Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere badkamerspecialisten die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde badkamerspecialisten en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende badkamerspecialist uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

donderdag 14 februari 2019

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.
donderdag 14 februari 2019

Badkamer renoveren

1) Badkamer renovatie (alles afbreken en terug installeren, inclusief tegels) 2) Vervanging van het toilet en lavabo in het gastentoilet 3) Terug openmaking en klaarmaken van de wasmachine aansluiting
maandag 11 februari 2019

Badkamer heropbouwen

Kleine badkamer 1,80 op 2,20 m, hoogte 2,30. Oude vloer en pleisterwerk van de muren zijn al uitgekapt. We willen staande wc, lavabo met 2 lades en een inloopdouche 145 x 90 cm met een zijwand van mat glas. Muren willen we volledig met trespa platen afgewerkt te zijn tot aan de plafond. Op de vloer tegels die op laminaat lijken.
maandag 11 februari 2019

Twee badkamers en toiletten volledig vernieuwen

Wij willen 2 badkamers en 2 wc’s laten renoveren. Badkamer 1 is 2m10 op 1m66. Vloer: 2,2 m2 Muur te betegelen: 8,1m2 en te verven: 6,3m2 Vals plafond met verlichting Douche met vast glas en badmeubel Badkamer 2: 1m40 op 1m80 Vloer: 2,5 m2 Muur te betegelen: 8,5m2 en te verven: 5,30m2 Vals plafond met verlichting Douche met schuifdeur en badmeubel 2 hang wc’s met vloeren en muren te vernieuwen
maandag 11 februari 2019

Badkamermeubels installeren

Een badkamermeubel + 2 kolomkasten en een spiegel plaatsen.
maandag 11 februari 2019

Sanitair plaatsen in badkamer

Inloopdouche en glaswand plaatsen en 2 hangtoiletten plaatsen (waarvan 1 vervangen). Sanitair bestellen X2O. Tegelwerken zullen we wellicht zelf uitvoeren.
zondag 10 februari 2019

Verwijderen ligbad en plaatsen inloopdouche met opstap

Bestaand ligbad uitbreken en afvoeren, daarbij voor zover mogelijk recupereren bovenste rij tegels (30x48 cm) van bad-ombouw. Werkingsruimte 187x80 cm. Gerecupereerde tegels tegen (bad)zijwand plaatsen en op de beide kopse zijden extra zelfde tegels (bij)plaatsen. Aan linkerzijde van inloopdouche een opstap met dezelfde tegels metsen en alles waterdicht afvoegen. Voldoende ondersteuning voor douchetub aanbrengen. Plaatsen van (nog bij X2O met alle accessoires zoals afdekrooster, sifon, muurprofiel, steunarm te bestellen) Balmani inloopdouche 136x200cm op Balmani douchetub Vibe composiet 140x80x2.5cm, welke op niveau onderste tegelrij zal komen. Aansluitingen van douchetub met tegelwand met siliconenkit waterdicht maken. Daarnaast werkt het verwarmingselement in de badkamer niet.
zondag 10 februari 2019

Badkamerrenovatie uitvoeren

Het plaatsen van een inloopdouche op een houtskelet gedragen OSB vloer. Geen standaard afmeting beschikbaar.
zondag 10 februari 2019

Badkamer renoveren

Uitbreken van bestaande vloertegels, plaatsen van nieuwe vloertegels (oppervlakte ongeveer 10 m2) en plaatsen van wandtegels (ongeveer 40 m2). Vervangen van eenpersoons ligbad, toilet en wastafel (lavabo) door een nieuw éénpersoons ligbad, hangtoilet en wastafel. Plaatsen van een bijkomende inloopdouche. Daarnaast bijkomende kranen (warm/koud) voor douche, wastafel en bad. En als slot het plaatsen van een handdoekradiator en een badkamerkast (hoogte: 270 cm - breedte: 130 cm - diepte: 130 cm). Aankoop materiaal + plaatsing.
zondag 10 februari 2019

Badkamer met douche renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik doe zelf de stripwerken. Er moet een douchetub komen van 1.20 x100 (+ afloop versteken) , schuifdeur, douche armatuur, kastje met lavabo. De materialen heb ik aangekocht bij X2O. Er is een handleiding beschikbaar. Muur-en vloertegels zetten is reeds uitbesteed.