Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Kortrijk:

Steunbalk berekenen en plaatsen

Voor onze woning zouden wij graag de muur tussen de living en keuken verwijderen. Maar deze muur is een draagmuur en moeten dus een steunbalk steken. We zouden graag de steunbalk laten berekenen.

Aanvraag omgevingsvergunning

Het gaat om een plat dak ter hoogte van aanbouw vervangen dit heeft een oppervlakte van 20m². Werken zijn al uitgevoerd. Blijkt dat we alsnog een vergunning moeten hebben. Graag iemand die ons hierbij kan helpen

Architect voor totaalrenovatie

Totaalrenovatie halfopen bebouwing. Vernieuwen elektriciteit, afvoerleidingen, verwarming,.... Aanbouw achteraan afbreken + eventueel vervangen door veranda.

Uitbreiding keuken met aanbouw overdekt veranda

Ik wil een ontwerp voor het uitbreiden van mijn bestaande keuken, met nu momenteel overdekte veranda van 12m². afbraak van huidige schuifdeur en opnieuw een schuifdeur 2.60 m plaatsen over bijna de hele breedte van de opening.

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping

Dossier op te maken

Ik wil een bestaande keuken renoveren. Dit houdt in, steunmuur verwijderen, nieuwe ramen, nieuwe vloer, ... Dossier op te maken voor vergunning voor de stad Kortijk.

Plannen voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor een grondige renovatie van onze bovenverdieping + het creëren van een extra slaapkamer op de zolderverdieping (incl. Plaatsen vaste trap). Ook zou er een dressing (op maat) moeten komen. We zoeken in 1e instantie dus niet naar aannemers, wel naar een architect die met ons meedenkt en onze bovenverdieping + zolder vorm geeft.

Plannen tekenen voor totaalrenovatie

Ik ben op zoek naar een architect voor het opstellen van een renovatieplan voor mijn huis. Het gaat om een rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van 160 m² verdeeld in 3 verdiepen met nog een zolder en kelder. Originele plannen zijn er niet alsook niet bij het stedelijk archief te Kortrijk. Het huis is vermoedelijk rond 1860 gebouwd en laatste verbouwing was een bijbouw na de tweede wereldoorlog doordat deze beschadigd was door bombardementen. Ik zou graag van dit huis een zeer energiezuinige woning maken.

Plannen maken voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van ons huis. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m² nu onderverdeeld in veranda, keuken, toilet en badkamer-wasplaats. We willen de ruimte volledig nieuw inrichten. D.w.z. Een nieuwe badkamer , de overblijvende ruimte wordt een combinatie van keuken - veranda. Het dak gedeeltekijk vernieuwen in EPDM met koepel in acrylaat en isoleren, enkele binnenmuren afbreken ,nieuwe afvoer alsook afvoer onder het huis, nieuwe water - en gasleiding, vernieuwen van vloeren en schrijnwerk, elektriciteit aanpassen. We houden van een moderne landelijke stijl met hout in de afwerking.

Architect voor aanvraag renovatie

Het huis is opgevat als een rijwoning, maar tussen de buren en ons zit een spie. Groot genoeg voor een extra ingang die naar het eerste verdiep zou moeten leiden. We willen dit heel behoorlijk doen, mooie afwerking binnen en buiten. Een stevige trap en een toegang op het gangetje eerste verdieping. Wij moeten een volledig dossier opstellen en voorleggen in Stad Kortrijk. Daartoe dienen we samen te werken met een architect. We hebben al 2 offertes van aannemers die al vroeger eens een kijkje kwamen nemen, maar alles staat wat onhold omdat die vergunning noodzakelijk is.