Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Roeselare:

Plannen tekenen en kostenraming maken voor renovatie

Wij willen graag onze volledige beneden en buiten laten uittekenen. Oprit + carport + tuinhuis/aanbouw + uitbreiding benedenverdieping met nieuwe keuken en ombouw van garage naar slaapkamer + berging.Bovenverdieping is afgewerkt nu beurt aan benedenverdieping en buitenwerken

Bouwaanvraag en plan voor garage/hobbyruimte

Bouwen van garage in staalbouw met isoleerde platen: 15x8meter,nokhoogte 4,10 goothoogte 3,5 meter, tussen twee muren

Ontwerpaanvraag tot plaatsen bijgebouw

Wij zouden graag een uitbreiding doen van onze woonst, de keuken is 4 m breed en deze muur zouden we graag weg nemen , daar een poutrel plaatsen zodat we een uitbreiding kunnen doen van 4 m op 2,5 meter diepte. We zouden de uitbreiding graag laten metsen met aan de voorkant een raam en bovenaan een plat dak waar een epdm dakbedekking op komt, bij navraag in de stedenbouwkundige dienst moeten we een melding doen , er is geen bouwaanvraag nodig maar voor de stabiliteit wordt een architect gevraagd, dus wij zouden daarvoor graag iemand raadplegen.

Grondplan van een oude woning voorzien

Voor de inspectie van mijn opvang hebben wij de grondplannen nodig. Gaat om een huis van de jaren 50.

Plan voor aanbouw opstellen en indienen

Er is reeds een idee en zelf getekend plan van hoe we de aanbouw zouden willen, maar omdat we de draagstructuur van de woning gaan wijzigen en een gescheiden aansluiting op het rioleringsnetwerk nodig hebben. Tevens hebben we hulp nodig bij de aanvraag van de bouwvergunning. De aanbouw is 6 op 6 m.

Vergunningsaanvraag nodig voor verwijderen draagmuur plaatsen van poutrel

Muur tussen keuken en leefruimte willen we grotendeels weg, verwijderen , en dan poutrel plaatsen. Een architect voor de vergunningaanvraag.

Ontwerp verbouwing + aanvraag vergunning

Ik wil een ontwerp laten maken voor uitbouw van woning , plus informatie voor het aanvragen van vergunning. Uitbouw aan de woning : afbreken en 4 à 5 m² bijbouwen

Tekeningen aanbouw

Op zoek naar een architect voor het plaatsen van een aanbouw aan een woning. Nieuw stuk is ongeveer 9 x 5 meter en ik heb de oude plannen nog van de vorige eigenaars.

Plannen op te maken

Ik moet een meldingsdocument indienen bij stad Roeselare voor een keuken die ik wil uitbreiden door een koer te overdekken en dus enige afbraakwerken en opbouwwerken moet uitvoeren. Hiervoor heb ik een architect nodig, ik heb al enige plannen zelf getekend maar er zijn aanpassingen nodig en deze architect zou dan ook de aanvraag moeten indienen. Ik zou hiervan graag de prijs weten; van de enkele aanpassingen op de plannen, enige raad over de afbraakwerken en steun die nodig is en het indienen van dit meldingsdocument.

Aanbouw nieuwbouw Hob

Wensen woning uit te breiden 4x8 hoofdzakelijk keuken uitbreiding, deels woongedeelte. Modern strakke uitbouw met grote glaspartijen. Zoeken architect, aannemer staalbouw,...