Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

donderdag 10 januari 2019

Regularisatieplan voor uitbouw

Uitbouw aan bestaand huis van 33 m² die al uitgevoerd is. Gewoon achtergevel 3.5 achteruit geplaatst
vrijdag 4 januari 2019

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping
woensdag 19 december 2018

Meldingsplicht van stedenbouwkundige handelingen uitvoeren

Ik ga verbouwingen uitvoeren waarvoor een meldingsplicht met architect vereist is. De stabiliteitsstudie is uitgevoerd door een burgerlijk ingenieur, hij is echter niet gemachtigd de melding te doen. Het betreft een raamopening in de achtergevel en 2 dragende muren afbreken en ondersteunen. Ik zoek een architect om deze melding te doen.
vrijdag 14 december 2018

Tekeningen maken voor een aanbouw

Ik wil een extra kamer aanbouwen boven garage. Zolder ook uitbreiden en vaste trap installeren. Hiervoor hebben we een architect nodig.
zondag 9 december 2018

Plannen tekenen om een extra verdieping te bouwen

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen op een bestaand plat dak waar nu de keuken is. Een tweede verdieping plaatsen dus. De totale oppervlakte van de opbouw is 90 m². Naast een andere indeling van de huidige 2 slaapkamers moet er een toilet komen, geen badkamer.
zondag 18 november 2018

Vergunning aanvragen voor verbouwing van dancing

Opdracht: Dancing ontmantelen. Voorstelling indeling voor een nieuwe dancing of club. Hertekenen , ook toiletruimtes herschikken . Zorgen voor alle vergunningen.
vrijdag 16 november 2018

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Wij willen een bijbouw laten plaatsen maar ook een aantal muren verwijderen in de huidige woning. Dit bevat een deel van de achtergevel. Wij zoeken iemand die ons zo'n plan kan maken ivm stabiliteit en uitvoering.
zondag 11 november 2018

Plan voor aanbouw opstellen en indienen

Er is reeds een idee en zelf getekend plan van hoe we de aanbouw zouden willen, maar omdat we de draagstructuur van de woning gaan wijzigen en een gescheiden aansluiting op het rioleringsnetwerk nodig hebben. Tevens hebben we hulp nodig bij de aanvraag van de bouwvergunning. De aanbouw is 6 op 6 m.
donderdag 8 november 2018

Vergunning aanvragen voor loods in zelfbouwpakket

Samenstellen van een bouwaanvraagdossier voor een stalen zelfbouwloods 9m20 x 11m.
zondag 4 november 2018

Stabiliteit berekenen voor samenvoeging woningen

Uitvoeren van een stabiliteitsstudie voor een renovatieproject. Rijwoningen transformeren tot 1 eengezinswoning.