Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Sint Andries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Sint Andries.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Sint Andries of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Sint Andries die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Sint Andries:

Plannen en vergunning aanvragen voor aanpassingen dak

Bestaande dak aanpassen naar de daken van mijn buur en isolatie steken en zonnepanelen op het nieuw dak. Plannen uittekenen en aanvraag en vergunning in orde brengen .

Plan en vergunning voor bijbouw

Ik wil een extra ruimte naast de keuken bijbouwen.Gesloten gemetselde ruimte van 3,5 m op 4m met een schuifraam naar het terras.

Plannen tekenen voor complete renovatie van een rijhuis

Wij wensen ons rijhuis volledig te renoveren naar de hedendaagse normen. We willen een praktisch en modern huis. Hiervoor zijn wij op zoek naar een architect om de renovatie uit te tekenen.

Regularisatieplan voor uitbouw

Uitbouw aan bestaand huis van 33 m² die al uitgevoerd is. Gewoon achtergevel 3.5 achteruit geplaatst

Stedenbouwkundige aanvraag doen voor vergroting raam

Ik zoek een architect voor het een stedenbouwkundige melding voor het vergroten van een bestaand raam naar schuifraam. Huidig raam is 120 breed en schuifraam zou 2m breed zijn.

Dossier indienen bouwvergunning uitbouw HOB

Ik ben op zoek naar een architect die enkel een bestaand voorontwerp goed op plan uittekent en het dossier voor de bouwaanvraag kan indienen. Voorlopig zijn dat de enige diensten die we nodig hebben. Graag een totaalprijs voor deze geleverde diensten.

Architect nodig voor tekeningen voor garage

Een stenen garage achteraan tuin 5m breed en 5 a 6 m lang, eventueel met zadeldak .

Vernieuwen dak

Mijn dak is aan vernieuwing toe. Ook het gebinte zou moeten worden vervangen. Als dezelfde constructie wordt teruggezet, is een melding voldoende. Indien er een aanpassing aan de constructie moet gebeuren, is er een vergunning nodig. In beide gevallen moet dit door een architect gebeuren. Graag zou ik voor beide gevallen een offerte willen.

Renovatie HOB: eengezinswoning

Van de HOB met koterijen achteraan wil ik een mooie ruime woning maken waarbij een uitbouw komt en ik zoveel mogelijk licht naar binnen probeer te trekken. Ik maakte reeds een behoorlijk gedetailleerd beeld van mijn ontwerp via Sketchup.