Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in West-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: uittekenen plannen aanbouw, aanbouw zetten, nieuwbouw plaatsen, architect renovatie, bouwontwerp voor renovatie, ombouwen studentenkamers, plaatsen hangend balkon aan appartement, ombouw winkel naar appartement plan tekenen, uitbreken binnenmuur, ontwerpen van HOB, architect renovatie aanbouw, architect voor bouwen van bijgebouw carport, bouwontwerp maken, vergunning nodig, opentrekken keuken appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?
donderdag 18 mei 2017

Aanbouw zetten

Ik wil mijn bestaand huis uitbreiden met een aanbouw met plat dak. Oppervlakte van ongeveer 80 m².
dinsdag 16 mei 2017

Structurele veranderingen bij renovatie

Architect om buitenkoer te verkleinen en de bouwaanvraag op te stellen
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning (aanpassing op de voorschriften van de wijk). De gewenste afmetingen van de te bouwen aanbouw zijn 7m90 op 3m80. Materiaal: houtskeletbouw, afwerking hout, plat dak (want maar 1 verdiep met hoogte 3m), 2 kunststoffen ramen van 2m op 0,60m en een raam recupereren en die opening 1m breder maken.
vrijdag 12 mei 2017

Aanvraag tot goedkeuring

Terras wordt achteraan gebouwd aan een bel-etage woning. Dus gelijk met het eerste verdiep. In totaal 3 x 2 m op palen. Met een trap langs de zijkant. Naar gelijkvloers. Aangezien er 4 palen worden geplaatst in hout dient een stedenbouwkundige aanvraag te gebeuren. Wat is er al gebeurd tot nu toe, mits stedenbouw op aanvraag goedkeuring zou geven op een enkelvoudige aanvraag (bevestiging per email) vragen ze nu ineens een volwaardige aanvraag... plan is getekend oude toestand nieuwe toestand ook digitaal alle formulieren zijn in orde behalve het blad eenvoudige aanvraag dient veranderd te worden naar volledige aanvraag. Statistiek in orde en stiplijst in orde tevens goedkeuring gebuur in orde... De werken voer ik zelf uit alleen het administratieve laatste puntje
vrijdag 12 mei 2017

Bouwontwerp aanbouw 35m² aan huidige woning

Wij zouden graag onze woning uitbreiden met een aanbouw van 35m² met plat dak in EPDM en een schuifruim van 4 m in verwerkt. Structurele werken aan de woning dienen te gebeuren (onze achtergevel dient uitgebroken te worden om zo de bestaande ruimten (living en keuken) groter te krijgen en één geheel te vormen). Graag hadden wij uw tarief gekend voor het tekenen van ons bouwplan.
dinsdag 9 mei 2017

Bouwontwerp voor renovatie

Ontwerp van een aanbouw + vernieuwen elektriciteit en sanitair. Woning van 1956 net aangekocht.
donderdag 27 april 2017

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik zoek een architect. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing/renovatie conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft een horecazaak. Volledige gelijkvloers zou moeten omgebouwd worden + voorgevel. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.
vrijdag 21 april 2017

Bouwontwerp verbouwingen

Ik wil plan voor verbouwingen die ik, waar mogelijk, zelf of met hulp van vakman zou willen uitvoeren. Het meeste van idee van hoe er alles zou moeten uitzien bestaat al. Huis is ongeveer 160 m2 enkel gelijkvloers, bedoeling is om 3 kamers naar boven te verhuizen onder het dak met een helling van 30° en hoogte van ongeveer 2,83m zijn. Op zoek naar een vaste prijs en niet naar % van een onbekend bedrag....
vrijdag 21 april 2017

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik heb een huisje gekocht in de haanWe zouden en totale renovatie uitvoeren. De renovatie zou bestaan uit: - 2e verdiep in houtskelet - nieuw dak - beton gieten binnen + ondergieten van bestaande fundering - nieuwe badkamer & keuken - laminaat +- (100m²) en vloeren (+- 50m²) - Vernieuwing elektriciteit en sanitair/afvoer - isoleren - gyproc - nieuwe ramen en deuren - m.a. w het zou een zo goed als nieuwe woning zijn aangezien er maar 4 muren (gelijkvloers) blijven staan. Als u me wat informatie/tips zou kunnen geven zou dit zeer vriendelijk zijn. We zouden bijna alle werken zelf uitvoeren, er moet wel een bouwplan + stabiliteitsberekening gemaakt worden.
donderdag 20 april 2017

Plan maken voor een nieuwbouw

Ik zoek een architect voor het maken van een plan voor een nieuwbouw. Grond aangekocht en woning van ongeveer 100 vierkante meter gelijkvloers. Moderne woningbouw met plat dak.
donderdag 13 april 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil mijn appartement renoveren; muren uitbreken, open haard met schouw afbreken, keuken-badkamer en wc vernieuwen. Vloer vernieuwen. Wie coördineert de werken en zoek de geschikte vaklui?
maandag 10 april 2017

Plan voor een bijgebouw aan de woning

Ik wens een bijbouw te plaatsen voor keuken en badkamer
maandag 10 april 2017

Architect voor verbouwing en plan te maken

Verbouwing: vernieuwen van dak , lichtstraat in te bouwen. Rijwoning.
zondag 9 april 2017

Architect nodig voor tekeningen voor garage

Een stenen garage achteraan tuin 5m breed en 5 a 6 m lang, eventueel met zadeldak .
donderdag 6 april 2017

Architect nodig voor ontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken om met een minimale verbouwing een maximum aan ruimte en licht te creëren op het gelijkvloers. Onder dit deel van het gelijkvloers zit een kruipkelder.
zaterdag 1 april 2017

Uittekenen plan voor moderne woning

Wij zoeken een architect die vertrouwd is met moderne bouwstijl (veel glas en crepi) , alsook liefst vertrouwd is met euromac 2 en andere passiefbouwstijlen. Grondoppervlak van 20 breed op 50 diep, bouwoppervlakte 12 breed op 15 diep , 2 bouwlagen gewenst.
zaterdag 1 april 2017

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ook heb ik hulp en advies nodig voor de aanvraag van de juiste vergunning. De afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 2. 80m op 3. 80m en zou een plat dak bevatten met eventuele lichtstraat, ook de twee kleine ramen aan de achtergevel zouden vervangen worden door één groot gevelraam, de gevel is 10m. De aanbouw komt tegen de muur van de buren, ons huis is een gesloten bebouwing.
woensdag 29 maart 2017

Uittekenen verbouwing aan ruime woning

Ik ben mede-eigenaar en (alleenstaande) bewoner van een grote woning met een ruime tuin en een vrij groot bijgebouw. Mijn eerste idee was om 100 % eigenaar te worden, de woning grondig te verbouwen en er zelf te blijven wonen. Meer en meer gaan mijn gedachten uit naar een meergezinsgebouw (co-housing? Kangoeroe? Een ruim appartement in het bijgebouw? ...). Graag had ik daarvoor een deskundige geraadpleegd: iemand die mij de financiële en materiële haalbaarheid realistisch toelicht.
donderdag 23 maart 2017

Plannen voor renovatie appartementen

Het waren vroeger 4 appartementen maar ze moeten gerenoveerd worden, maar met de nieuwe wetgeving weet ik niet heel juist aan wat ik allemaal moet voldoen en hoe we het moeten indelen.
dinsdag 21 maart 2017

Bijbouw bijplaatsen

Bijbouw plaatsen: ongeveer 40 m2 . Beton gieten, vloer leggen, elektrischiteit doortrekken, waterleiding steken, bouw van plaatsen, vloerbekleding, isolering, muur... kortom een volledige bijbouw.
donderdag 16 maart 2017

Regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning

Graag zou ik een ontwerp willen laten maken om bij mijn aanvraag te steken voor een regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning. Ook is er een bouwovertreding van 1982 aanwezig(werken die toen niet volgens plan zijn gebeurd) waarbij deze ook zou worden geregulariseerd mits vertoon van een goed plan. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken zodat ik deze kosten kan opnemen in de akte dat de verkoper weet waarvoor hij/zij nog staat om zijn pand te regulariseren. Het gaat hierover een gelijkvloers appartement van 55 vierkante meter,eerste afdeling,sectie A nummer 0647AP0000.
zondag 12 maart 2017

Architect verbouwen keuken

Bouwtekening voor verbouwen keuken.
zaterdag 11 maart 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil een bijkeuken maken van ongeveer 3. 30m x 8m Dit wordt in houtskelet gemaakt. Ik heb reeds alles zelf voorbereid. Maar we moeten van het stad (Harelbeke) werken met een architect. Ook zal ik alles zelf maken en doen enkel de electriciteit en gas/water laat ik doen.
woensdag 8 maart 2017

Oude schuur ombouwen naar zorgwoning

Wij willen de aanbouw van ons huis, nu in gebruik als hobbyruimte 6 op 7 meter met dakkamer, ombouwen naar een zorgwoning. Alle hulp bij aanvraag en realisatie gewenst.

Partners

Partners van Casius