Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

maandag 20 augustus 2018

Badkamer plaatsen

Wil volledig nieuwe badkamer van 3,45 x 4,50 meter. Badkamer moet voorzien zijn van een douche, bad, badkamermeubel en toilet. De oude badkamer zullen we zelf afbreken (en wordt berging). De nieuwe badkamer moet komen in de ruimte (momenteel slaapkamer) boven de huidige badkamer (moet wel mogelijk zijn om leidingen door te trekken). Wanden (deels) volkern, vloer rubber, plafond mdf. Nieuwe badkamer maken in nieuwe ruimte. Leidingen kunnne doorgetrokken worden.
maandag 20 augustus 2018

Badkamer renoveren

Verbouwen van een badkamer van 2,00 x 2,45 meter en een apart toilet voor een appartement. In nieuwe badkamer komt een nieuw bad met meubel en een nieuw hangtoilet. Het materiaal voorzie ik allemaal zelf.
zondag 19 augustus 2018

Radiatoren plaatsen en badkamer vernieuwen

Wil verbouwen en wil een deel nieuwe radiatoren laten plaatsen maar wil ook de buizen uit de muur laten komen (nu uit de vloer). Hiernaast wil ik in de badkamer een nieuw bad en douchebak laten plaatsen. Hier moeten ook een nieuwe chauffage komen.
zaterdag 18 augustus 2018

Leidingen keuken en nieuwe badkamer leggen en nieuwe apparaten installeren

Nodige leidingen en afvoer te leggen voor een badkamer. Het gaat om een berging waar we dus een badkamer van gaan maken. Na het leggen van de leidingen gaan we zelf de badkamer onder handen nemen en nadien is het opnieuw aan de vakman om de toestellen te installeren.
donderdag 16 augustus 2018

Plaatsen van X²O badkamer

Wij zouden in ons huis een nieuwe badkamer met materialen afkomstig van X²O willen laten plaatsen. Dit zouden we willen op de eerste verdieping. Bijkomend detail is dat eerst moet worden nagegaan of het technisch allemaal mogelijk is. In de kamer die we op het oog hebben was een radiator aanwezig. De buizen zijn er nog steeds. Ook is er aangrenzend een toilet. Dus er zou ook afvoer in de buurt moeten zijn. Zou moeten uitgevoerd worden binnen een drietal maanden.
woensdag 15 augustus 2018

Lavabo, spiegel en kast plaatsen in badkamer

Ik wil een lavabo, spiegel en kast plaatsen in de badkamer...
dinsdag 14 augustus 2018

Renovatie badkamer

In een ruimte van 3m op 5m dient een badkamer geplaatst te worden die aantal jaren moet dienen (tot we de grondige renovatie van ons huis beginnen ) dient een douche,hangtoilet,lavabo met meubel te komen en de muren ,plafond ,vloer,electriciteit,dienen geplaatst te worden (elektriciteit is vernieuwd maar moet aangepast worden naar verlichting en stopcontacten) eveneens ook indien mogelijk 1 deur naar buiten en 1 binnen deur
maandag 13 augustus 2018

Inloopdouche plaatsen

Graag het bad uitbreken en in de plaats een inloopdouche plaatsen. De afmetingen zijn 1,60x70
zaterdag 11 augustus 2018

Douchecabine vernieuwen en herbetegelen

Ik zou graag de douche vernieuwen ik denk dat ze nu 90 op 90 cm is En betegelen met mozaïek . Alles aan te kopen via de vakman
zaterdag 11 augustus 2018

Wc betegelen en maatwerk voor schuifdeur

Wij hebben een nieuw hangtoilet geïnstalleerd, dit moet nog afgekast worden en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Boven hebben wij ook een nieuw toilet gezet, hier moet een schuifdeur gezet worden. Betegeling : 8m²
zaterdag 11 augustus 2018

Installatie toilet en spoelbak

Op dit moment is het enkel het toilet aangekocht bij X2O. Spoelbak :Blaufoss inbouwsysteem hangtoilet TecNic. Type toilet : Luca Varess hangtoilet RimSlim Lucano.
woensdag 8 augustus 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche zetten

Wij willen onze badkamer uitbreiden en volledig renoveren. Er moeten nieuwe leidingen gelegd worden, een nieuw bad, nieuwe wc en nieuwe lavabo. Leidingen en afvoer voor inloopdouche + aansluiting en afvoer voor wasmachine. Tegels zetten we zelf. Sanitair gaan we zelf aankopen.
woensdag 8 augustus 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van a tot z vernieuwen. Badkamer van 30 m². Nieuwe vloer, nieuwe chape leggen. Betegeling te vernieuwen en aanpassen loodgieterij alsook electriciteit. Nieuwe inloopdouche, bad , lavabomeubel installeren.
woensdag 8 augustus 2018

Afwerken badkamer

Het is zo dat wij onze badkamermeubelen en douche aankochten bij X2O. Volledige afwerk van de badkamer moet nog gebeuren,leidingen zijn reeds in orde,. Vloeren,tegels en,gyproc leggen. Plaatsen van alle meubelen
dinsdag 7 augustus 2018

Douchebak X2O plaatsen

Ik heb in X2O-winkel van Sint-Niklaas enkele badkamerstukken (een badkamermeubel en een douche) gekocht. Om de douche te installeren (voornamelijk de aansluitingen en de douchebak plaatsen) hebben we waarschijnlijk professionele hulp nodig. De douchewanden en het badkamermeubel plaatsen is haalbaar zonder professionele hulp. Levering gebeurt rond 4 oktober.
maandag 6 augustus 2018

Renovatie badkamer, douche plaatsten, toilet , badkamermeubel en betegelen van wanden

Renovatie van de badkamer: Wij willen de muur betegeling van onze badkamer vervangen die heeft een oppervlakte van 12 m². ( tegels hebben wij nog niet ) Douche plaatsen, is al reeds aangekocht. ( is een douche vrij vlak, met glas.) Toilet plaatsen. Badkamermeubel met twee wastafels.
zondag 5 augustus 2018

Twee badkamers renoveren en inloopdouche plaatsen

Twee badkamers te plaatsen in een oud huis. Dit zijn ruimtes van 2 maal 20 m². Alles moet gedaan worden, eerst alles verwijderen en dan opnieuw vloeren, betegelen van de wanden, nieuwe badkamermeubelen, inloopdouche plaatsen, geen baden.
donderdag 2 augustus 2018

Volledige renovatie van badkamer met inloopdouche en bad

Compleet badkamer aanmaken is een ruimte waar momenteel niks staat is een volledige lege ruimte (3,3 m x 3,7 m): Badkamer met bad en inloopdouche, dubbele wastafel, en andere badkamer meubelen. Verlichting. Leidingen trekken. Afvoer. Plaatsen van de badkamermeubelen. Betegelen en bevloeren. Volledige afwerking van de badkamer.
woensdag 1 augustus 2018

Plaatsen nieuw badkamermeubel en installeren lavabo's

Ik wil de badkamermeubel vervangen door een nieuwe , met dubbele lavabo (de oude is enkel) , een kolomkast , een spiegelkast met aparte verlichting boven op de spiegelkast . Nodig een vakman die alles kan plaatsen en liefst zo snel mogelijk ( zeker voor eind augustus ) Enkel plaatsing , meubel reeds aangekocht.
woensdag 1 augustus 2018

Douchebak plaatsen, glaswand plaatsen of douchecel plaatsen

Ik wil in de badkamer het bad laten uitbreken en verwijderen en vervangen door -of een douchecel ( douchecabine) -of een acryl douchebak met een glazen wand, in dat geval moet de wand bekleed worden met acrylplaten
maandag 23 juli 2018

Toiletruimte renoveren

Graag de toiletruimte betegelen vloer en wanden. Hef plaatsen van een toiletpot en een fonteintje. Na lekkage van de vorige is de ruimte al totaal leeg gemaakt. Alle leidingen zijn aanwezig.
maandag 16 juli 2018

Aansluiten van wc en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine en wc gekocht en zou deze graag laten plaatsen en aansluiten door een goede loodgieter.
zondag 15 juli 2018

Badkamer renoven

Ik wil mijn badkamer helemaal renoveren: nieuwe leidingen, nieuwe meubels, nieuwe vloertegels, nieuw behang/betegeling van de muren. De meubels (douche, bad en badkamermeubel) zullen aangekocht worden bij X2O.
zaterdag 14 juli 2018

Plaatsen acrylwanden en douchedeur

Door een vochtprobleem hebben we onze douche volledig ontmanteld, muren tot op de steen. De douchebak is teruggeplaatst, in chape. De muren zou ik graag laten bekleden mer acrylwanden. De douchedeur moet terug geplaatst worden. Drie wanden van 900 x 2400 en 1 van 1200 x 2400.
donderdag 12 juli 2018

Badkamer betegelen en bad/douche combinatie plaatsen

Het gaat op het vervangen van een 6 á 7 vierkante meter bestaande tegels die zullen worden verwijderd voor het verplaatsen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe bad/douchecombinatie
maandag 9 juli 2018

Badkamer plaatsen

We hebben onze badkamer besteld bij X2O, maar we zoeken nog iemand voor de plaatsing, het plaatsen van tegels en om de leidingen te controleren. Renovatiewoning. Oppervlakte : 2,6 op2,2 m.
maandag 9 juli 2018

Herstelling waterschade badkamer

Door een waterschade in de schouw, dienen de gyproc platen en tegels vervangen te worden. Muur aan de badkamer zou waterdicht gemaakt moeten worden en opnieuw betegeld.
maandag 9 juli 2018

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
vrijdag 6 juli 2018

Oud douchecabine vervangen door een nieuwe

Oude douchecabine (in hoek) demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe douche plaatsen (cabine of klassiek model) en aansluiten. Mag iets ruimer dan de huidige, maar wasmachine moet bereikbaar blijven.
vrijdag 6 juli 2018

Vernieuwen badkamer met aangekochte materialen

Volledig badkamer renovatie .. tegels en vloeren inclusief . Badkamer van 3 m op 4 m. Bad vervangen door douche, hangend toilet plaatsen.Lavabomeubel installeren. Enkel plaatsing.
donderdag 5 juli 2018

Vervangen van 3 inbouwkranen bad/douche

Ik heb 3 inbouwkranen (warm, koud, omstelkraan bad/douche), een badvulkraan (inbouw) en een doucheslang (inbouw) uit de jaren 70 die moeten vervangen worden. Nazien naar de leidingen.
woensdag 4 juli 2018

Renovatie badkamer met inloopdouche

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Deze is 3m20 op 2m70. Hierin wil ik een inloopdouche, toilet en wastafel. Daarna betegeling van het resterende oppervlak. Er zullen ook aanpassingen van de afvoer moeten gebeuren. In appartement.
zaterdag 30 juni 2018

Renoveren van badkamer met inloopdouche

Badkamer renoveren heeft een oppervlakte van 6 m². Vervangen van muurtegels en vloertegels,inloopdouche installeren,wc's vervangen,alsook wastafelmeubel enkele wastafel met spiegelkast.
dinsdag 26 juni 2018

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van ongeveer 9 m² waar momenteel een douche, toilet en badkamermeubel aanwezig is. We zouden het badkamermeubel graag vervangen en in de plaats een bad zetten met douche (2 in 1). Het toilet zou blijven staan en waar dat nu de douche staat zouden we een nieuw badkamermeubel willen. De vloer zou ook moeten vernieuwd worden.
zondag 24 juni 2018

Douchecabine installeren

De badkamer is 3 m diep en 1 m breed Daarin een douchecabine van 1x1 plaatsen Eventueel aankopen via de vakman
donderdag 21 juni 2018

Douchewand glas herstellen

Douchewand 1 glazen douchewand is eruit en zou moeten hersteld worden.£ Dit zijn twee glazen.
donderdag 21 juni 2018

Douchedeur plaatsen

Douchedeur: 1 van de panelen van onze douchedeur (bevestigingsstuk) is kapot , wellicht zal de volledige douchedeur moeten vervangen worden. Het betreft een kleine douche van het merk Koralle, met een schuifdeur bestaande uit 3 panelen.
maandag 18 juni 2018

Badkamer en toilet renoveren

Renovatie van een bestaande badkamer en toilet op de eerste verdieping van een appartement aan zee ( tweede verblijf ) . Bad vervangen door een inloopdouche , verwijderen van lavabo en vervanging van een radiator door een handdoekradiator. Vervanging van het toilet door een hangtoilet. Vervanging van vloer- en wandtegels. De materialen zijn reeds aangeschaft.
woensdag 13 juni 2018

Douche vervangen naar inloopdouche

Van een gewone douche een inloopdouche maken met glas 1 m 70.
woensdag 13 juni 2018

Renoveren van badkamer

Nieuwe badkamer : moet boven komen waar nu slaapkamer is. leidingen , bad, douche en lavabo plaatsen . Alles standaard materiaal.
dinsdag 12 juni 2018

Douche renoveren

Bestaande douche vervangen (80x80) eventueel ombouwen naar inloopdouche. Douche uitgebroken omwille van lek in sifon. Gyprocmuur nagekeken worden.
dinsdag 12 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer vernieuwen: bad, douche uitbreken, vloer en tegels verwijderen, klein muurtje wegkappen. Nieuwe inloopdouche en lavabomeubel plaatsen, muren betegelen (natuursteen tegels + pebbles -in douche), nieuwe vloer. Oppervlakte badkamer 3m x 3m
maandag 11 juni 2018

Badkamer aanpassen alsook de leidingen

Badkamer uitbreken en inloopdouche maken en een paar buizen die zullen moeten verlegd worden. Eventueel radiator plaatsen .
zondag 10 juni 2018

Complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Complete badkamer renoveren is ongeveer 2 op 3 meter. Het ligbad moet weg en een inloopdouche plaatsen. De badkamermeubel rond toilet en lavabo mag ook weg en vervangen door nieuwe badkamer meubel. De vloer en wanden vervangen door kleinere tegeltjes Ook het handdoek rek dat fungeert als verwarming mag ook weg en vervangen worden door een degelijke radiator.
donderdag 7 juni 2018

Plaatsen douchecabine

Er moet een nieuwe douchecabine geplaatst worden in de badkamer ( 90 x 90 en kwartrond ) . De aansluitingen zijn voorzien . Douchecabine zal nog aangekocht worden via de vakman.
maandag 4 juni 2018

Renoveren en betegelen van badkamers

In badkamer 1: douchekraan installeren bij bad + betegelen. De tegels hebben wij al. Oppervlakte te betegelen is 8 m². In badkamer 2: installatie wastafelmeubel, dit is een enkele wastafelmeubel. Wastafelmeubel hebben wij ter beschikking.
maandag 4 juni 2018

Douche betegelen

De huidige tegels in de douche zijn niet waterdicht wat de gyproc er achter aantast. Douche wanden opnieuw betegelen. Ongeveer een oppervlakte van 5 m² te betegelen.
zondag 3 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist om een bestaand badkamer met bad, wastafel en toilet te verwijderen samen met de vloertegels. Er moet dan op dezelfde plekken een inloopdouche geplaatst worden, nieuwe toilet, nieuwe wastafel met bijhorende meubel, wandtegels en vloertegels. Grootte badkamer is 8,68m². Alle spullen zijn aangekocht, enkel nog plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Badkamer renoveren

Muren (1mx2m)x2 tussen wc en badkamer uitbreken, Het bad moet eruit en vervangen door een inloopdouche . De wanden opnieuw betegelen . Nieuw badkamermeubel met 2 lavabo plaatsen Plus een hang wc plaatsen . Het materiaal eventueel via de vakman aankopen .

Partners

Partners van Casius