Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

462 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer volledig vernieuwen, renovatie badkamer, badkamerrenovatie, volledige badkamer te vernieuwen, badkamer renoveren, kamers verbouwen tot badkamer, renoveren badkamer, badkamer bouwen, badkamer renoveren, volledige badkamer renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, renovatie badkamer en nieuw toilet plaatsen, badkamer renoveren, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

dinsdag 15 augustus 2017

Complete badkamerrenovatie

Totale badkamerrenovatie alles nieuw plaatsen: Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ongeveer 5 m² totale oppervlakte badkamer.
maandag 14 augustus 2017

Renovatie badkamer

Uitbreken van vloer, bad en tegels badkamer (ruimte 2,6 x 1,7m). Nieuwe leidingen plaatsen (warm/koud water, afvoer, chauffage). Nieuwe vloer plaatsen + muren bepleisteren. Plaatsen van douche + kraanwerk. Plaatsen van badkamermeubel en chauffage (herplaatsen van bestaande meubel/chauffage).
donderdag 10 augustus 2017

Badkamer bouwen

We zouden graag een mini bureautje op het 2de verdiep omzetten tot een gemeenschappelijke doucheruimte en toilet. De ruimte is 2. 7m op 1. 7m.
woensdag 9 augustus 2017

Douche bekleden met polyester

Graag hadden we onze inloopdouche laten bekleden met polyester, alsook de muur boven het bad.
woensdag 9 augustus 2017

Plaatsen van douchescherm

Wij zouden voor onze hoek-inloopdouche van 100 x 100 graag een glazen douchescherm, eventueel met deur, laten plaatsen.
woensdag 9 augustus 2017

Badkamer renoveren

Onze badkamer is dringend toe aan een volledige renovatie. Wij hebben momenteel: bad, wc en dubbele lavabo (incluis badkamermeubel). Wij zouden graag een wc, badkamermeubel (mag 1 lavabo zijn), aparte douche en bad hebben. De afbraak werken kunnen wij zelf doen. Opbouwen (bezetten, tegelen, leidingen mogelijks verleggen, ... ) en plaatsen van het sanitair wensen wij te laten doen. De badkamer bevindt zich op het eerste verdiep. Oppervlakte: 2.8m op 3m
dinsdag 8 augustus 2017

Volledige badkamer renoveren

Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen, scheidingsmuur plaatsen,nieuw toilet plaatsen en deel herbetegelen. 8 m² in totaal.
dinsdag 8 augustus 2017

Badkamer vernieuwen

Oud bad en wastafel afbreken en naar containerpark brengen. Nieuw bad, douche, wastafel en kranen installeren. Badkamer is klein en ligt op de derde verdieping. Tuinkraan plaatsen (leiding 8meter)
dinsdag 8 augustus 2017

Plaatsen van een inloopdouche en bijkomend toilet

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor een inloopdouche. Deze douche mag met een glazen wand zijn liefst in donker glas, We hebben een grote badkamer , de douche zelf mag lengte tussen de 2. 00 cm - 2. 20 cm zijn en breedte 1. 00cm.Ook een bijkomedn toilet plaatsen op 3 de verdiepingen . Er zijn nog geen aansluitingen dus deze dienen voorzien te worden.
dinsdag 8 augustus 2017

Badkamerrenovatie

Bad en lavabo verwijderen en vervangen door douche en lavabo. Kast(je) plaatsen. Platen bovenop tegels aanbrengen op de muren. Oppervlakte : 5 m2
dinsdag 8 augustus 2017

Badkamer renoveren

Huidige badkamer is onafgewerkt en bevat een bad, douche, 2 wastafels en een toilet. Complete badkamerrenovatie, oppervlakte ongeveer 20 m².
maandag 7 augustus 2017

Badkamer volledig vernieuwen

De bestaande grote douchecabine moet eruit, alsook het lavabomeubel. Nieuwe (inloop)douche, nieuw meubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast dient voorzien te worden. Ik vrees dat zowel de vloer, het plafond, alsook de muren dienen aangepakt te worden. In een andere ruimte dient ook de WC vervangen te worden. Afmetingen: 1,74 op 2.
maandag 7 augustus 2017

Badkamerrenovatie

Volledige renovatie van de bakamer. Nieuwe tegels plaatsen, inloopdocuhe moet er komen. Sanitair vernieuwd worden, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Oppervlakte: 1. 70 m x 4 m
maandag 7 augustus 2017

Opnieuw emailleren van bad

Dit betreft een bad die nu mooi ingewerkt is in marmer. Dus een nieuw bad zou veel breekwerk zijn, vandaar de denkpiste om het bad te laten heremailleren...
maandag 7 augustus 2017

Renovatie badkamer en nieuw toilet plaatsen

Wij zouden onze badkamer willen renoveren, nieuwe vloer, muren betegelen, inloopdouche, nieuw badkamermeubel. Oppervlakte badkamer is ongeveer 9 m². Graag zouden we ook een nieuw toilet willen plaatsen in ons washok.
maandag 7 augustus 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Ik wil ons bad laten vervangen door een inloopdouche en het verwarmingselement laten vervangen. De leidingen worden ook best eens nagekeken. De badkamer is ongeveer 2 op 2 meter.
zondag 6 augustus 2017

Plaatsen van een nieuw douchecompartiment

Vrij dringende opdracht. Onze douche was al even aan renovatie toe, vandaag is er een tegel gebroken en verzakt. We zouden dus zo snel mogelijk een volledig nieuw douchecompartiment willen (betegeling, douchekraan, eventueel een inloopdouche...).
zondag 6 augustus 2017

Badkamer renoveren

Gewone douche vervangen door inloopdouche. Lek afvoer lavabo's en douche dichten. Nieuwe vloer leggen en dubbele wand (3,5 m) vervangen. Sanitair vernieuwen. Oppervlakte: 13 m².
zaterdag 5 augustus 2017

Badkamerrenovatie nodig

Wij willen een totale renovatie, momenteel hebben we een bad ,meubel en wc ,en we zouden graag alles opnieuw laten betegelen , nieuwe vloer ,ander plafond,en als de mogelijkheid er is een bad en douche in de badkamer. Oppervlakte is 6,5 vierkante meter.
zaterdag 5 augustus 2017

Badkamer volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het renoveren van de badkamer. Vernieuwen elektriciteit, loodgieterij,wand en vloer voor badkamer,inloopdouche en lavabo plaatsen. 9 m² oppervlakte.
vrijdag 4 augustus 2017

Heremailleren van bad

De afmetingen van het bad zijn: 173x76cm Een foto treft u aan in de bijlage.
donderdag 3 augustus 2017

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman om de badkamer te renoveren. 16 m². We hebben nu een douche en een bad, deze moeten beiden vervangen worden. Inloopdouche. Nieuwe betegeling mogelijk. Badkamermeubel niet te vervangen. Leidingen liggen er al maar zullen wellicht aangepast moeten worden.
donderdag 3 augustus 2017

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie badkamer 4mx2m en renovatie aparte toilet 1,50x3m: Vernieuwing Douche. Staande wc vervangen door hangtoilet.
donderdag 3 augustus 2017

Volledige badkamer te vernieuwen

Wij wensen de volledige badkamer inclusief plafond en velux te vernieuwen. Ook vloertegels ,badmeubel ,douche en chauffage dient er geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 3 op 3 meter met schuin dak.
donderdag 3 augustus 2017

Afbreken oude badkamer en muren vernieuwen

De oude badkamer moet afgebroken worden en muren en vloer dienen gerenoveerd te worden. Badkamer wordt een bergruimte.
woensdag 2 augustus 2017

Vervanging badwand

Huidige badwand (in 2 panelen) is aan vervanging toe.
dinsdag 1 augustus 2017

Opnieuw voegen van douche

Betreft nieuwbouw-appartement (3 jaar). Voegwerk slecht uitgevoerd en dringend aan herstelling toe, gezien vochtprobleem in belendende kamer.
maandag 31 juli 2017

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil een badkamer renoveren met volgende afmetingen: L250 ,,B 240 , H 230. Met enkelvoudig lavabomeubel , inloopdouche , wc , muurtegels 30 op 60 en nieuwe vloer en verwarmingselement.
maandag 31 juli 2017

Badkamer renoveren

Vernieuwen van badkamer.Nieuw bad + hangtoilet + badkamer meubel en indien mogelijk douche. Nieuw plafond + vloer en tegels leggen. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 3 x 3 m
zondag 30 juli 2017

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van de badkamer: Vloer, betegeling, bad, inloopdouche en meubelen. Oppervlakte ongeveer 2,7 op 3,15 m, deur in de langste zijde met tegenoverstaand raam.
vrijdag 28 juli 2017

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer compleet renoveren. Badkamer is ongeveer 4 x 2. 20 meter. Omvat wc, douche,wastafel. Ook nieuwe vloer en tegels (hoogte 2. 30 meter).
vrijdag 28 juli 2017

Badkamer renoveren

Er is momenteel een WC, een bad en lavabo met bijhorende kastje. 2 van de muren zijn met tegels gedekt en de andere zijn geschilderd. Er zijn ook tegels op de vloer. We zouden graag de indeling organiseren zodat er een bidet komt, het bad zal misschien niet meer kunnen passen en in haar plaats een douche plaatsen. Oppervlakte ongeveer 10 a 15m².
woensdag 26 juli 2017

Badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen van 6,5 m². Er staat nu een bad en 1 lavabo,toilet en radiator. En er is ook een raam. Ik wil graag een inloopdouche en als het mogelijk is een bad. Een Badkamermeubel met 2 lavabo's en een nieuw toilet. Ook nieuwe tegels voor de hele badkamer.
woensdag 26 juli 2017

Problemen in badkamer verhelpen

Onze badkamer werd net gerenoveerd, maar de installateur deed zijn week niet zoals gevraagd: de leidingen werden niet verplaatst, de vloertegels liggen hol, de kranen werden niet correct gemonteerd, er loopt dus water in de gaten rond de douchekraan, de leidingen werden niet vernieuwd. Oppervlakte ongeveer 5,5 m².
dinsdag 25 juli 2017

Badkamer plaatsen

We zijn op zoek naar een goede vakman voor het plaatsen van een badkamer 2,5x1,8: wc- inloopdouche, lavabokast + spiegelkast, handoekdroger en ventilatie.
dinsdag 25 juli 2017

Renovatie badkamer

Bad vervangen door een douche, de vloer vervangen door tegels en het toilet vervangen. Badkamer 6 m sur 2m.
dinsdag 25 juli 2017

Inloopdouche plaatsen en betegeling

Volledige renovatie van doucheruimte: vloer en 2 wanden betegelen + inloopdouche plaatsen.Afbreken doet klant zelf.
dinsdag 25 juli 2017

Massagebad vervangen door een kleiner bad

In badkamer het 2-persoons massagebad verwijderen en een nieuw bad te installeren met volledige randafwerking. Hierbij moet ook de dimensionering van de boiler bekeken worden om zeker te zijn dat we voldoende warmwater toevoer hebben voor het nieuw te plaatsen bad.
dinsdag 25 juli 2017

Douchewand plaatsen in glas of kunststof

In de badkamer staat een douche in hoek 80 cm x 80 cm met douchegordijn. Om de parket te beschermen had ik deze graag vervangen door glazen of kunststof douchewand.
maandag 24 juli 2017

Kleine badkamer renoveren

Zeer kleine badkamer met verschillende schuine dakgedeelten. Sanitair moet vervangen worden (huidige situatie= ligbad, 1 lavabo en toilet, gewenst = douche, 2 lavabo's of grote lavabo en toilet). Mogelijk ook een andere indeling nodig. Oppervlakte ongeveer 2. 70 m op 2. 25 m.
maandag 24 juli 2017

Badkamer afwerken

Afmaken badkamer, plaatsen gyproc , verhogen vloer en betegelen. Materiaal reeds in bezit.
maandag 24 juli 2017

Bad opnieuw emailleren

Graag hadden wij ons oude vrijstaand bad (op pootjes) laten her- emailleren.
zondag 23 juli 2017

Kamers verbouwen tot badkamer

2 aanpalende kamers openmaken tot 1 geheel. Voorzien van nieuwe CV-installatie en leidingen. Openbreken vloer + gieten nieuwe chape. Plaatsen nieuwe meubels, inloopdouche en bad. Beoogde oppervlakte is ongeveer 30 m².
zaterdag 22 juli 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Wij willen graag het bad laten vervangen door een inloopdouche, badkamer heeft schuin aflopende dakwand. Betegeling ook uit te voeren.
vrijdag 21 juli 2017

Badkamer plaatsen in nieuwbouwwoning

Ik zoek een specialist om een volledig nieuwe badkamer te plaatsen. Sanitair plaatsen, nieuwe vloer, nieuw vals plafond en nieuwe badkamermeubels. Oppervlakte ongeveer 14 m².
woensdag 19 juli 2017

Renoveren badkamer

Ik zou graag mijn badkamer volledig vernieuwen: nieuwe inloopdouche plaatsen, dubbele lavabo, WC vernieuwen, hangradiator en betegelen , vloeren.
dinsdag 18 juli 2017

Badkamer renoveren

Bad vervangen door bad met douche. De waterleidingsbuizen vervangen. Het sanitair vernieuwen zoals nieuwe lavabo plaatsen en toilet. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Betegeling geen bevloering.
maandag 17 juli 2017

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is 25 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Wij zoeken een opdrachtgever die een totaalpakket kan aanleveren: vloerwerken, tegelwerken, ontwerp en installatie van nieuwe badkamer. Oppervlakte : 12 m². Voorbereidingswerken als afbraak doet klant zelf.
zondag 16 juli 2017

Badkamer renoveren

Momenteel is er enkel een wc en een lavabo maar we willen er graag een kleine douche bij en meteen ook alles vernieuwen. We dachten aan een hang wc en een simpele lavabo + douche. Het Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Complete Badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. Oppervlakte : kleine badkamer. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 14 juli 2017

Renoveren van de badkamer

Onze oude badkamer moet volledig gestript worden en een nieuwe moet in de plaats worden gezet. Geen bad meer maar een inloopdouche met lavabomeubel en 1 hangende WC. Ook een nieuw verwarmingselement. Dit in het kader van een complete badkamerrenovatie Oppervlakte is ongeveer 14 m² Rechthoekige oppervlakte van ongeveer 3 m op 4 meter met een schuine kant ( langste kant ) en een velux in de schuine kant aanwezig.

Partners

Partners van Casius