Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een architect uit Vlamertinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere architecten uit Vlamertinge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke architect een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste architect voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende architecten in Vlamertinge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een architect voor bouwtekening en ontwerp in Vlamertinge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een architect in Vlamertinge:

Uittekenen ontwerp voor verbouwingen achterkant woning

We willen graag de achterkant van de woning groter maken. Het bestaande dak moet er af en vernieuwd worden aan de achterkant. We zijn op zoek naar een architect die voor ons een ontwerp kan maken en ons kan begeleiden tijdens de verbouwingen.

Uitbreiden balkon

Ik woon in een beletage woning en wil graag mijn balkon met 3m uitbreiden. Nu is het 6x0.5m.

Gevelplan tekenen

Wij willen graag zo snel mogelijk een gevelplan laten tekenen i.f.v. plaatsen steenstrips/sidings. Op langere termijn willen we graag ook een grondplan van de woning laten tekenen (we hebben dit niet ter beschikking) en laten bekijken of we op ons plat dak een dakterras kunnen plaatsen dat voldoet aan de normen.

Bouwontwerp maken loods

Ik wil een ontwerp laten maken van een loods. Te bouwen op een agrarisch gebied naast onze woning. De loods zou 100m² moeten zijn. Mijn man is dakwerker en kan dit zelf bouwen in houtskelet. We hebben een plan nodig om een vergunning aan te vragen. De vergunning kunnen we zelf op omgevingsloket aanvragen. We zouden wel wat tips willen omtrent wat volgens de wet mag en wat niet in de hoop dat de vergunning goedgekeurd wordt.

Uittekenen plan voor verbouwing aan de zolder en de traphal

Ik wil graag een ontwerp maken voor de volgende verbouwingen: De bestaande zolder inrichten in kamers + badkamer. Eén gevel achteruit brengen en een klein terras onder het dak op de 1ste etage creëren. Dakramen en koekoek dakramen steken. De traphal naar boven toe openen en een nieuwe trap plaatsen. Daar ten gevolge van de badkamer op het gelijkvloers herinrichten. Een nieuwe zolder/technische ruimte creëren boven de garage. Een kruipzolder creëren onder de nok van het dak. Bergruimte voorzien in de spieën van het dak op het 1ste verdiep. Eventueel, indien mogelijk, de schoorsteen (houtkachel gelijkvloers) aanpassen dat ze een warmtebron wordt op het eerste verdiep en uitmondt in de nok van het dak.

Verwijderen steunmuur

We zouden de keukenmuur willen uitbreken en een heb stalen poutrel in de plaats steken. (aan de ene kant zal ook een muurtje met snelbouwers van 29x14x14 cm gemetst worden om de poutrel te ondersteunen, andere kant door binnenmuur) Ook zouden we naar zolder een vaste trap willen steken en moet er een muurtje weg en een nieuw trapgat gemaakt worden.

Afbraak en later verbouwingen van woning

Momenteel een architect nodig voor de afbraak van ‘garage’ die aan woning paalt. Later heel groot project gepland.

Ontwerpen plan totaalrenovatie

Ontwerp plan totaalrenovatie met aanpalende nieuwbouw voor en achter Oppervlakte terrein : 1075 m² Grondoppervlakte bestaande woning : 90m² (zie plan). Er is nog een bestaande aanbouw die niet op het plan getekend staat.

Steunbalk berekenen en plaatsen

Voor onze woning zouden wij graag de muur tussen de living en keuken verwijderen. Maar deze muur is een draagmuur en moeten dus een steunbalk steken. We zouden graag de steunbalk laten berekenen.

Aanvragen vergunningen bijgebouw/garage

Op onze bouwgrond willen we een bijgebouw (werkplaats/garage) met een oppervlak van 60m² (indeling nader te bepalen). Dit in witte crepi (zoals de woning). Hoogte dakrand 3m. Achteraan de grond (op 1m van de perceelgrens) met oprit op 40cm van de zijdelingse perceelgrens (oprit en carport aan woning liggen tegen perceelgrens). Gezien de afwijking op de verkavelingsvoorschriften dient een vergunning aangevraagd te worden.