Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

vrijdag 16 februari 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche met glazen wand

Sanitair vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 9 m². Douche ombouwen tot inloopdouche-huidige tegels verwijderen-nieuwe betegeling vloer+wanden+gedeelte glazen wand plaatsen.
vrijdag 16 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte is 1 m 80 op 3 m. Ik zou het bad willen weg doen en douche in de plaats en ook wc veranderen misschien ander opstelling. Graag met inloopdouche, eens komen kijken ter plaatse.
donderdag 15 februari 2018

Plaatsen van tegels in badkamer

Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Nieuwe vloer Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 20 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betegelen van vloer en wand (220x150x250) Tegels al aangekocht
woensdag 14 februari 2018

Badkamer renoveren

17 m² vloeroppervlakte (met douche, toilet, bad, vast kastmeubel) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : vervanging van vloer en wandtegels vervanging van lavabomeubel (toilet, douche, kast, bad blijven behouden)
woensdag 14 februari 2018

3 badkamers renoveren

3 x een basis badkamer te renoveren en aparte WC en sanitair.
dinsdag 13 februari 2018

Badkamer huis

Badkamer renoveren. Verplaatsen inloopdouche ,bad ,lavabo Wc . Ongeveer een oppervlakte van 20 m².
dinsdag 13 februari 2018

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer uitbreken en een nieuwe plaatsen de nieuwe badkamer hebben we al
maandag 12 februari 2018

Complete badkamerrenovatie met nieuw sanitair en inloopdouche

Complete badkamer renovatie: Oppervlakte 10 m². Onze badkamer op het eerste verdiep is aan vernieuwing toe. Zowel leidingen, afvoer, tegels, vloer,cv,plafond en sanitair zouden vernieuwd moeten worden. De indeling zal wijzigen. We wensen en inloopdouche , wc, dubbel badkamermeubel en waarschijnlijk ook een ligbad.
maandag 12 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betoncire

Complete badkamer renoveren: De oppervlakte is ongeveer 2. 60 m x 2 meter. Wij hebben een appartement gekocht en willen de gedateerde badkamer renoveren. We zijn op zoek naar een bedrijf dat werkt met betoncire. Graag dubbele lavabokasten. Het bad mag blijven staan. Graag een inloopdouche.
maandag 12 februari 2018

Douchebak aanpassen

Douchebak aanpassen. Momenteel is er een spatie tussen de douchebak en de glazen deur waardoor er water uit de douche naar buiten lekt.
zondag 11 februari 2018

Badkamermeubel opnieuw bekleden

Ik wil graag de deuren van mijn badkamermeubel opnieuw laten bekleden. Materiaal en dergelijke bespreek ik met de vakman.
zondag 11 februari 2018

WC ruimte vernieuwen

Ik wil graag mijn aparte WC ruimte laten moderniseren. Nieuwe WC en betegeling.
zondag 11 februari 2018

Badkamer renoveren

Badkamer renoveren: Oppervlakte is 10 m². Bestaande douche , verwijderen van tegels , en eventueel muur behandelen , heb vochtprobleem dat zichtbaar is kamer ernaast -en nieuwe bekleding voorzien -eventueel inloopdouche , hangt af van de prijs
zondag 11 februari 2018

Badkamer renoveren

Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Complete badkamerrenovatie, Nieuwe vloer Oppervlakte is 12 m². Nieuw bad en douche systeem en leidingen vernieuwen afvoer.
zaterdag 10 februari 2018

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Totale badkamer renovatie uitvoeren: Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, Nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 15 m².
vrijdag 9 februari 2018

Volledige badkamer renovatie

De afmeting van de badkamer is 2. 53 m op 2. 40m. Ik wil een inloopdouche met douchebak 80 cm op 120 cm met acrylplaten en glazen wand. En een ligbad 160 cm op 80cm.
donderdag 8 februari 2018

Volledig nieuwe badkamer plaatsen

Ik ben opzoek naar een firma die bij ons een badkamer kan komen plaatsen. Het betreft een badkamer van 12 m². In de badkamer zou een (inloop)douche, badkamer meubel met dubbel wasbak, apart toilet, voldoende opbergmogelijkheden en een voor ons wasmachine en droogkast moeten komen. De vloer zou met laminaat voorzien worden.
donderdag 8 februari 2018

Badkamerrenovatie

Complete badkamerrenovatie Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 10 Duurzaam en praktisch, makkelijk te onderhouden materialen, zo weinig mogelijk naden. Keramische tegels (vloer, muur), afwasbaar plafond, hangtoilet, douche (met bak en deur), bad, lavabo, kast met spiegel en extra kast. Incl. Afbreken, materiaal verwijderen, leidingen vernieuwen.
woensdag 7 februari 2018

Toilet omkasting maken en tegels plaatsen

We hebben zelf al deels de badkamer verbouwd. Door omstandigheden kunnen we enkele werken zelf niet uitvoeren. Daarom ben ik op zoek naar iemand om een omkasting (in MDF of gyproc) te maken voor onze inbouwtoilet en 2 collectoren (zie foto). Daarna mag dit stukje ook bezet worden met tegels. De toilet (Geberit Duofix) staat er al maar de watertoevoer naar het toilet moet nog worden aangesloten. De tegels zijn reeds aanwezig omdat we al een deel van de badkamer hebben betegeld.
woensdag 7 februari 2018

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer. Grootte: 1. 85m op 4m , waaronder een raam van 2m lang en 1 deur. Graag bad en/of inloopdouche ( afhankelijk van mogelijkheid) , wc en wastafel. Radiator ook vervangen. Betegeling van muur en vloer. Nieuwe plafond met spots.
woensdag 7 februari 2018

Plaatsen van melkglas in douche

Wij hebben het probleem dat de voegen in de douche barstjes vertonen en dat ook de verf loskomt aan de muur naast de douche. Wij zoeken iemand die melkglas zou kunnen plaatsen in de douche en dit vervolgens kan afkitten om het vochtprobleem op te lossen.
dinsdag 6 februari 2018

Volledige badkamer renovatie uitvoeren

Afbreken huidige badkamer: Afbreken, wegvoeren en storten van bestaande douche met kraanwerk, meubel met kraanwerk, radiator, muur naast douche en achter meubel, bezetting, vloer en chape. Electriciteit en loodgieter : Plaatsen van bad,thermostaat bad douche omstellen en douche set, bad wand 120*150, Meubel 100 cm 1 waskom en 2 laden, eengreeps mengkraan, radiator, waterleiding en aflopen verplaatsen voor lavabo en bad, leidingen radiator aanpassen, plaatsen elektrische ventilator met schakelaar, stroompunt achter spiegelkast en stopcontact aan meubel voorzien. Plaatsing en afwerking: Chappen van de ondergrond 5m², bezetten met grijze watervaste cementbezetting 22 m², plaatsen waterdamp kerende doek boven bad en douchezone 5 m², plaatsen tegelplaat onder en naast bad als voorbereiding van
dinsdag 6 februari 2018

Herstellen stoomdouche teuco saunadouche elite type 140L

Onze saunadouche teuco Elite type 140L stoomfunctie werkt niet meer. Momenteel gebruiken we deze enkel voor gewoon te douchen. Ik zoek iemand die deze eens kan nakijken en de stoomfunctie herstellen.
dinsdag 6 februari 2018

Badkamer vernieuwen

Onze badkamer is aan vernieuwing toe. De kamer meet 2.20 m bij 3 m. Er komt een nieuwe indeling dus moeten alle toevoer-en afvoerleidingen herlegd worden. Verder worden de vloer wanden en plafond vervangen door muurtegels.
maandag 5 februari 2018

Complete badkamer renovatie uitvoeren

Badkamer renoveren: De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 m². Sanitair vernieuwen, Nieuw plafond, Indeling wijzigen, Complete badkamerrenovatie Suggesties om de bestaande badkamer te renoveren/vernieuwen.
maandag 5 februari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.
maandag 5 februari 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamer renoveren. oppervlakte is 6.5 m². Zou badkamer volledig willen vernieuwen nieuw plafond,inloopdouche en hang wc.
zondag 4 februari 2018

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renoveren : Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Oppervlakte badkamer : 8 m² : kleine schuine insprong in de badkamer.
zondag 4 februari 2018

Complete badkamer renovatie met sanitaire meubelen

Complete badkamerrenovatie uitvoeren. Oppervlakte van de badkamer :4. 25 x 2 meter Dubbele lavabo, inloopdouche, nieuwe betegeling, nieuwe kast boven wasmeubel met spiegel, hangtoilet.
zaterdag 3 februari 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie uit te voeren : Oppervlakte: 3,5 m². Badkamer is heel klein en we willen de douche uitbreken en een inloopdouche zetten met bijpassende lavabo en kasten. Enkele lavabo plaatsen.
zaterdag 3 februari 2018

Badkamer renoveren

De badkamer zou gerenoveerd moeten worden. Een stukje van de vloer is verrot door ouderdom en er zit een gat in de vorming, deze planken moeten worden vervangen. Ook de vloerbedekking moet men hernieuwen, graag met linoleum. Ook moet men de huidige douchecabine weghalen en een nieuwe plaatsen. De aankoop van de cabine is in samenspraak met de vakman.
zaterdag 3 februari 2018

Renoveren van badkamer

Renoveren van de badkamer: De afmetingen zijn 2 m 35 op 3 m 08 meter. We zouden een hangwc,inloopdouche,bad en lavabo meubel met spiegelkast wensen.Betegeling en bevloering ook te vernieuwen.
vrijdag 2 februari 2018

Totale badkamerrenovatie

Indeling wijzigen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ongeveer een 8 m2 Volledig strippen en herindelen Momenteel een bad. Wij willen graag dit vervangen door inloopdouche. Mogelijkheden met vakman te bekijken.
vrijdag 2 februari 2018

Toilet vervangen door een hangtoilet

Vervangen van toilet op de benedenverdieping door een hangtoilet
donderdag 1 februari 2018

Badkamer vernieuwen

Kleine badkamer volledig vernieuwen. Nieuw bad, bad meubel, hang-wc en plafond en vloer.
donderdag 1 februari 2018

Badkamer maken van zolderverdieping

Ik wil een nieuwe badkamer laten installeren onder het dak: tegels,toilet,douche,wasbak,verluchting, nieuwe leidingen en afvoer. Oppervlakte: 3m op 2m
donderdag 1 februari 2018

Plaatsen van een inloopdouche met glazen wand

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen van 180 cm op 80 cm. Hierbij wil ik een glazen wand gebruiken. De leidingen en dergelijke zijn reeds aanwezig en er moet niks meer worden uitgebroken.
donderdag 1 februari 2018

Badkamer renoveren met douchebak en betegeling

Badkamer renoveren: Nieuw plafond, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie. Nieuwe douchebak plaatsen, muur betegelen, en vloer betegelen. De oppervlakte is ongeveer 9 vierkante meter
donderdag 1 februari 2018

Complete badkamer vergroten en renoveren

Complete badkamer renovatie uitvoeren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 5 m op 3 m. Alles vernieuwen, badkamer meubel graag een lavabo, hangtoilet, douche, en een bad... Beetje de badkamer verbouwen als het kan , ook een muur uitbreken, badkamer vergroten.
woensdag 31 januari 2018

Inloopdouche maken met muur in mortex of beton

Het zou gaan over de badkamerruimte op het gelijkvloers (1 m 67 x 3 m 60). Ik zou graag het bad willen vervangen met een inloopdouche. Deze douche (samen met de muren) graag in Mortex.
woensdag 31 januari 2018

Badkamer renoveren inloopdouche en muurtje

Badkamer renoveren: Inloopdouche herstellen of vernieuwen. Bad muurtje ook eens herstellen. Muren zijn betegeld, aan de douche de tegels verwijderen en iets plaatsen zonder naden, zonder voegsel. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 31 januari 2018

Betegelen van vloer en muur badkamer

De wc is reeds geïnstalleerd en aangesloten, maar er moet nog een muurtje gezet worden om hem in te metsen. Gyproc tegen plaatsen. Een muur van 1 m breed 2. 70 m hoog betegelen. Vloer van 1 vierkante meter betegelen. Tegels zijn beschikbaar.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer totaal laten renoveren. De vloertegels, tegels van de muur, plafond, inloopdouche,.. moeten allemaal gedaan worden, een totaalrenovatie dus. Het gaat om een badkamer van 3 x 4 m. De bestaande leidingen en afvoer zijn in orde en kunnen blijven.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamer renoveren in woning. Materiaal nog niet gekozen. Inloopdouche, bad , badkamermeubel. bevloering en betegeling. De oppervlakte is 16 m².
maandag 29 januari 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 8m² Wij hebben nu een kleine badkamer met bad, wc en lavabo. Wij wensen een nieuw bad, nieuwe douche, een enkele lavabo en een nieuw wc. Nieuwe muren in betonlook, vloer in tegels met houtstructuur. Nieuwe badkraan, douchekraan, lavabokraan.
maandag 29 januari 2018

Badkamer installeren op eerste verdieping

Ik zou de op mijn eerste verdieping een badkamer plaatsen,en allemaal nieuwe leidingen en riolering laten installeren, ook zou ik een nieuwe gasketel willen installeren.
maandag 29 januari 2018

Complete renovatie van twee gastentoileten en badkamer

Nieuwe woning aangekocht. Deze dateert van '72 en voor wij erin gaan, moet er dus 't een en ander gebeuren van renovatiewerken. Onder meer de badkamer en twee gastentoiletten willen we volledig vernieuwen. Het gaat om volgende afmetingen: Badkamer: ongeveer 1,98m bij 2,96m gastentoilet 1: 89 cm bij 1,10 m gastentoilet 2: 89 cm bij 1,36 m. In de badkamer zouden we een bad, lavabo + lavabo meubel,
maandag 29 januari 2018

Badkamers renoveren

Badkamer renoveren: Totaal twee badkamers te renoveren. Oppervlakte is ongeveer :12 m² x 2 -> 2 badkamers moeten volledig gerenoveerd worden. Het betreft oude badkamers in een oud herenhuis, ze dienen gerenoveerd te worden .
maandag 29 januari 2018

Plexiplaten plaatsen in badkamer

Graag hadden wij plexiplaten laten plaatsen voor de tegels, daar onze buren een vochtprobleem hebben en onze expert had gezegd dat dit de beste oplossing is.
maandag 29 januari 2018

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen na waterschade. Ik wil hierbij een douchebak met glazen wand, een enkele wastafel en een dakraam vernieuwen. Bevloering : laminaat. Nieuwe tegels. Badkamer van 5m².

Partners

Partners van Casius