Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

417 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer verbouwen, complete badkamerrenovatie, complete renovatie badkamer, complete badkamerrenovatie, renoveren badkamer, complete badkamerrenovatie, sanitair vernieuwen en badkamermeubels vervangen, badkamer vernieuwen, badkamer volledig renoveren, badkamer renoveren en betegelen, badkamer renoveren, badkamerrenovatie, badkamerrenovatie uit te voeren, volledige badkamerrenovatie, badkamerrenovatie voor mindervalide uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 19 juli 2017

Renoveren badkamer

Ik zou graag mijn badkamer volledig vernieuwen: nieuwe inloopdouche plaatsen, dubbele lavabo, WC vernieuwen, hangradiator en betegelen , vloeren.
dinsdag 18 juli 2017

Complete badkamerrenovatie

Oude badkamer moet volledig vernieuwd worden-complete badkamerrenovatie. De oppervlakte bedraagt 6 vierkante meter.
dinsdag 18 juli 2017

Badkamer te renoveren

Plaatsen van nieuw bad meubel,nieuw bad,wc en afwerking. Oppervlakte van uw badkamer : 5 op 5 m.
dinsdag 18 juli 2017

Badkamer renoveren

Bad vervangen door bad met douche. De waterleidingsbuizen vervangen. Het sanitair vernieuwen zoals nieuwe lavabo plaatsen en toilet. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Betegeling geen bevloering.
maandag 17 juli 2017

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is 25 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Wij zoeken een opdrachtgever die een totaalpakket kan aanleveren: vloerwerken, tegelwerken, ontwerp en installatie van nieuwe badkamer. Oppervlakte : 12 m². Voorbereidingswerken als afbraak doet klant zelf.
zondag 16 juli 2017

Badkamer renoveren

Momenteel is er enkel een wc en een lavabo maar we willen er graag een kleine douche bij en meteen ook alles vernieuwen. We dachten aan een hang wc en een simpele lavabo + douche. Het Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Complete Badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. Oppervlakte : kleine badkamer. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 14 juli 2017

Renoveren van de badkamer

Onze oude badkamer moet volledig gestript worden en een nieuwe moet in de plaats worden gezet. Geen bad meer maar een inloopdouche met lavabomeubel en 1 hangende WC. Ook een nieuw verwarmingselement. Dit in het kader van een complete badkamerrenovatie Oppervlakte is ongeveer 14 m² Rechthoekige oppervlakte van ongeveer 3 m op 4 meter met een schuine kant ( langste kant ) en een velux in de schuine kant aanwezig.
vrijdag 14 juli 2017

Complete renovatie van de badkamer

Oude badkamer moet vernieuwd worden. - Houten plafond vervangen door nieuw plafond - tegels uitbreken, nieuwe tegels leggen - elektriciteit aanleggen - oude radiator, sanitair meubelen afbreken en nieuwe installeren. Oppervlakte van uw badkamer 7 m2.
donderdag 13 juli 2017

Inloopdouche plaatsen

Complete inloopdouche plaatsen. Wanden waterdicht bepleisteren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 40 m². Oppervlakte inloopdouche ongeveer 5 m².
woensdag 12 juli 2017

Renoveren van badkamer

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vervangen bad door inloopdouche ,vervangen deur , plafond vernieuwen, nieuwe vloer leggen. Oppervlakte van de badkamer : 12 m².
woensdag 12 juli 2017

Sanitair vernieuwen en badkamermeubels vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : volledig nieuwe badkamer plaatsen. Sanitair vernieuwen, badkamermeubel plaatsen, enkel inloopdouche, betegeling en vloeren. Oppervlakte van uw badkamer? (bij benadering) : 15 m².
dinsdag 11 juli 2017

Bad vervangen door douche en muur betegelen

Ik wil mijn bad vervangen door een douche. (met therm. Kraan , regendouche ) Met inloopdouche of douchebak dit is afhankelijk. Probleem : het plafond is gedeeltelijk schuin. Glazen douchewand met deur . Rekening houden met gedeelte schuine kant De doucheruimte betegelen.
dinsdag 11 juli 2017

Vernieuwen douchecabine

Lek tussen siliconen en douchebak door foute installatie douchebak. Graag demonteren huidige douchebak, onderbouw verstevigen, douchebak opnieuw monteren en nieuwe witte platen tegen huidige tegels plaatsen.
dinsdag 11 juli 2017

Vervangen bad door inloopdouche

Afmetingen bestaand bad 180 x 80 cm.Uitbreken bad. Thermostatische kraan met hoofddouche en handdouche plaatsen. Zijpanelen en achterwand baar over de volledige breedte ± 160 cm te plaatsen
maandag 10 juli 2017

Badkamer vernieuwen

Verouderde badkamer graag volledig vernieuwen. Vloeren en betegelen inclusief. Sanitair materiaal plaatsen. En dan graag boven kleine douche en kleine wastafel.
zondag 9 juli 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Alles van A tot Z. Betegelen, vloeren, sanitaire meubelen, bad en een douche.
zaterdag 8 juli 2017

Badkamer volledig renoveren

Opbreken van vloer( tegels), afbreken van tegels op wanden, afbreken bad plaatsen van nieuwe vloer en betegelen van wanden en maken van inloopdouche. Oppervlakte is ongeveer 7,7 m².
zaterdag 8 juli 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Betegelen van de vloer en muur en plaatsen inloopdouche met verplaatsing van de waterleiding op de juiste hoogte in de douche.
vrijdag 7 juli 2017

Badkamer renoveren

Wij zouden onze afzonderlijk wc willen verplaatsen naar onze badkamer alsook een completen renovatie van onze badkamer. WC-kamer dient te worden omgevormd naar een kamer voor wasmachine, droogkast en boiler.
donderdag 6 juli 2017

Badkamerrenovatie

Nu bad zou inloopdouche worden. Nieuw toilet en nieuw wasbak in bestaand meubel. Nieuwe vloer en muurbekleding en plafond Afzuigsysteem plaatsen. Oppervlakte: 6 m².
woensdag 5 juli 2017

Badkamerrenovatie uit te voeren

Complete badkamerrenovatie Volledige afbraak en opbouw van de badkamer, met ook nieuwe leidingen Complete badkamerrenovatie Oppervlakte badkamer is : Vloer 6 vierkante en Wanden 24 vierkante meter.
woensdag 5 juli 2017

Volledige badkamerrenovatie

Badkamer: Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : 6 m².
dinsdag 4 juli 2017

Badkamer renoveren

Nieuw bad plaatsen, betegeling aan de muur bad, ombouw rond het bad, ombouwen wc muur en wastafel.
zaterdag 1 juli 2017

Badkamerrenovatie voor mindervalide uitvoeren

Renovatieproject van de kamer van een mindervalide jongeman. Momenteel is zijn huidige slaapkamer gelegen naast de badkamer voor heel de familie en daarnaast een kleine stadskoer. De bedoeling is om van de huidige badkamer en deel van zijn huidig slaapkamer een nieuw slaapkamer + ingebouwd bad (scheiding met wand) te maken. Het andere deel van zijn huidige slaapkamer dient omgebouwd te worden naar een kleinere maar praktische badkamer (met douche) voor het gezin. Ongeveer 25 m². Grondplan is al gemaakt.
zaterdag 1 juli 2017

Bad vervangen door inloopdouche

De badkamer is 2,88 op 2,15 meter. De badkamer is nog onbetegeld, voorzien van chappe en pleisterwerk en er werd reeds een bad (70×170) met kraanwerk geïnstalleerd. Ik wil dit bad vervangen door een inloopdouche (90x160) in hoekopstelling. De muurleidingen van de badkraan moeten verlegd worden, de chappe moet deels weggekapt worden aan de langste zijde van de douche, en aan de korste zijde aanggevuld. Een douchebak en wand moet wordt geïnstalleerd. De werken worden bij voorkeur in augustus of begin september uitgevoerd
zaterdag 1 juli 2017

Badkamer renoveren

Momenteel is er een bad dat veel plaats inneemt. We zouden het bad eruit willen halen om een douche te plaatsen zodat er meer ruimte komt. De badkamer zal bijgevolg opnieuw betegeld worden. Ongeveer 5 m².
donderdag 29 juni 2017

Complete badkamerrenovatie

De badkamer van plaats veranderen naar andere ruimte verplaatsen. Volledige installatie alles meubelen , inloopdouche en bad. Best ter plaatse komen kijken.
donderdag 29 juni 2017

Inloopdouche plaatsen

We zouden douche willen vervangen door inloopdouche en eventueel plaatsen van wc boven. Er staat een douche maar moet groter voor invalide persoon. Zou een inloopdouche moeten worden. Te bekijken met vakman of er nog genoeg plaats is voor toilet.
donderdag 29 juni 2017

Complete badkamerrenovatie nodig

Vervangen van vloer en muurtegels Plaatsen van douche 80 x 120 cm Plaatsen van bestaand badkamermeubel Plaatsen en aansluiten van de nodige leidingen voor douche, lavabo en wasmachine Ongeveer 4 m² (1,9x2,13m), rechthoekig met deur en radiator aan korte muur.
woensdag 28 juni 2017

Complete badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Uitbreken van zitbad/douche. Plaatsen nieuw zitbad/douche. Betegelen. Lavabo plaatsen. Ongeveer 13 m²
woensdag 28 juni 2017

Badkamer volledig uitbouwen

Er is niks aanwezig van leidingen , van 0 te beginnen met als doel een volledig afgewerkte badkamer. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Oppervlakte van de badkamer? (Bij benadering) : 8 vierkante meter
woensdag 28 juni 2017

Glasplaten plaatsen in badkamer

Gelakte glasplaten plaatsen. Zeker in douche en rond de badkuip maar waarschijnlijk in de hele ruimte. Kleine badkamer rechtstreeks onder schuine dak. 20 vierkante meter.
woensdag 28 juni 2017

Renovatie badkamer

Uitbreken bestaande badkamer en tegels muur en vloer. Wasbak en ligbad verwijderen. Nieuw inbrengen inloopdouche en lavabomeubel (ook lavabo) leidingen en elektriciteit zijn reeds aanwezig . Ook graag plafond verlagen met gyprok en behandelen tegen vocht met verf. Nieuwe vloertegels en muurtegels plaatsen. Ongeveer 9 m².
maandag 26 juni 2017

Complete renovatie badkamer

Badkamer moet volledig gerenoveerd worden. Is volledig gestript. Complete badkamerrenovatie Ongeveer 20 m². Elektriciteit opnieuw leggen. Sanitair. Bad en Douche plaatsen Betegelen.
maandag 26 juni 2017

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van een badkamer. Afmetingen +- 210 cm / 300 cm. Vervangen van bestaande bad door douche . Vervangen toilet + eventueel meubel. Aanbrengen van nieuwe tegels. Volledige vernieuwing van de ruimte. Misschien kan een tussenmuur verwijderd worden om zo de badkamer te vergroten, kamer ernaast is een kleine kamer van een vierkante meter.
zaterdag 24 juni 2017

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet geplaatst worden op houten roostering. De vloer moet voorzien worden van een kurkvloer. Dubbele wastafel moet geplaatst worden alsook inloopdouche en verwarming voor drogen van handdoeken. Ongeveer 12m². Strippen van badkamer moet nog gebeuren, daarna zouden de werken kunnen starten.
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer renoveren

Vloer plaatsen in betontegels, patroon (reeds aangekocht). Opp +/- 12m². Deel wand herbepleisteren +/- 4m². Muren betegelen, tegels nog niet aangekocht. Installeren bad + evt douche ernaast.
vrijdag 23 juni 2017

Badkamer vernieuwen

In overleg een hele nieuwe badkamer. Inloopdouche, wastafel,toilet . 3x4m Het betreft een houten huis dus betegeling in overleg vanwege de zwaarte.
donderdag 22 juni 2017

Badkamerrenovatie uit te voeren

Renoveren van de badkamer: Er moet gedeeltelijk betegeld worden in een badkamer van ongeveer 8 m². Waterdichte Gyproc en nieuw sanitair. Badkamermeubel plaatsen met nieuw plafond.
woensdag 21 juni 2017

Totale badkamerrenovatie

Het betreft een complete badkamerrenovatie met een oppervlakte van 9 m². Alles moet vernieuwd worden, kasten, inbouwkasten, kolommen, betegelen, nieuw bad... Er dient ook een plaats te worden voorzien voor een wasmachine.
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer renoveren

Enkel de doucheruimte moet gerenoveerd worden:nieuwe tegels/wanden met nieuwe inloopdouche, bestaande vloer moet verlaagd worden indien mogelijk en het plafond moet ook een opknapbeurt krijgen. Sanitair vernieuwen, nieuw plafond en nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte ongeveer 5 m².
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Een nieuwe douchecabine installeren, nazicht lekken in leiding aan douchecabine en badkamer opnieuw betegelen. Douchecabine plaatsen en nieuwe betegeling ook buiten de douchecabine. Last van vochtschimmel.
dinsdag 20 juni 2017

Volledige renovatie van badkamer

Badkamer is 30 jaar oud en aan volledige renovatie toe. Plafond moet vernieuwd worden met als bijkomend probleem dat er een valluik is dat liefst zo netjes mogelijk verwerkt wordt in het plafond. (verplaatsen is niet mogelijk). We wensen een klein bad, twee lavabo's en een toilet. De vloer en de tegels moeten makkelijk onderhoudbaar zijn. Er is ook een schuine zijde. Werken uit te voeren : Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie. Oppervlakte van de badkamer:12-14 m²
maandag 19 juni 2017

Herstellen en betegelen van douche

Vochtprobleem met douche door een lekje. Ik wil graag douche laten herstellen of vernieuwen. Vermoedelijk lek in de muur. Open douche, met bak, betegelen en herstellen. Ter plaatse komen kijken lek zou eerst moeten gevonden worden.
maandag 19 juni 2017

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer volledig vernieuwen. Inloopdouche, wc, lavabo. Volledig uitbreken en oppervlakte vergoten van 15 naar 18 m².
zondag 18 juni 2017

Leidingen nakijken en aanleggen

Afvoer bad loopt moeilijk tot verstopt. Bad en leidingen nakijken en opnieuw aanleggen. Dringend.
vrijdag 16 juni 2017

Inloop douche plaatsen

Bestaande douche bak en bestaande tegels verwijderen en inloop douche + aantal nieuwe tegels plaatsen. Daarna volledig waterdicht maken door middel van kit.
vrijdag 16 juni 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2,35 m x 2,20 m. Er staat een bad en een dubbele lavabo. Afbraak doe ik zelf. Betegelen moet gebeuren + plaatsing van inloopdouche (90 x 140) en dubbele lavabo (120 cm breed) dienen te gebeuren.
vrijdag 16 juni 2017

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: graag richtprijs voor een renovatie lening. Nieuwe wasmeubel plaatsen dubbele wastafel, met spiegelkast en kolom kast, en een hangtoilet, met nieuw bad en doche samen. Oppervlakte van de badkamer :8 m².
donderdag 15 juni 2017

Douche betegelen

Door vocht de douche terug betegelen. Waterafstotend doek te herplaatsen en opnieuw te betegelen. Wanden op bakstenen muur en 1 wand op gyproc.

Partners

Partners van Casius