Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oostende:

Aanvraag overschakeling winkel naar studio

Plannen uittekenen om kleine winkel van ong. 36m² om te vormen tot studio. Ook aanvragen indienen.

Plannen voor Verbouwing oude hoeve

Openen achtergevel over een oppervlakte van 7 meter en 8 meter binnen. Het gaat om een oude hoeve waar een L-vormige structuur moet worden opengebroken. We vermoeden dus dat er een draagbalk in de hoeken moet komen. De hoeve is zonevreemd gelegen. De vergunning moeten we aanvragen.

Vergunning voor deel draagmuur te verwijderen

Wij plannen bij de renovatie van ons huis twee draagmuren gedeeltelijk te verwijderen en vervangen door poutrels. De eerste heeft een breedte van 20 cm. Hier zit momenteel een deuropening (85cm). Deze opening zou verbreed worden tot 2m20 of 2m30 (hoogte 2m50). (Plan nr 1.) De tweede heeft een breedte van 30 cm (oude buitenmuur) en heeft reeds een opening van 2m. Deze opening zou verbreed worden tot 3m25 (hoogte 2m50). (Plan nr 2.) Hierbij zou ook nog een 3e niet dragende muur verwijderd worden dat een breedte heeft van 10 cm. deze muur staat niet onder een andere muur en heeft een lengte van 2m50 met een deuropening van 85 cm. (Plan nr 3.) Wij zoeken vooral een architect voor het opmaken van de benodigde zaken voor het aanvragen van een vergunning bij Stad Oostende.

Bouwontwerp maken en indienen bouwaanvraag voor constructie aanbouw

Kleine aanbouw van 15 m² achteraan een rijwoning tussen bestaande muren plaatsen. Hiervoor op zoek naar een architect voor het bouwontwerp en bouwaanvraag.

Vergunning aanvragen voor loods in zelfbouwpakket

Samenstellen van een bouwaanvraagdossier voor een stalen zelfbouwloods 9m20 x 11m.

Plannen en bouwvergunning indienen

Plannen voor een verbouwing en bouwvergunning indienen.

Opsplitsen van een rijwoning in 2 appartementen

Wij wensen een rijhuis met garage 18 m² + 77 m² grondoppervlakte, bestaande uit een kelder en 4 verdiepingen,om te bouwen naar een 2 gezinswoning. Een appartement beneden in kelder en eerste verdieping en tweede appartement met bovenste 3 verdiepingen met creëren van een dakterras indien praktisch en technisch mogelijk. Hiervoor zoeken wij een architect die ons kan helpen bij de mogelijkheden van de indeling en dit uit te tekenen.

Bouwvergunning voor horecazaak

Ik heb bouwvergunning nodig voor een zaak die vroeger kledij aak was en ik wil daar nu een horecazaak van maken. Ik ben naar gemeente geweest van Oostende en moet dus voor dit project een plan indienen

plannen voor verbouwing

Ik heb een huis gekocht. Zeer grote woning moet ingedeeld worden in 5 appartementen. Wil verbouwingen laten uitvoeren.

Regularisatie dakverdieping

Regularisatie van dakverdieping voor goedkeuring - ik heb plannen opgemaakt maar de Stad verkiest dat deze door bouwkundig tekenaar gemaakt worden