Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Veldegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Veldegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Veldegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Veldegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Veldegem:

Architect voor tekenen van plan voor bouwaanvraag houten carport

Wij willen een carport met tuinberging plaatsen van 80m² en hebben hiervoor een bouwvergunning nodig.

Renovatie van eengezinswoning

Ons huis is bijna 50 jaar oud. - Het dak en de goten moeten vervangen worden. - De kamer van onze dochter is zeer klein. - De huidige bureau is een beetje een verloren ruimte. Graag hadden we het advies van een architect over de mogelijkheden. Als eindresultaat hadden we graag: - Een grotere kamer voor onze dochter - Een bureauhoek - Een chill room voor de pubers / logeerkamer + advies over de gevel en het isoleren van de kruipkelder. Op langere termijn willen we ook nog de badkamer, living en tuinhuis/veranda renoveren. Ev. kan dit meegenomen worden.