Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij architecten voor berekening plaatsen van 2 steunbalken:

Berekening plaatsen van 2 steunbalken

Er zouden 2 steunbalken moeten geplaatst worden voor 2 draagmuren. Een voor verbinding keuken-living en de andere te plaatsen om een open ruimte te maken. De lengte bedraagt 3-3,5m per steunbalk. Op zoek naar een architect op de berekening te maken.
Offertes van architecten voor bouwtekening en ontwerp uit Zonnebeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor berekening plaatsen van 2 steunbalken uit heel België:

Berekening plaatsen poutrel

Muur van ongeveer 30cm dikte word weggekapt. Overspanning van ongeveer 4m word geplaatst. Deze overspanning draagt 2 houtenverdiepen en vormt doorgang tussen huidige woning en toekomstige aanbouw.

Vlonder en schuttingdelen in composiet maken

Ik wil mijn bestaande vlonder bij de vijver laten uitvoeren in composiet (model als bestaand) Hetzelfde geldt voor de schutting tussen woonhuis en erfscheiding (2 delen van 1,8m met 1m tussenruimte waarboven een rozenboog, evt. later te plaatsen poort in de tussenruimte, deze hoeft niet meegenomen in berekening)

Berekening maken voor afbraak binnenmuur

Ik zou graag een analyse laten maken om in een bestaande woning de binnenmuur te laten weghalen en in de buiten gevel grotere ramen te laten plaatsen. Afmeting muur : 3 m op een hoogte van 4 m.

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Grond - water warmtepomp plaatsen

We breken een oud huis af en bouwen een nieuwe woning, gelieve berekening met verticale boringen inc , aansluitend op vloerverwarming, en aparte berekening voor verwarming van sanitair water. Halfopen bebouwing.

Plaatsen stalen balk

Het plaatsen van een stalen balk om een draagmuur te verwijderen. De berekening is reeds gebeurd door een ingenieur. Verwijderen van muur tss 2 slaapkamers op verdieping.

Vergunningsaanvraag nodig voor verwijderen draagmuur plaatsen van poutrel

Tussen de keuken en een leefruimte moet de deurdoorgang verbreed worden naar een doorgang van 3 meter. Draagmuur verwijderen. Hiervoor moet een vergunning worden aangevraagd en een berekening voor de poutrel worden gemaakt. Boven deze muur is 1 verdieping aanwezig waar de badkamer zich bevindt.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij wensen een oude steunmuur uit te breken tussen de woonkamer en de keuken. Deze dient vervangen te worden door een steunbalk. Details en berekening van ingenieur in bijlage. Onze keuken wordt binnen vier weken geleverd.