Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een badkamerspecialist in de regio? Onze Casius badkamerspecialisten staan klaar om jouw werken in de badkamer uit te voeren.

Zo kan men jouw oude badkamer helemaal renoveren of verbouwen.Hiernaast kan je ook bij onze vakmannen terecht voor het plaatsen van nieuw sanitair. Heb jij een nieuwe badkamer besteld? Dan maken de stielmannen graag een offerte op voor de installatie van het materiaal.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kostprijs. Elk Casius vakbedrijf bezit is financieel gezond en bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Met meer dan 200.000 behandelde aanvragen zijn wij al meer dan 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten welke werken er in jouw badkamer moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

zondag 31 mei 2020

Plaatsen inloopdouche

Inloopdouche plaatsen. Oude douche ook uitbreken.
woensdag 27 mei 2020

Sanitair plaatsen

Douchebak in L-vorm van 0.9m x 1.4m met afloop plaatsen en afwerken. Composiet wanden in L-vorm van 0.95m x 2.48m en 1.95m x 2.48m plaatsen. 2 Glaswanden in L-vorm plaatsen. Douchekraan bestaande uit hand en regendouche plaatsen. Mogelijk dient de douchebak ligt verhoogd te worden voor inwerken van sifon in vloer. Afloop ligt vrij op de muur in garage onder badkamer.
zondag 24 mei 2020

Badkamer renoveren

Afbraak huidige badkamer (ong. 16 M2), plaatsen van inloopdouche, badkamer meubel, kast, bijkomende verluchting, plafond, muren, vloer.
zondag 24 mei 2020

Badkamer renoveren

Badkamer van 2.4m x 2.8m renoveren. Inloopdouche van 1.6m x 0.9m plaatsen. Wandpanelen plaatsen. Nieuw toilet plaatsen. Nieuwe tegelvloer aanleggen. Alles reeds aangekocht bij X2O behalve tegelvloer.
donderdag 21 mei 2020

Badkamer verder aanleggen en afwerken

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds half voorzien van de badkamer. Andere is nog volledig te installeren.
maandag 18 mei 2020

Badkamers renoveren

2 Badkamers van 3m² en 5m² renoveren. 1 Met douche en 1 met ligbad. Oude douche uitbreken. Oud ligbad uitbreken. Toilet in elke badkamer. Meubels plaatsen. Vloer- en muurtegels plaatsen.
zondag 17 mei 2020

Badkamer bevloeren, inloopdouche installeren en toilet plaatsen

Steentapijt leggen op vloer van ong. 6m². Inloopdouche maken met steentapijt op de vloer. Oude wc weghalen en nieuwe in de plaats installeren.
zondag 17 mei 2020

Badkamer vergroten

Electriciteit leggen. Leidingen voor water. Muren bepleisteren e.d. Momenteel 4m x 4m maar graag 5m x 5m dus muur uitbreken.
zondag 17 mei 2020

Inloopdouche plaatsen

Ik wil een inloopdouche in plaats van een badkuip maken. Inloopdouche plaatsen. Badkuip zal reeds uitgebroken.
zaterdag 16 mei 2020

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²