Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwontwerp voor renovatie van rijhuis:

Bouwontwerp voor renovatie van rijhuis

Ik wil een bouw ontwerp laten maken voor een renovatie aan mijn huis. Ik heb reeds een duidelijke tekening van mijn huis (inclusief de funderingen). Ik heb ook advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De volgende renovaties zijn gewenst: - Uitbreiding gelijksvloers met veranda - Uitbreiding 1e verdieping - Toevoegen 2e verdieping
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwontwerp voor renovatie van rijhuis uit heel België:

Bouwontwerp maken voor HOB renovatie

Wij willen binnenkort starten met renovaties. Wij wonen in een HOB, een bungalow gebouwd in 1968. Wij willen de kamers herverdelen en open trekken. Hiervoor moeten enkele muren afgebroken worden + wordt er plaats gecreëerd voor een schuifraam. In de keuken, living en badkamer zal er grondverwarming voorzien worden. Alsook moet er rekening gehouden worden met waterleidingen die verplaatst worden. Wij zouden graag energiezuinig wonen en weten voor welke premies wij in aanmerking komen. Wij zijn van plan om de verbouwingen zelf uit te voeren

Bouwontwerp maken voor verbouwing en aanbouw

Wij starten binnenkort met een renovatie van een ouder huis, de mogelijkheden hadden we graag doorgenomen met een architect. Ook verwachten wij een bouwplan voor een aansluitend bijgebouw die in de nabije toekomst zal worden gerealiseerd. De renovatieplannen zullen dus moeten aansluiten op de plannen van een nieuwe bijbouw. Een vernieuwing van een van de bestaande gevels zal ook moeten gebeuren. Het stukgrond is noordelijk gelegen maar er is voldoende ruimte in het noorden, zuiden en westen.

Bouwontwerp voor renovatie

Ontwerp van een aanbouw + vernieuwen elektriciteit en sanitair. Woning van 1956 net aangekocht.

Bouwontwerp en uitvoering

Wij zijn op zoek naar een architect voor een volledige renovatie van een 4 gevelhuis. Het gaat om (1) een volledige renovatie van het gelijksvloer, (2) de afbraak van een pyramidedak en de opbouw van een nieuwe volwaardige eerste verdieping (al dan niet met dak), (3) de aanbouw van +/- 100m² (al dan niet op 2 verdiepingen). Belangrijk hierbij is de prijs, snelheid van de winddichte geissoleerde opbouw & bijbouw, en esthetiek. Hebben zelf al een paar ideeën maar staan volledig open voor suggesties.

Bouwontwerp voor twee alternatieven afbraak en nieuwbouw of volledige renovatie

Plannen tekenen: Ik ben eigenaar van het appartementengebouw te 2018 Antwerpen daterend 1949 met 3 appartementen (+/-78 m²) en volledige onderkeldering. Ik overweeg twee alternatieven: 1) Volledige renovatie binnen en buitenkant 2) Afbraak en nieuwbouw van appartementencomplex met 8 of meer appartementen over de volledige bouwoppervlakte +/-170 m² en onderkeldering en ondergrondse garages(Indien toegestaan). Mijn vragen: a) Ik wil een offerte (Prijs (Min. En max. In functie van afwerkkwaliteit), garanties, uitvoeringsduur, kosten voor wekelijkse begeleiding van de werken,... enz) voor beide alternatieven b)Wat zijn de wettelijke bouwkundige beperkingen? C) Welk alternatief levert het hoogste opbrengstrendement?

Bouwontwerp aanmaken

Bouwontwerp voor renovatie landelijk karakter, energiezuinig.

Bouwontwerp van renovatie

Ik een huis gekocht in Waanrode dat moet gerenoveerd worden. Een deel van de renovatie hebben de vorige eigenaars al gedaan, maar op het gelijkvloers zou ik graag muren willen slopen en een stukje voor de keuken willen bijbouwen. Hiervoor heb ik uiteraard plannen nodig en moet ik de nodige vergunningen hebben. Ik zou dan ook graag willen weten hoeveel dat een architect mij zou kosten.