Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Plannen voor bijbouw

Ik zoek een architect om enkel het plan te tekenen zodat we de bouwaanvraag kunnen doen , er is geen verdere opvolging nodig aangezien ik zelf al lang in het vak zit (in bouw en verbouwing).
dinsdag 26 december 2017

Plannen voor renovatie uittekenen

We hebben net een huis gekocht in assebroek. We willen onderzoeken om op de zolder een "master bedroom" te maken. Kijken of het mogelijk is. Deze kamer moet een opp van 16 m² hebben met annex een plaats voor wc/douche en kleine dressing. We willen ook een klein terras aan deze kamer om van het uitzicht op een natuurreservaat te genieten
zondag 24 december 2017

Tekenen nieuw landelijk te bouwen woning

Wij hebben graag tekeningen voor het bouwen van een landelijke woning met maximale oppervlakte van 1000 m².
dinsdag 19 december 2017

Plannen voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw, ongeveer 30m². Achter het huis aanbouw voor oude dag.
maandag 4 december 2017

Tekenen plannen verbouwing en aanbouw

Wij zouden graag advies hebben bij een kleine verbouwing en veranderingen van een binnenkoer (terras) achteraan ons appartement. Daarvoor zouden we ook een stedenbouwkundig ontwerp nodig hebben.
dinsdag 28 november 2017

Plannen aanbouw

Wij hadden graag een ontwerp laten maken van een aanbouw (hobby~, speel~ en tv-ruimte). Geschatte afmetingen zijn 4 m op 7,5 m (op foto tot einde tweede colstropplaat). We zouden graag werken met een grote ramenpartij en platform. Advies i.v.m. verwarming alsook de nodige vergunningen zijn welkom.
maandag 27 november 2017

Architect voor een ontwerp voor aanbouw

Ik wil graag ontwerp laten maken voor aanbouw aan mijn woning 5m op3 aan de zijkant. Bouwvergunning aanvragen En prijsmateriaal aan te vragen.
dinsdag 21 november 2017

Plannen nodig voor verbouwingen

Ombouwen van winkelpand met bovenliggende woning naar 3 appartementen.
vrijdag 17 november 2017

Afbraak woning - parkeerplaats voor dienstvoertuigen

Op bedrijventerrein woning (villa) afbreken, grond verharden zodat dienstvoertuigen en aanhangwagens kunnen worden geplaatst. We zoeken een architect die het project van A tot Z opvolgt: opmeten (indien nodig), aanvraag sloopvergunning, voorstel verharding, offertes van aannemers opvragen, opvolgen werken.
maandag 6 november 2017

Architect voor regularisatie woning in bosgebied

Ik zoek een architect voor het regulariseren van mijn woning deze is gelegen in bosgebied. Ik heb de gevels opnieuw gemetst na stormschade . De aanvullende nota zal gedaan worden door een advocaat deze zal ook de plannen bekijken en eventuele aanpassingen laten doen.
vrijdag 3 november 2017

Plannen nieuwbouw

Bouwen van een huis 16 op 10 meter. Ongeveer 150 m². Met een zadeldak. Leegstaande woning.
woensdag 1 november 2017

Architect nodig voor plannen nieuwe voorgevel

Wij willen onze voorgevel isoleren maar wegens gebrek aan een spouwmuur, en de gevel maar bestaat (in de volkstermen) uit één steen zijn we genoodzaakt om de volledige voorgevel af te breken. (Woning staat op de rooilijn en we mogen slechts 14cm overschrijden) Ook kunnen we met het plaatsen van een nieuwe gevel vochtproblemen verhelpen. Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen met de tekening van onze gevel en onze bouwvergunning wegens het veranderen van de stabiliteit tijdens de werken.
maandag 30 oktober 2017

Plannen HOB maken

Wij hebben een bestaande bouwgrond voor halfopen bebouwing ( 620 m²) Daarop willen wij een woning van 15 m diep × 9 m breed. Met beneden een volwaardige slaapkamer, garage , berging en grote keuken en leefruimte. Er mag gebouwd worden met 1, 5 bouwlagen. Boven willen wij 5 slaapkamers en 1 badkamer met toilet en dan nog een zolder die bereikbaar is met een vaste trap. Wij hebben een budget van 200 000€ voor wind- en waterdicht maar wel elektriciteit en sanitair inbegrepen. Adres aan architect.
zondag 29 oktober 2017

Architect verbouwing

Berekenen van 2 steunbalken
vrijdag 27 oktober 2017

Architect voor een totaalrenovatie uit te voeren

Wij hebben een rijhuis met totale grondoppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Achteraan hebben we een oude atelier van ongveer 50 vierkante meter die moet afgebroken worden om een tuin van te maken. Eveneens ook een aanbouw van 20 vierkante meter. In totaal houdt dit in nieuwe keuken, badkamer, woonruimte en eetruimte, terras en tuin.
donderdag 19 oktober 2017

Architect verbouwing praktijk wellness

Ik had graag aan mijn woning bijgebouwd voor mij praktijk ruimte wellness.
maandag 16 oktober 2017

Plannen tekenen totaal renovatie van huis

We zoeken een architect om een totaal renovatie te doen. Huis is gelegen in de Haantjesstraat 26 Aarsele
donderdag 5 oktober 2017

Plannen maken voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van ons huis. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m² nu onderverdeeld in veranda, keuken, toilet en badkamer-wasplaats. We willen de ruimte volledig nieuw inrichten. D.w.z. Een nieuwe badkamer , de overblijvende ruimte wordt een combinatie van keuken - veranda. Het dak gedeeltekijk vernieuwen in EPDM met koepel in acrylaat en isoleren, enkele binnenmuren afbreken ,nieuwe afvoer alsook afvoer onder het huis, nieuwe water - en gasleiding, vernieuwen van vloeren en schrijnwerk, elektriciteit aanpassen. We houden van een moderne landelijke stijl met hout in de afwerking.
maandag 2 oktober 2017

Architect: Renovatie meergezinswoning

Ik wens een ontwerp te laten maken voor de renovatie van een meergezinswoning in Blankenberge. 12 grondoppervlakte 118 m² / woonoppervlakte 350 m². 1-Afbraak bestaand dak, plaatsen nieuw dak --> CLT panelen of staalframebouw. 2- Afbraak achterbouw 3m breed op 8m laang, 3 verdiepen hoog. 3- Heropbouw in ytong, CLT panelen of staalframebouw. 4- Vervangen alle ramen.
maandag 2 oktober 2017

Bouwontwerp rijhuis

Plannen voor een verbouwing , totaal verbouwen van een zeer oud rijhuis. Volledig alles eruit , enkel de muren laten staan indien nog goed zijn. En ook bijbouwen op het plat dak , tweede verdieping van maken.
zondag 1 oktober 2017

Architect ontwerp voor hoeve

Ik wil een ontwerp laten maken voor een lang gevelhoeve hoeve, hier voor zouden we willen gaan voor houtskeletbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunningen (zowel sloop- als bouwvergunning). Adres van werf zal later meegegeven worden aan de architect.
donderdag 28 september 2017

Architect nodig voor bouwaanvraag

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De gewenste afmetingen van de aanbouw zijn 8m op 11m met 2 verdiepingen en een plat dak. Er bestaat een oud plan maar deze moet volledig aangepast worden.
dinsdag 19 september 2017

Plannen gezinswoning opsplitsen

Architect: Een eengezinswoning kleiner dan 250 m² opsplitsen in meerdere studios/duplexen. Advies architect mogelijk of niet ze op te splitsen.
maandag 11 september 2017

Plannen voor vergunning aanvraag

Ben opzoek naar een architect die plannen wil uittekenen voor een vergunning aan te vragen. Het gaat over een dak op te trekken, caport, overdekt terras en stuk bij te bouwen (1 ste verdiep).
zaterdag 9 september 2017

Architect voor aanvraag renovatie

Het huis is opgevat als een rijwoning, maar tussen de buren en ons zit een spie. Groot genoeg voor een extra ingang die naar het eerste verdiep zou moeten leiden. We willen dit heel behoorlijk doen, mooie afwerking binnen en buiten. Een stevige trap en een toegang op het gangetje eerste verdieping. Wij moeten een volledig dossier opstellen en voorleggen in Stad Kortrijk. Daartoe dienen we samen te werken met een architect. We hebben al 2 offertes van aannemers die al vroeger eens een kijkje kwamen nemen, maar alles staat wat onhold omdat die vergunning noodzakelijk is.

Partners

Partners van Casius