Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

vrijdag 27 maart 2020

Steunbalk berekenen en plaatsen

Voor onze woning zouden wij graag de muur tussen de living en keuken verwijderen. Maar deze muur is een draagmuur en moeten dus een steunbalk steken. We zouden graag de steunbalk laten berekenen.
dinsdag 10 maart 2020

Aanvragen vergunningen bijgebouw/garage

Op onze bouwgrond willen we een bijgebouw (werkplaats/garage) met een oppervlak van 60m² (indeling nader te bepalen). Dit in witte crepi (zoals de woning). Hoogte dakrand 3m. Achteraan de grond (op 1m van de perceelgrens) met oprit op 40cm van de zijdelingse perceelgrens (oprit en carport aan woning liggen tegen perceelgrens). Gezien de afwijking op de verkavelingsvoorschriften dient een vergunning aangevraagd te worden.
dinsdag 3 maart 2020

Opmaken plan voor renovatie

Appartement uit 1960 aan zee moet gedeeltelijk gerenoveerd worden hierbij is het maximum kunnen gebruiken van een kleine ruimte (80m²) van belang.
vrijdag 28 februari 2020

Uittekenen plan voor renovatiewerken

We hebben een bouwplan nodig voor de verbouwing van onze keuken, badkamer en slaapkamer en om een bijbouw te zetten van 50 m². Het gaat dus om een bouwplan, aanvraag van vergunningen en premies.
zondag 16 februari 2020

Scheurvorming vloerplaat zolder, plafondnaden en deurdrempels onderzoeken

Ik wil graag een specialist raadplegen die echt kennis van zaken heeft en de oorzaak daarvan kan aanwijze, een stabilisatieplan opstellen. Er zijn jaren geleden rond (2004) groete wegeniswerken uitgevoerd ,volledige nieuw weg met rioleringen en nutsvoorzieningen. Deze laatste vlak langs de gevel van het stuk dat nu dreigt te verzakken. Bij het graven van de trace voor de nutsleidingen vile alles in waardoor ze bijtrokken tot een breedte van ongeveer 2m om hun kabels te kunnen leggen. Ik heb later ontdekt bij renovatiewerken in 2015 toen we chauffage brander op de zolder boven de garage wilden monteren dat daar scheuren in de muren waren, dat er een lichte scheur was op de zolderverdieping dwars mee op de plaats van de deurzuil. Nu laatst is deze scheur vermeerderd naar een 2cm breed.
maandag 3 februari 2020

Architect voor renovatie gelijksvloer en bouwvergunning

Uitbouwen gelijksvloer , openmaken achtergevel nieuw plat dak nieuwe riolering nieuwe betonplaat en vloeren nieuwe keuken. Bouwaanvraag nodig.
donderdag 30 januari 2020

Architect nodig voor bijbouwen kangoeroewoning

We zijn aan het kijken om aan te bouwen aan ons huis, een kangoeroewoning voor mijn schoonouders. We dachten aan iets van een 40m², dit budgetvriendelijk. Mijn man zou zoveel mogelijk de werken zelf willen uitvoeren.
donderdag 16 januari 2020

Plannen voor Verbouwing oude hoeve

Openen achtergevel over een oppervlakte van 7 meter en 8 meter binnen. Het gaat om een oude hoeve waar een L-vormige structuur moet worden opengebroken. We vermoeden dus dat er een draagbalk in de hoeken moet komen. De hoeve is zonevreemd gelegen. De vergunning moeten we aanvragen.
dinsdag 7 januari 2020

Plannen verbouwingswerken

Wij willen ons huis verbouwen. We zouden graag isoleren en de benedenverdieping opnieuw inrichten. We willen een uitbouw met nieuwe keuken. Ook zijn we van plan van vloerverwarming en een nieuwe vloer te leggen.
dinsdag 7 januari 2020

Plannen voor buitenisolatie en plaatsen van ramen

Mijn buitenmuren pakken vocht en bieden geen grondige isolatie. Ook de ramen zijn verouderd. Ik wil deze muren beter isoleren en nieuwe ramen plaatsen. Op het gelijkvloers zitten al nieuwe ramen. De slaapkamer op de eerste verdieping moet nog onder handen genomen worden. Daar zijn een vijftal nieuwe ramen nodig en dus ook isolatie. De buitenmuur is geschilderd en pakt wat vocht, spouwmuurisolatie lijkt me niet geschikt. Oppervlakte van de muren en ramen weet ik niet vanbuiten, maar indien gewenst kan ik dit opzoeken.