Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Ben jij op zoek naar een badkamerspecialist in de regio? Onze Casius badkamerspecialisten staan klaar om jouw werken in de badkamer uit te voeren.

Zo kan men jouw oude badkamer helemaal renoveren of verbouwen.Hiernaast kan je ook bij onze vakmannen terecht voor het plaatsen van nieuw sanitair. Heb jij een nieuwe badkamer besteld? Dan maken de stielmannen graag een offerte op voor de installatie van het materiaal.

Het is altijd aangeraden om meerdere offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kostprijs. Elk Casius vakbedrijf bezit is financieel gezond en bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Met meer dan 200.000 behandelde aanvragen zijn wij al meer dan 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten welke werken er in jouw badkamer moeten worden uitgevoerd en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

woensdag 12 augustus 2020

Badkamer renoveren

Badkamer (op eerste verdieping) moet volledig gerenoveerd worden. Advies nodig over mogelijkheden: de ruimte is zeer klein, wat is de beste indeling, er was een boiler op gas, maar er is nu geen gastoevoer meer, kan een elektrische boiler (bv op zolder) geplaatst worden?
woensdag 12 augustus 2020

Badkamer renoveren

Op dit moment is er een volledig betegelde badkamer van 9 m², met een wastafel, een toilet en een ligbad. Deze badkamer is verouderd. Ik zou graag een volledige nieuwe badkamer plaatsen, waarin, indien mogelijk, zowel een douche als ligbad komen, een dubbele wastafel en een toilet. De tegelwerken kunnen eventueel door ons zelf worden gedaan.
woensdag 12 augustus 2020

Douche plaatsen

Douchecabine plaatsen tussen bad en muur of bad wegdoen en inloopdouche zetten
zondag 9 augustus 2020

Badkamer renoveren

We willen graag onze douche, wc en dubbele wastafel vervangen, en ook een vrijstaand bad laten plaatsen (staat er nu nog niet, maar de kranen en afloop zijn wel voorzien). Daarnaast willen we de huidige laminaat vervangen door een tegelvloer (van cementtegels). Er moet normaal gezien geen nieuw leidingwerk voorzien worden (tien jaar geleden volledig gerenoveerd, en alles blijft op dezelfde plaats staan), en er zijn ook geen werken aan wanden of plafonds nodig. Oppervlakte badkamer 11 m².
zondag 9 augustus 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Plaatsen van een onderhoudsvriendelijke inloopdouche (inclusief nieuwe kraan) in een bestaande badkamer uit het jaar 2005. Ter vervanging van een klassieke kunststof douchekabine met mengkraan (2 schuifdeurtjes)
zaterdag 8 augustus 2020

Nieuw sanitair plaatsen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Het plaatsen van een douche, tegels verwijderen van de muur als van de vloer en opnieuw betegelen. Mogelijks ook een bad en lavabo plaatsen.
vrijdag 7 augustus 2020

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m90 op 2m90. In de badkamer moet komen: nieuw bad, douche, 2 wastafels met spiegel. Bestaande tegelvloer moet uitgebroken worden en nieuwe tegels geplaatst worden. De wanden binnen de douche zouden ook betegeld moeten worden (of afgewerkt met wandplaten).
vrijdag 7 augustus 2020

Douche verbouwen tot inloopdouche

Bestaande douche 80x80 heeft een opstap van 22cm en bak 10cm diep; zou omgebouwd moeten worden tot inloopdouche; hierbij zou er ook een muur betegeld moeten worden gelijkvloers
dinsdag 4 augustus 2020

X2O badkamer plaatsen

Installeren van een douche, hangtoilet en badmeubel, aangekocht bij X2O. Oude badkamer wordt uitgebroken, dus zal er hier en daar wat vloer of bijzetwerk moeten worden gedaan. Afmetingen badkamer: 3 x 3.
maandag 3 augustus 2020

Herstellingen uitvoeren inloopdouche

Herstelling en lekvrij maken van inloopdouche: 1) ± 4 gebarsten tegels vervangen (tegels zijn voorradig); 2) ondersteunen/ fixeren van douchebak: en/of met 2 componenten PU via gedemonteerde afvoer / opening achter verwijderde tegels / te boren gaatje in douche bak(?) ...; en/of door douchebak te belasten (gewicht in hoek opleggen) en (open gesperde) voeg afkitten met gepast kitmateriaal; en/of met andere effectieve methode door u aanbevolen en/of met materialen door u aanbevolen. 3) alle afkitting rond de douchebak vernieuwen. Uitvoering graag zo snel mogelijk, zodat onderbuur de opgelopen waterschade kan (laten) herstellen.