Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Menen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Menen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Menen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Menen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Menen:

Plan en vergunning voor uitbouw

Wij willen een ontwerp laten maken van een uitbouw naar achteren en boven de garage van het huis. Wij zijn er nog niet aan uit met welke materialen we zouden werken maar hebben toch een lichte voorkeur voor houtskeletbouw. Uitbouw van gelijkvloers en 1ste verdieping naar achteren

Plannen verbouwing voorzien

Omvormen van koer, berging en platform voor tot een praktische constructie. In deze constructie moet een wellness komen parallel aan het bestaande zwembad.

Evacuatieplan tekenen voor kinderopvang

Voor een nieuwe groepskinderopvang moet een evacuatie plan getekend worden. Oppervlakte van de kinderopvang 150 m².

Opbouw verdieping boven garage

Verdieping op de garage plaatsen van 3m op 9m, aangebouwd aan de woning... het nodige om dossier in te dienen bij ruimtelijke ordening

Verbouwing

Aanbouwen van 16 m2 aan de bestaande woning.

Nieuwe badkamer

nieuwe badkamer in bestaande ruimte of in andere ruimte