Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een architect uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende architecten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in West-Vlaanderen:

woensdag 6 maart 2019

Plannen maken voor dakterras aan te leggen

Graag willen wij weten of ons plat dak in aanmerking komt binnen de bestaande regelgeving en voldoende draagkracht heeft voor het laten aanleggen van een dakterras. We willen graag idee krijgen van de mogelijke kostprijs hiervan (bouwtekening, uitvoering werken)
dinsdag 26 februari 2019

Architect voor bouwen van bijgebouw carport

ik wil een ontwerp laten maken voor het bouwen van een aanbouw. Het is de bedoeling om een garage aan te bouwen (in hout of gemetseld, daar zijn we nog niet aan uit) en achter de garage nog een klein bijgebouwtje dat dienst kan doen bv. als speelhuisje voor de kinderen/stockageruimte voor speelgoed, tuinmeubels,...Afmetingen zijn 9m op 3,5 m.
vrijdag 22 februari 2019

Plannen maken voor verbouwing

Ik wil een ontwerp laten maken voor een oud aangebouwde keuken te laten renoveren en de aanpalende koterij te verbouwen tot badkamer en wc.
maandag 18 februari 2019

Omgevingsvergunning in te dienen

Ik ben van plan om mijn handelspand om te vormen tot een woning. Om een omgevingsvergunning aan te vragen moet ik een dossier indienen met de nodige documenten: Inplantingsplan Grondplan (Huidige + Nieuwe) Gevel Inhoud Constructieve tekening
maandag 18 februari 2019

Architect voor opvolging werken

Ik ben van plan een verbouwing te doen (volledige verbouwing van een villa). Ik heb hiervoor reeds plannen laten teken alsmede een vergunning bekomen en een aannemer aangesteld. Nu is door omstandigheden mijn huidige architect niet bij machte de opvolging van de werken te doen en had ik dus graag een andere architect met deze taak belast.
maandag 11 februari 2019

Plan en vergunning voor bijbouw

Ik wil een extra ruimte naast de keuken bijbouwen.Gesloten gemetselde ruimte van 3,5 m op 4m met een schuifraam naar het terras.
zondag 10 februari 2019

Plannen tekenen voor complete renovatie van een rijhuis

Wij wensen ons rijhuis volledig te renoveren naar de hedendaagse normen. We willen een praktisch en modern huis. Hiervoor zijn wij op zoek naar een architect om de renovatie uit te tekenen.
zaterdag 9 februari 2019

Architect voor totaalrenovatie

Ik zoek een architect voor een plan voor een totaalrenovatie, alsook hulp en advies voor de eventueel nodige vergunningen.
dinsdag 5 februari 2019

Architect nodig voor renovatie

Ik heb een huis gekocht dat ik wil strippen, slopen tot 30% van de bestaande muren, nu is het huis rechthoekig en 16m op 8 m met 2de verdiep in het dak. Nu ik zou de nieuwe woning een stuk in achteruit willen bouwen zodat er auto's vooraan kunnen staan en zodat de woning iets verder van de straat staat, natuurlijk moet er ook een stukje bestaand blijven staan tegen de straat, het dak zou ik in 1 stuk willen maw waar de auto's zouden staan moet het dak doorlopen. Met dat ik alles zelf doe buiten water en elektriciteit heb ik niet veel opvolging nodig juist het nodige advies bij bepaalde dingen. Ik zou ik ook hulp nodig hebben met de nodige premies.
zaterdag 2 februari 2019

Plannen voor verbouwing

- oprit verbreden door gedeelte van muur weg te nemen (a) > voutekamer met kelder onder en slaapkamer boven - plaatsen van deuropening in gevel (b) - creëren van carport door wegnemen buitenmuur (c)