Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende architecten. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een architect of meerdere architecten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze architecten in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw architect!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oostende of directe omgeving.

134 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten architect aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een architect, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een architect in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij architecten voor: architect nodig, plan Renovatie rijhuis, ontwerp nieuwbouwwoning, plannen voor renovatie appartementen, bouwontwerp maken, architect nodig voor uitbreiding, ruimte voor kinderopvang maken, architect bouwvergunning, architect verbouwen keuken, interieur volledig vernieuwen, oude schuur tot vakantiewoning ombouwen, renovatie en uitbreiding van de woning, woning opsplitsen in twee appartementen, verbouwing bovenverdieping met aanleg badkamer en dakterras, architect nodig voor bouwvergunning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke architect uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oostende:

Regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning

Graag zou ik een ontwerp willen laten maken om bij mijn aanvraag te steken voor een regularisatie van een eengezinswoning naar een meergezinswoning. Ook is er een bouwovertreding van 1982 aanwezig(werken die toen niet volgens plan zijn gebeurd) waarbij deze ook zou worden geregulariseerd mits vertoon van een goed plan. Kan u mij hiervoor een vrijblijvende offerte opmaken zodat ik deze kosten kan opnemen in de akte dat de verkoper weet waarvoor hij/zij nog staat om zijn pand te regulariseren. Het gaat hierover een gelijkvloers appartement van 55 vierkante meter,eerste afdeling,sectie A nummer 0647AP0000.

Architect verbouwen keuken

Bouwtekening voor verbouwen keuken.

Bouwvergunning voor de aanbouw

Volledige renovatie van een rijhuis te Oostende. Nieuwe aanbouw. Binnenin is alles reeds gesloopt, de verdiepingen moeten terug opgebouwd worden en nieuwe indeling. Er is een bouwvergunning nodig voor de aanbouw.

Plannen voor aanbouw schuur

Ik wil een ontwerp laten maken voor de aanbouw van een schuur die ingericht zal worden met paardenstallen, er staat momenteel een schuur op die vervangen moet worden, de lengte van het nieuwe gebouw zou ongeveer 13. 5 meter zijn en de breedte 5 meter, graag zou het dak naar de voorkant moeten afhellen.

Plan om kamer te verbouwen

Architect dat een plan kan maken van de kamer dat moeten verbouwd worden

Garage verbouwen naar frituur

Plan om garage verbouwen naar frituur. En voorgevel uitekenen.

Regulariseren van appertementen 15 stuks

Ik wil plannen laten tekenen van 15 appartementen om die te laten regulariseren.

Renovatie van volledige woning

Totale renovatie met herindeling van de woonruimten en aanbouw leefveranda... + dak-,muurisolatie, vloerverwarming, vernieuwen elekticiteit enz m.a. w een totaalconcept ...

Wij zoeken een architect voor begeleiding

Zijn bezig met verbouwingen en zoeken een architect voor begeleiding,plannen, goedkeuring van de nodige documenten bij deze verbouwing.Er dient nieuw dak geplaatst te worden alsook gevelverbouwing en een aanbouw te voorzien.

Zeecontainer ombouwen tot woning

Ik ben al jaren aan het denken om woning te bouwen uit 45 voet containers. Heb je daar een bouwvergunning voor nodig ondanks dat het mobiel is? Hoeveel moet ik betalen om alles door jullie te laten uittekenen? Het bouwen zou ik zelf doen. Of bestaan er bedrijven die dit reeds doen.

Aanbouw alleenstaande woning

Aanbouw alleenstaande woning staat nu een oude veranda en zou dezelfde grootte blijven

Uitbreiding van zolder

We zouden graag op zolder een woongedeelte inrichten Waarschijnlijk gaat het dak verhoogd moeten worden. Op zolder zouden we graag keukentje living slaapkamer en douchekamer maken.

Aanbouw aan woning 36m²

Aanbouw aan rijwoning in Zandvoorde Oostende.

Uittekenen plan verbouwingen

Als jonge starters hebben wij een HOB aangekocht waarin nog heel wat moet verbouwd/ gerenoveerd worden. Wij zijn op zoek naar een architect die ons advies kan geven bij de ideeën die we tot nu toe hebben en de plannen hiervoor kan uittekenen. De werken voeren wij zelf uit.

Bouwkundig plan

Indienen bouwkundig plan bij de stad Oostende teneinde de goedkeuring voor het erkennen van 3 wooneenheden in een pand

Dakrenovatie

Ik zoek een architekt die een bouwplan wil tekenen voor aanvraag bouwvergunning zonder opvolging van de werken. ik bezit nu een huis met een traditioneel zadeldak waaronder zich twee'slaapkamers'bevinden.Ik wil de muren optrekken en eventueel een plat dak.IK heb reeds een aannemer.

Gevelrenovatie Fotozaak

Ik heb een rijwoning gekocht welke ik wil omvormen tot fotozaak met studio.

Inrichting appartement

Ik verhuis van een grote Belle Epoque-woning naar een vrij klein appartement. Daar heb ik 50% van de tijd mijn drie kinderen, terwijl ik er fulltime van thuis uit werk. Het appartement is ook wat vreemd van vorm, met één muur die schuin loopt. Ik zoek iemand die me interieuradvies kan geven om binnen een relatief beperkt budget het wonen en werken in mijn appartment op een prettige manier te combineren.

Renovatie parkeergarage 40 auto's

Centrum Oostende, Parkeergebouw met 40 standplaatsen dient volledig gerenoveerd - nieuw dak, afvoeren, nieuwe brandveiligheid, nieuwe verlichting... + nieuw dak aan aanpalend gebouwtje met 3 appartementen + gevelwerken.

Renovatie voorgevel appartementsgebouw

Een app.gebouw op de Zeedijk te Oostende, ca 12 m breed en 8 verdiepen hoog, voorgevel bestaat uit te verwijderen oude gevelsteen, betonrot van betonlateien te herstellen, isolatie aanbrengen en nieuwe waterdichte bekleding in bv natuursteen, terrassen op bovenste verdiep waterdicht maken.