Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 17 oktober 2018

Vernieuwen van badkamer

Totaal renovatie badkamer. Kamer moet geisoleerd worden en vloer etc etc graag offerte
woensdag 17 oktober 2018

Douche bekleden met polyester 15 m²

Wij willen een stuk van onze badkamer/douche/bad laten "bezetten" met polyester. Het is een bestaande badkamer met douche en bad, sinds enkele weken hebben wij een lek. Deze is al vastgesteld door een specialist. Dit zou door de voegen van de douche komen. Aangezien we de gehele badkamer nog niet willen renoveren, dachten wij aan polyester. Oppervlakte: 15 vierkante meter (moet nog juist opgemeten worden)
dinsdag 16 oktober 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Plaatsen en aansluiten van douchebak 90 cm op 120 cm. Ook spiegelkast,wastafel en 2 kolomkasten te plaatsen.
maandag 15 oktober 2018

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.
zondag 14 oktober 2018

Inloopdouche plaatsen ter vervanging van douchecabine

Douchecabine vervangen door inloopdouche. Sanitair + betegelen.
zaterdag 13 oktober 2018

Ligbad en douche verwijderen en plaatsen van een whirlpool bad

De badkamer bestaat momenteel uit een ligbad en inloopdouche deze moeten verwijderd worden voor de plaatsing van een whirlpool-spa bad. Er moet ook een stopcontact komen voor de aansluiting van het spa bad te activeren. De kraan van het water moet verlaagt worden of verhoogd worden en de afvoer moet wat bijgesteld worden. In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk
donderdag 11 oktober 2018

Douchewand vervangen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Ik ben op zoek naar vakman voor de vervanging van een glazen douchewand. Ook moet men enkele aanpassingen maken aan de betegeling van de wanden. Materiaal heb ik reeds zelf allemaal in mijn bezit.
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Het leggen van leidingen en het aansluiten van reeds gekochte producten bij X20. Het gaat om een toilet, douche,.. in de badkamer van ongeveer 3 x 3 meter.
dinsdag 9 oktober 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betegelen

Wij gaan een badkamermeubel, inloopdouche en bad bestellen bij x2o. Willen die laten plaatsen alsook de tegels leggen. Ongeveer 8 m².
maandag 8 oktober 2018

Sanitair plaatsen voor badkamerrenovatie

Kleine badkamer die we willen renoveren met inloopdouche + hangwc + wastafel + meubel + CV verwarmingselement. Ook nieuwe muren plaatsen ( waarschijnlijk gyproc platen die we nadien beschilderen ) Wij hebben reeds ons materiaal aangekocht bij X2O , dus enkel loodgieters die werken met die producten.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer met twee baden, hangtoiletten, inloopdouches installeren

Badkamer: Sanitair 2 badkamers op verdiep. Sanitair 2 hang wc (gelijkvloers en verdiep) inclusief voorziening voor kleine lavabo installeren. Installeren van 2 baden (in badkamer) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) Installeren van 2 inloopdouches (badkamer en wasplaats) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) voorziening toevoer sanitair Wasplaats (naast uitstort gootsteen) en de wasmachine rechts ervan voorziening water toe/afvoer keuken (afwasmachine en spoelbak) aparte voorziening voor buitenkraan langs garage deuruitgang apart.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer met douche renoveren

Ik wil de volledige badkamer renoveren. Ligbad afbreken en een douche plaatsen met vaste glaswand en schuifdeur. Er moet ook een wandbekleding komen over de bestaande tegels ofwel moeten deze worden verwijderd. Hangkasten afbreken en nieuwe plaatsen met spiegelkast en handkast. De ruimte is : 160 cm op 220 cm.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe douchekamer afwerken

In de nieuwe ruimte die we willen gebruiken als douchekamer zijn reeds een nieuwe toilet aanwezig en liggen de leidingen en afvoer klaar. Er moet een douche geplaatst worden, muren, vloer en plafond zullen ook moeten aangepast worden. Er ligt een laminaatvloer en deze willen we vervangen door een tegelvloer, ongeveer 8 m². Materiaal nog niet aangekocht en qua type douche bespreken we graag de opties met de stielman.
donderdag 4 oktober 2018

Installeren nieuw badkamersanitair

Plaatsen van inloopdouche, wc en lavabo in badkamer. Ook mogelijks een vloer opnieuw deels te bezetten. Materiaal kan ik, buiten de leidingen, zelf voorzien maar is nog niet aangekocht op dit moment.
donderdag 4 oktober 2018

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer renoveren maar heb al zelf mijn bad/ douche gevonden . Dus dit zou moeten geplaatst worden en vooral afwerking van muren, vloer en toilet verplaatsen. De oppervlakte is 12m². De muren betegelen . De vloer aanleggen met vinyl.
donderdag 4 oktober 2018

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.
woensdag 3 oktober 2018

Inloopdouchebak vervangen

Inloopdouche bak is gebarsten, een nieuwe douchebak plaatsen.
woensdag 3 oktober 2018

Tegels plaatsen en een leiding voor de inloopdouche

Wij zijn van plan om onze badkamer te verbouwen. Er moet een muur (3,35m x 2,40) met faience (120 x 60) bezet worden En een nieuw vloer (120 x 60 ) lijmen op de bestaande ondergrond. Voorbereidingswerken uitvoeren voor de installatie van de inloopdouche .
woensdag 3 oktober 2018

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil onze badkamer graag laten verbouwen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 8,35 m². En zou moeten gebeuren met door ons voorzien materiaal (wastafel, douche - en kraanwerk, tegels) De verbouwing zou bestaan uit. - Leggen van leidingen, elektriciteit en loodgieterij - Plaatsen van tegels, vloer en muur - Plaatsen vals plafond en spots - Plaatsen van een wand die moet dienen als afscheiding van de inloopdouche - Plaatsen van een inloopdouche - Plaatsen van een wastafel/meubel - Plaatsen van ventilatie - Plaatsen van twee radiatoren
dinsdag 2 oktober 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Vervanging ligbad naar douche met minimale instap. Eventueel vervangen door een inloopdouche . De badkamer van een bejaarde dame. Eventueel gans de badkamer vernieuwen .
donderdag 27 september 2018

Installeren douche

Installatie douche in vervanging van huidige kunststofcabine . Vloersteen, muurpanelen,2 glazen wandpanelen en kraanwerk werden besteld bij X2O te St. Niklaas en zal naar hun planning 18 oktober geleverd worden.
dinsdag 25 september 2018

Sanitair plaatsen voor nieuwbouw, 5 appartementen, 2 handelszaken

Nieuwbouwproject in St Niklaas met 5 appartmenten en 2 handelszaken. We zoeken een installateur sanitair voor heel het complex.
maandag 24 september 2018

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.
vrijdag 21 september 2018

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie uit te voeren: Het sanitair badkamer vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen in de badkamer. Badkamer : 3 m op 2,5. Badkamermeubel met 2 lavabo's.
donderdag 20 september 2018

Betegelen van inloopdouche

We hebben een oude hoekdouche uitgebroken en willen daar nu in die ruimte een inloopdouche maken. Alle leidingen zijn reeds in orde gebracht door de loodgieter ,dus er hoeft alleen nog betegeld te worden en dit op een professionele wijze zodat hij waterdicht is en de afvloeiing correct is. De tegels zijn nog niet aangekocht, in overleg.
woensdag 19 september 2018

Renovatie werken uitvoeren badkamer, tegels aanleggen en parket

Renovatiewerken uitvoeren. Plaatsen van badkamer, die reeds is aangekocht. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Platen plaatsen achter het bad. Herstellen van steunbalken die niet meer stabiel zijn. Parket plaatsen in de woonkamer en gang ongeveer 60 m². Tegels leggen in de keuken ongeveer 9 m². Tegels al in bezit.
dinsdag 18 september 2018

Inloopdouche maken

Inloopdouche maken op een plaats waar nu bad staat. Alles via de vakman aankopen qua materiaal .
dinsdag 18 september 2018

Badkamer renoveren

Plaatsen van een inloopdouche, wanden en vloer betegelen en loodgieterij. Aanpassingen van de leidingen doen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10m². Douchebak verwijderen of verlagen , en met een douchescherm werken . Materiaal zelf aan te kopen
maandag 17 september 2018

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen badkamermeubel: 120 cm breed, twee wastafels, hangend meubel. Plaatsen spiegelkast 3 draaideuren, 120 cm breed. Enkel samensteken en monteren Meubels zijn al aangekocht
maandag 17 september 2018

Volledige renovatie van de badkamer uitvoeren

Ik wil mijn badkamer volledig renoveren. De afmeting van de badkamer is 2m40 op 4m00. In de badkamer moet komen: douche, toilet, bad, badkamermeubel en radiator. Vloeren (ca 10m²), wanden (ca 22m²) betegel met 60cm x 120 cm tegels. Ook moeten de bestaande leidingen vervangen worden en moet een nieuw plafond geplaatst worden.
zondag 16 september 2018

Toilet renovatie uitvoeren

Afwerken deels geplaatste hangtoilet duofix reeds geplaatst maar niet goed gelukt. Ook hangtoilet volledig te plaatsen. Schilderklaar af te werken.
zondag 16 september 2018

Badkamer renoveren

Volledige badkamerrenovatie. Momenteel staat er nog een bad, meubel en gasgeiser voor het warm water maar dit zou allemaal moeten vervangen worden en tevens moet er ook een toilet bijgemaakt worden (sanibroyeur). Oppervlakte : 5 m². Bevloering en betegeling ook te vernieuwen. Badkamerrenovatie in woning.
donderdag 13 september 2018

Badkamer installeren en voorbereidende werken uitvoeren

We gaan ons materiaal aankopen bij X20 . we zoeken dus iemand die dit kan plaatsen alsook de voorbereidende werken uitvoeren. Een bad +douchestan+hangtoilet+lavabomeubelen spiegel+radiator. Wellicht zullen we hierna schilderen. Leidingen zijn normaal in orde, misschien hier en daar wat aanpassingen mogelijk. 2,80x1,180
donderdag 13 september 2018

Douche vervangen door inloopdouche

Ik wil mijn bestaande douche vervangen door een inloopdouche. Ik zou wandpanelen willen plaatsen op de bestaande betegeling. Voorziene afmeting: 1. 85m lang x 90cm breed. De materialen zou ik bij X2O aankopen.
dinsdag 11 september 2018

Inloopdouche plaatsen en badkamer afwerken

Op zoek naar een vakman om inloopdouche in badkamer te plaatsen. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijks ook leidingen te vernieuwen. Hiernaast moet men ook plamuurwerk uitvoeren aan plafonds en deels aan muren.
vrijdag 7 september 2018

Badkamer renoveren

Een bestaande badkamer op het 1ste verdiep volledig renoveren - nieuwe leidingen - nieuw hangtoilet - nieuw ligbad en inloopdouche enz..... Wij zouden de toestellen kiezen (in samenspraak met de loodgieter die de klus komt klaren) en aankopen en we vragen enkel een loodgieter om alles te plaatsen en aan te sluiten. De bestaande koperen leidingen hebben een lek (voorlopig gedicht) en zouden verwijderd worden en vanuit de onderliggende garage opnieuw worden gelegd maar in kunststofbuizen met aluminium kern. Vooraf moeten er bezettingswerken gebeuren en waterdichte doeken geplaatst worden voor de inloopdouche en het ligbad.
vrijdag 7 september 2018

Badkamer installeren en voorbereidende werken uitvoeren

We gaan ons materiaal aankopen bij X2O te Kontich, we zoek dus enkel iemand die dit kan plaatsen alsook de voorbereidende werken uitvoeren. Een bad + een douchestang + hangtoilet + lavabomeubel en spiegel + radiator. Wellicht zullen we hierna schilderen. Leidingen zijn normaal gezien in orde, misschien hier en daar wat aanpassingen mogelijk.
dinsdag 4 september 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil mijn bad vervangen door een inloopdouche . vervangen van een radiator ook in de zelfde ruimte .
dinsdag 4 september 2018

Bad door douche vervangen

Ik wil mijn bad vervangen door een douche (90x90) die ik zelf heb aangekocht. Hiervoor moet het zitbad uitgebroken worden en de douche volledig geïnstalleerd en afgewerkt worden. Daarnaast moet de lavabo 10 cm verplaatst worden en de spiegelkast weggehaald worden.
dinsdag 4 september 2018

Douche vervangen door inloopdouche

Ik ben mindervalide en zou graag onze douche vervangen door een inloopdouche.
maandag 3 september 2018

Sanitair aansluiten

Een bestaande lavabo uitbreken en een nieuwe plaatsen ; een hangtoilet ( is reeds deels geplaatst ) verder plaatsen , een bestaande doucheruimte ( hoekdouche ) : een nieuwe douchebak installeren 1 convector nakijken en opstarten waarschijnlijk niet goed aangesloten .
vrijdag 31 augustus 2018

Kamer ombouwen naar hammam

Ik heb een kamer om een hammam in te bouwen. Het gaat om een ruimte van 20 m². Muren en plafond moeten geïsoleerd worden, vloerverwarming aangelegd, spots ingebouwd. Er moeten diverse loodgieterswerkzaamheden verricht worden, waaronder 1 waskom met kranen plaatsen. Er zou ook een thermostatische kraan moeten geplaatst worden.
vrijdag 31 augustus 2018

Volledige badkamerrenovatie in appartement uitvoeren

Bad door douche vervangen. Ook meubel met 2 lavabo's te vervangen door een meubel met een enkele lavabo. Ook vervangen van wc door hangtoilet. Electrische boiler moet ook geplaatst worden. Als laatste nog tegelwerken uitvoeren.
maandag 27 augustus 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Gedeeltelijke renovatie van badkamer: leidingen liggen nu onhandig voor plaatsen nieuwe badkamermeubel. Men moet deze leidingen dus infrezen en verplaatsen. Men moet ook de vloer en badwand herstellen. Hiernaast ook een nieuw, reeds aangekocht, verwarmingselement installeren met toebehoren. Ook in de keuken nog een kraan te installeren.
maandag 27 augustus 2018

Badkamers nieuwbouw afwerken

Afwerken van twee badkamers in nieuwbouw. Men moet kranen, bad en afvoer installeren in eerste badkamer. In tweede badkamer, eerder een kleine douchezaal moet men het meubel van in de eerste badkamer plaatsen en verder volledig afwerken. Al het materiaal hebben wij reeds aangekocht.
maandag 27 augustus 2018

Glaspaneel in douche plaaten

Het plaatsen van een glaspaneel met afmetingen zijn 1900x1150x8mm. De andere benodigde materialen en het glas zelf heb ik in mijn bezit, ook u-profielen en douchestang.
maandag 27 augustus 2018

Sanitair installeren in nieuwe badkamer

Verbouwen badkamer ( groot 2,0 x 2,35 ) = uitbreken en afvoeren van betegeld bad, badmeubel, bidet en toilet en te vervangen door staand bad + badmeubel. Verbouwen toiletje = wegnemen en afvoeren van bestaand toilet en lavabo en vervangen door hangtoilet + lavabo.
zaterdag 25 augustus 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Badkamer is 1. 72 m op 2. 50 groot hier zou een inloopdouche en een badmeubel met 2 wasbakken in geplaatst mogen worden opnieuw betegelen en leidingen aanpassen .
donderdag 23 augustus 2018

Zetten van douche in badkamer

Zetten van douche in plaats van bad in kleine badkamer met schuine muren. Laagste hoogte 190 Hoogste 2.30. Douche bak van 85 op 85

Partners

Partners van Casius