Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

maandag 11 december 2017

Ligbad vervangen door inloopdouche voor mindervaliden

Ligbad zou vervangen moeten worden naar inloopdouche mindervalide. De afmetingen van deze douche zijn nog te bepalen. De badkamer is op het eerste verdiep met een laag plafond en moet daarna terug bezet worden met tegels.
maandag 11 december 2017

Douchedeur en kraan herstellen

Ik heb een douchecabine met 2 vastzittende deuren en 2 schuifdeuren. 1 schuifdeur is naar achter geschoten en ik krijg ze niet terug naar voor. Er is ook een kraan die al een tijd lekt.
zondag 10 december 2017

Renovatie toiletruimte

Vernieuwen van toiletruimte.We willen een nieuw hangtoilet met kleine lavabo en wit tegelwerk plaatsen. Muren en vloeren vernieuwen.
zondag 10 december 2017

Badkamer te renoveren

Afbreken bad en installeren van douche, badkamer kranen hernieuwen, waterreservoir wc vervangen, renovatie douchekamer
zaterdag 9 december 2017

Oude badkamer renoveren

Wij willen de badkamer van ons nieuw huis renoveren. Het gaat om een rechthoekige badkamer met deur op de lange kant op een meter van de rechterkant. Er moet een grote douche, ligbad ,wc en 2 lavabo's komen. De oppervlakte van de badkamer is 3 m op 4.20 m.
vrijdag 8 december 2017

Renovatie van badkamer

LET OP: werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden in Sluiskil (Zeeuws-Vlaanderen. Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir. -bijbehore
donderdag 7 december 2017

Badkamer uitbreiden

Wij hebben een bijbouw van 12 op 4 en willen de badkamer hierin uitbreiden. Huidige afmetingen zijn (bij benadering) 3 m op 1,5 m. Zouden dit willen uitbreiden naar 4 m op 3 m. Hierin moet komen: een inloopdouche, een bad, badkamermeubel en een toilet.
donderdag 7 december 2017

Badkamer renoveren

We willen de badkamer van 2,40 m op 1,65 m renoveren. We zouden graag verbouwen naar een inloopdouche met nieuw bad meubel, spots,verwarming, etc.
donderdag 7 december 2017

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Basic badkamer staat erin, maar met een wasmachine en droogkast erin is de ruimte beperkt, we zijn op zoek naar een slimme oplossing Complete badkamerrenovatie, Indeling wijzigen, met dubbele wastafel, graag een inloopdouche of bad, betegelen. De oppervlakte is 10 m².
donderdag 7 december 2017

Inloopdouche plaatsen

Ik wil een bestaande douche laten ombouwen tot een inloop douche, wegens problemen met de knie is het zeer moeilijk om in de douche bak te stappen, te hoge opstap en te diepe douche bak. Het is mogelijk om het geheel te wijzigen, de maten tussen de fiance is 98 cm x 98 cm, de fiance heeft een dikte van 12 mm, ik denk dat het mogelijk is om een lagere inloopdouche van 1 m x 1 m te plaatsen, en met een hoogte van max 4 a 5 cm, de afvoer kan gebeuren via een platte syphone afloop. Mogelijks zijn de werken uit te voeren met een min. Aan kap werken, de huidige fiance heb ik nog voldoende in voorraad, om het geheel vakkundig af te werken.
donderdag 7 december 2017

Renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen

Renoveren van badkamer en alle leidingen : Zijn oude leidingen, dus de leidingen vernieuwen, betegelen, vloeren, en graag een inloopdouche, en een nieuwe toilet. Het bad moet uitgebroken worden.
donderdag 7 december 2017

Vervangen van WC

Voor het plaatsen van een nieuwe wc + bril en een nieuwe shell kraan. De wc uitgang gaat in de vloer achter de wc. De huidige wc is door 2 vijzen vast aan de vloer en is een traditioneele wc met water ingang aan de rechter kant.
dinsdag 5 december 2017

Oude badkamer renoveren

Oude badkamer dient compleet gerenoveerd te worden. Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond leggen. Nieuwe vloer leggen, men wil vloer van beneden doortrekken met dezelfde tegels, gaan zelf nakijken of deze tegels nog beschikbaar zijn. De oppervlakte is ongeveer 9 m².
dinsdag 5 december 2017

Renovatie badkamer

Een badkamer van 10 m² volledig renoveren. Waar ik graag vloerverwarming, een douche, wc en een badkamermeubel zou willen integreren. Een inloopdouche. Betegelen gaat zelf gedaan worden.
maandag 4 december 2017

Badkamer en nieuwe leidingen leggen

Nieuwe leidingen en inloopdouche plaatsen in badkamer.Bad eruit , betegeling bevloering vernieuwen. Nieuwe lavabo staat er al. Badkamer is 2 op 3 m.
maandag 4 december 2017

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.
maandag 4 december 2017

Badkamer renoveren

Renovatie van de badkamer. Alles eruit halen. Badkamer van 6 op 4 m.Inloopdouche, toilet en 1 wasbak plaatsen. Ook voorzien van kasten. Bevloering en betegeling.
zondag 3 december 2017

Badkamer volledig renoveren

Complete badkamerrenovatie: Wij hebben vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 15 m². Aan de korte kant is er een raam, met daaronder een bidet, links een alleenstaande wc en rechts een iets dieper in de grond gestoken bad, met watertoevoer aan de lange muur. Aan de overkant, naast de wc is er een aansluiting voor de wasmachine. Rechtover bidet, een ingebouwde kast met lavabo's, met links en rechts een deur. We hadden graag alle tegels veranderd en een mooie douche geplaatst. Het bad mag hoger komen, maar mag ook laag blijven. Badkuip zelf hoeft op zich niet veranderd te worden. Wc mag hangen. Materialen mogen niet het goedkoopst zijn, we willen een deftige badkamer.
donderdag 30 november 2017

Badkamer renoveren

Bad uitbreken, douche plaatsen, hangende wc, lavabo plaatsen. Leidingen zijn in orde. 2,05 op 2,35 meter. Ook platen tegen muren plaatsen.
woensdag 29 november 2017

Complete badkamer renovatie en aanpassen leidingen

Het gaat om een badkamer van 4 x 4 m waar nu een toilet, bad meubel en bad in staat. Dit zou allemaal vernieuwd worden, met toevoeging van een inloopdouche. We hebben reeds al onze toestellen en meubels aangekocht. Er moeten twee muurtjes worden geplaatst voor de inloopdouche. Alle leidingen moeten aangepast. Ongeveer 3/4 van de ruimte moet betegeld worden op de vloer alsook enkele wanden. Andere wanden zullen opnieuw geplakt moeten worden. Er zijn ook enkele kleine aanpassingen aan de elektriciteitsvoorzieningen nodig. Welke werken moe De oppervlakte ongeveer 16 m².
woensdag 29 november 2017

Badkamer renoveren

Ik wil het ligbad vervangen door een inloopdouche + nieuwe wastafel. Nieuwe muur- en vloerbetegeling. Afmetingen : 2,50x1,70m.
woensdag 29 november 2017

Badkamer renoveren

Er moet een aparte wc geplaatst worden een inloopdouche(nog geen leidingen voorzien) een bad en wasbak(wel leidingen voorzien) en elektrische leidingen moeten nog voorzien worden. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Nieuw plafond. Geen betegeling. het gaat over een ruimte van +-12 m².
dinsdag 28 november 2017

Badkamer herstelling tussenstuk glazen wand

Badkamer glazen wand: Er is een tussenstuk kapot tussen de 2 wanden van mijn glazen douchewand. Is er mogelijk dat iemand gaat kijken wat het probleem juist is.
zondag 26 november 2017

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Totale vernieuwing van de badkamer, vanaf de blote steen Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie De oppervlakte van de badkamer is 9 m².
zaterdag 25 november 2017

Plaatsen leidingen en vernieuwen van badkamermeubels

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die bereid is met ons eigen aangekocht materiaal onze badkamer te vernieuwen. Normaal ging iemand van de familie deze werken uitvoeren maar dit kan omwille van ziekte niet doorgaan. Onze badkamer is slechts 6 M² groot. Alle leidingen zijn aanwezig maar al oud en dienen (waarschijnlijk) vervangen te worden door alpex en sommige dienen verder doorgetrokken te worden voor het plaatsen van een bad en lavabo. We hebben nog maar recent een nieuwe boiler maar deze zou moeten verplaatst worden naar de kamer boven de badkamer om meer plaats te creëren voor het plaatsen van een ligbad met bad scherm zodat douchen ook mogelijk is. Er is ook een nieuwe wc maar die dient beter aangesloten te worden op de bestaande afvoer.
zaterdag 25 november 2017

Bad vervangen door douche

Bad vervangen door douchebak en nieuw sanitair plaatsen. Elektriciteit voorzien voor wasmachine en droogkast. Eventueel vloer + wandtegels plaatsen. Oppervlakte van de badkamer: 1. 80 m x 2. 70 m
vrijdag 24 november 2017

Inloopdouche of douchebak plaatsen

Inloopdouche heeft een lek, is stuk. Nieuwe inloopdouche of douchebak. De oppervlakte van de badkamer 9 m².
woensdag 22 november 2017

Badkamer renoveren

Renovatie van bestaande douche (90x90) naar een douche van 90 x 100cm met verlaagde inloop en hoek instap. Sanitair vernieuwen. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 9,90 m². De betegeling mag blijven maar een nieuwe wand plaatsen.
woensdag 22 november 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. De afmeting van deze plaats is 3 m x 2,5. We zouden graag een douche, wc, badkamermeubel en lavabo (s) willen laten plaatsen . Volledig uit en alles nieuw.
woensdag 22 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie: Volledige realisatie van een badkamer: leidingen, ophoging van de vloer (chape/pur), plaatsen van lichtpunten & ventilator, betegelen van vloer en muren, plaatsing van bad/inloopdouche/wc/2 lavabo's Oppervlakte van de badkamer: 11 m².
woensdag 22 november 2017

Renoveren badkamer

Bad vervangen door inloopdouche. Plaatsen van hangtoilet. Naadloze wanden aan douche. Plaatsen van dubbele lavabo, of grote spiegel zodat er naast elkaar gestaan kan worden. Ruimte nu volledig betegeld, iets over de bestaande faience Complete badkamerrenovatie Oppervlakte badkamer: 1,66 x 2,38 = 3,95 m2
woensdag 22 november 2017

Badkamer renovatie

Mijn badkamer moet gerenoveerd worden. Ik heb de materialen(douche, kasten, kranen wc, verlichting enz. ) reeds gezien in winkel. Professioneel moet wel komen zien of alles kan passen en dan komen plaatsen.
dinsdag 21 november 2017

Badkamer te renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren . Badkamer van ongeveer 3 op 4m. Nieuw bad of douche , muurtegels , lavabo en verlichting.
dinsdag 21 november 2017

Plaatsen acrylwand aan douche

Plaatsen van acrylwanden in een bestaande douche. Hoogglans acryl wit, 5 mm dik Afmetingen :2 x 93,5 breed en 185 hoog; 1 x 94 breed en 185 oog
maandag 20 november 2017

Ligbad vervangen door inloopdouche voor mindervaliden

Ik wil mijn ligbad vervangen door een inloopdouche.
maandag 20 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie (is afgebroken tot op de blote baksteen). Aanleg van elektriciteit en riolering wordt door onszelf gedaan. Graag plaatsen we er een nieuwe boiler, inloopdouche met douchebak, WC met scheidingsmuur, tweevoudige wasbak en een elektrische handdoekdroger. Ook ventilatie naar buiten moet nog worden geïnstalleerd, maar een schouw naar buiten is al wel aanwezig. Muren moeten opnieuw worden bezet en betegeld, evenals de vloer. Badkamer is ongeveer 11,6 vierkante meter
maandag 20 november 2017

Herstellen lekkage inloopdouche

Inloopdouche in houtskeletbouw lekt. De bodem van de douche is een zwarte rubberlaag (zo ziet het eruit) met daarboven een uitneembaar houten latten palet. De lekkage komt vermoedelijk uit het slecht plaatsen van die rubberlaag.
zondag 19 november 2017

Badkamerrenovatie uitvoeren

Renovatie met vervanging bad door inloopdouche, nieuwe vloer, tegels, vals plafond, nieuwe badkamermeubels. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, nieuw plafond, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Elektriciteit aanpassen . Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 7,5m²
zondag 19 november 2017

Badkamer renoveren

Betegelen, nieuw sanitair(bad,lavabo), badkamermeubel, spiegel, verlichting, eventueel chauffage. Leidingen zijn in orde. L-vormige badkamer. Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Complete badkamerrenovatie. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2,5 m2
zaterdag 18 november 2017

Badkamer renoveren met douchebak en lavabo's

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil een douchebak, en 2 lavabo's. Verwijderen van tegels, en nieuwe tegels plaatsen.
vrijdag 17 november 2017

Badkamer renoveren met inloopdouche en lavabo en betegeling

Renoveren van badkamer: Ik wil mijn badkamer veranderen grootte 2. 4 op 2. 4 meter. Een inloop douche een meubel met twee lavabo's plaatsen. Inloopdouche met glaswand. Graag een dubbele lavabo plaatsen. Ook betegelen.
donderdag 16 november 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Bad vervangen door inloopdouche in badkamer, graag in max 1 week.
woensdag 15 november 2017

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de renovatie van onze badkamer . De ruimte van de badkamer is 16 vierkante meter . We hadden in deze graag plaats voorzien voor een bad (eivormig design) een douche . Dubbele lavabo met kasten en spiegels . Een toilet + kosten van de aansluiting hiervan op het waternetwerk/afvoer.
woensdag 15 november 2017

Badkamerrenovatie

Uitbreken van bestaande meubelen en wanden in de badkamer. Plaatsen van nieuwe wanden met isolatie en deze bekleden met kurk. Plaatsen inloopdouche, toilet, lavabo. Op bestaande vloer kurk aanbrengen.
woensdag 15 november 2017

Granito in badkamer leggen

Badkamer renoveren : Granito leggen ongeveer 19 m². Vloer is reeds uitgebroken tot de gegoten cementen ondergrond (niet waterpas). Dit wordt een badkamer en douche. Afvoer ligt in de huidige vloer, de waterleidingen er nu nog bloot op. Tot aan de deur dorpel is er ongeveer 12 a 13 cm voor de nieuwe vloer.
dinsdag 14 november 2017

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer 3. 20 m op 2 m . Plaatsen van inloopdouche ,bad, meubel, toilet en bad alsook betegeling.
maandag 13 november 2017

Herstellen lekkage inloopdouche en betegelen

Ons herenhuis was volledig 5 jaar geleden gerenoveerd. Maar helaas is er een lek in de douche. De mozaïek tegels zijn ook slecht gelijmd, dus de hele inloop douche moet opnieuw gelegd worden.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

We willen een inloopdouche maken met een glazen wand van onze oude douche met panelen zonder voegen. Rest van de badkamer: gyproc over alle tegels laten plaatsen zodat we kunnen schilderen. Vloeren uitbreken en nieuwe leggen. Deze is gebarsten doordat ons huis leeft. Badkamer meubel plaatsen. Is een houtskeletbouw.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Kleine badkamer op eerste verdieping. Nu staat er toilet, ligbad en lavabo. Badkamer is minstens 25 jaar oud. We vermoeden een lek in afvoer bad. Uit te voeren werken: tegels en vloer vervangen, nieuw meubilair installeren, aantal leidingen vervangen en verleggen, nieuwe radiator installeren. Badkamer renovatie. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 8 m².
zaterdag 11 november 2017

Totale badkamer renoveren

Volledige vernieuwing van badkamer, met aanpassing dak ( van schuin dak naar volledige dakkapel over ganse breedte ) Totale oppervlakte van de badkamer is 16 m². Nieuw badkamer meubilair, met dubbele lavabo, ofwel groot enkel, inloopdouche en een bad. Betegelen. Vloeren. Gyproc. Komen kijken ter plaatse.

Partners

Partners van Casius