Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende badkamerspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

368 klanten bevelen een bij Casius aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie badkamer + kamer toilet + gang hervloeren, ruimte omvormen tot badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer te renoveren, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, renoveren van de badkamer, plaatsen van een inloopdouche, kleine badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, badkamer verbouwen, renoveren van badkamer, badkamer renoveren, renoveren van badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

donderdag 23 maart 2017

Renoveren van de badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn 226cm B x 415cm L x 240cm H. Wij wensen een (eventueel losstaand) bad, inloopdouche, badkamermeubel incl wastafel, wc, ventilatie en ingebouwde spots. Betegeling vloer en muur/muren. Optioneel inbouwluidsprekers.
donderdag 23 maart 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.
woensdag 22 maart 2017

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.
woensdag 22 maart 2017

Herstelling tadelakt in bestaande badkamer

Ik zoek een vakman voor herstelling tadelakt bestaande badkamer en plaatsen van tadelakt in een nieuwe badkamer.
dinsdag 21 maart 2017

Kleine badkamer renoveren

Ik wil een kleine badkamer renoveren. Zitbad vervangen door douche. Nieuw toilet plaatsen en helemaal betegelen tot tegen het plafond. Badkamer van 2 op 1 m.
dinsdag 21 maart 2017

Wastafel meubel ophangen en aansluiten

Wastafel meubel ophangen en aansluiten in de badkamer.
maandag 20 maart 2017

Renoveren van badkamer

Afbraak bestaande doucheruimte (in badkamer), tegels verwijderen, betrokken muur en vloer waterdicht maken, opnieuw tegelen en doucheruimte afwerken met nieuwe douchebak, glazen wand en glazen deur plaatsen (geen inloop)
zondag 19 maart 2017

Ruimte omvormen tot badkamer

Wij willen een grote wc ruimte met lavabo omvormen naar een kleine badkamer: hierbij wordt de WC door middel van valse wanden en aparte deur afgezonderd en wordt er naast de lavabo een douche cabine toegevoegd. Bijkomend willen we een combiketel (doorstromer op gas) laten installeren die zowel de badkamer als de chauffages (op latere termijn) moet voorzien van warm water.
zondag 19 maart 2017

Diverse werken in de badkamer

Het verwijderen van de bestaande tegels aan de wand in de douche hoek Ca. 10 m2. Het stellen van de muurplaat (douchekraan) in de wand. Het leveren en aanbrengen van nieuwe WR gipsplaten aan de wand. De douche wanden stuken. In de inwendige hoeken het aanbrengen van kim band. Het aanpassen van diverse elektra werken. Het leveren en plaatsen/stellen van een nieuwe douchebak en aansluiten op de riolering. Het leveren en plaatsen van nieuwe wandtegels. Het leveren van lijmen en voegseis en kitten. Het terug plaatsen van het huidige douchescherm op de nieuwe douchebak. Het afmonteren van de huidige douchemengkraan. Het terugplaatsen van de douche glijstang. Het afkitten van de gehele douchehoek. Laminaat verwijderen en nieuwe laminaat liggen 4. 20x3. 20
zondag 19 maart 2017

Badkamer renoveren

Badkamer is gekozen bij Facq: bad en badkamermeubel (douche blijft behouden). Deze dienen geplaatst te worden.
zaterdag 18 maart 2017

Plaatsen hangwc en handwasbakje

Graag had ik prijs geweten voor het vervangen van mijn staande wc door een Geberit hang wc en het vervangen van het handwasbakje. De materialen zijn al gekocht en ter plaatse. In de kelder wil ik ook de toevoerleidingen aanpassen, de afvoeren kunnen gedeeltelijk behouden blijven.
dinsdag 14 maart 2017

Renovatie badkamer + kamer toilet + gang hervloeren

Renovatie van badkamer/aparte kamer van het toilet/gang.Voor meer gedetailleerde uitleg + foto's badkamer en toilet
dinsdag 14 maart 2017

Vervanging toilet en douchedeur

Ik wil een nieuw toilet met spoelbak en de schuifdeuren in de douche vervangen door klapdeurtjes.
maandag 13 maart 2017

Badkamer te renoveren

Badkamer : leiding verleggen ( bad wordt douche ) + leiding en afvoer voorzien voor wasmachine. Alsook plaatsing douchebak, mogelijks betegeling aanpassen. Badkamer : 2,5 m op 2,5 m. Betegeling 15 m².
zondag 12 maart 2017

Totaalrenovatie van badkamer

Totaal Inrichting van badkamer, leidingen leggen, douche, bad, badkamermeubel, toilet, boiler.. De toiletten hebben we al aangekocht en het badkamermeubel ook, de muur voor de douche is ook al gemetst.
vrijdag 10 maart 2017

Badkuip renoveren

Badkuip heeft schade.... Opnieuw emailleren van badkuip.
vrijdag 10 maart 2017

Afwerken kleine badkamer

We hebben een kleine, extra, kinder badkamer (1,5 x 4 m ) op de benedenverdieping die slechts deels is afgewerkt wegens bouwconflict. Volgende afwerkingen moeten nog gebeuren: - vloer leggen (chape en isolatie) - injectie muren - plaatsen meubilair en aansluiten leidingen (water en elektriciteit) Alle meubilair, tegels, is voor handen en staat klaar.
vrijdag 10 maart 2017

Leveren en plaatsen van een douchecabine

De oude vrijstaande douchecabine demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe plaatsen en aansluiten. Het is voor in een hoek dus met 2 ondoorzichtige wanden.
donderdag 9 maart 2017

Douchecabine afkitten

Graag had ik geweten wat uw prijs is om een douche kabine van ongeveer 80/80 (kan ook 70/70 zijn) opnieuw af te kitten (dus siliconen uitsnijden en opnieuw afkitten).
dinsdag 7 maart 2017

Badkamer verbouwen

Verbouwen van badkamer, plaatsen van nieuw bad, douche, WC en bad meubel, nieuwe vloer alsook muren betegelen. Betreft kleine badkamer +/- 7 m².
maandag 6 maart 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn ongeveer 3m x 1,5m. Ik wil graag een toilet, inloopdouche, bad en lavabo + bijhorende kasten. De betegeling mag basic zijn.
zondag 5 maart 2017

Douche kamer inrichten

Tegels plaatsen en vloeren. Meubels plaatsen en kranen aansluiten.
zaterdag 4 maart 2017

Renoveren van badkamer

Renoveren van een kleine badkamer
vrijdag 3 maart 2017

Thermostatische mengkraan vervangen

Vervangen van thermostatische mengkraan op wastafel en nazicht thermostatische mengkraan in de douche.
vrijdag 3 maart 2017

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer, max 10 m². Te gebeuren: sloop oude badkamer (tegels, badkuip, douche, meubel met wastafel), plaatsen inloopdouche, ligbad en meubel voor twee wastafels. Nieuwe (tegel)vloer en afwerken muren.
donderdag 2 maart 2017

Badkamer renoveren

We gaan alles wat we nu hebben van badkamer uit breken. We willen een deel hergebruiken en een andere deel vernieuwen. We hopen zelf heel veel te kunnen doen maar aansluitingen van buizen en dergelijke is niet onze sterke kant . Door het feit dat we alles eerst gaan isoleren hebben we zoveel mogelijkheden dat we zelf niet goed weten wat allemaal kan.
woensdag 1 maart 2017

Badkamer verbouwen

Graag wil ik de badkamer renoveren/verbouwen in een jaren '70 appartement. Momenteel staat daar een bad en een dubbele lavabo. Graag wil ik een bad met douche in, een enkele lavabo met meubel en daarnaast plaats en aansluiting voor de wasmachine. Aangezien ik momenteel niet ter plaatse ben, gok ik de afmeting van de badkamer 1m80 breed op 2m diep.
maandag 27 februari 2017

Douchecabine vervangen

Ik heb een huis gekocht. De badkamer is in orde, behalve de douchecabine die is echt niet oké en zou moeten vervangen worden door een andere cabine. Graag de werken laten uitvoeren in de eerste twee weken van juli, dan zeker de sleutel van het huis.
zondag 26 februari 2017

3 badkamers en een WC plaatsen

Badkamer 1: Inbouw-thermostaat, regendouche, Easydrain doucheafvoersystem, ligbad met inbouw-badkranen, double lavabo met badkamermeubel, kraanwerk, spiegelkasten, hangtoilet met Geberit Duofix element. Badkamer 2 en 3: Inbouw-thermostaat, douche, Easydrain douche afvoersysteem, lavabo met badkamermeubel, kraanwerk, spiegelkast, hangtoilet met Geberit Duofix element. WC: lavabo met badkamermeubel, kraanwerk, spiegelkast, hangtoilet met Geberit element De leidingen en materiaal zijn allemaal aanwezig. Technische fiches van alle materialen zijn verkrijgbaar. Uitvoeringstermijn: inbouw van inbouw-toestellen in week van 13 maart. Plaatsing van sanitaire toestellen is voorzien voor begin juli.
zaterdag 25 februari 2017

Douchecabine installeren in appartement

Ik wil een douchecabine laten installeren van 120 op 90 cm. Leidingen zijn aanwezig. Douchecabine is reeds geïnstalleerd. Wat zou ongeveer de prijs zijn om de douche te plaatsen? Appartement is in Koksijde.
donderdag 23 februari 2017

Ligbad ombouwen tot inloopdouche

Mijn ouders hebben een bad. Ze zijn 85 jaar. Daarom zouden we voor hen een inloopdouche willen. Alles verwijderen en inloopdouche maken.
woensdag 22 februari 2017

Afbreken douche en bad combinatie en nieuwe plaatsen

Afbreken douche en bad combinatie en plaatsen van een nieuwe douche of douche en bad combinatie. Zonder schade aan de rest van de badkamer. Volledige cabine met achterwanden.
dinsdag 21 februari 2017

Emailleren van bad

Graag had ik mijn badkuip laten heremailleren (1m65). Wat kost dat? Of zijn er nog andere oplossingen (niet uitbreken)?
maandag 20 februari 2017

Badkamer volledig renoveren

Betegelen van de badkamer, nieuwe douche installeren en nieuw bad en een badkamermeubel plaatsen.
zondag 19 februari 2017

Badkamer laten verbouwen

Plaatsen van badkamer: - Bad (Van Marcke) - Regendouchezuil + badkraan voor het bad (X2O) - Badscherm (X2O) - Badkamermeubel (Van Marcke) - Kraanwerk meubel (Desco) - Spiegelkast (Van Marcke) - Licht op spiegelkast (Desco) - Staand toilet (X2O) Plaatsen kleine toiletruimte in berging: - Hangtoilet met Geberit systeem (kan evt nog een staand toilet worden als een hangtoilet niet gaat, hiervoor heb ik uw advies nodig) (X2O) - Handenwasser + Kraanwerk handenwasser (X2O) - Spiegel - 2 gyproc muren van samen +-4m² en een deur De leidingen zijn allemaal aanwezig maar moeten een beetje verlegd worden Indien u dit ook doet zou ik vragen in de badkamer de vloer, het bad, en 3 muren deels te betegelen. Vloeroppervlakte: 7m², muren: 7m² Kan u de aankopen voor mij doen zodat dez
zaterdag 18 februari 2017

Badkamer verbouwen

Ik zou mijn badkamer volledig willen vernieuwen : bepleistering met een soort cement, inloopdocuhe plaatsen ,plaatsen bad, TV en vergroot raam en de vloer betegelen of polieren.
zaterdag 18 februari 2017

Nieuwe badkamer maken

Douchetube en glaswand plaatsen.Reeds keuze gemaakt van materiaal.
donderdag 16 februari 2017

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.
donderdag 16 februari 2017

Bad vervangen door douche

Mijn echtgenote wil het bad vervangen door een inloopdouche voor senior. Inloopdouche te maken .
dinsdag 14 februari 2017

Douche installeren

Er stond vroeger een oud zitbad (vierkant). Nu heb ik een douche gekocht (hoekdouche). Deze moet geplaatst worden. Ik ben al in bezit van panelen en deur. Afvoer ligt hoger dan de vloer dus de douche zal op een sokkel moeten komen.
maandag 13 februari 2017

Plaatsen douchebak met glasscherm

In mijn badkamer staat nu een kleine, goedkope douche (hoge platic douchebak) van 90x90cm. Ik wil deze graag vervangen door een lage douchebak zodat het op een inloopdouche lijkt van 90x140cm (breedte van mijn badkamer). Met een glas van 90 of 100 cm breed om het water af te schermen. De vloer van mijn badkamer zijn tegels en het rust op een houtconstructie. Ik wil de douche vervangen omdat er een scheur in de bak zit waardoor het lekt in de living en deze ochtend is de glazen deur uit zijn rail gevallen en gebroken terwijl er iemand aan het douchen was.
maandag 13 februari 2017

Badkamer/doorstromer renoveren

Ik wil onze badkamer laten renoveren + een nieuwe doorstromer te laten zetten. Bad moet weg, graag een inloopdouche installeren , en nieuw badmeubel met enkele lavabo. Hangend toilet. Niet betegelen.
zondag 12 februari 2017

Badkamer verbouwen

Verbouwing: Ik wil de badkamer laten verbouwen met inloopdouche: Afmetingen 2.40 op 2 meter 70 , en er zit een groot raam in. Badkamer uitbreken en volledig nieuwe badkamer plaatsen inclusief leiding werken.
zondag 12 februari 2017

Sanitair afwerken renovatie project

Ik zoek een ervaren loodgieter/chaufagiste voor het plaatsen van: in bdk; hangwc, lavabo, inloopdouche, en dadkamer sierradiator, keuken; aansluiten lavabo en vaatwas en afloop! Alle leidingen liggen er al in alpex met perskoppeling! Direct te beginnen , liefst gisteren! Wegens gezonheidredenen. Alle materialen aanwezig! Uurloon of vaste prijsofferte! Foto's op aanvraag
zaterdag 11 februari 2017

Uitbouwen en inrichten van badkamer

Ik wil en nieuwe badkamer bouwen van 4 meter op 4meter .Uitbouw aan woning : metselwerken alsook inrichten van badkamer. Inloopdouche, lavabo, betegeling bevloering.
zaterdag 11 februari 2017

Badkamer met inloopdouche

Renovatie van de badkamer: - Betegeling vloeroppervlak: 4m2 wandoppervlak: 13,4m2 te betegelen: 17,4m2 - Plaatsen van wastafel - douchewand - inloopdouche - radiator en kraanwerk - afbraakwerken apart vermelden
zaterdag 11 februari 2017

Verbouwing badkamer

Ik wil de toilet en de badkamer volledig verbouwen. Badkamer van ongeveer 5 m². Inloopdouche en toilet in maken, nieuw betegelen en bevloeren.
donderdag 9 februari 2017

Nieuwe WC installeren en 2 OSB platen plaatsen

Door lekkage van onze oude WC zijn de vloerplaten (geperst hout) komen te rotten. De WC staat nu helemaal scheef. Ik zou dan ook de oude WC willen laten verwijderen, 2 OSB platen willen laten plaatsen en een nieuwe WC laten plaatsen. De WC liefst een staand verhoogd model en met waterspaartoets. De uitgang van de WC is aan de grond. De OSB platen ga ik zelf halen, ik heb nog geen nieuwe WC aangekocht. De locatie is een appartement op de 1ste verdieping.
woensdag 8 februari 2017

Badkamer volledig renoveren

Oude badkamer uitbreken en volledig renoveren. Volledige renovatie afm 2.60x 4.00m. Inloopdouche, badkamermeubel, plafond , alles getegeld, stuk muur bijzetten van 160 cm x 220 cm. Inloopdouche met glazen wand. Dubbele wastafel. Hangend toilet. Ventilatiesysteem. Vloeren. Inbouwspots. Wandtegels en vloertegels gaan wij zelf aankopen.
dinsdag 7 februari 2017

Badkamer renoveren

Vervangen bad door inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet. Tegelwerken, pleisterwerken en installatie verlichtig.

Partners

Partners van Casius