Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Bikschote te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Bikschote.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Bikschote of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Bikschote die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Bikschote:

Bouwaanvraag en ontwerp voor constructie loods

Ik zoek een architect voor het bouwen van een loods. Gaat om een loods van 150 m². Ik heb een ontwerp nodig en ook de bouwaanvraag moet worden voorzien.

Plan nieuwbouwwoning

Plan voor een nieuwbouw te plaatsen. Open bebouwing. Totaal is ongeveer 600 m². Aansluitend ook een garage. Met een zadeldak.

Bouwontwerp aanbouw 35m² aan huidige woning

Wij zouden graag onze woning uitbreiden met een aanbouw van 35m² met plat dak in EPDM en een schuifruim van 4 m in verwerkt. Structurele werken aan de woning dienen te gebeuren (onze achtergevel dient uitgebroken te worden om zo de bestaande ruimten (living en keuken) groter te krijgen en één geheel te vormen). Graag hadden wij uw tarief gekend voor het tekenen van ons bouwplan.

Architect gezocht - renovatie van dak

Ik zoek een architect voor de opmaak van de bouwplannen en vergunningsaanvraag zonder werfopvolging voor de renovatie van een bestaand zadeldak gelegen tussen twee woningen. Bouwtekening van de woning bestaat. Dakhelling zou vergroot worden van ±37° naar 45°, wegnemen van bestaande dakkapellen en vervangen door Velux. Adresgegevens bij afspraak.