Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

zaterdag 20 juni 2020

Plan opmaken

wij willen graag een plan laten opmaken voor een uitbouw.
donderdag 18 juni 2020

Opmeten en tekenen inplantingsplan bijbouw

Ik heb vandaag eindelijk info gekregen van de stadhuis dat ik een inplantingsplan moet indienen voor de aanvraag van de bijgebouw. Zodat zij meer zicht hebben over de werken voor de aanvraag.
zaterdag 13 juni 2020

Aanvraag overschakeling winkel naar studio

Plannen uittekenen om kleine winkel van ong. 36m² om te vormen tot studio. Ook aanvragen indienen.
vrijdag 22 mei 2020

Uittekenen ontwerp voor verbouwingen achterkant woning

We willen graag de achterkant van de woning groter maken. Het bestaande dak moet er af en vernieuwd worden aan de achterkant. We zijn op zoek naar een architect die voor ons een ontwerp kan maken en ons kan begeleiden tijdens de verbouwingen.
dinsdag 12 mei 2020

Uitbreiden balkon

Ik woon in een beletage woning en wil graag mijn balkon met 3m uitbreiden. Nu is het 6x0.5m.
vrijdag 8 mei 2020

Gevelplan tekenen

Wij willen graag zo snel mogelijk een gevelplan laten tekenen i.f.v. plaatsen steenstrips/sidings. Op langere termijn willen we graag ook een grondplan van de woning laten tekenen (we hebben dit niet ter beschikking) en laten bekijken of we op ons plat dak een dakterras kunnen plaatsen dat voldoet aan de normen.
dinsdag 5 mei 2020

Bouwontwerp maken loods

Ik wil een ontwerp laten maken van een loods. Te bouwen op een agrarisch gebied naast onze woning. De loods zou 100m² moeten zijn. Mijn man is dakwerker en kan dit zelf bouwen in houtskelet. We hebben een plan nodig om een vergunning aan te vragen. De vergunning kunnen we zelf op omgevingsloket aanvragen. We zouden wel wat tips willen omtrent wat volgens de wet mag en wat niet in de hoop dat de vergunning goedgekeurd wordt.
maandag 4 mei 2020

Uittekenen plan voor verbouwing aan de zolder en de traphal

Ik wil graag een ontwerp maken voor de volgende verbouwingen: De bestaande zolder inrichten in kamers + badkamer. Eén gevel achteruit brengen en een klein terras onder het dak op de 1ste etage creëren. Dakramen en koekoek dakramen steken. De traphal naar boven toe openen en een nieuwe trap plaatsen. Daar ten gevolge van de badkamer op het gelijkvloers herinrichten. Een nieuwe zolder/technische ruimte creëren boven de garage. Een kruipzolder creëren onder de nok van het dak. Bergruimte voorzien in de spieën van het dak op het 1ste verdiep. Eventueel, indien mogelijk, de schoorsteen (houtkachel gelijkvloers) aanpassen dat ze een warmtebron wordt op het eerste verdiep en uitmondt in de nok van het dak.
vrijdag 24 april 2020

Verwijderen steunmuur

We zouden de keukenmuur willen uitbreken en een heb stalen poutrel in de plaats steken. (aan de ene kant zal ook een muurtje met snelbouwers van 29x14x14 cm gemetst worden om de poutrel te ondersteunen, andere kant door binnenmuur) Ook zouden we naar zolder een vaste trap willen steken en moet er een muurtje weg en een nieuw trapgat gemaakt worden.
dinsdag 21 april 2020

Afbraak en later verbouwingen van woning

Momenteel een architect nodig voor de afbraak van ‘garage’ die aan woning paalt. Later heel groot project gepland.