Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Blankenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Blankenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Blankenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Blankenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Blankenberge:

Omgevingsvergunning in te dienen

We hebben een huis t verbouwd zonder vergunningen . We hadden dit gekocht voor een 1 gezinswoning maar blijkbaar waren het 2 apartementen Nu zou in het gemeentehuis een leegstaant appartement staan maar we hebben de keukens er zelf terug uit gedaan . Het gemeentehuis vraagt nu plannen en foto's van het er nu uit ziet en vroeger.

Plan opstellen om bestaande woning uitbouwen

Wij denken eraan om onze woning achteraan uit te bouwen. Wij wonen in een bel-etage en zouden graag achteraan een bijgebouw willen wat zowel de eerste verdieping als het gelijkvloers mee groter maakt.

Omgevingsvergunning in te dienen

Ik ben van plan om mijn handelspand om te vormen tot een woning. Om een omgevingsvergunning aan te vragen moet ik een dossier indienen met de nodige documenten: Inplantingsplan Grondplan (Huidige + Nieuwe) Gevel Inhoud Constructieve tekening

Vergunning aanvragen voor verbouwing van dancing

Opdracht: Dancing ontmantelen. Voorstelling indeling voor een nieuwe dancing of club. Hertekenen , ook toiletruimtes herschikken . Zorgen voor alle vergunningen.

Plan verbouwing voorbereiden

Ik wil mijn woning thermisch renoveren en de keuken verbouwen. Thermisch: dubbele beglazing met meranti ramen, deur en garagepoort (1980): vensters vervangen door betere beglazing en of ramen. Ook de spouwmuren in voor en achtergevel wil ik geïsoleerd zien door vullen ervan. Om de keuken te vernieuwen denk ik eraan een muur te elimineren (balk nodig ?).

Architect: Renovatie meergezinswoning

Ik wens een ontwerp te laten maken voor de renovatie van een meergezinswoning in Blankenberge. 12 grondoppervlakte 118 m² / woonoppervlakte 350 m². 1-Afbraak bestaand dak, plaatsen nieuw dak --> CLT panelen of staalframebouw. 2- Afbraak achterbouw 3m breed op 8m laang, 3 verdiepen hoog. 3- Heropbouw in ytong, CLT panelen of staalframebouw. 4- Vervangen alle ramen.

Aanvraag tot goedkeuring

Terras wordt achteraan gebouwd aan een bel-etage woning. Dus gelijk met het eerste verdiep. In totaal 3 x 2 m op palen. Met een trap langs de zijkant. Naar gelijkvloers. Aangezien er 4 palen worden geplaatst in hout dient een stedenbouwkundige aanvraag te gebeuren. Wat is er al gebeurd tot nu toe, mits stedenbouw op aanvraag goedkeuring zou geven op een enkelvoudige aanvraag (bevestiging per email) vragen ze nu ineens een volwaardige aanvraag... plan is getekend oude toestand nieuwe toestand ook digitaal alle formulieren zijn in orde behalve het blad eenvoudige aanvraag dient veranderd te worden naar volledige aanvraag. Statistiek in orde en stiplijst in orde tevens goedkeuring gebuur in orde... De werken voer ik zelf uit alleen het administratieve laatste puntje

Plannen voor renovatie appartementen

Het waren vroeger 4 appartementen maar ze moeten gerenoveerd worden, maar met de nieuwe wetgeving weet ik niet heel juist aan wat ik allemaal moet voldoen en hoe we het moeten indelen.

Renovatiewerken voor handelspand en appartementen

Graag advies en hulp bij het uitwerken en aanvragen van renovatiewerken. Betreffende een handelspand met drie verdiepen die we graag zouden renoveren en aanpassen aan de huidige normen .

Verbouwing woning zone vreemd gebied

Graag had ik een ontwerp willen maken voor een aanbouw wel in een zonevreemd gebied Blankenberge. Het gaat ongeveer voor een bijbouw van +/- 40 vierkante meter. Tot aanvraag van vergunning . De werken zouden door mijzelf uitgevoerd te worden.Foto ter beschikking.