die plannen wil uittekenen voor een vergunning aan te vragen. Het gaat over een dak op te trekken, caport, overdekt terras en stuk bij te bouwen (1 ste verdiep).
zaterdag 9 september 2017

Architect voor aanvraag renovatie

Het huis is opgevat als een rijwoning, maar tussen de buren en ons zit een spie. Groot genoeg voor een extra ingang die naar het eerste verdiep zou moeten leiden. We willen dit heel behoorlijk doen, mooie afwerking binnen en buiten. Een stevige trap en een toegang op het gangetje eerste verdieping. Wij moeten een volledig dossier opstellen en voorleggen in Stad Kortrijk. Daartoe dienen we samen te werken met een architect. We hebben al 2 offertes van aannemers die al vroeger eens een kijkje kwamen nemen, maar alles staat wat onhold omdat die vergunning noodzakelijk is.
donderdag 7 september 2017

Plannen bijbouwen aan huis

Graag achteraan uitgebouwd, pourtrel en ramen zitten klaar. Opzij het huis naar voren uitbouwen + opzij oude stenen (kotterie) afbreken. Een badkamer, slaapkamer, garage, washok, kleine dressing, werkplekje (instituut)
zaterdag 2 september 2017

Plan tekenen voor B&B met kamer aangepast voor rolstoelgebruikers

Wens andere kamer indeling, bestemd voor inrichting van B&B : kamer / badkamer / toilet. Evenals inrichting van kamer voor revalidatie klanten ( aangepast voor rolstoel gebruikers )
vrijdag 1 september 2017

Berekenen van poutrellen

Ik zoek een architect voor het berekenen van de nodige poutrellen. We willen namelijk op korte termijn beginnen renoveren.
donderdag 24 augustus 2017

Tekenen van plan voor verbouwing renovatie woning

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen. Met het uit tekenen van onze renovatie woning. Daar wij nog nooit met een architect hebben moeten werken hebben we geen idee hoe dit in ze werk gaat , welke tijdspanne hier voor wordt voorzien, welke info jullie nodig hebben En wat het je kostenplaatje is. We zijn al een groot deel begonnen met afbreken en liggen nu stil met de werken dus is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk zou kunnen gedaan worden. Wij weten al welke ruimtes waar moeten komen.
maandag 21 augustus 2017

Kleine verbouwing plannen

We zouden graag de keuken op het gelijkvloers uitbreken en een nieuwe aanbouwen. De oude badkamer die achter de keuken gelegen is, afbreken en die op de eerste verdieping organiseren. Daarvoor zou er een plan moeten getekend worden.
zondag 20 augustus 2017

Melding van renovatiewerken aanmaken

Wij zouden hulp nodig hebben bij het indienen van een meldingsdossier. Bij onze renovatiewerken zal een nieuwe steen geplaatst worden langs 1 zijgevel met het creëren van een opening voor een schuifraam en verplaatsen van de deuropeningen. Hiernaast zal 1 binnenmuur afgebroken worden en komt een andere binnenmuur in de plaats.
donderdag 10 augustus 2017

Stedenbouwkundige aanvraag doen voor vergroting raam

Ik zoek een architect voor het een stedenbouwkundige melding voor het vergroten van een bestaand raam naar schuifraam. Huidig raam is 120 breed en schuifraam zou 2m breed zijn.
woensdag 2 augustus 2017

Plannen nodig voor uitbreiding en renovatie keuken

Uitbreiding living en keuken tot bouwlijn / renovatie keuken.
maandag 31 juli 2017

Dossier indienen bouwvergunning uitbouw HOB

Ik ben op zoek naar een architect die enkel een bestaand voorontwerp goed op plan uittekent en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
dinsdag 18 juli 2017

Architect nodig voor vergunning

Architect nodig : eengezinswoning opsplitsen in een meergezinswoning of appartement.
zaterdag 15 juli 2017

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken
donderdag 13 juli 2017

Tekenen van plan woning

Digitaal plan tekenen: van bestaande woning om documenten naar stedenbouwkundige in te dienen. Bestaat uit: woonkamer, keuken, badkamer en een kleine koertje op het gelijkvloer verdieping in totaal 45 m². 2 slaapkamers op het 1 verdiep 30 m². 1 badkamer, studie kamer op de zolder.
zondag 2 juli 2017

Uitrekenen draagmuren

Ik doe een totaal renovatie van een gelijkvloers appartement, ik wil de badkamer groter maken. Achter de badkamer zit een grote berging, opgedeeld in 3 kleinere bergingen. Ik zou twee muren willen weg halen maar weet niet zeker of dit draagmuren zijn. Dit om een grotere badkamer te krijgen, en een doorlopende berging.
dinsdag 27 juni 2017

Plannen en vergunningen nodig voor verbouwing

Ik zoek een architect voor plannen te maken voor een veranda met plat dak. We hebben de nodige vergunningen hiervoor nodig. Contact met aannemers al in orde.
zaterdag 24 juni 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.
woensdag 14 juni 2017

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen
woensdag 14 juni 2017

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Ik zou graag een ontwerp van onze benedenverdieping laten maken en een kostenraming. Ongeveer 7 op 20 meter.
vrijdag 9 juni 2017

Digitaal dosssier indienen bij de gemeente voor uitbouw

Hulp nodig van een architect voor indienen digitaal dossier in Oostkamp. Voor de melding van uitbouw van de woonst. Plan kan verkregen worden bij onze veranda bouwer.
woensdag 7 juni 2017

Mantelzorgwoning te bouwen

Houten woon en slaapkamer verbonden achteraan de bestaande veranda, plat dak, grote schuifdeur achter met zicht op de tuin, dakoversteek zuid gericht, zij venster, ongeveer 6 m op 3 m breed. Bijbouw mantelzorgwoning.
dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?
donderdag 18 mei 2017

Aanbouw zetten

Ik wil mijn bestaand huis uitbreiden met een aanbouw met plat dak. Oppervlakte van ongeveer 80 m².

Partners

Partners van Casius