Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

400 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer vernieuwen, totale badkamerrenovatie, badkamer renoveren en betegelen, badkamer renoveren, badkamer maken en leidingen aanpassen, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, volledige renovatie van badkamer, badkamer renoveren, plaatsen van een nieuwe badkamer, badkamer te vernieuwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer vernieuwen met inloopdouche, plaatsen van een volledig nieuwe badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 21 juni 2017

Totale badkamerrenovatie

Het betreft een complete badkamerrenovatie met een oppervlakte van 9 m². Alles moet vernieuwd worden, kasten, inbouwkasten, kolommen, betegelen, nieuw bad... Er dient ook een plaats te worden voorzien voor een wasmachine.
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer renoveren

Enkel de doucheruimte moet gerenoveerd worden:nieuwe tegels/wanden met nieuwe inloopdouche, bestaande vloer moet verlaagd worden indien mogelijk en het plafond moet ook een opknapbeurt krijgen. Sanitair vernieuwen, nieuw plafond en nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte ongeveer 5 m².
dinsdag 20 juni 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Een nieuwe douchecabine installeren, nazicht lekken in leiding aan douchecabine en badkamer opnieuw betegelen. Douchecabine plaatsen en nieuwe betegeling ook buiten de douchecabine. Last van vochtschimmel.
dinsdag 20 juni 2017

Volledige renovatie van badkamer

Badkamer is 30 jaar oud en aan volledige renovatie toe. Plafond moet vernieuwd worden met als bijkomend probleem dat er een valluik is dat liefst zo netjes mogelijk verwerkt wordt in het plafond. (verplaatsen is niet mogelijk). We wensen een klein bad, twee lavabo's en een toilet. De vloer en de tegels moeten makkelijk onderhoudbaar zijn. Er is ook een schuine zijde. Werken uit te voeren : Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie. Oppervlakte van de badkamer:12-14 m²
maandag 19 juni 2017

Herstellen en betegelen van douche

Vochtprobleem met douche door een lekje. Ik wil graag douche laten herstellen of vernieuwen. Vermoedelijk lek in de muur. Open douche, met bak, betegelen en herstellen. Ter plaatse komen kijken lek zou eerst moeten gevonden worden.
maandag 19 juni 2017

Badkamer vernieuwen

Wij willen de badkamer volledig vernieuwen. Inloopdouche, wc, lavabo. Volledig uitbreken en oppervlakte vergoten van 15 naar 18 m².
zondag 18 juni 2017

Leidingen nakijken en aanleggen

Afvoer bad loopt moeilijk tot verstopt. Bad en leidingen nakijken en opnieuw aanleggen. Dringend.
vrijdag 16 juni 2017

Inloop douche plaatsen

Bestaande douche bak en bestaande tegels verwijderen en inloop douche + aantal nieuwe tegels plaatsen. Daarna volledig waterdicht maken door middel van kit.
vrijdag 16 juni 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2,35 m x 2,20 m. Er staat een bad en een dubbele lavabo. Afbraak doe ik zelf. Betegelen moet gebeuren + plaatsing van inloopdouche (90 x 140) en dubbele lavabo (120 cm breed) dienen te gebeuren.
vrijdag 16 juni 2017

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: graag richtprijs voor een renovatie lening. Nieuwe wasmeubel plaatsen dubbele wastafel, met spiegelkast en kolom kast, en een hangtoilet, met nieuw bad en doche samen. Oppervlakte van de badkamer :8 m².
donderdag 15 juni 2017

Douche betegelen

Door vocht de douche terug betegelen. Waterafstotend doek te herplaatsen en opnieuw te betegelen. Wanden op bakstenen muur en 1 wand op gyproc.
woensdag 14 juni 2017

Badkamervloer betegelen

Tegelvloer leggen in badkamer ( ongeveer 12 m²)
dinsdag 13 juni 2017

Plaatsen van een nieuwe badkamer

We willen een nieuw badkamer (bad, lavabo, toilet) plaatsen in een ruimte waar er niets van sanitair is. Er moeten nog waterleidingen, afvoer enz. geplaatst worden.
maandag 12 juni 2017

Badkamer renoveren

Renoveren van de badkamer: Aan de andere kant is nu een bad met daarnaast zo'n ouderwetse lavabo om je voeten in te wassen, er zijn dus 2 afvoeren daar aanwezig. Ik zou die hele zijde van de badkamer een bad en inloopdouche combinatie willen over de gehele lengte van de badkamer Sanitair vernieuwen De oppervlakte is ongeveer 3,5 op 2,5 meter.
zondag 11 juni 2017

Emailleren van vrijstaand loden bad op pootjes

Emailleren van losstaand loden bad op pootjes (15 jaar geleden reeds herwerkt, dus nog in vrij goede staat).
zaterdag 10 juni 2017

Badkamer maken en leidingen aanpassen

Douche, wasbak, verlichting ,wanden ,vloer. Oppervlakte 10 à 12 m². Lege ruimtedus dient de leidingen aangepast te worden.
vrijdag 9 juni 2017

Nieuwe douchecabine zetten

Ik wil een nieuwe douchecabine zetten in mijn horeca zaak. Om na het werk te kunnen opfrissen.KLeidingen doortrekken.
woensdag 7 juni 2017

Badkamer te vernieuwen

Volledig nieuwe badkamer plaatsen in alléénstaande woning. Bad en lavabokast en Wc alsook de betegeling en aanpassing van leidingen.
woensdag 7 juni 2017

Aansluiten en plaatsen van badkamermeubel, radiator, douche en betegeling van de badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle leidingen zijn reeds voorzien. Volgende zaken moeten gebeuren: betegeling doucheruimte en de rest van de badkamer. Plaatsen douche (90 op 90) met glazen wanden. Plaatsen toilet. Plaatsing radiator. Plaatsing badmeubel. Al het materiaal, ook de tegels hebben we reeds aangekocht. Alles moet dus gewoon aangesloten worden en de muren betegeld.
woensdag 7 juni 2017

Bad renoveren of vervangen

Bad renoveren of vervangen. Afhankelijk van de staat. Ter plekke komen om te kijken naar de mogelijkheden.
woensdag 7 juni 2017

Plaatsen van ventilator in badkamer

Ik wil een badkamerventilator laten plaatsen via een opening door de muur dit is voor het vocht weg te houden.
dinsdag 6 juni 2017

Inloopdouche plaatsen

Uitbreken bestaand bad, plaatsen inloopdouche, betegelen.
dinsdag 6 juni 2017

Vervangen ligbad en wasbassins

Ligbad uitbreken en vervangen door inloop bad. Vervangen van 2 wasbassins met kasten eronder. Adres op aanvraag vakman.
dinsdag 6 juni 2017

Bad vervangen

Bestaand ligbad met draaibaar douchescherm op de rand van het bad vervangen door nieuw bad met vast scherm, inclusief aansluiten afvoer en afwerking voorkant, liefst met één paneel. Meng- en douchekraan blijven behouden. Bad staat tussen 3 betegelde muren; beschikbare ruimte: 190 cm. / 82 cm.
dinsdag 6 juni 2017

Inloopdouche plaatsen

Het is voor het plaatsen van glazen wanden voor de inloopdouche. Afmeting 90cm /120cm. De glazen wanden hebben wij al gekocht. Wij zitten momenteel zonder douche dus wil vragen of het per direct kan. Dringend een vakman gevraagd!
maandag 5 juni 2017

Badkamer volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman om mijn badkamer volledig te laten vernieuwen. 3 x 4 m². Meubelen, tegels, sanitair, vloer en plafond.
zondag 4 juni 2017

Toilet volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman om een wc te renoveren. Parket moet eruit want begint schade te vertonen. Liefst beton plaatsen en betegelen. Ook moet er een nieuw toilet geplaatst worden.
zondag 4 juni 2017

Vernieuwen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen. Ik wil nieuwe tegels plaatsen op de vloer en muur, een badkuip plaatsen en een douche, nieuwe toilet en twee lavabo's. Ik ben zelf in het bezit van het materiaal.
zaterdag 3 juni 2017

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een extra badkamer met inloopdouche en wastafel. Huidige kamer moet volledig vernieuwd worden. De leidingen moeten doorgetrokken worden. Oppervlakte 6 m².
dinsdag 30 mei 2017

Badkamer renoveren

Wij wensen de badkamer volledig te renoveren. Oude badkamer uitbreken en nieuwe badkamer plaatsen. Opnieuw betegelen. Eigen materialen hebben we aangekocht.(X20)
dinsdag 30 mei 2017

Badkamer vernieuwen

Vervangen bad door douche, vervangen vloer en plafond, plaatsen deur. Badkamer 4 op 3 m.
maandag 29 mei 2017

Badkamer vernieuwen met inloopdouche

Vernieuwen van de badkamer met inloopdouche, nieuwe betegeling. Badkamer oppervlakte is 3 meter op 1. 4 meter.
maandag 29 mei 2017

Toiletruimte te vernieuwen

Toiletruimte te renoveren. Het is een kleine kamer van ca 3 m x 2 m. Er moet enkel een nieuwe toilet komen en een nieuwe verwarming, misschien ook wat aan de leidingen gesleuteld worden.
donderdag 25 mei 2017

Plaatsen van een volledig nieuwe badkamer

De volgende opdrachten had ik graag gerealiseerd gezien voor de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer: - tegelen van de vloer - tegelen van de muren - plaatsen van vochtwerend en isolerend materiaal (bvb mat onder en rond douche) - plaatsen van badkamermeubel (enkel of dubbel afhankelijk van de grootte, inclusief spiegel en verlichting) - plaatsen van afvoer en douchebak (gelijk met de vloer) - plaatsen van douchewand - plaatsen oplegplank voor over wasmachine en droogkast Gezien de relatief kleine ruimte zou het ideaal zijn om de indeling zo optimaal mogelijk te houden.
donderdag 25 mei 2017

Badkamer renoveren

Vervanging van douche en kranen + douchewanden. Vervanging van lavabo en kranen. Vervanging van WC-bak (Geberit). Nieuwe wand- en vloerbetegeling. Te bespreken met vakman voor het materiaal. Ongeveer 5 m². Waarschijnlijk ook leidingen te vervangen.
donderdag 25 mei 2017

Toilet en betegeling

Ik wil een nieuw toilet, en nieuwe betegeling in toiletruimte.
maandag 22 mei 2017

Vernieuwen sanitair

Vernieuwing van alle sanitaire installaties als deel van een totaalrenovatie.
maandag 22 mei 2017

Badkamer plaatsen

Douchebak plaatsen, kraan en douchestang plaatsen, betegeling muren, plaatsen veiligheidsglas, betegeling vloer. Oppervlakte badkamer: 2,7 vierkante meter Materialen reeds in bezit.
maandag 22 mei 2017

Toilet vernieuwen

Een hangtoilet en lavabo plaatsen, een nieuwe vloer leggen en een muur betegelen.
maandag 22 mei 2017

Badkamerwerken uitvoeren

Plaatsen van douchewanden op ligbad ; ook installeren van sproeikop en douchekraan Zie hierboven. Vanaf half juli mogen de werken kunnen uitgevoerd worden.
donderdag 18 mei 2017

Siliconen inloopdouche vervangen

Oude silicone verwijderen en nieuwe aanbrengen , AFM :1m80 op 90
zondag 14 mei 2017

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur
zondag 14 mei 2017

Badkamer volledig renoveren

Renovatie van badkamer ongeveer 6 vierkante meters groot, uitbreken oude badkamer, inloopdouche plaatsen, betegelen van vloer en muren, badkamer meubel en hangtoilet plaatsen.
zondag 14 mei 2017

Emailleren bad

Ik wil een klassiek wit vergeeld bad laten emailleren.
zaterdag 13 mei 2017

Plaatsen van douchewanden

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 2 douchewanden met de benodigdheden (muurprofiel, hoekprofiel, steunarm, bevestigingsvoet en fixatieblokje) de wanden zijn 90*200 en 120*200
zaterdag 13 mei 2017

Bad opnieuw emailleren

Toplaag van het bad van een huurappartement is er op sommige plaatsen af en zou indien mogelijk opnieuw moeten geëmailleerd worden. Alternatief - als te duur - is het bad vervangen. Afmeting ongeveer 168 x 74.
vrijdag 12 mei 2017

Plaatsen WC en betegelen

Er dient een ophang wc geplaatst te worden en de plaatsing van een houten kist er rond. Is het eveneens mogelijk om de wc te betegelen, enkel de muren? 14 vierkante meter (tegels heb ik reeds). Er zou eveneens een wasbakje geplaatst moeten worden (heb ik reeds aangekocht) ter vervanging van een bestaande.
vrijdag 12 mei 2017

Ruimte omvormen tot badkamer

In een ruimte van ongeveer 4. 5mx3m staan 4 aparte wc. Elke wc zit in een afgesloten kotje ter grootte van ongeveer 1,5m². Ik zou 1 van de wc's willen laten ombouwen tot een douche.
donderdag 11 mei 2017

Vernieuwen badkamer

De afmeting van de badkamer is 4 m 35 op 2 m 46. In de badkamer moeten een douche, toilet, bad meubel en lavabo komen.
donderdag 11 mei 2017

Afwerken tweede badkamer

-plaatsen doucheplaat,sifon,douchedeuren ,kraanwerk -betegeling douche -monteren wastafel en wastafelkraan -monteren van radiatoren -monteren tweede wc (staande) Alle leidingen liggen er al, materialen zijn aangekocht en geleverd.

Partners

Partners van Casius