Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oostende of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor gelijkaardige projecten:
tekeningen nodig voor nieuwbouw, tekeningen nieuwbouw, totale verbouwing van huis uittekenen, tekeningen nieuwbouw, architect voor nieuwbouwproject, plannen tekenen voor nieuwbouw, renovatie en bijbouw uittekenen, aanvraag voor winkelpand te veranderen in ruim appartement, architect nodig voor afbraak varkensstallen, dossier in te dienen, dossier op te maken, vergunning voor uitbreiding nodig, architect voor bouwaanvraag, renovatie uittekenen en regularisatie veranda, bouwaanvraag renovatie rijwoning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oostende:

Bouwkundig plan tekenen

Indienen bouwkundig plan bij de stad teneinde de goedkeuring voor het erkennen van 2 wooneenheden die 3 entiteiten zijn in een ons pand

Architect voor totaalrenovatie gelijkvloers

Wij hebben een halfopen bebouwing met totale grondoppervlakte van ongeveer 365 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Dit houdt in: open ruimte creeeren dmv slopen binnenmuren, nieuwe keuken, badkamer en woonruimte.

Tekenen plannen verbouwing en aanbouw

Wij zouden graag advies hebben bij een kleine verbouwing en veranderingen van een binnenkoer (terras) achteraan ons appartement. Daarvoor zouden we ook een stedenbouwkundig ontwerp nodig hebben.

Architect voor een totaalrenovatie uit te voeren

Wij hebben een rijhuis met totale grondoppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter. Graag hadden we het onderste gedeelte volledig gerenoveerd. Achteraan hebben we een oude atelier van ongveer 50 vierkante meter die moet afgebroken worden om een tuin van te maken. Eveneens ook een aanbouw van 20 vierkante meter. In totaal houdt dit in nieuwe keuken, badkamer, woonruimte en eetruimte, terras en tuin.

Bouwontwerp rijhuis

Plannen voor een verbouwing , totaal verbouwen van een zeer oud rijhuis. Volledig alles eruit , enkel de muren laten staan indien nog goed zijn. En ook bijbouwen op het plat dak , tweede verdieping van maken.

Plannen gezinswoning opsplitsen

Architect: Een eengezinswoning kleiner dan 250 m² opsplitsen in meerdere studios/duplexen. Advies architect mogelijk of niet ze op te splitsen.

Kleine verbouwing plannen

We zouden graag de keuken op het gelijkvloers uitbreken en een nieuwe aanbouwen. De oude badkamer die achter de keuken gelegen is, afbreken en die op de eerste verdieping organiseren. Daarvoor zou er een plan moeten getekend worden.

Architect nodig voor vergunning

Architect nodig : eengezinswoning opsplitsen in een meergezinswoning of appartement.

Aanbouw uit te tekenen en lastenboek op te maken

Houten aanbouw met veel glas. 11 x 4 m - achterzijde woning - uittekenen plannen - en lastenboek opmaken

Uitrekenen draagmuren

Ik doe een totaal renovatie van een gelijkvloers appartement, ik wil de badkamer groter maken. Achter de badkamer zit een grote berging, opgedeeld in 3 kleinere bergingen. Ik zou twee muren willen weg halen maar weet niet zeker of dit draagmuren zijn. Dit om een grotere badkamer te krijgen, en een doorlopende berging.

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Door stedenbouw werd vastgesteld dat mijn appartement (gebouwd in 1961) niet vergund is . De oppervlakte van de living is te klein is. Nu stelt men mij voor de keuken en badplaats te verwisselen en er een open keuken van te maken zodat de open ruimte groot genoeg is om een vergunning aan te vragen voor een studio. Moet de aanvraag binnen 30 dagen indienen

Structurele veranderingen bij renovatie

Architect om buitenkoer te verkleinen en de bouwaanvraag op te stellen

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil mijn appartement renoveren; muren uitbreken, open haard met schouw afbreken, keuken-badkamer en wc vernieuwen. Vloer vernieuwen. Wie coördineert de werken en zoek de geschikte vaklui?

Architect nodig voor ontwerp

Ik wil een ontwerp laten maken om met een minimale verbouwing een maximum aan ruimte en licht te creëren op het gelijkvloers. Onder dit deel van het gelijkvloers zit een kruipkelder.

Regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning

Graag zou ik een ontwerp willen laten maken om bij mijn aanvraag te steken voor een regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning. Ook is er een bouwovertreding van 1982 aanwezig(werken die toen niet volgens plan zijn gebeurd) waarbij deze ook zou worden geregulariseerd mits vertoon van een goed plan. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken zodat ik deze kosten kan opnemen in de akte dat de verkoper weet waarvoor hij/zij nog staat om zijn pand te regulariseren. Het gaat hierover een gelijkvloers appartement van 55 vierkante meter,eerste afdeling,sectie A nummer 0647AP0000.

Architect verbouwen keuken

Bouwtekening voor verbouwen keuken.

Bouwvergunning voor de aanbouw

Volledige renovatie van een rijhuis te Oostende. Nieuwe aanbouw. Binnenin is alles reeds gesloopt, de verdiepingen moeten terug opgebouwd worden en nieuwe indeling. Er is een bouwvergunning nodig voor de aanbouw.

Plannen voor aanbouw schuur

Ik wil een ontwerp laten maken voor de aanbouw van een schuur die ingericht zal worden met paardenstallen, er staat momenteel een schuur op die vervangen moet worden, de lengte van het nieuwe gebouw zou ongeveer 13. 5 meter zijn en de breedte 5 meter, graag zou het dak naar de voorkant moeten afhellen.

Plan om kamer te verbouwen

Architect dat een plan kan maken van de kamer dat moeten verbouwd worden

Garage verbouwen naar frituur

Plan om garage verbouwen naar frituur. En voorgevel uitekenen.

Regulariseren van appertementen 15 stuks

Ik wil plannen laten tekenen van 15 appartementen om die te laten regulariseren.

Renovatie van volledige woning

Totale renovatie met herindeling van de woonruimten en aanbouw leefveranda... + dak-,muurisolatie, vloerverwarming, vernieuwen elekticiteit enz m.a. w een totaalconcept ...

Wij zoeken een architect voor begeleiding

Zijn bezig met verbouwingen en zoeken een architect voor begeleiding,plannen, goedkeuring van de nodige documenten bij deze verbouwing.Er dient nieuw dak geplaatst te worden alsook gevelverbouwing en een aanbouw te voorzien.

Zeecontainer ombouwen tot woning

Ik ben al jaren aan het denken om woning te bouwen uit 45 voet containers. Heb je daar een bouwvergunning voor nodig ondanks dat het mobiel is? Hoeveel moet ik betalen om alles door jullie te laten uittekenen? Het bouwen zou ik zelf doen. Of bestaan er bedrijven die dit reeds doen.

Aanbouw alleenstaande woning

Aanbouw alleenstaande woning staat nu een oude veranda en zou dezelfde grootte blijven