Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Oostende:

Vergunning aanvragen voor loods in zelfbouwpakket

Samenstellen van een bouwaanvraagdossier voor een stalen zelfbouwloods 9m20 x 11m.

Plannen en bouwvergunning indienen

Plannen voor een verbouwing en bouwvergunning indienen.

Opsplitsen van een rijwoning in 2 appartementen

Wij wensen een rijhuis met garage 18 m² + 77 m² grondoppervlakte, bestaande uit een kelder en 4 verdiepingen,om te bouwen naar een 2 gezinswoning. Een appartement beneden in kelder en eerste verdieping en tweede appartement met bovenste 3 verdiepingen met creëren van een dakterras indien praktisch en technisch mogelijk. Hiervoor zoeken wij een architect die ons kan helpen bij de mogelijkheden van de indeling en dit uit te tekenen.

Bouwvergunning voor horecazaak

Ik heb bouwvergunning nodig voor een zaak die vroeger kledij aak was en ik wil daar nu een horecazaak van maken. Ik ben naar gemeente geweest van Oostende en moet dus voor dit project een plan indienen

plannen voor verbouwing

Ik heb een huis gekocht. Zeer grote woning moet ingedeeld worden in 5 appartementen. Wil verbouwingen laten uitvoeren.

Regularisatie dakverdieping

Regularisatie van dakverdieping voor goedkeuring - ik heb plannen opgemaakt maar de Stad verkiest dat deze door bouwkundig tekenaar gemaakt worden

Plannen maken voor renovatieproject

Het omvormen van een klassieke rijwoning naar een moderne(re) bel-etage.

Architect voor het verbouwen keuken

Achtermuren uitbreken en 2 patrellen zetten Verschillende mogelijkheden bekijken voor het verbouwen van de keuken

Architect nodig voor aanvraag vergunning

Ik heb een huis gekocht waar er is sinds 20 jaar, 2 appartementen (een 2 kamer en een 1 kamer). Jammer, in de kader van de operatie multibel, is de stad oostend in mijn huis gekomen. De mevrouw van stad oostend heeft mijn huis bezoeken en zegd dat volgens haar het is redelijk in orde en dat ik volgens haar geen architect nodig heeft voor de dossier. Maar ik ben niet zeker (ik heb de reglement van de stad oostend gezien en ik twijfel op somige punten). Ik zou graag een architect nemen om zeker te zijn dat de dossier in orde zou zijn. Het is kwa dringend aangezien ik heb allen tot de 20 juni 2018 om de dossier van aanvraag van verguning in te dienen. Ik noormaal al mensen als er werken nodig is.

Bouwkundig plan tekenen

Indienen bouwkundig plan bij de stad teneinde de goedkeuring voor het erkennen van 2 wooneenheden die 3 entiteiten zijn in een ons pand