Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Assebroek:

Plannen verbouwingswerken

Wij willen ons huis verbouwen. We zouden graag isoleren en de benedenverdieping opnieuw inrichten. We willen een uitbouw met nieuwe keuken. Ook zijn we van plan van vloerverwarming en een nieuwe vloer te leggen.

Architect voor renovatie

We willen de woning verder uitbouwen en zo open keuken creëeren en nieuwe badkamer een apart toilet en berging .

Verbouwing van bestaande woning zorgwoning

Verbouwing van bestaande woning zorgwoning.Graag afspraak offerte bezoek.Ruimte is er al en dient volledig aangepast te worden ook aanpassing dak.Wat zijn de mogelijkheden en reglementering?

Aanvraag vergunning en subsidies voor verbouwing woning

We hebben een rijwoning uit 1936 waar doorheen de jaren reeds enkele verbouwingen gebeurden door vorige eigenaars. Wij willen echter meer lichtinval en willen onze living breder maken door een deel vd gang in te palmen. We willen de keuken en de living ook graag samensmelten tot 1 geheel. Tevens willen we de keuken ook laten aansluiten op ons terras/koer door een 'glazen' wand met schuifdeuren te installeren. We vrezen echter dat dit alles serieus wat impact heeft op de draagstructuur en de steunmuren en weten niet wat allemaal mogelijk is. Ook qua mogelijke vergunningen en subsidies zijn wij niet van alles op de hoogte en zoeken ook hier de juiste bijstand voor ons project. Grondoppervlakte vd woning is ongeveer 4,5m x 10m

Horecazaak in te richten

Ik neem een zaak over maar heeft wat opfrissing nodig ( voorterras die overdekt is) binnen; 2 ruimtes met open haard en mooie grote bar . . . . Wie kan mij helpen een beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn

Halfopenbebouwing

We kochten een stuk grond van 1000m2, om een halfopen bebouwing op te bouwen. Onze voorkeur gaat momenteel uit naar houtskelet. We willen veel licht in huis. Graag op eerste verdiep een open keuken met kookeiland en tafel die uitgeeft op livinggedeelte. Graag afzonderlijke bureauruimte die uitgeeft op livinggedeelte. Graag grote berging aansluitend op keuken en zijingang met was en doucheruimte. Graag deels overdekt deels niet overdekt terras aansluitend op keuken. Oprit en voordeur aan zijkant. Op eerste verdiep 3 eenvoudige slaapkamers. Badkamer met 2 lavabo's, douche en bad, afzonderlijke WC. Aansluitend op slaapruimte ouders dressing en terras uitkijkend op tuin. In slaapruimte kindjes lavabo. Afzonderlijk toilet. Zolderruimte niet in te richten.