Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in West-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: kleine verbouwing plannen, plannen tekenen voor nieuwbouwwoning en indienen bouwaanvraag, verkavelingsaanvraag, ontwerp en bouwaanvraag indienen voor 2 bouwloten, plan voor nieuwbouw nodig, dak met lichtstraten vervangen van atelierruimte, opvolging verbouwing halfopen bebouwing, architect nodig voor opvolging van werken, melding van renovatiewerken aanmaken, plan voor bouw tuinhuis, plan tekenen, een kamer boven keuken bijbouwen, architect nodig voor verbouwing, plannen maken voor verbouwen woonhuis, ontwerp nodig om dakkapel te bouwen, dossier indienen voor bouwvergunning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Kleine verbouwing plannen

We zouden graag de keuken op het gelijkvloers uitbreken en een nieuwe aanbouwen. De oude badkamer die achter de keuken gelegen is, afbreken en die op de eerste verdieping organiseren. Daarvoor zou er een plan moeten getekend worden.
zondag 20 augustus 2017

Melding van renovatiewerken aanmaken

Wij zouden hulp nodig hebben bij het indienen van een meldingsdossier. Bij onze renovatiewerken zal een nieuwe steen geplaatst worden langs 1 zijgevel met het creëren van een opening voor een schuifraam en verplaatsen van de deuropeningen. Hiernaast zal 1 binnenmuur afgebroken worden en komt een andere binnenmuur in de plaats.
donderdag 10 augustus 2017

Stedenbouwkundige aanvraag doen voor vergroting raam

Ik zoek een architect voor het een stedenbouwkundige melding voor het vergroten van een bestaand raam naar schuifraam. Huidig raam is 120 breed en schuifraam zou 2m breed zijn.
woensdag 2 augustus 2017

Plannen nodig voor uitbreiding en renovatie keuken

Uitbreiding living en keuken tot bouwlijn / renovatie keuken.
maandag 31 juli 2017

Dossier indienen bouwvergunning uitbouw HOB

Ik ben op zoek naar een architect die enkel een bestaand voorontwerp goed op plan uittekent en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.
dinsdag 18 juli 2017

Architect nodig voor vergunning

Architect nodig : eengezinswoning opsplitsen in een meergezinswoning of appartement.
zaterdag 15 juli 2017

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken
donderdag 13 juli 2017

Tekenen van plan woning

Digitaal plan tekenen: van bestaande woning om documenten naar stedenbouwkundige in te dienen. Bestaat uit: woonkamer, keuken, badkamer en een kleine koertje op het gelijkvloer verdieping in totaal 45 m². 2 slaapkamers op het 1 verdiep 30 m². 1 badkamer, studie kamer op de zolder.
zondag 2 juli 2017

Uitrekenen draagmuren

Ik doe een totaal renovatie van een gelijkvloers appartement, ik wil de badkamer groter maken. Achter de badkamer zit een grote berging, opgedeeld in 3 kleinere bergingen. Ik zou twee muren willen weg halen maar weet niet zeker of dit draagmuren zijn. Dit om een grotere badkamer te krijgen, en een doorlopende berging.
dinsdag 27 juni 2017

Plannen en vergunningen nodig voor verbouwing

Ik zoek een architect voor plannen te maken voor een veranda met plat dak. We hebben de nodige vergunningen hiervoor nodig. Contact met aannemers al in orde.
zaterdag 24 juni 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.
woensdag 14 juni 2017

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen
woensdag 14 juni 2017

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Ik zou graag een ontwerp van onze benedenverdieping laten maken en een kostenraming. Ongeveer 7 op 20 meter.
vrijdag 9 juni 2017

Digitaal dosssier indienen bij de gemeente voor uitbouw

Hulp nodig van een architect voor indienen digitaal dossier in Oostkamp. Voor de melding van uitbouw van de woonst. Plan kan verkregen worden bij onze veranda bouwer.
woensdag 7 juni 2017

Mantelzorgwoning te bouwen

Houten woon en slaapkamer verbonden achteraan de bestaande veranda, plat dak, grote schuifdeur achter met zicht op de tuin, dakoversteek zuid gericht, zij venster, ongeveer 6 m op 3 m breed. Bijbouw mantelzorgwoning.
dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?
donderdag 18 mei 2017

Aanbouw zetten

Ik wil mijn bestaand huis uitbreiden met een aanbouw met plat dak. Oppervlakte van ongeveer 80 m².
dinsdag 16 mei 2017

Structurele veranderingen bij renovatie

Architect om buitenkoer te verkleinen en de bouwaanvraag op te stellen
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning (aanpassing op de voorschriften van de wijk). De gewenste afmetingen van de te bouwen aanbouw zijn 7m90 op 3m80. Materiaal: houtskeletbouw, afwerking hout, plat dak (want maar 1 verdiep met hoogte 3m), 2 kunststoffen ramen van 2m op 0,60m en een raam recupereren en die opening 1m breder maken.
vrijdag 12 mei 2017

Aanvraag tot goedkeuring

Terras wordt achteraan gebouwd aan een bel-etage woning. Dus gelijk met het eerste verdiep. In totaal 3 x 2 m op palen. Met een trap langs de zijkant. Naar gelijkvloers. Aangezien er 4 palen worden geplaatst in hout dient een stedenbouwkundige aanvraag te gebeuren. Wat is er al gebeurd tot nu toe, mits stedenbouw op aanvraag goedkeuring zou geven op een enkelvoudige aanvraag (bevestiging per email) vragen ze nu ineens een volwaardige aanvraag... plan is getekend oude toestand nieuwe toestand ook digitaal alle formulieren zijn in orde behalve het blad eenvoudige aanvraag dient veranderd te worden naar volledige aanvraag. Statistiek in orde en stiplijst in orde tevens goedkeuring gebuur in orde... De werken voer ik zelf uit alleen het administratieve laatste puntje
vrijdag 12 mei 2017

Bouwontwerp aanbouw 35m² aan huidige woning

Wij zouden graag onze woning uitbreiden met een aanbouw van 35m² met plat dak in EPDM en een schuifruim van 4 m in verwerkt. Structurele werken aan de woning dienen te gebeuren (onze achtergevel dient uitgebroken te worden om zo de bestaande ruimten (living en keuken) groter te krijgen en één geheel te vormen). Graag hadden wij uw tarief gekend voor het tekenen van ons bouwplan.
dinsdag 9 mei 2017

Bouwontwerp voor renovatie

Ontwerp van een aanbouw + vernieuwen elektriciteit en sanitair. Woning van 1956 net aangekocht.
donderdag 27 april 2017

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik zoek een architect. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing/renovatie conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft een horecazaak. Volledige gelijkvloers zou moeten omgebouwd worden + voorgevel. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.
vrijdag 21 april 2017

Bouwontwerp verbouwingen

Ik wil plan voor verbouwingen die ik, waar mogelijk, zelf of met hulp van vakman zou willen uitvoeren. Het meeste van idee van hoe er alles zou moeten uitzien bestaat al. Huis is ongeveer 160 m2 enkel gelijkvloers, bedoeling is om 3 kamers naar boven te verhuizen onder het dak met een helling van 30° en hoogte van ongeveer 2,83m zijn. Op zoek naar een vaste prijs en niet naar % van een onbekend bedrag....

Partners

Partners van Casius