Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in West-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: regularisatiedossier indienen, nieuwbouw woning te Houthalen Helchteren, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, extra verdieping bouwen op bungalow, woning ombouwen, aanbouw renovatie en plan uittekenen, bouwontwerp maken, bestaande woning uitbreiden en renoveren, halfopen bebouwing zetten, plannen voor aanbouw schuur, verbouwing, plan maken van bestaand huis, bijplaatsen van achterbouw, extension and renovation of our house en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

vrijdag 24 februari 2017

Plan nodig voor bouwvergunning

Plannen tekenen voor een rijwoning (gevelbreedte van 4.7m) voor bouwvergunning.
zondag 12 februari 2017

Plannen voor aanbouw schuur

Ik wil een ontwerp laten maken voor de aanbouw van een schuur die ingericht zal worden met paardenstallen, er staat momenteel een schuur op die vervangen moet worden, de lengte van het nieuwe gebouw zou ongeveer 13. 5 meter zijn en de breedte 5 meter, graag zou het dak naar de voorkant moeten afhellen.
vrijdag 20 januari 2017

Renovatie woning

Bijbouwen , herindeling bestaande woonst, dak is aan vernieuwing toe. Dossier in te dienen bij gemeente alsook plan te maken en opvolging mogelijk.
woensdag 18 januari 2017

Opmeten en tekenen volledige woning

We wensen onze woning te verbouwen / stuk bijbouwen. Hiervoor hebben we een ontwerp nodig en ook de oorspronkelijke situatie. Er zijn echter geen plannen terug te vinden van de woning.
maandag 16 januari 2017

Architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport

Wij willen een carport met tuinberging plaatsen van 80m² en hebben hiervoor een bouwvergunning nodig.
maandag 16 januari 2017

Aanbouw nieuwbouw Hob

Wensen woning uit te breiden 4x8 hoofdzakelijk keuken uitbreiding, deels woongedeelte. Modern strakke uitbouw met grote glaspartijen. Zoeken architect, aannemer staalbouw,...
dinsdag 27 december 2016

Renovatie en nieuwe aanbouw

Ik zoek een architect voor volgende projecten: uittekenen van bestaande woning ,ontwerp nieuwe voorgevel ( beschermde dorpskern),nieuwe aanbouw +50m².
zaterdag 3 december 2016

Architect gezocht voor bestaande bungalow te vernieuwen

Wij zoeken een architect, die eerst samen met ons wil kijken of een bestaande bungalow (220/240m2) kan gerenoveerd worden of het goedkoper zou zijn om een nieuwe bungalow herop te bouwen. Hierbij willen we een architect die niet enkel aan standaard bouwwoningen denkt maar ook verder wil denken, voor op een alternatieveren manier te bouwen of verbouwen. Waarbij we zeker zijn als we een bepaald budget naar voren schuiven dat het haalbaar zal zijn. De bedoeling is dat wij hierbij ook zoveel mogelijk zelf zouden willen doen met begeleiding.
woensdag 30 november 2016

Architect voor uitbreiding

Ik zoek een architect die bij mijn woning , bouwjaar 1957, een uitbreiding wil maken . Dit omvat ruimte voor nieuwe voorzieningen zoals gasketel, wasmachine, douche, toilet en een uitbouw keuken. Woning is gelegen te Sint-Denijs (=Zwevegem). Project graag starten na de winter of toch zeker in 2017.
woensdag 2 november 2016

Eénmaken appartement en studio

Eénmaken van appartement en studio;(gedeeltelijk) Suprimeren Luchtschacht en schouw keuken. Opening (Max afmeting) muur living/slaapkamer. (steunbalk? ) Oplossing vochtprobleem. Studio: Deurgat voor louvredeuren . Mogelijkheid verbreden vensters (Steunbalk! ) Suprimeren schouwen (? )
zaterdag 29 oktober 2016

Plan om kamer te verbouwen

Architect dat een plan kan maken van de kamer dat moeten verbouwd worden
zondag 23 oktober 2016

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.
dinsdag 18 oktober 2016

Bouw nieuwbouw

Wij willen graag een ontwerp laten maken voor de bouw van een nieuwbouw woning te Beernem. We moeten sowieso een schuin dak hebben, maar zouden de woning toch zo modern mogelijk willen maken. De breedte van het perceel is 21m, maar we moeten 4m van elke grenslijn vrijlaten, en we mogen tot 15m naar achter gaan. Ons budget is ongeveer 260. 000 euro, maar wij hebben geen idee hoe groot wij hier mee kunnen gaan. We hadden toch graag een huis van minimum 200m2. Indien u nog meer informatie nodig heeft, mail me dan gerust. Klant is nu in het buitenland.
zaterdag 1 oktober 2016

Uittekenen aanbouw rijtjeswoning

Een aanbouw van 6m breedte en 9m diepte bouwen woning Betreft rijhuis
woensdag 28 september 2016

Plan voor aanbouw

We hebben nu een bestaande woning met een veranda aangezet en een houten garage aan het huis gezet. We zouden graag die veranda weghalen en een aanbouw in de plaats zetten met een bureau in verwerkt. In plaats van de garage komt een dubbele garage. De badkamer en keuken blijven in dezelfde ruimte, maar worden gerenoveerd. Graag meer info over de werking van een architect, de prijs en wat we kunnen verwachten.
donderdag 22 september 2016

Bijgebouw aan woning

Ik zoek een architect die de tekening wil maken voor een bijgebouw van 16m² aan een bestaande woning. De werken worden eigenhandig uitgevoerd. Dus het betreft enkel het maken van de tekening om de bouwkundige aanvraag te kunnen indienen.
zondag 11 september 2016

Uitbouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor onze aanbouw van een rijhuis. Ik heb ook hulp nodig in het aanvragen van een vergunning. De uitbouw zou ongeveer 6m op 6m zijn en eventueel zouden we ramen willen integreren van een veranda van familie die afgebroken wordt.
maandag 5 september 2016

Nieuwbouw Woning moderne stijl bij bestaande hoeve moderne stijl

Architect voor plannen: Nieuwbouw Woning moderne stijl bij bestaande hoeve moderne stijl.
vrijdag 2 september 2016

Ontwerp voor nieuwbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw zoals de foto bijlage,.... de bouw moet 12 meter breed zijn en 15 meter diep, voor dit te realiseren gaat er 1 raam minder bij moeten zijn aangezien ik een maximum bouwbreedte heb van 12meter, de woning bestaat uit 2 volle lagen en een dak(het dak zou ik graag hetzelfde model als de foto willen behouden) . Het balkon op de foto aan de voorzijde is sier , op de achterzijde van de woning zou ik hetzelfde design hebben met een echte balkon van 2 meter ,...
maandag 29 augustus 2016

Architectenbureau voor uittekenen van een achterbouw

Wij zouden graag onze achterbouw willen renoveren en zoeken naar een architect.
zondag 21 augustus 2016

Ontwerp voor het bouwen van verdieping boven bestaande aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een verdieping op een bestaande aanbouw van onze woning . Met als doel het creëren van 2 extra slaapkamers Ik wil ook hulp voor het aanvragen van de bouwvergunning . De opvolging van de werken en het zoeken van aannemers doen we zelf . De te bouwen oppervlakte is 7m10 op 3m20. Te gebruiken materialen stenen pbm roofing en kunststof ramen.
zondag 14 augustus 2016

Nieuwbouw op agrarisch gebied

Ik wil een ontwerp laten maken en laten bijstaan voor raad om een nieuwbouwwoning met plat dak te bouwen op een agrarisch gebied nadat het reeds bestaande huisje gesloopt wordt. Graag een 1 gezinswoning met 3 slaapkamers en masterbedroom. In masterbedroom wc en badkamer en balkon, boven in gang ook wc en badkamer. Bredenen open keuken en living en garage en berging. Max 200m². Materiaal nog geen idee.
zondag 31 juli 2016

Bouwontwerp aanmaken

Bouwontwerp voor renovatie landelijk karakter, energiezuinig.
woensdag 27 juli 2016

Tekenen plan

Wij hebben een HOB woning gekocht. Werken zijn reeds gedeeltelijk uitgevoerd. Wij zoeken een architect om een plan te tekenen om in te dienen in de gemeente. Werken worden zelf uitgevoerd. Adres aan de architect.
zaterdag 23 juli 2016

Afbraakvergunning en plan

Ik wil een nieuwbouw ipv van mijn oude huis , dus waarschijnlijk een afbraak vergunning en een plan voor mijn nieuwe huis. ik heb wel al een voorontwerp. voor welke prijs kan u dit voor mij realiseren.

Partners

Partners van Casius