Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

399 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: vernieuwen sanitair, badkamer volledig renoveren, badkamers verbouwen, badkamer renoveren van a tot z, bad vervangen, volledige badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer maken in een slaapkamer, renoveren badkamer, badkamer renoveren, nieuwe badkamer en tegels plaatsen, kleine badkamer renoveren van a tot z, badkamer volledig renoveren, vernieuwen badkamer, afwerken tweede badkamer, badkamer te renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

maandag 22 mei 2017

Vernieuwen sanitair

Vernieuwing van alle sanitaire installaties als deel van een totaal renovatie
maandag 22 mei 2017

Badkamer plaatsen

Douchebak plaatsen, kraan en douchestang plaatsen, betegeling muren, plaatsen veiligheidsglas, betegeling vloer. Oppervlakte badkamer: 2,7 vierkante meter Materialen reeds in bezit.
maandag 22 mei 2017

Toilet vernieuwen

Een hangtoilet en lavabo plaatsen, een nieuwe vloer leggen en een muur betegelen.
maandag 22 mei 2017

Badkamerwerken uitvoeren

Plaatsen van douchewanden op ligbad ; ook installeren van sproeikop en douchekraan Zie hierboven. Vanaf half juli mogen de werken kunnen uitgevoerd worden.
donderdag 18 mei 2017

Siliconen inloopdouche vervangen

Oude silicone verwijderen en nieuwe aanbrengen , AFM :1m80 op 90
zondag 14 mei 2017

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur
zondag 14 mei 2017

Badkamer volledig renoveren

Renovatie van badkamer ongeveer 6 vierkante meters groot, uitbreken oude badkamer, inloopdouche plaatsen, betegelen van vloer en muren, badkamer meubel en hangtoilet plaatsen.
zondag 14 mei 2017

Emailleren bad

Ik wil een klassiek wit vergeeld bad laten emailleren.
zaterdag 13 mei 2017

Plaatsen van douchewanden

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 2 douchewanden met de benodigdheden (muurprofiel, hoekprofiel, steunarm, bevestigingsvoet en fixatieblokje) de wanden zijn 90*200 en 120*200
zaterdag 13 mei 2017

Bad opnieuw emailleren

Toplaag van het bad van een huurappartement is er op sommige plaatsen af en zou indien mogelijk opnieuw moeten geëmailleerd worden. Alternatief - als te duur - is het bad vervangen. Afmeting ongeveer 168 x 74.
vrijdag 12 mei 2017

Plaatsen WC en betegelen

Er dient een ophang wc geplaatst te worden en de plaatsing van een houten kist er rond. Is het eveneens mogelijk om de wc te betegelen, enkel de muren? 14 vierkante meter (tegels heb ik reeds). Er zou eveneens een wasbakje geplaatst moeten worden (heb ik reeds aangekocht) ter vervanging van een bestaande.
vrijdag 12 mei 2017

Ruimte omvormen tot badkamer

In een ruimte van ongeveer 4. 5mx3m staan 4 aparte wc. Elke wc zit in een afgesloten kotje ter grootte van ongeveer 1,5m². Ik zou 1 van de wc's willen laten ombouwen tot een douche.
donderdag 11 mei 2017

Vernieuwen badkamer

De afmeting van de badkamer is 4 m 35 op 2 m 46. In de badkamer moeten een douche, toilet, bad meubel en lavabo komen.
donderdag 11 mei 2017

Afwerken tweede badkamer

-plaatsen doucheplaat,sifon,douchedeuren ,kraanwerk -betegeling douche -monteren wastafel en wastafelkraan -monteren van radiatoren -monteren tweede wc (staande) Alle leidingen liggen er al, materialen zijn aangekocht en geleverd.
donderdag 11 mei 2017

Badkamer volledig renoveren

Badkamer moet betegeld worden, bad moet afgebroken worden, inloopdouche plaatsen,hangend toilet plaatsen. Tegels op de vloer blijven liggen komen nieuwe tegels overheen. Badmeubel plaatsen. Tegels,inloopdouche,toilet, en badmeubel al aanwezig.
donderdag 11 mei 2017

Badkamers verbouwen

Ik wil 2 badkamers laten verbouwen. De 1ste badkamer is 3 x 3,5 en de tweede badkamer is 2 x 4,5. Er moet in beide badkamers een inloopdouche, badkamermeubel met spiegelkast erboven met twee wastafels geïnstalleerd worden. In één badkamer ook een hangtoilet. Beide badkamers moeten ook betegeld worden en nieuwe vloer worden gelegd.
dinsdag 9 mei 2017

Bad vervangen

Het huidig bad zou getransformeerd moeten worden naar een douche. Met een douchebak van 180 cm.
maandag 8 mei 2017

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

We willen onze badkamer (ca. 3,4 m op 1,65 m) volledig renoveren. Bad vervangen door een inloopdouche, badkamermeubels vervangen, nieuwe vloer, nieuwe tegels, nieuw plafond met inbouwspots. Enkel toilet hoeft niet te worden vervangen. Ook het ventilatiesysteem is aan vervanging toe (onze badkamer heeft geen raam).
zondag 7 mei 2017

Douchecabine plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen omdat onze douchecabine de vloer gekraakt is. Zelf kunnen we een nieuwe douchecabine kopen en evt. Laten leveren, maar installeren en de oude douchecabine weg doen kan ik niet.
zondag 7 mei 2017

Vernieuwen en renoveren toiletruimte

Ik wil twee toiletten volledig renoveren. Dit houdt in twee toiletten vervangen, twee wastafels vervangen, vloer vervangen, aanleg ventilatie, vloer en wanden hertegelen, plafondverlichting aanleggen, en (mogelijk) vervanging van een van de muren.
zondag 7 mei 2017

Badkamer maken in een slaapkamer

Onze huidige badkamer staat op het gelijkvloers. We willen een nieuwe badkamer plaatsen in één van de slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer moet een douche, een badkuip, 2 wastafels en een wc bevatten.
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen toilet

Ik zou een oude wc willen laten vervangen. Een foto van de huidige wc is ingevoegd.
woensdag 3 mei 2017

Renoveren van badkamer

Badkamer renoveren, graag een vakman die ter plaatse komt om te bespreken wat gerenoveerd zou moeten worden. Adres bij aanvraag.
maandag 1 mei 2017

Badkamermuur te betegelen

Muur van 1 wand moet opnieuw helemaal betegeld worden. Hoogte 2. 30 - breedte muur 4 m
zondag 30 april 2017

Renoveren badkamer

-4 M² Vloeren -15 M² betegelen -verwarming (elektrische radiator) -bad met douchemogelijkheid -hangtoilet -badkamermeubel met 1 lavabo -afvoer van vochtige lucht voorzien -voorzien van renovatie : op korte tijd – verhuurappartement -oude badkamer strippen
zondag 30 april 2017

Inloopdouche installeren in appartement

We willen een bestaand bad vervangen door een inloopdouche te installeren met douchebak 180x90, glaswand van 120x200, muurwanden in volkern. We kopen zelf de materiaal maar hebben iemand nodig voor de installatie
zaterdag 29 april 2017

Inloopdouche plaatsen

Komende maand verhuis ik. In de badkamer van de nieuwe woning bevindt zich enkel een ligbad. Ik wil dan ook graag een inloopdouche installeren. Graag had ik hiervoor een prijsofferte gevraagd. Enkele specificatiesdoucheplaat met afmeting 140 x 90 cm; witte kleur; materiaal: composiet of gelijkwaardig alternatief + benodigdheden (afwerkingspanelen, douchepotenafvoer sifondouche wand met afmeting 130 cm; helder glas; profielafwerking in chroomregendouche; als vb geef ik een hansgrohe douche op met nr Hansgrohe cromette E240 Showerpipe: opbouwdouchethermostaatkraan met afzonderlijke hoofd en handdouche). Graag deze of kwalitatief gelijkwaardige douche. Deze inloopdouche wil ik laten plaatsen.
vrijdag 28 april 2017

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. Ze is 172 cm op 251 cm, dus niet zo al te groot. Veranderen van vloer en betegeling, herleggen radiator en plaatsen combi bad/douche en lavabo.
donderdag 27 april 2017

Badkamer renoveren

Ik wil een inloopdouche plaatsen,waar nu het ligbad staat,en verder betegelen en vloeren en eventueel plafond. Afmetingen zijn:1,75mx 3,00m
donderdag 27 april 2017

Nieuwe badkamer en tegels plaatsen

Nieuwbouw: Douche, toilet, wastafel en tegels om te installeren.
dinsdag 25 april 2017

Siliconen aanbregen douche

Nieuwe siliconen aanbrengen douche. Afmeting 80x120 cm.
dinsdag 25 april 2017

Vervangen van siliconen rond douche en kranen badkamer

Vervangen van siliconen in de douche van de badkamer
dinsdag 25 april 2017

Badkamer renoveren van a tot z

Graag een volledig nieuwe badkamer. Renoveren van A tot Z.
maandag 24 april 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer afmeting is circa 2. 40 en 3. 60. Ik wil in de badkamer en wc , ligbad en badkamers meubels. Tegels mag 30 op 60 cm.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen nieuwe schuifdeur douche

Het glas van onze douche schuifdeur is gesprongen. Het is geen standaardmaat (...x 185 cm/merk Cesana). Indien mogelijk herstellen anders plaatsen nieuwe.
donderdag 20 april 2017

Renovatie toilet

Volledige renovatie toilet: uitbreken oud toilet, wastafel, tegels, alles vernieuwen, indien nodig ook afvoer in kruipkelder vernieuwen, ventilatie plaatsen.
woensdag 19 april 2017

Badkamer renoveren

Ik wil graag badkamer laten renoveren met douche en alle bijhorigheden, betegelen, slipvrije vloer, lavabo en badkamermeubel. Afmetingen badkamer 2/3M (ongeveer).
woensdag 19 april 2017

Bad en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad en WC. Betegeling niet nodig. Is voor een verhuurwoning.
dinsdag 18 april 2017

Inloopdouche bouwen

Het materiaal is aanwezig zoals inloopdouche , kast en lavabo. Tegels moeten nog aangekocht worden. Taak: plaatsen van materiaal en betegelen van douche.
maandag 17 april 2017

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.
maandag 17 april 2017

Vernieuwen van badkamer

Bad vervangen door inloopdouche.
zondag 16 april 2017

Toilet renoveren

Ik wil mijn WC renoveren: 0,78m op 1,2m. Afkappen, terug bezetten, tegels, nieuwe vloer en plaatsen hangtoilet.
zaterdag 15 april 2017

Rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde

Remplacement du tube douche 90×90 - placement chaise pliante- robinet thermostatique - main courante dans la douche et wc - support bras pliant au wc - faïences
vrijdag 14 april 2017

Toilet verbouwen

Een nieuwe hang wc, lavo vernieuwen en een beetje afwerken. Geen bevloering.
donderdag 13 april 2017

Renoveren badkamer

Vernieuwen van badkamer. Oude badkamer volledig strippen en volledig vernieuwen.
woensdag 12 april 2017

Badkamer te renoveren

Uitbreken van oude douche en douche deur/vervangen. Betegeling douche vervangen door acrylpanelen(3 wanden en plafond) Plaatsen nieuwe douche en douchedeur. Thermostatische kraan plaatsen. Wegwerken van leidingen. Eventueel ophangwc geberit vervangen. Hoeklavabo vervangen. Supprimeren van deur opp 1. 40 op 3 m
woensdag 12 april 2017

Nieuw wastafelblad maken

We willen een nieuw wastafelblad van steen. Afmeting 98 cm X 41 cm met bijbehorende afwerkblad voor boven op wc kolom.
dinsdag 11 april 2017

Douche vernieuwen, lavabo en meubel plaatsen

Douche vernieuwen. Lavabo + meubel plaatsen.Materiaal nog niet aangekocht.
maandag 10 april 2017

Ventilatie plaatsen in badkamer

Er dient automatische ventilatie in bestaande badkamer te komen. Dit omwille van schimmelvorming. Boven de badkamer is een plat dak. Dit wordt binnenkort geïsoleerd. Het is dus nu het ideale moment om de automatisch ventilatie te plaatsen (via dak of zijkant).
maandag 10 april 2017

Badkamer renoveren

Wij hebben een kleine badkamer en zouden deze graag verbouwen. Tegels, nieuwe vloer boven op de vloer, inloopdouche, badkamermeubel, enz.

Partners

Partners van Casius