Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

dinsdag 24 april 2018

Plaatsen van nieuwe douche en nieuwe hang-WC in kleine badkamer

In mijn kleine badkamer wil ik een nieuwe douchebodem (op pootjes) met twee nieuwe douchedeuren (een vaste en een draaiende) installeren, als ook de oude WC vervangen door een nieuwe hang-WC (met Geberit-spoelsysteem). Ik zoek iemand voor de plaatsing, aansluiting op de waterleiding en afwerking met een ombouw die nadien betegeld kan worden (door een tegelspecialist). Enkel voor de plaatsing.
dinsdag 24 april 2018

Barst in kunststof bad herstellen

Sinds kort hebben wij 2 scheuren in ons kunststof bad (1 grotere scheur/gat en een klein scheurtje). We willen graag weten hoe dit het snelst/best kan hersteld worden, liefst zonder breekwerken of schade aan de badtegels.
maandag 23 april 2018

Badkamer betegelen

Op 1 muur van 2 meter op 2 meter in de douche + bad omkasting renovatietegels zetten. De huidige ondergrond is beton ciré, maar deze is beschadigd geraakt door een ondertussen opgelost waterlek. Enkel renovatietegels komen in aanmerking omdat deze dun genoeg zijn om er over te plaatsen, de badkamer is in gebruik dus breekwerken zijn niet gewenst.
zondag 22 april 2018

Badkamer renoveren en tegels vervangen

Ik heb vochtplekken onderaan de muren op alle wand van badkamer. Begin nu waterschade onder mijn vloer. Mijn wandtegels beginnen los te komen.
zaterdag 21 april 2018

Complete badkamer renoveren

Volledig uitbreken van badkamer, en van 0 herbeginnen. Inloopdouche / Badkamermeubel met 1 lavabo / opbergruimte / Liefst toilet dat kan aangesloten worden op gewone afvoer. Verwarming kan eventueel blijven. Afzuiging moet inbegrepen worden. Betreft een kleinere badkamer oppervlakte van de badkamer 10 m².
zaterdag 21 april 2018

Douchecabine vervangen

Verwijderen oude douchebak 90 x 90 cm. Nieuwe douchebak is 80 x 80 cm, 10 cm overschot moet men betegelen. Ook kraantje vervangen van de lavabo. Al het materiaal is aan te kopen in samenspraak met de vakman.
zaterdag 21 april 2018

Verwijderen bestaand hoekbad en plaatsen douche

Ik wens graag het bestaand hoekbad in de badkamer verwijderen en vervangen door een douche. Om op deze manier wat meer ruimte te maken. Douche kan eventueel zijn een douchecabine of inloopdouche.
vrijdag 20 april 2018

Complete badkamer renovatie

Appartement gelijkvloers bereikbaar met lift via kelder of vooraan met trap (10 treden). Badkamer van 4 m². Ik kan indien nodig veel zelf als dit voor de aannemer/planning wenselijk is. Volledig betegelen, nieuwe chape en leidingen, 3 waterpunten, 2 stopcontacten, inloopdouche met glazen wand met bak, vervangen kleine radiator maar de leidingen blijven origineel, gyproc plafond met 4 spots, schakelaar is reeds buiten de badkamer, ventillator, meubel.
donderdag 12 april 2018

Douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Oude douche uitbreken. Nieuwe halfopen cabine plaatsen. Nieuwe cabine aan te kopen door vakman.
donderdag 12 april 2018

Plaatsen van volledige badkamer

Ik zou graag de badkamer willen versteken van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Er is een kamer voorzien waar de leidingen zouden klaarliggen. Weliswaar niet zichtbaar. In deze ruimte zou een meubel, bad, inloop douche en een toilet moeten geïnstalleerd. Alsook betegeld op de vloer en wanden. Materiaal aan te kopen door vakman.
woensdag 11 april 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen graag een nieuwe badkamer met een inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel. De oude badkamer is reeds gesloopt en verwarmingstoestel is nog aanwezig. Betegeling en bevloering blijft. Oppervlakte : 3 op 4 m.
woensdag 11 april 2018

Ligbad afbreken en inloopdouche met glazen wand plaatsen

Ik wil mijn ligbad laten uitbreken. In de plaats moet er een inloopdouche van 1.8 x 0.9 meter komen. Dit met glazen wand van 2 x 1.8 meter.
maandag 9 april 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

De indeling wijzigen, complete badkamerrenovatie uitvoeren. Huidige badkamer bestaat uit bad, wc en badkamermeubel met twee wasbakken. Wat ik wens is inloopdouche, bad, wc. Leidingen moeten aangepast worden.
donderdag 5 april 2018

Inloopdouche installeren

Bad is reeds verwijderd. Plaatsing van een inloopdouche tussen twee muren : breedte 1,35 m, diepte 68 cm en hoogte douche bak op 7 cm ( boven de bestaande buizen)
donderdag 5 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik wil een bestaande badkamer laten renoveren. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 m². Een nieuwe wand betegeling, een inloopdouche ipv het huidige ligbad, een dubbele lavabo en een nieuw hangtoilet.
donderdag 5 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij kochten een woning waar de badkamer 5 jaar geleden gerenoveerd werd. Deze is dus tip top in orde, maar heeft echter geen bad. Om die reden willen wij de badkamer gedeeltelijk renoveren. De wc, badkamermeubel, vloer etc mag blijven. We zouden de huidige douche willen uitbreken en vervangen door een inloopdouche en bad met afgeschuinde hoek. De badkamer is ongeveer 6 m².
donderdag 5 april 2018

Complete badkamers renoveren moderne stijl villa

Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, complete badkamerrenovatie Betreft 2 badkamers te renoveren in een manoir villa te 2280 Grobbendonk bouwjaar 2002. Oppervlakte ongeveer per badkamer 20 m². Ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Met twee kolomkasten. Oude tegels eraf , en nieuwe tegels leggen, vloeren... Moderne stijl.
woensdag 4 april 2018

Badkamer renoveren

Badkamer is 4 op 3 m. Douche , bad en grote meubel met twee lavabo’s. Heb waterlek gehad in douche , gebruiken we niet meer voor de moment. Wil alles renoveren , huis is 20 jaar . Indien kan, inloopdouche, meubel zou ik graag behouden maar nieuwe deuren, lavabo’s en tablet. Wil hoogwaardige kwaliteit ( natuurlijk prijs/kwaliteit bel) Gemakkelijk te onderhouden en duurzaam! Aan de kant van bad is er scheve muur, kunnen we niet rechtstaan, zou graag, thv venster nieuw tablet hebben zoals tablet meubel.
dinsdag 3 april 2018

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen de afmetingen zijn 2.40 m op 1.80 m. Ik wil graag een inloopdouche. Zou ook graag een radiator om handdoeken te drogen laten installeren.
woensdag 28 maart 2018

Badkamer renoveren

De essentie van de badkamerrenovatie die we wensen uit te voeren is: het verwijderen van de tegels aan de muren en op de vloer, een nieuwe tegelvloer en nieuwe tegels rond het bad (de rest van de wanden zullen bepleisterd moeten worden). De schilderwerken voeren we zelf uit. Omdat het zeer moeilijk wordt de tegels te verwijderen zonder het bad te beschadigen (zo lieten we ons vertellen), zal naar alle waarschijnlijkheid ook een nieuw bad geïnstalleerd worden, zij het op dezelfde plaats als waar het bad nu is (+ kraan + douchestang + glazen spatwand). Tot slot vragen we de aansluiting van een nieuw badkamermeubel, opnieuw op dezelfde plek van het huidige meubel.
maandag 26 maart 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche plaatsen in een badkamer. Dit zou een douchebak en deuren bedragen. Eventueel kleine cabine indien mogelijk. Max oppervlakte = 85 X 85 X 200
zondag 25 maart 2018

Afwerken douche ruimte en inkom

Ik wil de doucheruimte laten betegelen en vloeren, wc plaatsen, doucheschermen en meubilair plaatsen. Materialen in mijn bezit. Deur dient ook nog geplaatst. Verder voor de inkom : uitsparing voor mat maken, vloeren en ingemaakte kast maken + schilderen.
vrijdag 23 maart 2018

Complete badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie Oppervlakte : L 2,7 x Br 2,45 x H 2,5. Uitbreken huidige badkamer bad, douche tegels radiatoren meubel met lavabo en volledig vernieuwen met inloopdouche. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Twee badkamers installeren

2 badkamers installeren. Eerste badkamer moet men een lavabo, meubel, inloopdouche en tegels plaatsen. Deze ruimte is zo een 13 m². Tweede is inloopdouche, bad, toilet, lavabo, meubel en betegelen voor zo een 9 m².
dinsdag 20 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betegeling

Sanitair vernieuwen, nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 10 m². Badkuip vervangen door inloopdouche, lavabo’s vervangen, nieuwe vloer en tegels. Dubbele lavabo plaatsen. Badkamer ook volledig her betegelen.
dinsdag 20 maart 2018

Bad vervangen door inloopdouche of douchebak

Het bad vervangen door een douchebak of door een inloopdouche.
maandag 19 maart 2018

Plaatsen inloopdouche

Betreft uitbreken ligbad en plaatsen van inloopdouche met faiencetegels en verplaatsen waterkraan
zondag 18 maart 2018

Vervangen van waskom (badkamermeubel)

In de bestaande waskom (zie foto) is een gatje in de email . Deze waskom dient vervangen te worden door hetzelfde model en gemonteerd.
zondag 18 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 3 meter op 2 meter. Wij zijn ondertussen 60+, bad wordt gebruikt als douche! Willen graag een inloopdouche, antislip tegels, oude tegeltjes moeten worden vervangen, vloer moet vernieuwd worden.
donderdag 15 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie voor een oppervlakte van 14 m². Ook het sanitair moet men vernieuwen.
woensdag 14 maart 2018

Badkamer renoveren na schade

Ik heb schade aan mijn muren opgelopen door een lek in de gemeenschappelijke delen. Het afhalen van de oude betegeling dit is ongeveer neem maar een 6 vierkante meterhet dichten van het gat naar de gemeenschappelijke leidingen toehet herbetegelen van de muur ook een 6 vierkante metervierkante meter tegels u moet niet de goedkoopste nemen maar ook niet de duurste aanvaardbaar voor de verzekeringeen. Elektrische radiator bestemd tegen vocht. Het indienststellen van de radiator , een aftakking van de elek van een stopcontact en mooie bedrading verwerken
dinsdag 13 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie uit te voeren. Oppervlakte is ongeveer 9 m². Renoveren badkamer zowel wanden,sanitair als plafond. Graag een bad en inloop douche, wastafel , badkamer meubilair.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe badkamer plaatsen

Op zoek naar een specialist om een nieuwe badkamer te plaatsen bij een totaalrenovatie van een appartement.
maandag 12 maart 2018

Badkamer renoveren

Badkamer te tegelen, vloeren en toestellen ( die reeds aangekocht zijn) te plaatsen. Mogelijk ook plaatsen vals plafond .
maandag 12 maart 2018

Badkamer renoveren met douche en badkamer meubelen

Badkamer renoveren. Met douche bak en badkamer meubelen.? De oppervlakte is ongeveer 7 m². afvoerbuizen zijn voorzien, alles is betegeld, maar douche en badkamermeubel moet nog geplaatst worden.
maandag 12 maart 2018

Badkamer compleet renoveren

Badkamer renovatie: Sanitair vernieuwen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer Oppervlakte ongeveer 12 m². Sanitair vervangen. Toilet douche en Bad lekken. Graag inloopdouche plaatsen. Volledig nieuwe tegels plaatsen. Ter plaatse komen kijken indeling badkamer.
zondag 11 maart 2018

Renovatie van een badkamer

Douche en bad uitbreken , tijdelijke douche installeren. Nieuwe douche en bad installeren . Momenteel een serieuze lek dus er zou vrij snel actie moeten ondernomen worden.
zaterdag 10 maart 2018

Toilet plaatsen op eerste verdieping

Wij zijn van plan om op de eerste verdieping van ons huis een toilet te laten plaatsen. Deze zal komen in een kamer waar nog geen afvoerleidingen beschikbaar zijn.
zaterdag 10 maart 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Nieuw meubel, douche, bad en toilet. Betegelen over bestaande betegeling. Ook oude douche en wc scheidingswanden uitbreken.
zaterdag 10 maart 2018

Vervangen van bestaande douche

Het vervangen van de bestaande douche, die gebouwd is op de eerste verdieping in de badkamer en betegeld. Gebouwd in een hoek met muurtje (betegeld) van 12 cm. De douche heeft een douchekuip van 88 x 88, het muurtje is ongeveer 212 x 90 cm met bovenop afgewerkt met een marmer tablet. Muurtje en tablet mogen blijven. De douche heeft een glazen deur, die moet weggenomen worden. Bedoeling is een inloopdouche te maken, ik dacht aan een totale lengte van De betegeling aan de binnenkant van de douche moeten worden vervangen, indien mogelijk met dezelfde (nieuwe) tegels is een betegeling die andere moderne tegels. Verlenging van het muurtje met glazen wand van ongeveer 40 cm.
zaterdag 10 maart 2018

Vloer badkamer herstellen en verven

verwijderen van oude tape en wegsnijden van slecht geplaatste kit o.a. in de naad vloer-wand. mechanisch vlakschuren van de vloer plamuren met epoxy plamuur of poliester plamuur pu-kit in elastische naden rondom de vloer en rondom toilet verven van de vloer (rode 2-componenenten vloerverf libert staat ter plaatse – zie bijgevoegde technische fiche – dit is de verf/kleur die ook op de wanden staat)
donderdag 8 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie - 15 vierkante meter. Volledige renovatie. Bad eruit, douche eruit, meubel eruit. Nieuwe tegels en wanden. Nieuw plafond.
donderdag 8 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamer renoveren: Ongeveer 15 m² oppervlakte . Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer, Indeling wijzigen, Nieuw plafond Verouderde badkamer en sanitair, opnieuw betegelen, nieuw bad en wastafel plaatsen, normaal geen werken aan leidingen en elektriciteit.
donderdag 8 maart 2018

Badkamermuur betegelen en bezetten

Wij zouden graag onze badkamer aanpassen namelijk laten bezetten en betegelen. Het is een kleine badkamer van ongeveer 10 a 12 m². De aankoop van de tegels zijn mogelijks in samenspraak met de vakman.
donderdag 8 maart 2018

Chape, isolatie en plafond plaatsen in badkamer

Op de vloer moet er chape komen. Tegen de muur isolatieplaten en cementeren. Plafond afwerken in gypsplaten. Het gaat om een badkamer van 4 x 1.70 meter.
donderdag 8 maart 2018

Badkamer renoveren

Oppervlakte van de badkamer is 7 m². Ligbad vervangen voor inloopdouche, bestaande wc vervangen voor hang wc, vernieuwen verwarmingsradiator, dampvacuatie dmv ventilatierooster.
woensdag 7 maart 2018

Badkamer verbouwen

Badkamer zal ik zelf volledig uitbreken en zoek vakman voor plaatsen nieuwe nieuwe, maten 2. 75 op 2. 75 de hoogte 2. 35 douche badkamermeubel en hangwc .
maandag 5 maart 2018

Douchewand in marmer plaatsen

Badkamer renoveren. Oppervlakte van badkamer 12 m² Niet voor de vloer maar wel voor de douchewand. Graag witte marmer met grijze tekeningen. H 240 breedte acherterwand 90 zijwand 140. Graag wil ik dit zonder naden in 2 marmer panelen.
zondag 4 maart 2018

Badkamer renoveren

Bad uitbreken, tegels vervangen (+ bezetten? ) douche plaatsen, tegels over vloer plakken, meubel plaatsen (lavabo en kolomkast)
zaterdag 3 maart 2018

Zolder omvormen tot badkamer

Complete nieuwe badkamer in een ruimte waar nog niets was, enkel zolderruimte. 17m². Leidingen dus ook doortrekken.

Partners

Partners van Casius