Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

388 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren van a tot z, renoveren badkamer, badkamer renoveren, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer renoveren, nieuwe badkamer installeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren, renoveren badkamer, badkamer verbouwen, inloopdouche bouwen, rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde, badkamer te renoveren, douche vernieuwen, lavabo en meubel plaatsen, badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

donderdag 27 april 2017

Badkamer renoveren

Ik wil een inloopdouche plaatsen,waar nu het ligbad staat,en verder betegelen en vloeren en eventueel plafond. Afmetingen zijn:1,75mx 3,00m
donderdag 27 april 2017

Nieuwe badkamer plaatsen

Nieuwbouw: Douche, toilet, wastafel en tegels om te installeren.
dinsdag 25 april 2017

Siliconen aanbregen douche

Nieuwe siliconen aanbrengen douche. Afmeting 80x120 cm.
dinsdag 25 april 2017

Vervangen van siliconen rond douche en kranen badkamer

Vervangen van siliconen in de douche van de badkamer
dinsdag 25 april 2017

Installer une baignoire et douche dans une maison

Installer une baignoire/douche dans une maison de vacances.
dinsdag 25 april 2017

Badkamer renoveren van a tot z

Graag een volledig nieuwe badkamer. Renoveren van A tot Z.
maandag 24 april 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer afmeting is circa 2. 40 en 3. 60. Ik wil in de badkamer en wc , ligbad en badkamers meubels. Tegels mag 30 op 60 cm.
vrijdag 21 april 2017

Plaatsen nieuwe schuifdeur douche

Het glas van onze douche schuifdeur is gesprongen. Het is geen standaardmaat (...x 185 cm/merk Cesana). Indien mogelijk herstellen anders plaatsen nieuwe.
donderdag 20 april 2017

Renovatie toilet

Volledige renovatie toilet: uitbreken oud toilet, wastafel, tegels, alles vernieuwen, indien nodig ook afvoer in kruipkelder vernieuwen, ventilatie plaatsen.
woensdag 19 april 2017

Badkamer renoveren

Ik wil graag badkamer laten renoveren met douche en alle bijhorigheden, betegelen, slipvrije vloer, lavabo en badkamermeubel. Afmetingen badkamer 2/3M (ongeveer).
woensdag 19 april 2017

Bad en WC vernieuwen

Vernieuwen van bad en WC. Betegeling niet nodig. Is voor een verhuurwoning.
dinsdag 18 april 2017

Inloopdouche bouwen

Het materiaal is aanwezig zoals inloopdouche , kast en lavabo. Tegels moeten nog aangekocht worden. Taak: plaatsen van materiaal en betegelen van douche.
maandag 17 april 2017

Nieuwe badkamer installeren

Het voorzien van leidingwerk voor zowel afvoer als aanvoer. Het installeren van een boiler. Mag op elektriciteit. Variantes zijn toegestaan. In de kamer tegenover de douchekamer is een punt waar water kan genomen worden, alsook is daar een afvoer beschikbaar. Leidingwerk kan onder de houten vloer (in logeerkamer met waterpunt is op de houten vloer ook een laminaatvloer gelegd), of via de zolder op etage 3. Vloeren en plafonds en muren die beschadigd, open gebroken worden dienen nadien deskundig hersteld te worden in originele staat. Installeren van de badkamer met douche, toilet, wastafel, stopcontacten, verlichting. Zie bijlage 'beeldbestek' voor vormgeving. In de aanbieding dient een schets, of beschrijving van de aangeboden vormgeving toegevoegd te worden.
maandag 17 april 2017

Vernieuwen van badkamer

Bad vervangen door inloopdouche.
zondag 16 april 2017

Toilet renoveren

Ik wil mijn WC renoveren: 0,78m op 1,2m. Afkappen, terug bezetten, tegels, nieuwe vloer en plaatsen hangtoilet.
zaterdag 15 april 2017

Rénovation salle de bain dans une résidence service à Koksijde

Remplacement du tube douche 90×90 - placement chaise pliante- robinet thermostatique - main courante dans la douche et wc - support bras pliant au wc - faïences
vrijdag 14 april 2017

Toilet verbouwen

Een nieuwe hang wc, lavo vernieuwen en een beetje afwerken. Geen bevloering.
donderdag 13 april 2017

Renoveren badkamer

Vernieuwen van badkamer. Oude badkamer volledig strippen en volledig vernieuwen.
woensdag 12 april 2017

Badkamer te renoveren

Uitbreken van oude douche en douche deur/vervangen. Betegeling douche vervangen door acrylpanelen(3 wanden en plafond) Plaatsen nieuwe douche en douchedeur. Thermostatische kraan plaatsen. Wegwerken van leidingen. Eventueel ophangwc geberit vervangen. Hoeklavabo vervangen. Supprimeren van deur opp 1. 40 op 3 m
woensdag 12 april 2017

Nieuw wastafelblad maken

We willen een nieuw wastafelblad van steen. Afmeting 98 cm X 41 cm met bijbehorende afwerkblad voor boven op wc kolom.
dinsdag 11 april 2017

Douche vernieuwen, lavabo en meubel plaatsen

Douche vernieuwen. Lavabo + meubel plaatsen.Materiaal nog niet aangekocht.
maandag 10 april 2017

Ventilatie plaatsen in badkamer

Er dient automatische ventilatie in bestaande badkamer te komen. Dit omwille van schimmelvorming. Boven de badkamer is een plat dak. Dit wordt binnenkort geïsoleerd. Het is dus nu het ideale moment om de automatisch ventilatie te plaatsen (via dak of zijkant).
maandag 10 april 2017

Badkamer renoveren

Wij hebben een kleine badkamer en zouden deze graag verbouwen. Tegels, nieuwe vloer boven op de vloer, inloopdouche, badkamermeubel, enz.
maandag 10 april 2017

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Nieuwe vloer, nieuwe douche en volledige betegeling. Al het materiaal is te bespreken met de vakman.
zondag 9 april 2017

Inbouwbad vervangen

Wij willen graag ons inbouwbad vervangen door een nieuw exemplaar. Het huidige inbouwbad is beschadigd en het is mogelijk dat er water is doorgesijpeld. Kan er nagegaan worden of dit het geval is en wat de gevolgen zijn?
donderdag 6 april 2017

Renoveren badkamer

Ik had graag een offerte gehad voor een renovatie van een badkamer. Er zou een nieuw bad, meubel, spiegelkast en toilet in moeten komen. Graag zou ik het ook betegelen zo als op de foto. De maten zijn: Bad: L 1. 50m0 B 68cm H 47cm Meubel: L 66cm B 43. 5cm H 85cm Spiegelkast H 87cm B 80cm D 16. 2 cm Tegels: aan de muren: 1. 10m op 1. 5m 1. 10m op 67 cm tegen het bad: 1. 50m op 47 cm. De maten van het toilet heb ik helaas niet. Heb er wel foto's van. Ik weet niet of dit relevant is voor? In bijlage vind u de foto's van de badkamer.
maandag 3 april 2017

Huidige douchecabine afbreken en inloopdouche maken

Ik wil de bestaande douchecabine laten afbreken en een inloopdouche laten maken met glasblokken.
maandag 3 april 2017

Badkamermeubel met twee lavabos en bad in landelijke stijl en muur betegelen

Plaatsen van een badkamermeubel met twee lavabo's een spiegelkast en een bad in landelijke stijl. Eventueel zouden wij ook een deel van de muur betegelen.
maandag 3 april 2017

Inloopdouche installeren

Ik wil een inloopdouche laten installeren - douchebak nodig van 85 cm + glaswerk en deur. Materiaal en mogelijkheden ter plekke te bespreken.
vrijdag 31 maart 2017

Douchecabine installeren in appartement

Ik wil een nieuwe douchecabine laten installeren. Deze heeft afmetingen 80 x 80 en zal tegen langs 1 zijde tegen een betegelde muur geplaatst worden, tegen de andere muur (waarlangs water binnenkomt) moet een kunststofplaat geplaatst worden. (momenteel is hier een houten plaat geplaatst over de schacht waar de waterleidingen lopen. Dus concreet: plaatsen van kunststof plaat en dan plaatsen van douche. Ik zou graag weten wat dit kost.
vrijdag 31 maart 2017

Kraan en omliggende steentjes herstellen

Kraan en omliggende steentjes herstellen. Kraan hangt los en steentjes brokkelen af.
dinsdag 28 maart 2017

Vervangen douchecabine

Ik wil mijn badkamer later vervangen door een douchecabine,plus de nodige werk van muur en tegels. Lek in mijn douche te herstellen.
dinsdag 28 maart 2017

Herstellen stoomdouche TEUCO Stoomdouche

- Thermoskraan is defect , de knop die de temperatuur regelt. - Koppelstuk doucheslang is afgebroken, graag herstellen. - Foto's kunnen worden overgemaakt eens het eerste contact is gelegd met een potentiële hersteller. Graag een vakman die met het merk is vertrouwd , of die de stukken heeft.
zondag 26 maart 2017

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer. Oppervlakte 2.5 x 2.5m - Alles te vervangen
donderdag 23 maart 2017

Renoveren van de badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn 226cm B x 415cm L x 240cm H. Wij wensen een (eventueel losstaand) bad, inloopdouche, badkamermeubel incl wastafel, wc, ventilatie en ingebouwde spots. Betegeling vloer en muur/muren. Optioneel inbouwluidsprekers.
donderdag 23 maart 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.
woensdag 22 maart 2017

Herstelling tadelakt in bestaande badkamer

Ik zoek een vakman voor herstelling tadelakt bestaande badkamer en plaatsen van tadelakt in een nieuwe badkamer.
dinsdag 21 maart 2017

Kleine badkamer renoveren

Ik wil een kleine badkamer renoveren. Zitbad vervangen door douche. Nieuw toilet plaatsen en helemaal betegelen tot tegen het plafond. Badkamer van 2 op 1 m.
dinsdag 21 maart 2017

Wastafel meubel ophangen en aansluiten

Wastafel meubel ophangen en aansluiten in de badkamer.
maandag 20 maart 2017

Renoveren van badkamer

Afbraak bestaande doucheruimte (in badkamer), tegels verwijderen, betrokken muur en vloer waterdicht maken, opnieuw tegelen en doucheruimte afwerken met nieuwe douchebak, glazen wand en glazen deur plaatsen (geen inloop)
zondag 19 maart 2017

Ruimte omvormen tot badkamer

Wij willen een grote wc ruimte met lavabo omvormen naar een kleine badkamer: hierbij wordt de WC door middel van valse wanden en aparte deur afgezonderd en wordt er naast de lavabo een douche cabine toegevoegd. Bijkomend willen we een combiketel (doorstromer op gas) laten installeren die zowel de badkamer als de chauffages (op latere termijn) moet voorzien van warm water.
zondag 19 maart 2017

Diverse werken in de badkamer

Het verwijderen van de bestaande tegels aan de wand in de douche hoek Ca. 10 m2. Het stellen van de muurplaat (douchekraan) in de wand. Het leveren en aanbrengen van nieuwe WR gipsplaten aan de wand. De douche wanden stuken. In de inwendige hoeken het aanbrengen van kim band. Het aanpassen van diverse elektra werken. Het leveren en plaatsen/stellen van een nieuwe douchebak en aansluiten op de riolering. Het leveren en plaatsen van nieuwe wandtegels. Het leveren van lijmen en voegseis en kitten. Het terug plaatsen van het huidige douchescherm op de nieuwe douchebak. Het afmonteren van de huidige douchemengkraan. Het terugplaatsen van de douche glijstang. Het afkitten van de gehele douchehoek. Laminaat verwijderen en nieuwe laminaat liggen 4. 20x3. 20
zondag 19 maart 2017

Badkamer renoveren

Badkamer is gekozen bij Facq: bad en badkamermeubel (douche blijft behouden). Deze dienen geplaatst te worden.
zaterdag 18 maart 2017

Plaatsen hangwc en handwasbakje

Graag had ik prijs geweten voor het vervangen van mijn staande wc door een Geberit hang wc en het vervangen van het handwasbakje. De materialen zijn al gekocht en ter plaatse. In de kelder wil ik ook de toevoerleidingen aanpassen, de afvoeren kunnen gedeeltelijk behouden blijven.
dinsdag 14 maart 2017

Renovatie badkamer + kamer toilet + gang hervloeren

Renovatie van badkamer/aparte kamer van het toilet/gang.Voor meer gedetailleerde uitleg + foto's badkamer en toilet
dinsdag 14 maart 2017

Vervanging toilet en douchedeur

Ik wil een nieuw toilet met spoelbak en de schuifdeuren in de douche vervangen door klapdeurtjes.
maandag 13 maart 2017

Badkamer te renoveren

Badkamer : leiding verleggen ( bad wordt douche ) + leiding en afvoer voorzien voor wasmachine. Alsook plaatsing douchebak, mogelijks betegeling aanpassen. Badkamer : 2,5 m op 2,5 m. Betegeling 15 m².
zondag 12 maart 2017

Totaalrenovatie van badkamer

Totaal Inrichting van badkamer, leidingen leggen, douche, bad, badkamermeubel, toilet, boiler.. De toiletten hebben we al aangekocht en het badkamermeubel ook, de muur voor de douche is ook al gemetst.
vrijdag 10 maart 2017

Badkuip renoveren

Badkuip heeft schade.... Opnieuw emailleren van badkuip.

Partners

Partners van Casius