Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een badkamerspecialist in de regio? Onze Casius badkamerspecialisten staan klaar om jouw werken in de badkamer uit te voeren.

Zo kan men jouw oude badkamer helemaal renoveren of verbouwen.Hiernaast kan je ook bij onze vakmannen terecht voor het plaatsen van nieuw sanitair. Heb jij een nieuwe badkamer besteld? Dan maken de stielmannen graag een offerte op voor de installatie van het materiaal.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kostprijs. Elk Casius vakbedrijf bezit is financieel gezond en bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Met meer dan 200.000 behandelde aanvragen zijn wij al meer dan 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten welke werken er in jouw badkamer moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

zondag 9 augustus 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Plaatsen van een onderhoudsvriendelijke inloopdouche (inclusief nieuwe kraan) in een bestaande badkamer uit het jaar 2005. Ter vervanging van een klassieke kunststof douchekabine met mengkraan (2 schuifdeurtjes)
zaterdag 8 augustus 2020

Nieuw sanitair plaatsen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Het plaatsen van een douche, tegels verwijderen van de muur als van de vloer en opnieuw betegelen. Mogelijks ook een bad en lavabo plaatsen.
vrijdag 7 augustus 2020

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m90 op 2m90. In de badkamer moet komen: nieuw bad, douche, 2 wastafels met spiegel. Bestaande tegelvloer moet uitgebroken worden en nieuwe tegels geplaatst worden. De wanden binnen de douche zouden ook betegeld moeten worden (of afgewerkt met wandplaten).
vrijdag 7 augustus 2020

Douche verbouwen tot inloopdouche

Bestaande douche 80x80 heeft een opstap van 22cm en bak 10cm diep; zou omgebouwd moeten worden tot inloopdouche; hierbij zou er ook een muur betegeld moeten worden gelijkvloers
dinsdag 4 augustus 2020

X2O badkamer plaatsen

Installeren van een douche, hangtoilet en badmeubel, aangekocht bij X2O. Oude badkamer wordt uitgebroken, dus zal er hier en daar wat vloer of bijzetwerk moeten worden gedaan. Afmetingen badkamer: 3 x 3.
maandag 3 augustus 2020

Herstellingen uitvoeren inloopdouche

Herstelling en lekvrij maken van inloopdouche: 1) ± 4 gebarsten tegels vervangen (tegels zijn voorradig); 2) ondersteunen/ fixeren van douchebak: en/of met 2 componenten PU via gedemonteerde afvoer / opening achter verwijderde tegels / te boren gaatje in douche bak(?) ...; en/of door douchebak te belasten (gewicht in hoek opleggen) en (open gesperde) voeg afkitten met gepast kitmateriaal; en/of met andere effectieve methode door u aanbevolen en/of met materialen door u aanbevolen. 3) alle afkitting rond de douchebak vernieuwen. Uitvoering graag zo snel mogelijk, zodat onderbuur de opgelopen waterschade kan (laten) herstellen.
dinsdag 28 juli 2020

Renovatie na waterschade uitvoeren

Volledige badkamer van ong. 4m x 4m en deel van de berging renoveren na waterschade door defecte boiler op bovenliggend verdiep. Plafond uitbreken. Muren afkappen en opnieuw bezetten.
zaterdag 25 juli 2020

Gastentoilet renoveren

Gastentoilet van ong. 1m x 2m renoveren: -nieuwe tegelvloer, -nieuwe toilet, -nieuwe lavabo, -plaatsing verlichting -eventueel plaatsing inbouwkastje -afwerking Belangrijk: de tegelvloer van het gastentoilet loopt door in de inkomhal. Indien dit aan een voordelige prijs kan, mag de volledige tegelvloer mee vervangen worden.
vrijdag 24 juli 2020

Betegelen achterwand toilet + aansluiten van het toilet

- Betegelen achterwand toilet met natuursteen tegel. van 1m breed. Kleine nis in de achterwand. Eventueel nieuwe mdf indien nodig - Hoekprofielen voor de afwerking zijn aanwezig. - Toilet dient aangesloten te worden.
woensdag 22 juli 2020

Uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche

Zitbad en lavabo in kleine badkamer van ong. nog geen 10m² uitbreken. Wand- en vloertegels behouden indien mogelijk. Compacte douchecabine en lavabo met ondermeubel plaatsen. Het betreft een appartement op de 4de verdieping, er is een lift aanwezig in het gebouw. Afval afvoeren.