Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 18 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer kan renoveren, inloopdouche met ingebouwde regendouche, 1 lavabo in meubel, hangend toilet in muurtje dat geplaatst moet worden en opbergkast. Badkamer wordt besteld bij X2O. Enkel plaatsing en waar nodig aanpassingen van leidingen.
woensdag 18 oktober 2017

Volledige nieuwe douche installeren

Een bestaande douchebak + kraan + doucheglas uitbreken. Nieuwe douchebak + kraan + glazen deur en wand + paneel tegen bestaande tegeltjes bevestigen.Douche in wasplaats
maandag 16 oktober 2017

Badkamerrenovatie

Badkamer kan op voorhand uitgebroken worden. Starten met lege ruimte. Leidingen liggen al maar moeten hier en daar een klein stukje verplaatst worden. Tegelvloer en tegelwand. Plafond in mdf panelen. Douchebak van 170x100 ( geen inloop maar wel lage instap) en bad van 180x80. Dubbel badkamermeubel van 120 cm breed met spiegelkast en 2 lavabo's. Geen toilet. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie, Sanitair vernieuwen Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 6,75 m²
maandag 16 oktober 2017

Vernieuwen badkamer

Ik wil de badkamer van mijn verhuurd appartement na een vastgestelde lek renoveren door, ofwel, een aangekochte, geïnstalleerde douchecabine te laten afkitten en het muurgedeelte waar vroeger een ligbad was te laten afwerken, bv. met acrylplaten, desnoods na verwijdering van de huidige tegels en herbezetting, of eroverheen. De cabine zou iets hoger geïnstalleerd moeten worden met het oog op beter afloop. Ofwel de cabine verwijderen en een bad met doucheset (plaat) installeren, eveneens met acrylplaten ter afwerking van de muur.
zondag 15 oktober 2017

Badkamer plaatsen en betegelen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw: De badkamer heeft ongeveer een oppervlakte van 10 m². In de badkamer zouden wij een bad, inloopdouche, wc en badkamermeubel met twee wasbakken willen (zie bijlage). Daarnaast hebben we ook graag een radiator om handdoeken op te drogen. De wanden en muren mogen ook helemaal betegeld worden.
zondag 15 oktober 2017

Renovatie badkamer

Huidige badkamer (bad, toilet, radiator, lavabo) moet afgebroken worden. Enkel lavabo mag waarschijnlijk behouden blijven. Deze moet wel verplaatst worden. Er moet nieuw bad, douche (met douchebak), toilet en radiator komen. Plafond moet bekleed worden. Geen betegeling.
zondag 15 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik wil graag een douche vervangen door een hoekbad. Sanitair vernieuwen en aanpassen vernieuwen betegeling. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 vierkante meter.
zondag 15 oktober 2017

Plaatsen van acrylplaten voor douche

Betreffende plaatsen acrylplaten in een douche. 2x wanden van 2. 5 hoog op 2 meter breed, 1x wand van 2. 5 hoog op 1 meter breed. Graag wit als kleur. Indien met profielen (hoek/eind) kleur chroom.
zaterdag 14 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten vernieuwen. Uitbreken oud bad, lavabo's, kastjes en spiegels, electriciteit. Plaatsen en aansluiten inloopdouche, 1 lavabo, kasten en spiegels, verlichting, ventilatie, vloer- en muurbekleding.
zaterdag 14 oktober 2017

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie ,Alles moet eruit. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Een nieuwe indeling. De nodige materialen. Het plaatsen van het sanitair. Een aantal werken zal ik zelf doen (afbraak, deel betegeling ? , aansluiting en afvoer water . Electriciteit. Een oppervlakte : 4. 5 m².
zaterdag 14 oktober 2017

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie: Uitbreken ligbad en wastafelmeubel, verwijderen tegels en vloer. Controle leidingen. Vernieuwen leidingen, plaatsen tegels en vloer + plaatsen inloopdouche in de uitsparing van het bestaande bad. Plaatsen lavabo meubel en nieuw toilet op de plaats waar die nu ook staat. De oppervlakte van de badkamer : 3 m op 3 m 50.
vrijdag 13 oktober 2017

Uitbreken ligbad en plaatsen inloopdouche +toebehoren

Douche : 1,95 x 0,96 Watervoorziening en afvoering aanwezig. Met eventueel muur afwerkingspanelen.
donderdag 12 oktober 2017

Betegelen van badkamer

Momenteel ligt er een houten vloer maar door waterschade zou ik deze willen laten vervangen door tegels. Ongeveer 2,5 m x 3,5 m. Er is een douche en een bad waaronder dus misschien ook deels tegels zal moeten geplaatst worden. Douche is een cabine (90 x 90) die niet gemakkelijk kan verplaatst worden denk ik.
donderdag 12 oktober 2017

Complete badkamerrenovatie

Volledig renovatie inloopdouche hang wc nieuwe tegels en vloeren leggen. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10 m².
donderdag 12 oktober 2017

Totale badkamer renoveren

Badkamer renovatie: nieuwe betegeling en vloer, nieuw bad, nieuwe douche, nieuw meubilair, nieuw toilet, nieuwe verlichting. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : +/-10 m².
woensdag 11 oktober 2017

Badkamerrenovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De douche van het huidig badkamertje is slecht gemaakt: geen tegels geplaatst, enkel (goedkopere) plaatjes gezet met als gevolg dat al het water ertussen sijpelt. Nog een gevolg is dat dit water voor schimmel en een vochtige muur gezorgd heeft in de ruimte ernaast. Graag willen we de ruimte ook groter maken, zodat we meer plaats hebben om ons om te kleden. Het toilet zouden we dan willen scheiden met een wand. We weten echter niet of er een deel van de muur uitgebroken mag worden (denkend aan steunbalk) en of er een steunbalk voorzien moet worden. De ruimte zouden we willen uitbreiden met 4 vierkante meter. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2,50m breed 1,20m diepte
dinsdag 10 oktober 2017

Badkamer renoveren

Betreft vervanging van bestaand bad door nieuw bad met afscherming. Vervangen van twee lavabo's. Alle kraanwerk dient vervangen te worden. Vervangen van een radiator. Plaatsen van een hangtoilet.
maandag 9 oktober 2017

Badkamer renoveren

In deze plaats zouden we een WC en douche willen plaatsen . Een wand (deels in glas en deels in ander materiaal) over de ganse lengte zou ook geplaatst moeten worden evenals het ondoorzichtig maken van een venster. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Nieuwe vloer, Nieuw plafond Wat is de oppervlakte van uw badkamer? Ongeveer 9m²
maandag 9 oktober 2017

Renoveren van badkamer

We verhuizen naar een assistentiewoning en willen de badkamer een frisse look geven met nieuwe badkamermeubelen en nieuwe douchekop. Doucheknop met regenfunctie graag voorzien en ook een rekje in de douche om shampoo en zeep in te plaatsen. Graag een badkamermeubel met veel kasten. Badkamer 2 op 3 m.
maandag 9 oktober 2017

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij willen in de bestaande badkamer een inloopdouche plaatsen, het oude bad moet weg , en de kast met wasbak moet eventueel aangepast , verder een nieuwe vloer en andere verwarming.
maandag 9 oktober 2017

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie: Wand en vloer, ligbad met douchewand, toilet en badkamermeubel. Nog niets aangekocht van materiaal. Oppervlakte ongeveer 4 - 5 m².
zaterdag 7 oktober 2017

Douche afbreken en nieuwe inloopdouche plaatsen

Afbraak van bad/douche en muur (natuursteen). Plaatsing van een inloopdouche of douchecabine. Huidige afmetingen van het bad zijn 70x180. Nog niets van materiaal gekocht.
vrijdag 6 oktober 2017

Plaatsen extra toilet op de 1e verdieping en leidingen voorzien

Ik zou graag een extra toilet op de 1e verdieping (bijna recht boven het toilet beneden in de gang) willen bij laten plaatsen. De ruimte daarvoor (momenteel een kleine bergruimte) is reeds voorzien. De leidingen en afvoer dienen wel nog geplaatst en doorgetrokken te worden.
woensdag 4 oktober 2017

3 Toiletruimten verbouwen in horecazaak

We willen de toiletruimte van een horecazaak laten renoveren en of verbouwen. Bestaat uit twee ruimtes, afgescheiden door een klapdeur, vrouwen/mannen. Indien nodig de afvoer verbreden. Muren betegelen met 60 x 30 tegels en eventueel een kant met planchetten beslaan. Vloeren in gietvorm slijtvast of tegels. Werken uitvoeren vanaf 2 of 3 januari.
woensdag 4 oktober 2017

Volledige badkamer renovatie

Huidige bad van 1 m op 1 m 35 vervangen door inloopdouche. Huidige toilet vervangen door hangtoilet. Huidig badkamermeubel met 2 lavabo's vervangen door nieuw meubel met 2 lavabo's. Plafond vervangen. Optioneel vloer en tegels vervangen (lijkt ons niet noodzakelijk). Is vloer in kurk in vochtige badkamer aan te raden? Last van condensatie, want 1 koude buitenmuur. Is afzuigsysteem mogelijk? Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie Oppervlakte ongeveer 1 m 94 breed, 3 m 66 diep. Ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden en advies.
woensdag 4 oktober 2017

Badkamer renoveren

Verbouwing, ruimte voor de badkamer is nog niet helemaal af, de muren zijn niet volledig afgemaakt om het plaatsen van een inloopdouche te vergemakkelijken (leidingen). Graag willen we een inloopdouche waarvan de vloer doorloopt in de volledige badkamer. We hopen dat de dikte van de vloer beperkt kan blijven tot 18mm (bovenop de bestaande linoleum vloer). De afloop kan onder de vloer lopen of in het valse plafond een verdiep lager. De afloop kan aangesloten worden bij de afloop van de WC 2 meter verder. Een glazen wand moet voorkomen dat de houten deur nat wordt tijdens het douchen. Lavabo en kasten (wit) plaatsen we zelf (nadat de vloer is gelegd). De inloopdouche zou een afmeting van 146cm x 120cm moeten hebben. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 8m²
woensdag 4 oktober 2017

Badkamer renoveren door lekkage

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik had een lek. De afmeting van de badkamer is 2 m 17 op 2 m ongeveer. In de badkamer moet komen de bad en wastafel. Graag alles vernieuwen , moderniseren.
woensdag 4 oktober 2017

Complete badkamer renoveren met sanitair

Onze woning is van de jaren 50 en de tegels vallen momenteel van de muur. De douche staat in de keuken naast de gootsteen. Sanitair vernieuwen, het gaat om een badkamer renovatie. De oppervlakte is 4 m². Er is al een ruimte voorzien om een badkamer te plaatsen. De bestaande douche afbreken, en vernieuwen. Ter plaatse komen kijken voor advies.
woensdag 4 oktober 2017

Badkamer renoveren

Afbraakwerken gaan we zelf doen. Op de plaats van de douche komt een inloopdouche, is dit mogelijk op een houten vloer? Daarop tegels of kurk. Nieuwe lavabo plaatsen een enkele, en toilet en ca 6 m² muurtegels. Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte : ongeveer 3 m op 3. 50 m met een schuin dak.
maandag 2 oktober 2017

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande badkamer en apart toilet. Ook plafond en vloer moeten vervangen worden. Bad en douche moeten vervangen worden door inloopdouche. Niets van materiaal aangekocht. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 12 m² (badkamer) + 1. 5 m² (toilet).
maandag 2 oktober 2017

Vernieuwen badkamer

Installeren van een nieuwe badkamer en het renoveren van een bestaande badkamer. Tweede verdieping heeft ruimte waar niets is. Hier zou een badkamer moeten komen, beperkte ruimte. Op eerste verdieping een grotere badkamer waarvan het sanitair en tegels aan vervanging toe zijn.
zondag 1 oktober 2017

Badkamer renoveren

Nieuwe vloer, nieuwe muurtegels, geen plafond, douche, bad en dubbele wastafels, handdoekdroger. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie behalve plafond. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 3,85m lengte en 2,90m breed maar schuine kant met velux raam in, de schuine kant begint op 1,30m in de breedte.
zaterdag 30 september 2017

Afzuigsysteem plaatsen

De badkamer is op het gelijkvloers (eerste verdiep is enkel een zolderverdiep). 1 van de 4 muren van de badkamer grenst aan onze schouw. Op die plek zit een rooster, maar geen afzuigsysteem. Daardoor wordt de vochtige lucht niet afgezogen en blijft deze volledig hangen in de badkamer. Ik zou dan ook een afzuigsysteem willen installeren, dat automatisch de vochtigheid meet en zo automatisch in gang schiet. Vanaf het roostertje aan de schouw, tot in de schouw buiten (dus door het dak) is het ongeveer 2m30. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 5,2 m²
zaterdag 30 september 2017

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie. Vervangen van bad door inloopdouche, plaatsen hang wc. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 5 m²
vrijdag 29 september 2017

Badkamerrenovatie en betegelen

Badkamer renoveren: Betegelen van de badkamer. Douche cabine kraan herstellen, douche cabine is nieuw mag blijven staan. Een thermostatische kraan. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer: 6 vierkante meter.
donderdag 28 september 2017

Douche omvormen tot inloopdouche

Uitbreken van bestaande douche en plaatsen van een inloopdouche. Materiaal kopen we zelf aan.
donderdag 28 september 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2 m op 3 m. Een douche , wc, verwarming,lavabo , kast nieuwe vloer en muren (tegels) en plafond.
woensdag 27 september 2017

Badkamerrenovatie

We hebben 2 grote ramen aan de straatkant en zitten met een schuine wand. Graag hadden we in de nieuwe badkamer 2 wasbakken, douche, bad en toilet maar krijgen het zelf niet ingedeeld. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie, Indeling wijzigen Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 7,32 m²
woensdag 27 september 2017

Badkamer renoveren

Jacuzzi bad uitbreken en elektriciteit volledig afsluiten die zich onder het bad bevinden. Douche cel plaatsen ,wc verplaatsen, lavabo meubel uitbreken en vervangen Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Elektriciteit aanpassen, Sanitair vernieuwen Oppervlakte: 2,5 Mx 2,0 M
dinsdag 26 september 2017

Douche renoveren waterdicht maken

Douche met 3 betegelde muren waterdicht maken door er panelen voor te plaatsen.
dinsdag 26 september 2017

berging omvormen tot badkamer

Is momenteel een berging, moet volledige badkamer worden. Oppervlakte is 12 m². Plaatsen douche, lavabomeubel, toilet. Betegeling en bevloering.
maandag 25 september 2017

Badkamer renoveren

Plaatsing douche en wandtegels rond toilet en plaatsing badkamermeubel onder wasbakken. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 20 vierkante meter Materiaal is nog niet aangekocht.
zondag 24 september 2017

Badkamer , toiletruimte en doucheruimte volledig vernieuwen

Bestaande inrichting is meer dan 20 jaar oud en dient volledig vervangen te worden. Er zijn 3 ruimtes die dieneen vernieuwd te worden : badkamer, toiletruimte en doucheruimte. We willen dan ook in 1 keer volledige kamers renoveren. Badkamer heeft bad, dubbele lavabo. Douchekamer heeft douche en wastafel, en wc met lavabo. We willen graag uniformiteit in de 3 ruimtes. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : Badkamer 1: 6m2 , douchekamer: 2m2 en wc :1m2
zondag 24 september 2017

Toilet renoveren

Wij willen een toilet laten bouwen op de verdieping, er is daar geen afvoer . Wij willen zwarte tegels en hangende wc .
zaterdag 23 september 2017

Bubbelbad in badkamer installeren

Ik wil ligbad/bubbelbad laten installeren in mijn badkamer .
zaterdag 23 september 2017

Badkamer renoveren

Bad vervangen door inloopdouche, boilers 2 stuks 1verdiep hoger plaatsen. Alle leidingen zulle via een plint aan de zijkant moeten weg lopen . Vloer en plafond van houten constructie . Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Oppervlakte is 8 m².
woensdag 20 september 2017

Badkamerrenovatie

Het betreft een badkamer in een appartement op eerste verdieping. Volgende werken zullen door ons zelf worden uitgevoerd: - verwijderen vloer-en wandtegels - oud bad - oude douche - oude toilet Er is nu een bad en douche apart, bad verdwijnt, nieuwe douche blijft opdezelfde plaats. Normaal dus geen wijzigingen aan leidingen Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie. Nieuwe douche plaatsen , lavabomeubel, radiator, WC. Nieuve vloeren en betegeling. Werken binnen 3 maand uit te voeren. Vloertegels 7,6 m² Wandtegels 27,5 m²
woensdag 20 september 2017

Badkamerrenovatie

Plaatsen van douche, in een recht stuk dan een inloopdouche met glazen wand. Wel kunnen kijken naar de afloop. Plaatsen van kader rond bad, plaatsen meubel en betegelen. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 12 m².
zondag 17 september 2017

Badkamer ruimte volledig herinrichten

Douche en toilet van plaats wisselen, dit wordt inloopdouche en hangtoilet. Leiding ligt al, afbreken is al grotendeels gedaan. Gyproc muurtje maken en afwerking Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen. Ruimte is ongeveer 16 m².
zondag 17 september 2017

Badkamerrenovatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken :uitbraak ligbad-> inloopdouche plaatsen uitbraak huidige wc pot-> muurtoilet plaatsen plaatsen van nieuwe vloer op bestaande vloer inclusief chape/nieuwe vloer inloopdouche plaatsen van nieuwe tegels op bestaande tegels wand plaatsen van regendouche en thermostatische kraan plafond blijft behouden zoals het is bestaande situatie: vloer keramische tegel 8 m2 wanden keramische tegel volledig betegeld 25 m2 ligbad en douche wc pot nieuwe toestand

Partners

Partners van Casius