Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor aanvraag omgevingsvergunning:

Aanvraag omgevingsvergunning

Het gaat om een plat dak ter hoogte van aanbouw vervangen dit heeft een oppervlakte van 20m². Werken zijn al uitgevoerd. Blijkt dat we alsnog een vergunning moeten hebben. Graag iemand die ons hierbij kan helpen
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Kortrijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanvraag omgevingsvergunning uit heel België:

Omgevingsvergunning aanvragen

Omgevingsvergunning aanvragen voor pand dat vroeger restaurant was en nu dagwinkel.

Architect verbouwing voor omgevingsvergunning

Wij hebben een architect nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning. Wij willen van de achterkant van het appartement een terras maken en het deel ervoor her opbouwen en het dak verhogen, een schuifraam en een koepel plaatsen. Wij zouden ook 3 muren deels willen vervangen door steunbalken.

Architect voor werfopvolging renovatiewoning

werfopvolging adv een door mijn vorige architect getekende bouwplannen (omgevingsvergunning reeds aanwezig), reden:de vorige architecte heeft ons in de steek gelaten. De totaalrenovatie is reeds in een gevorderd stadium, maar vanwege de gemeente moet er nog opvolging zijn. Alle plans opvraagbaar bij vorige architect, opdracht dient binnen zeer korte termijn te starten.

Omgevingsvergunning aanbouw huis

DOSSIER OMGEVINGSVERGUNNING voor aanbouw huis opmaak volledig dossier i.f.v. het bekomen van een omgevingsvergunning: o opmeting ter plaatse o opmaak tekeningen (versie bestaande toestand / versie nieuwe toestand/ versie laatst vergunde toestand): plannen – gevels – snedes – inplantingsplan – terreinprofiel – legende o opmaak beschrijvende nota o foto's o indienen van het integraal digitaal dossier - na goedkeuring bouwheer - bij het omgevingsloket

Dossier omgevingsvergunning bijbouw keuken in orde brengen

Bijbouw van keuken is goedgekeurd door de stad, maar leveringsvergunning dossier moet nog ingediend worden.

Plan aanvraag omgevingsvergunning

Wij zoeken een architect voor het maken van een plan van onze woning/ carport + uitbreiding van carport met constructie tekening voor aanvraag omgevingsvergunning.

Regularisatie van een bouwovertreding

Het gaat om twee kleine woningen waar tijdens de verbouwing een "sloop" en heropbouw werd uitgevoerd van de achtergevel, en waarvoor geen melding/vergunning werd aangevraagd. Er dient voor de beide woningen een omgevingsvergunning te worden ingediend. Voor zover ik weet zijn er nooit plannen gemaakt van deze woningen. Datum van indienen omgevingsvergunning begin december.

Omgevingsvergunning in te dienen

We hebben een huis t verbouwd zonder vergunningen . We hadden dit gekocht voor een 1 gezinswoning maar blijkbaar waren het 2 apartementen Nu zou in het gemeentehuis een leegstaant appartement staan maar we hebben de keukens er zelf terug uit gedaan . Het gemeentehuis vraagt nu plannen en foto's van het er nu uit ziet en vroeger.