Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

donderdag 21 juni 2018

Douchewand glas herstellen

Douchewand 1 glazen douchewand is eruit en zou moeten hersteld worden.£ Dit zijn twee glazen.
donderdag 21 juni 2018

Douchedeur plaatsen

Douchedeur: 1 van de panelen van onze douchedeur (bevestigingsstuk) is kapot , wellicht zal de volledige douchedeur moeten vervangen worden. Het betreft een kleine douche van het merk Koralle, met een schuifdeur bestaande uit 3 panelen.
maandag 18 juni 2018

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie van een bestaande badkamer en toilet op de eerste verdieping van een appartement aan zee ( tweede verblijf ) . Bad vervangen door een inloopdouche , verwijderen van lavabo en vervanging van een radiator door een handdoekradiator. Vervanging van het toilet door een hangtoilet. Vervanging van vloer- en wandtegels. De materialen zijn reeds aangeschaft.
woensdag 13 juni 2018

Douche vervangen naar inloopdouche

Van een gewone douche een inloopdouche maken met glas 1 m 70.
woensdag 13 juni 2018

Renoveren van badkamer

Nieuwe badkamer : moet boven komen waar nu slaapkamer is. leidingen , bad, douche en lavabo plaatsen . Alles standaard materiaal.
dinsdag 12 juni 2018

Douche renoveren

Bestaande douche vervangen (80x80) eventueel ombouwen naar inloopdouche. Douche uitgebroken omwille van lek in sifon. Gyprocmuur nagekeken worden.
dinsdag 12 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer vernieuwen: bad, douche uitbreken, vloer en tegels verwijderen, klein muurtje wegkappen. Nieuwe inloopdouche en lavabomeubel plaatsen, muren betegelen (natuursteen tegels + pebbles -in douche), nieuwe vloer. Oppervlakte badkamer 3m x 3m
maandag 11 juni 2018

Badkamer aanpassen alsook de leidingen

Badkamer uitbreken en inloopdouche maken en een paar buizen die zullen moeten verlegd worden. Eventueel radiator plaatsen .
zondag 10 juni 2018

Complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Complete badkamer renoveren is ongeveer 2 op 3 meter. Het ligbad moet weg en een inloopdouche plaatsen. De badkamermeubel rond toilet en lavabo mag ook weg en vervangen door nieuwe badkamer meubel. De vloer en wanden vervangen door kleinere tegeltjes Ook het handdoek rek dat fungeert als verwarming mag ook weg en vervangen worden door een degelijke radiator.
donderdag 7 juni 2018

Plaatsen douchecabine

Er moet een nieuwe douchecabine geplaatst worden in de badkamer ( 90 x 90 en kwartrond ) . De aansluitingen zijn voorzien . Douchecabine zal nog aangekocht worden via de vakman.
maandag 4 juni 2018

Renoveren en betegelen van badkamers

In badkamer 1: douchekraan installeren bij bad + betegelen. De tegels hebben wij al. Oppervlakte te betegelen is 8 m². In badkamer 2: installatie wastafelmeubel, dit is een enkele wastafelmeubel. Wastafelmeubel hebben wij ter beschikking.
maandag 4 juni 2018

Douche betegelen

De huidige tegels in de douche zijn niet waterdicht wat de gyproc er achter aantast. Douche wanden opnieuw betegelen. Ongeveer een oppervlakte van 5 m² te betegelen.
zondag 3 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist om een bestaand badkamer met bad, wastafel en toilet te verwijderen samen met de vloertegels. Er moet dan op dezelfde plekken een inloopdouche geplaatst worden, nieuwe toilet, nieuwe wastafel met bijhorende meubel, wandtegels en vloertegels. Grootte badkamer is 8,68m². Alle spullen zijn aangekocht, enkel nog plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Badkamer renoveren

Muren (1mx2m)x2 tussen wc en badkamer uitbreken, Het bad moet eruit en vervangen door een inloopdouche . De wanden opnieuw betegelen . Nieuw badkamermeubel met 2 lavabo plaatsen Plus een hang wc plaatsen . Het materiaal eventueel via de vakman aankopen .
zaterdag 2 juni 2018

Nieuwe douche plaatsen en betegelen

Ik heb momenteel een ruimte van ongeveer 1m40 op 1m40, hier staat een douchecabine in. Deze moet afgebroken worden en dus vervangen door een inloopdouche. Muren betegelen, plaatsen van afvoer ed... Dit zou op korte termijn moeten uitgevoerd worden.
zaterdag 2 juni 2018

Badkamer compleet renoveren

Ik wil mijn badkamer volledig laten renoveren: - Oude badkamer volledig renoveren - Bad + 2 lavabo's moeten verwijderd worden - Geen bad meer, in de plaats inloopdouche met volledig glazen wand - Keramische tegels - Eventueel vloerverwarming - Nieuwe lavabo + meubel - Afmeting badkamer is 182 x 220 - Toilet is apart en moet niet vervangen worden.
donderdag 31 mei 2018

Badkamer renoveren

Voor een kleine badkamer van 7m² wil ik verschillende aanpassingen aanbrengen : Nieuwe douchecabine plaatsen, en de huidige afbreken De vloer en de wanden betegelen , De lavabo in de badkamermeubel vernieuwen plus een nieuwe kraan plaatsen . Ik overweeg de badkamermeubel ook te vernieuwen De leidingen zijn orde .
donderdag 31 mei 2018

Glazen douchewand of deur op maat plaatsen

Glaswand plaatsen tussen bad en doucheruimte op gemetseld muurtje. Afmetingen H 165 cm x B 101 cm
woensdag 30 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie van een badkamer: - oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 ². - emailleren gietijzeren bad. - douchewand op bad rand + douchezuil. - nieuwe wandtegels. - wandtegels behandelen of wandpanelen op plaatsen (geen breekwerk) - vloer bekleden, nieuwe vloer leggen.
woensdag 30 mei 2018

Badkamer maken van berging

Bergkot omvormen tot badkamer. Douche , lavabo, betegeling en sanitair aanpassen. bergkot staat naast de badkamer . de badkamer zal dan dienst doen als berging.
woensdag 30 mei 2018

Plaatsen van een handwaslavabo en muurtegels

Plaatsen van een handwas lavabo + muurtegels in een toiletruimte voor een totale oppervlakte van 4m²
dinsdag 29 mei 2018

Renoveren van 8 sanitaire ruimtes

Het vernieuwen van 8 sanitaire ruimtes in een bedrijf. Opnieuw betegelen, nieuwe spoelbakken, wc, verlichting. Indeling blijft zoals deze is.
zondag 27 mei 2018

Badkamer renoveren

Ik zou graag mijn badkamer willen laten renoveren. Maar ik zou zelf instaan voor de afbraak, de betegeling enz. Ik zoek nog iemand die de loodgieterij en meubels kan plaatsen.
zaterdag 26 mei 2018

Verrnieuwen van badkamer

Dakappartement. Architect aangesproken om badkamer te vergroten. Nieuwe badkamer installeren met nieuwe leidingen. Inloopdouche, betegeling, bevloering, meubel met lavabo; ruimte vergroten.
vrijdag 25 mei 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en de volledige badkamer zou moeten worden vernieuwd. Op dit ogenblik is er een hoekbad, enkele lavabo, toilet en sauna. Ook betegelen van de badkamer. We zouden graag een inloopdouche, gewoon (groot) ligbad, dubbele wasbak, toilet, badkamermeubel en GEEN sauna meer hebben in de badkamer. Afmetingen huidige badkamer 370 x 250.
dinsdag 22 mei 2018

Badkamer vernieuwen

Afmeting ca 150 x 300 cm. Ik wens een nieuw toilet, douche en lavabo. Badkamerrenovatie in een woning. Betegeling vernieuwen, nieuw sanitair.
dinsdag 22 mei 2018

Totaal badkamer renovatie uitvoeren

Graag willen we onze badkamer verbouwen in ons nieuwe huis. Dit betreft een totaal renovatie, een bad en ook een douche, inloopdouche. Badkamer is 2. 2 m breed en 2. 8 m lang. Graag willen we een bad, douche, toilet, wasbak en kast in de ruimte. De badkamer die er nu in zit zal eruit gehaald moeten worden. Aanvullend dient er een klein raam vervangen te worden en dient er een soort afzuiging geplaatst te worden (of via raam). De vloer zouden we graag met wat grotere tegels gelegd mogen worden.
maandag 21 mei 2018

Badkamer vernieuwen

Ik wil een inloopdouche. Nieuw toilet. Nieuw badkamermeubel. Eventueel nieuwe tegels. Allemaal aan te kopen door de vakman. 3m lang op 2,40m breed.
maandag 21 mei 2018

Badkuip vervangen door inloopdouche

We willen graag de badkuip vervangen door een inloopdouche. De totale oppervlakte van de badkamer is : 2,5 X3 m . Verschillende opties overlopen met de vakman
zondag 20 mei 2018

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90
vrijdag 18 mei 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil de badkamer (deels) renoveren: nieuwe vloer in toiletgedeelte, nieuwe douchecabine, installatie waterontkalker. Tegels / vloer / materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 17 mei 2018

Verbouwing badkamer met douchecabine

Ik wil graag de gehele badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2,5 bij 3. In de badkamer is een ligbad die ik wil laten vervangen door een douchecabine. De douchecabine en lavabo zijn reeds aangekocht. De wand moet vervangen worden door tegels en graag zou ik ook een afzuigsysteem laten plaatsen en nieuwe vloer.
donderdag 17 mei 2018

Badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie op een penthouse. Appartement op de vijfde (bovenste) verdieping. Volledige renovatie, indeling wijzigen, coördinatie door 1 firma. Graag ook inloopdouche.
donderdag 17 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie kleine badkamer op 4de verdieping van een apartementsgebouw met lift. Groote 2,4x1,5m Afbraakwerken: linoleum vloer eruit halen, wastafel met poot eruit halen. Werken te doen: vloer betegelen (incl rond halfrond bad), Muur (incl wandtegels) en plafond verven. Plaatsen: wastafel met hang meubel 60cm, nieuwe kraan, spiegelkast 60x60cm, wandlamp (op max 50cm van oorspronkelijke plaats), handdoekrek Materiaal zelf aankopen.
dinsdag 15 mei 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Bestaande badkamer uitbreken, nieuwe leidingen leggen. Badkamer uitbreken en volledig vernieuwen. Met een inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2.5 op 3 meter.
dinsdag 15 mei 2018

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

We hebben een huis gekocht en de badkamer zou helemaal moeten gerenoveerd worden. Alles eruit en nieuw plaatsen, en betegelen. Ook het bad eruit en inloopdouche plaatsen.
maandag 14 mei 2018

Badkamer volledig renoveren met inloopdouche

Badkamer oppervlakte is ongeveer 12 m². Douche eruit, bad weg. Wc vervangen door nieuwe. Inloopdouche plaatsen, leidingen liggen ongeveer op de goede plaats, nieuwe wc plaatsen, afvoer ook voorzien, wastafel met dubbele opzet wastafels en kast. Vloeren, tegelen en plafond plaatsen.
zondag 13 mei 2018

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? : modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? : complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervanging bad door inloopdouche 170 x80. Plaatsing glazenwand en muren nieuwe tegels De totale oppervlakte is 26m². De vloer moet niet gedaan worden
vrijdag 11 mei 2018

Badkamerrenovatie

Doucheruit die gebarsten is moet vervangen worden. Tegels in de coupe moeten opnieuw worden gevoegd.
dinsdag 8 mei 2018

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman
dinsdag 8 mei 2018

Verbouwing keuken en toilet afmaken

Ik zou graag de volgende werken willen laten uitvoeren: Begelen keuken en toilet opp 25m² Plaatsen van een nieuwe toilet aan te kopen via de vakman Plaatsen lavabo in het toilet aan te kopen via de vakman +leiding aanleggen Uitbraak deur aan het toilet Verfklaar maken van de muren 3m² Ventilatiesysteem toilet Paatsing kleine boiler in de keuken , nieuwe kleine boiler voor de afwas. Plaatsen boiler in de badkamer, de huidige verwijderen en nieuwe plaatsen.
dinsdag 8 mei 2018

Totale badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamer uit te voeren: renovatie nieuw plafond, nieuwe vloer. Een kleine badkamer moet volledig vernieuwd worden. De ruimte is 1 m 40 op 1 m 30. Alle oude spullen moeten verwijderd worden (lavabo en douchebak) nieuw ingebracht: inloopdouche 80/80 en badkamermeubel (klein) en handdoekdroger/ verwarmingselement.
maandag 7 mei 2018

Nieuw bad plaatsen

Oud bad uithalen en nieuw bad plaatsen. Aankoop nieuw bad kan in samenspraak met de vakman, is nog niet aangekocht.
vrijdag 4 mei 2018

Aanpassing badkamer voor mindervalide

Staandarddouche 90x90 vervangen door een inloopdouche met de zelfde afmetingen plus 2 handgrepen. het is bedoeld voor een minder mobiele persoon. Graag ook een douchestoel voorzien.
donderdag 3 mei 2018

Badkamer bekleden met polyester

Wij zijn bezig met een verbouwing en denken er aan om onze 2 de badkamer te bekleden met polyester. Zowel de vloer als de douche. Maar dit enkel alleen als vloerverwarming mogelijk is... ? In combinatie met vloerverwarming.
woensdag 2 mei 2018

Strakke badkamer plaatsen

Onze huidige badkamer ruimte is nog ruwbouw. We hebben alle afmetingen en willen tips + uitvoering van strakke, tijdloze moderne badkamer. Graag een vakman die komt kijken voor meer advies rond nieuwe badkamer.
dinsdag 1 mei 2018

Bestaand ligbad vervangen door douche

Bestaand ligbad vervangen door een douche (met zo laag mogelijke instap). Zie tekening in bijlage. Ter plaatse komen kijken of een inloopdouche mogelijk is.
dinsdag 1 mei 2018

Inloopdouche plaatsen

Een toitlet en kast moeten omgetoverd worden tot een inloop douche met toilet.
maandag 30 april 2018

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.

Partners

Partners van Casius