Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

368 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer volledig renoveren, badkamer laten verbouwen, badkamer verbouwen, uitbouwen en inrichten van badkamer, 2 badkamers renoveren, badkamer volledig renoveren, nieuwe badkamer maken, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer volledig renoveren, ligbad ombouwen tot inloopdouche, badkamer/doorstromer renoveren, badkamer met inloopdouche, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

zaterdag 25 februari 2017

Douchecabine installeren

Ik wil een douchecabine laten installeren van 120 op 90 cm. Leidingen zijn aanwezig. Douchecabine is reeds geïnstalleerd. Wat zou ongeveer de prijs zijn om de douche te plaatsen? Appartement is in Koksijde
donderdag 23 februari 2017

Ligbad ombouwen tot inloopdouche

Mijn ouders hebben een bad. Ze zijn 85 jaar. Daarom zouden we voor hen een inloopdouche willen. Alles verwijderen en inloopdouche maken.
woensdag 22 februari 2017

Renoveren van badkamer

Inbouwen van regendouche en betegelen van inloopdouche en inbouw WC. Ik heb de douche en wc al gekocht.
woensdag 22 februari 2017

Afbreken douche en bad combinatie en nieuwe plaatsen

Afbreken douche en bad combinatie en plaatsen van een nieuwe douche of douche en bad combinatie. Zonder schade aan de rest van de badkamer. Volledige cabine met achterwanden.
dinsdag 21 februari 2017

Emailleren van bad

Graag had ik mijn badkuip laten heremailleren (1m65). Wat kost dat? Of zijn er nog andere oplossingen (niet uitbreken)?
maandag 20 februari 2017

Badkamer volledig renoveren

Betegelen van de badkamer, nieuwe douche installeren en nieuw bad en een badkamermeubel plaatsen.
zondag 19 februari 2017

Badkamer laten verbouwen

Plaatsen van badkamer: - Bad (Van Marcke) - Regendouchezuil + badkraan voor het bad (X2O) - Badscherm (X2O) - Badkamermeubel (Van Marcke) - Kraanwerk meubel (Desco) - Spiegelkast (Van Marcke) - Licht op spiegelkast (Desco) - Staand toilet (X2O) Plaatsen kleine toiletruimte in berging: - Hangtoilet met Geberit systeem (kan evt nog een staand toilet worden als een hangtoilet niet gaat, hiervoor heb ik uw advies nodig) (X2O) - Handenwasser + Kraanwerk handenwasser (X2O) - Spiegel - 2 gyproc muren van samen +-4m² en een deur De leidingen zijn allemaal aanwezig maar moeten een beetje verlegd worden Indien u dit ook doet zou ik vragen in de badkamer de vloer, het bad, en 3 muren deels te betegelen. Vloeroppervlakte: 7m², muren: 7m² Kan u de aankopen voor mij doen zodat dez
zaterdag 18 februari 2017

Badkamer verbouwen

Ik zou mijn badkamer volledig willen vernieuwen : bepleistering met een soort cement, inloopdocuhe plaatsen ,plaatsen bad, TV en vergroot raam en de vloer betegelen of polieren.
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwe badkamer maken

Douchetube en glaswand plaatsen.Reeds keuze gemaakt van materiaal.
donderdag 16 februari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.
donderdag 16 februari 2017

Bad vervangen door douche

Mijn echtgenote wil het bad vervangen door een inloopdouche voor senior. Inloopdouche te maken .
dinsdag 14 februari 2017

Douche installeren

Er stond vroeger een oud zitbad (vierkant). Nu heb ik een douche gekocht (hoekdouche). Deze moet geplaatst worden. Ik ben al in bezit van panelen en deur. Afvoer ligt hoger dan de vloer dus de douche zal op een sokkel moeten komen.
maandag 13 februari 2017

Plaatsen douchebak met glasscherm

In mijn badkamer staat nu een kleine, goedkope douche (hoge platic douchebak) van 90x90cm. Ik wil deze graag vervangen door een lage douchebak zodat het op een inloopdouche lijkt van 90x140cm (breedte van mijn badkamer). Met een glas van 90 of 100 cm breed om het water af te schermen. De vloer van mijn badkamer zijn tegels en het rust op een houtconstructie. Ik wil de douche vervangen omdat er een scheur in de bak zit waardoor het lekt in de living en deze ochtend is de glazen deur uit zijn rail gevallen en gebroken terwijl er iemand aan het douchen was.
maandag 13 februari 2017

Badkamer/doorstromer renoveren

Ik wil onze badkamer laten renoveren + een nieuwe doorstromer te laten zetten. Bad moet weg, graag een inloopdouche installeren , en nieuw badmeubel met enkele lavabo. Hangend toilet. Niet betegelen.
zondag 12 februari 2017

Badkamer verbouwen

Verbouwing: Ik wil de badkamer laten verbouwen met inloopdouche: Afmetingen 2.40 op 2 meter 70 , en er zit een groot raam in. Badkamer uitbreken en volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief leiding werken.
zondag 12 februari 2017

Sanitair afwerken renovatie project

Ik zoek een ervaren loodgieter/chaufagiste voor het plaatsen van: in bdk; hangwc, lavabo, inloopdouche, en dadkamer sierradiator, keuken; aansluiten lavabo en vaatwas en afloop! Alle leidingen liggen er al in alpex met perskoppeling! Direct te beginnen , liefst gisteren! Wegens gezonheidredenen. Alle materialen aanwezig! Uurloon of vaste prijsofferte! Foto's op aanvraag
zaterdag 11 februari 2017

Uitbouwen en inrichten van badkamer

Ik wil en nieuwe badkamer bouwen van 4 meter op 4meter .Uitbouw aan woning : metselwerken alsook inrichten van badkamer. Inloopdouche, lavabo, betegeling bevloering.
zaterdag 11 februari 2017

Badkamer met inloopdouche

Renovatie van de badkamer: - Betegeling vloeroppervlak: 4m2 wandoppervlak: 13,4m2 te betegelen: 17,4m2 - Plaatsen van wastafel - douchewand - inloopdouche - radiator en kraanwerk - afbraakwerken apart vermelden
zaterdag 11 februari 2017

Verbouwing badkamer

Ik wil de toilet en de badkamer volledig verbouwen. Badkamer van ongeveer 5 m². Inloopdouche en toilet in maken, nieuw betegelen en bevloeren.
donderdag 9 februari 2017

Nieuwe WC installeren en 2 OSB platen plaatsen

Door lekkage van onze oude WC zijn de vloerplaten (geperst hout) komen te rotten. De WC staat nu helemaal scheef. Ik zou dan ook de oude WC willen laten verwijderen, 2 OSB platen willen laten plaatsen en een nieuwe WC laten plaatsen. De WC liefst een staand verhoogd model en met waterspaartoets. De uitgang van de WC is aan de grond. De OSB platen ga ik zelf halen, ik heb nog geen nieuwe WC aangekocht. De locatie is een appartement op de 1ste verdieping.
woensdag 8 februari 2017

Badkamer volledig renoveren

Oude badkamer uitbreken en volledig renoveren. Volledige renovatie afm 2.60x 4.00m. Inloopdouche, badkamermeubel, plafond , alles getegeld, stuk muur bijzetten van 160 cm x 220 cm. Inloopdouche met glazen wand. Dubbele wastafel. Hangend toilet. Ventilatiesysteem. Vloeren. Inbouwspots. Wandtegels en vloertegels gaan wij zelf aankopen.
dinsdag 7 februari 2017

Badkamer renoveren

Vervangen bad door inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet. Tegelwerken, pleisterwerken en installatie verlichtig.
dinsdag 7 februari 2017

2 badkamers renoveren

Badkamer 1 is +/-12 m² - bad + aparte douche installeren badkamermeubel met lavabo's kastruimte. Badkamer 2 is +/- 9 m² inloopdouche (lage kuip) badkamermeubel lavabo's + kolomkast. Woning gekocht en er dient 2 badkamers te worden gerenoveerd.
maandag 6 februari 2017

Badkamer volledig renoveren

De badkamer in onze woning is volledig verouderd en dient op korte termijn gerenoveerd te worden. Een huis van 1930 , verouderde badkamer. Opnieuw betegelen, leidingen vernieuwen, bad, aansluiting wasmachine en droogkast... Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 6 februari 2017

Douchedeur plaatsen

Ik wil een douchecel laten plaatsen. De deur komt tussen 2 wanden, de ene kant is Gyproc, de andere tegels... Ik heb de deur al hier.
maandag 6 februari 2017

Douchecabine vervangen

Wij zoeken iemand die onze bestaande douchecabine kan vervangen en eventueel een handdoekdroger kan installeren in plaats van de huidige chauffage.
maandag 6 februari 2017

Renovatie badkamer met nieuwe inloopdouche

Uitbreken bestaande douche en betegeling. Plaatsen van een nieuwe inloopdouche en betegeling (kleine badkamer) . Bestaande douche uitbreken. Stenen in samenspraak met de vakman. Inloopdouche met glazen wand.
zondag 5 februari 2017

Lavabo en toilet vervangen en doorstroomboiler plaatsen

Het toilet en de lavabo in badkamer moet vervangen worden + de leidingen controleren. Uiteindelijke bedoeling is dat de badkamer gerenoveerd wordt, met een doorstroomboiler.
zondag 5 februari 2017

Whirlpool bad vervangen door een standaard bad

Momenteel hebben wij een bad met Whirlpool systeem. Wij willen dit bad vervangen door een gewoon standaard bad (afmeting 170 x 74cm).
zaterdag 4 februari 2017

Bad omvormen naar inloopdouche

We zouden graag ons bad willen omvormen naar een inloopdouche. Betegelen en wegnemen bad.
dinsdag 31 januari 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil mij badkamer verbouwen (circa 1,50m op 3,50m groot) met een hangtoilet, een inloopdouche, een enkele wastafel en een plaats voor mijn wasmachine, betegelt en een vloer erin, alsook een kolomkast.
dinsdag 31 januari 2017

Instapbad maken

Ik wil graag een ligbad aanpassen tot instapbad .
zaterdag 28 januari 2017

Renovatie douche na lek

Na een waterlek in de douche (lekkende koppeling) zoeken we iemand die op heel korte termijn onze douche kan komen uitbreken (tegels, douchebak, deur, OSB, ... ) en volledig opnieuw kan dichtmaken en afwerken. Gelieve al het nodige materiaal mee in de offerte te voorzien. (voor de tegels kunnen we uiteraard zelf zorgen). Snelheid is pluspunt!
donderdag 26 januari 2017

Badkamer verplaatsen op bovenverdieping

Wij wensen op de bovenverdieping een badkamer te realiseren, er is op dit moment alleen beneden een badkamer. Het betreft een ruimte van 3 bij 4 meter die nog geïsoleerd moet worden, zwaluwplaten op de vloer. We willen een bad, douche, dubbele wastafel en toilet en graag tot boven getegeld.
donderdag 26 januari 2017

Plaatsen van een luxe douche

Douche vervangen door luxe douche. Met veel water stort, led licht, muziek. Graag prijsofferte hiervoor. Leveren en plaatsen.
woensdag 25 januari 2017

Renoveren van badkamer en moderner maken

Betreffende oude badkamer van een pastorie. Op dit moment een grote laminaten vloer (laminaat op houten vloer) met oud toilet, oude lavabo met rondom lavabokast, prefab douche en oud bad. Alles zou weg mogen/moeten en in plaats een modernere lavabo, nieuw toilet en een grote moderne douche of een inloopdouche met eventueel ook badkamerkast.
woensdag 25 januari 2017

Badkamer renovatie boven en beneden

Renoveren : 2 badkamers volledig renoveren, toilet. Afbreken moet niet gedaan worden. Nieuwe toilet. Inloopdouche plaatsen, betegelen in de twee badkamers. Graag binnen snel aan de werken kunnen starten.
dinsdag 24 januari 2017

Badkamer verplaatsen naar bovenverdieping sanitair bad meubelen plaatsen

Badkamer staat nu beneden. Moet boven geplaatst worden is juist dezelfde oppervlakte. Dit is een badkamer van 9 m². Enkel plafond moet plat worden gemaakt. Waarschijnlijk ook isolatie leggen. Bad afzonderlijk. Inloopdouche met douchebak onderaan. Dubbele lavabo meubel met spiegel. Toilet-hangsysteem.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen nieuwe douche

Wij hebben een vochtprobleem en willen een nieuwe douche laten plaatsen. Oude douche moet daarvoor uitgebroken worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsing douchewand

Bij vernieuwing van de douche zou er een nieuwe wand moeten geplaatst worden. Het is nu een zitbad en dit moet nu ook als douche gebruikt worden. 2 panelen moeten voorzien worden.
zondag 22 januari 2017

Badkamer renovatie

Graag had ik mijn badkamer volledig gerenoveerd. Naast de badkamer is er een wc, die zou ik graag mee integreren in de badkamer.
zaterdag 21 januari 2017

Badkamer te verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn circa 1,70 m bij 3,50meter. In de badkamer wil ik een douche, lavabo en meubels. De wanden betegelen met 0,30m bij 0,60m tegels. Wat is de prijs?
zaterdag 21 januari 2017

Installatie douche in badkamer

Douche installeren, nieuwe vloertegels, en wandtegels in de douche. Afmeting van de vloer 2,50m x 1,70m, de inloop douche 1,70m x 0,80m. Tevens moet het huidige raam ook vervangen worden door een kleiner exemplaar.
zaterdag 21 januari 2017

Badkamer te renoveren

Te renoveren badkamer 4.5m op 4.5m met een deel onder schuin dak. Badkamer bestaat uit 2 wastafels - inloopdouche onder de schuining - toilet - infraroodcabine Er moet nieuwe vloer komen (mag hout of steenplaten zijn, en nieuwe wandbekleding)
zaterdag 21 januari 2017

Renovatie van de badkamer

Ik wens mijn badkamer als volgt , inloop douche met nieuwe te vervangen leidingen en voor badkamermeubel ( reeds bestaand meubel ) ook aansluitingen badkamermeubel leidingen voor 1 lavabo + elektrische leidingen voor licht + 2stopcontacten tegelen van de muren ( badkamer 1. 50 op ongeveer 3m
donderdag 19 januari 2017

Toilet renoveren

Oude tegels van wand en vloer verwijderen;oud sanitair,toiletpot en fonteintje verwijderen. Nieuw tegelwerk van vloer en wand ca 11 m² en nieuwe duoblok toilet met fonteintje plaatsen. Bestaande afvoer en wateraansluitingen kunnen worden gebruikt.
dinsdag 17 januari 2017

Salle de douche à l'italienne + carreleur

Je souhaiterais obtaenir un devis pour : décoller ancien carrelage + nouvelle pose installation d'un caniveau de douche couler nouvelle chappe en béton 3M50 (a été mal faite par d'autres ouvriers) + placement hydrolisation carrelage au sol de la sdd et devant là où se trouve une armoire avec lavabo intégré 3 M2 carrelage au mur 15 M2 placement nouvelle douche j'ai une paroi de douche en verre à déplacert placement d'un ventilateur placement d'une prise et interrupteur WC : couler chappe béton + carrelage au sol 1M50 e: t plaintes Couloir et cuisine couler chappe en béton 15 M2 + pose carrelage slol 15M2 + plaintes placer carrelage blanc 2 M2 ( en ma possession ) sur mur au-dessus de l'évier rehausser 3 meubles de cuisine afin d'y placer une hotte conden
maandag 16 januari 2017

Vernieuwen WC = beneden // nieuw bad/douche + verplaatsen electr. Waterboiler uit buurt bad/douche

Het toilet moet dringend vervangen worden alsook het nazicht van een lekkend handwasbakje in de toiletruimte moet nagekeken worden. Verluchtingsruimte in toilet werd dichtgemetseld door recente nieuwbouw aanpalend aan buitenmuur waarin verluchtingsraam toilet was voorzien > bekijken voor nieuw verluchtingssysteem. Het bad dat mgl dient vervangen te worden, staat op 1ste verdieing > electrische waterboilers daar zou vlgs veiligheidsvoorschriften niet meer in buurt bad mogen blijven hangen (? ) - toilet zou daar eveneens vervangen moeten worden. Deze aanvraag zal mij in kennis stellen van de kostprijs voor zulke werkzaamheden en is nadien ook volledig vrijblijvend..
maandag 16 januari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil een bad met douchescherm, lavabo met spiegelkastje, grote kast en kurk laten zetten op de muren. Oppervlakte van de badkamer niet goed geweten is een kleine badkamer. Dit betreft een enkele lavabo. Douchescherm in glas. Grote kast op maat. Graag een prijsofferte en de mogelijkheden.
zondag 15 januari 2017

Badkamer renvoveren

Ik wil een badkamer laten verbowen. De muren zijn al afgekapt en klaar voor betegeling+ lichtpunten+ spoten+ stopcontacten. Ik wil de volgende toestellen: inloop douche+wand, hangende radiator, wc en lavabo.

Partners

Partners van Casius