Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in West-Vlaanderen.


Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: plannen nieuwbouw, plannen voor nieuwbouw, plan uittekenen 20 assistentiewoningen, plannen tekenen HOB nieuwbouw, renovatie woning en aanvraag bouwvergunning, architect nodig voor nieuwbouw, opmeten en plannen tekenen bouwmelding, architect nodig voor aanvraag vergunning, plannen en verbouwen, plannen voor renovatie, plannen voor aanpassing dakconstructie, bouwvergunning dakkapel nodig, regularisatie van bouwovertreding, tekeningen nodig voor verbouwing, tekeningen nodig voor renovatieproject en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

dinsdag 27 juni 2017

Plannen en vergunningen nodig voor verbouwing

Ik zoek een architect voor plannen te maken voor een veranda met plat dak. We hebben de nodige vergunningen hiervoor nodig. Contact met aannemers al in orde.
zaterdag 24 juni 2017

Plannen tekenen voor renovatiewerken

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een nieuwe achterbouw aan ons huis waar de keuken, badkamer en toilet zich momenteel bevindt. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodigen vergunningen, het tekenen van het bouwplan en het opstellen van het totaal budget.
maandag 19 juni 2017

Plannen uittekenen

We hebben een huis gekocht met volledig open ruimte. Daar moet een dressing, badkamer, 2 slaapkamers en een zithoek komen. Graag zochten wij een binnenhuisarchitect, architect om dat uit te tekenen. Dit om de ruimte maximaal te benutten en achteraf geen spijt te krijgen.
woensdag 14 juni 2017

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen
woensdag 14 juni 2017

Plannen tekenen en kostenschatting voor renovatie

Ik zou graag een ontwerp van onze benedenverdieping laten maken en een kostenraming. Ongeveer 7 op 20 meter.
vrijdag 9 juni 2017

Digitaal dosssier indienen bij de gemeente voor uitbouw

Hulp nodig van een architect voor indienen digitaal dossier in Oostkamp. Voor de melding van uitbouw van de woonst. Plan kan verkregen worden bij onze veranda bouwer.
woensdag 7 juni 2017

Mantelzorgwoning te bouwen

Houten woon en slaapkamer verbonden achteraan de bestaande veranda, plat dak, grote schuifdeur achter met zicht op de tuin, dakoversteek zuid gericht, zij venster, ongeveer 6 m op 3 m breed. Bijbouw mantelzorgwoning.
dinsdag 23 mei 2017

Architect nodig voor analyse draagmuren

Ik wil een muur weghalen in mijn woning, ik wens te weten of het een draagmuur is of niet?
donderdag 18 mei 2017

Aanbouw zetten

Ik wil mijn bestaand huis uitbreiden met een aanbouw met plat dak. Oppervlakte van ongeveer 80 m².
dinsdag 16 mei 2017

Structurele veranderingen bij renovatie

Architect om buitenkoer te verkleinen en de bouwaanvraag op te stellen
maandag 15 mei 2017

Ontwerp voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ik heb hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning (aanpassing op de voorschriften van de wijk). De gewenste afmetingen van de te bouwen aanbouw zijn 7m90 op 3m80. Materiaal: houtskeletbouw, afwerking hout, plat dak (want maar 1 verdiep met hoogte 3m), 2 kunststoffen ramen van 2m op 0,60m en een raam recupereren en die opening 1m breder maken.
vrijdag 12 mei 2017

Aanvraag tot goedkeuring

Terras wordt achteraan gebouwd aan een bel-etage woning. Dus gelijk met het eerste verdiep. In totaal 3 x 2 m op palen. Met een trap langs de zijkant. Naar gelijkvloers. Aangezien er 4 palen worden geplaatst in hout dient een stedenbouwkundige aanvraag te gebeuren. Wat is er al gebeurd tot nu toe, mits stedenbouw op aanvraag goedkeuring zou geven op een enkelvoudige aanvraag (bevestiging per email) vragen ze nu ineens een volwaardige aanvraag... plan is getekend oude toestand nieuwe toestand ook digitaal alle formulieren zijn in orde behalve het blad eenvoudige aanvraag dient veranderd te worden naar volledige aanvraag. Statistiek in orde en stiplijst in orde tevens goedkeuring gebuur in orde... De werken voer ik zelf uit alleen het administratieve laatste puntje
vrijdag 12 mei 2017

Bouwontwerp aanbouw 35m² aan huidige woning

Wij zouden graag onze woning uitbreiden met een aanbouw van 35m² met plat dak in EPDM en een schuifruim van 4 m in verwerkt. Structurele werken aan de woning dienen te gebeuren (onze achtergevel dient uitgebroken te worden om zo de bestaande ruimten (living en keuken) groter te krijgen en één geheel te vormen). Graag hadden wij uw tarief gekend voor het tekenen van ons bouwplan.
dinsdag 9 mei 2017

Bouwontwerp voor renovatie

Ontwerp van een aanbouw + vernieuwen elektriciteit en sanitair. Woning van 1956 net aangekocht.
donderdag 27 april 2017

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik zoek een architect. Ik had graag een architect gevonden die een plan tekent voor een verbouwing/renovatie conform de vergunningseisen van de gemeente. Het betreft een horecazaak. Volledige gelijkvloers zou moeten omgebouwd worden + voorgevel. Ook graag hulp en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen.
vrijdag 21 april 2017

Bouwontwerp verbouwingen

Ik wil plan voor verbouwingen die ik, waar mogelijk, zelf of met hulp van vakman zou willen uitvoeren. Het meeste van idee van hoe er alles zou moeten uitzien bestaat al. Huis is ongeveer 160 m2 enkel gelijkvloers, bedoeling is om 3 kamers naar boven te verhuizen onder het dak met een helling van 30° en hoogte van ongeveer 2,83m zijn. Op zoek naar een vaste prijs en niet naar % van een onbekend bedrag....
vrijdag 21 april 2017

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik heb een huisje gekocht in de haanWe zouden en totale renovatie uitvoeren. De renovatie zou bestaan uit: - 2e verdiep in houtskelet - nieuw dak - beton gieten binnen + ondergieten van bestaande fundering - nieuwe badkamer & keuken - laminaat +- (100m²) en vloeren (+- 50m²) - Vernieuwing elektriciteit en sanitair/afvoer - isoleren - gyproc - nieuwe ramen en deuren - m.a. w het zou een zo goed als nieuwe woning zijn aangezien er maar 4 muren (gelijkvloers) blijven staan. Als u me wat informatie/tips zou kunnen geven zou dit zeer vriendelijk zijn. We zouden bijna alle werken zelf uitvoeren, er moet wel een bouwplan + stabiliteitsberekening gemaakt worden.
donderdag 20 april 2017

Plan maken voor een nieuwbouw

Ik zoek een architect voor het maken van een plan voor een nieuwbouw. Grond aangekocht en woning van ongeveer 100 vierkante meter gelijkvloers. Moderne woningbouw met plat dak.
donderdag 13 april 2017

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil mijn appartement renoveren; muren uitbreken, open haard met schouw afbreken, keuken-badkamer en wc vernieuwen. Vloer vernieuwen. Wie coördineert de werken en zoek de geschikte vaklui?
maandag 10 april 2017

Plan voor een bijgebouw aan de woning

Ik wens een bijbouw te plaatsen voor keuken en badkamer
maandag 10 april 2017

Architect voor verbouwing en plan te maken

Verbouwing: vernieuwen van dak , lichtstraat in te bouwen. Rijwoning.
zondag 9 april 2017

Architect nodig voor tekeningen voor garage

Een stenen garage achteraan tuin 5m breed en 5 a 6 m lang, eventueel met zadeldak .
donderdag 6 april 2017

Architect nodig voor ontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken om met een minimale verbouwing een maximum aan ruimte en licht te creëren op het gelijkvloers. Onder dit deel van het gelijkvloers zit een kruipkelder.
zaterdag 1 april 2017

Uittekenen plan voor moderne woning

Wij zoeken een architect die vertrouwd is met moderne bouwstijl (veel glas en crepi) , alsook liefst vertrouwd is met euromac 2 en andere passiefbouwstijlen. Grondoppervlak van 20 breed op 50 diep, bouwoppervlakte 12 breed op 15 diep , 2 bouwlagen gewenst.
zaterdag 1 april 2017

Plan tekenen voor een verbouwing

Ik wil graag een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Ook heb ik hulp en advies nodig voor de aanvraag van de juiste vergunning. De afmetingen van de aanbouw zijn ongeveer 2. 80m op 3. 80m en zou een plat dak bevatten met eventuele lichtstraat, ook de twee kleine ramen aan de achtergevel zouden vervangen worden door één groot gevelraam, de gevel is 10m. De aanbouw komt tegen de muur van de buren, ons huis is een gesloten bebouwing.

Partners

Partners van Casius