Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

vrijdag 13 juli 2018

Architect bouwaanvraag voor uitbouw en bijbouw

Wij zouden graag een uitbouw plaatsen van 6 x 6 meter waar we keuken, badkamer en een apart toilet in willen voorzien. Aangezien wij bezig zijn met het renoveren van onze bovenverdieping, hebben wij reeds onze aannemers gekozen. Ook voeren wij het grootste deel van de werken zelf uit. Doordat wij een bouwaanvraag moeten doen voor deze uitbouw zijn we op zoek naar een architect die ons hierbij kan helpen. Daarnaast willen wij graag ook nog een bijbouw plaatsen in onze tuin waar we een garage en een tuinhuis in willen voorzien.
vrijdag 29 juni 2018

Plannen tekenen voor aanvraag bouwvergunning

Voor het uitbreken van een buitenmuur en binnenmuur wens ik graag een architect voor de berekeningen van poutrelles en de bouwvergunning doet.
maandag 18 juni 2018

Bouwvergunning voor horecazaak

Ik heb bouwvergunning nodig voor een zaak die vroeger kledij aak was en ik wil daar nu een horecazaak van maken. Ik ben naar gemeente geweest van Oostende en moet dus voor dit project een plan indienen
donderdag 14 juni 2018

Plan tekenen

Plan nodig om renovatiewerken uit te voeren en voor te leggen aan aannemers.Indeling van plaatsen en aanvraag indienen bij gemeente.
dinsdag 29 mei 2018

Plannen verbouwing

Ik wil een bestaand huis slopen en op het gelijkvloers een handelsruimte maken. Op het eerste verdiep een appartement van 2 slaapkamers.
maandag 28 mei 2018

Plan nieuwbouwwoning

Plan voor een nieuwbouw te plaatsen. Open bebouwing. Totaal is ongeveer 600 m². Aansluitend ook een garage. Met een zadeldak.
vrijdag 25 mei 2018

plannen voor verbouwing

Ik heb een huis gekocht. Zeer grote woning moet ingedeeld worden in 5 appartementen. Wil verbouwingen laten uitvoeren.
donderdag 24 mei 2018

Regularisatie dakverdieping

Regularisatie van dakverdieping voor goedkeuring - ik heb plannen opgemaakt maar de Stad verkiest dat deze door bouwkundig tekenaar gemaakt worden
woensdag 23 mei 2018

Bouwontwerp maken voor HOB renovatie

Wij willen binnenkort starten met renovaties. Wij wonen in een HOB, een bungalow gebouwd in 1968. Wij willen de kamers herverdelen en open trekken. Hiervoor moeten enkele muren afgebroken worden + wordt er plaats gecreëerd voor een schuifraam. In de keuken, living en badkamer zal er grondverwarming voorzien worden. Alsook moet er rekening gehouden worden met waterleidingen die verplaatst worden. Wij zouden graag energiezuinig wonen en weten voor welke premies wij in aanmerking komen. Wij zijn van plan om de verbouwingen zelf uit te voeren
dinsdag 22 mei 2018

Plannen maken voor renovatieproject

Het omvormen van een klassieke rijwoning naar een moderne(re) bel-etage.
maandag 21 mei 2018

Architect plan totaal renovatie landelijke stijl

Totale renovatie van half open bebouwing te Vlissegem. Graag een landelijke stijl. Wij zoeken een architect die alles kan plannen voor ons en de uitvoering zouden we zelf willen doen. Uitbouw is vereist en zal in houtskelet gebouwd worden.
donderdag 17 mei 2018

Plan verbouwing voorbereiden

Ik wil mijn woning thermisch renoveren en de keuken verbouwen. Thermisch: dubbele beglazing met meranti ramen, deur en garagepoort (1980): vensters vervangen door betere beglazing en of ramen. Ook de spouwmuren in voor en achtergevel wil ik geïsoleerd zien door vullen ervan. Om de keuken te vernieuwen denk ik eraan een muur te elimineren (balk nodig ?).
donderdag 17 mei 2018

Architect voor renovatie

Renovatie van woning : sanitair, elektriciteit, ramen en vloeren . Aanleg tuin . Grondoppervlakte : 1235m² . Woonoppervlakte : 456m² Gelijksvloer + verdieping + kelder . Het zou voor een huis zijn die volledig moet omgebouwd worden naar een restaurant
maandag 14 mei 2018

Architect voor het verbouwen keuken

Achtermuren uitbreken en 2 patrellen zetten Verschillende mogelijkheden bekijken voor het verbouwen van de keuken
maandag 7 mei 2018

Vergunning verkrijgen

Wij hebben een boerderijtje gekocht met een huis en een schuur in bakstenen graag zouden we de schuur volledig afbreken en zelfde stijl en grootte terug te bouwen als huis en dan het huis binnen uit breken als loods maar de buitenkant blijft het zelfde en ook vergunning verkrijgen voor een natuurlijke zwemvijver het nieuwe huis word in oude stenen ijzeren ramen en eiken luiken met heel veel licht inval.
zaterdag 5 mei 2018

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Ik heb een huis gekocht waar er is sinds 20 jaar, 2 appartementen (een 2 kamer en een 1 kamer). Jammer, in de kader van de operatie multibel, is de stad oostend in mijn huis gekomen. De mevrouw van stad oostend heeft mijn huis bezoeken en zegd dat volgens haar het is redelijk in orde en dat ik volgens haar geen architect nodig heeft voor de dossier. Maar ik ben niet zeker (ik heb de reglement van de stad oostend gezien en ik twijfel op somige punten). Ik zou graag een architect nemen om zeker te zijn dat de dossier in orde zou zijn. Het is kwa dringend aangezien ik heb allen tot de 20 juni 2018 om de dossier van aanvraag van verguning in te dienen. Ik noormaal al mensen als er werken nodig is.
woensdag 25 april 2018

Plannen verbouwing living en garage

Ik zou graag onze garage uitbreiden en onze living ook, dus ook wat afbraakwerken. Graag een architect voor de plannen.
dinsdag 17 april 2018

Dossier op te maken

Ik wil een bestaande keuken renoveren. Dit houdt in, steunmuur verwijderen, nieuwe ramen, nieuwe vloer, ... Dossier op te maken voor vergunning voor de stad Kortijk.
maandag 16 april 2018

Architect voor bouwaanvraag

Ik heb een architect nodig voor het indienen van onze bouwaanvraag voor onze verbouwing/uitbreiding van onze keuken(+- 9 m²) naar de tuin toe. Wij hebben hiervoor reeds een bouwfirma gecontracteerd maar gemeente verplicht ons om een architect aan te stellen daar er in de achtergevel, waar nu een raam en deur zitten, een poutrel zal gestoken worden om een open ruimte van de huidige ruimte naar de aanbouw te creëren.
maandag 9 april 2018

Regularisatie woning

In 2000 hebben we een huis aangekocht die volledig gerenoveerd is geweest door een aannemer. Voor de verkoop hebben we een regularisatie van de bestaande woning nodig.
maandag 9 april 2018

Plannen tekenen voor nieuwbouw

Op zoek naar tekeningen voor een nieuwbouw. Ook dossier bouwaanvraag opmaken en indienen, toezicht, veilgheidscoördinatie, EPC-verslag en ventilatieverslag.
vrijdag 6 april 2018

Tekeningen constructie garage

Ik wil een ontwerp voor een garage laten maken. De garage zou ongeveer 6x6 meter moeten zijn.
donderdag 5 april 2018

Ontwerp verbouwing uittekenen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het veranderen van de voorgevel en indeling van de woning + afbraak van garage. Het gaat om een halfopen bebouwing.
woensdag 4 april 2018

Plan gezinswoning

Wij willen een ontwerp laten maken van een gezinswoning (enkel ruwbouw). De bouwgrond ligt te Leffinge. Het betreft een vrijstaande woning, moderne stijl met plat dak.
zaterdag 31 maart 2018

Bouwkundig plan tekenen

Indienen bouwkundig plan bij de stad teneinde de goedkeuring voor het erkennen van 2 wooneenheden die 3 entiteiten zijn in een ons pand

Partners

Partners van Casius