Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor bouwontwerp maken en indienen bouwaanvraag voor constructie aanbouw:

Bouwontwerp maken en indienen bouwaanvraag voor constructie aanbouw

Kleine aanbouw van 15 m² achteraan een rijwoning tussen bestaande muren plaatsen. Hiervoor op zoek naar een architect voor het bouwontwerp en bouwaanvraag.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor bouwontwerp maken en indienen bouwaanvraag voor constructie aanbouw uit heel België:

Bouwontwerp, aanvraag vergunning en opvolging tot winddicht

Bouwontwerp maken voor aanbouw van ong. 40m² waarvan 2 zijmuren van 4m gemetst zijn en een raampartij van 10m waarvan vloer tot plafond met schuifraam van 6m en 4m raam vanaf 1.11m boven de vloer tot plafond. Dak in houtskelet. Vergunningen aanvragen en opvolgen tot winddicht.

Bouwontwerp maken van nieuwbouw

Ik zou graag een ontwerp willen laten maken van een project om een pand van 16 m gesloten bebouwing te vernieuwen naar een verdeling van 3 panden van 5m met 2 verdiepingen. Diepte gebouw nu 17m. Liefst moderne uitstraling.

Bouwontwerp maken

Plannen uittekenen om open bebouwing van 14m breed en 17m diep te bouwen. Graag gelijkvloers en eerste verdiep met plat dak.

Bouwontwerp loods maken

Hebben nu een loods aan onze woning zouden deze graag vernieuwen en groter maken. Plannen uitteken om dit waar te maken.

Maken van bouwontwerp

Ontwerp maken voor het plaatsen van een dakkapel en vaste trap naar zolderverdieping. Ook helpen bij kiezen van materialen en indienen van aanvragen.

Bouwontwerp maken loods

Ik wil een ontwerp laten maken van een loods. Te bouwen op een agrarisch gebied naast onze woning. De loods zou 100m² moeten zijn. Mijn man is dakwerker en kan dit zelf bouwen in houtskelet. We hebben een plan nodig om een vergunning aan te vragen. De vergunning kunnen we zelf op omgevingsloket aanvragen. We zouden wel wat tips willen omtrent wat volgens de wet mag en wat niet in de hoop dat de vergunning goedgekeurd wordt.

Bouwontwerp maken voor aanbouw

Ik wil een ontwerp laten maken voor het renoveren van een aanbouw. Ik heb ook hulp en advies nodig bij het aanvragen van de nodige vergunning. De afmetingen van de te renoveren aanbouw zijn 6m op 10m. Materiaal: stenen, dakpannen en kunstof ramen.

Bouwontwerp maken

Ik wil een ontwerp laten maken voor een bijbouw, volledige nieuwe indeling van de beneden verdieping. Graag had ik ook hulp gehad bij de nodige vergunningen hiervoor. De grote van de bijbouw, is ongeveer 5x8m