Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de badkamerspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare badkamerspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een badkamerspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist:

donderdag 13 december 2018

Badkamer renoveren

Betegelen van vloer en wanden. Voorbereiden loodgieterij. Installeren van badkamermeubel, inloopdouche, hang-wc en radiator.
donderdag 13 december 2018

Badkamer verbouwen

In de badkamer moet een inloopdouche met glazen wand evenals een hangtoilet geïnstalleerd worden. Ik bestel al het nodige materiaal bij X2O.
dinsdag 11 december 2018

Renovatie badkamer op eerste verdieping en toilet op gelijkvloers

Ik wil mijn badkamer verbouwen, de afmeting van de badkamer zijn 2m30 op 2m.
dinsdag 11 december 2018

Oude badkuip uithalen en nieuwe installeren

Uithalen oude badkuip en nieuwe badkuip plaatsen met volledige afwerking. Badkuip al in mijn bezit.
zondag 9 december 2018

Douchescherm en douchekraan plaatsen

Ik wil graag een douchescherm op mijn bad, dit zou max 90cm breed mogen zijn, graag wil ik ook een nieuwe kraan + douchekop etc aan de muur.
zondag 9 december 2018

Badkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw plafond, vloer, muur isoleren en verplaatsen CV, bad vervangen door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 6m²
zondag 9 december 2018

Badkamer renoveren

bestaande douche afbreken en nieuwe douche (tube, vaste glazen wand en draaideur) installeren (90 bij 90). Tegels en kraanwerk blijven behouden. We gaan ons materiaal bestellen bij X2O.
zondag 9 december 2018

Badkamer verbouwen

Badkamer (2.45x1.80) moeten verbouwd worden. Afbreken bad, faïence & vloertegels, oude radiator, verplaatsen waterleidingen, nieuwe faïence (30x60cm) en vloertegels (20x120cm) leggen, installeren inloopdouche (douche tray 160x90 + 2 glazen schermen 110 & 90), lavabomeubel, handdoekradiator (180x50). Installeren douchekop & lavabo kraan Toilet (1.3x1.15) moet verbouwd worden. Afbreken toilet, lavabo & vloertegels. Installeren nieuw toilet, faïence en vloertegels leggen, dezelfde als badkamer. Installeren fonteinset Afvoeren afbraakmateriaal.
zaterdag 8 december 2018

Plaatsen van een granieten douchetube en wanden

De huidige granieten douchetube en wanden verwijderen. Een nieuwe granieten douchetube en wanden, exact dezelfde artikelen, terug plaatsen. Opgelet, de douchetube is in de vloer ingewerkt en de tegels zijn tot tegen douche wanden aangewerkt. Graag hadden we dit opnieuw zo laten afwerken.
woensdag 5 december 2018

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Wij willen onze oude badkamer ( 3,25m op 3,10m ), maar alle leidingen moeten nieuw gelegd worden. Dit zowel voor WC, douche, bad, verwarming en twee waskraantjes. Wij zouden wel graag ons sanitair bij x2o bestellen.
dinsdag 4 december 2018

Badkamer renoveren

Een nieuwe douche plaatsen, een nieuwe wc, 4 nieuwe radiatoren, een nieuw lavabo-kastje en eventueel ook douchetegels tegen de muur van de douche plaatsen.
zondag 2 december 2018

Badkamer compleet vernieuwen

Op zoek naar een vadkman om een complete badkamerrenovatie uit te voeren. Wij hebben reeds een badkamer besteld bij X2O. Bad, douche , meubel met lavabo en wc ophangen. Oppervlakte van de badkamer is 6 m².
zaterdag 1 december 2018

Renoveren van badkamer

Renovatie badkamer: toilet en bad uitbreken, inloopdouche en nieuwe lavabo met kast plaatsen. Ook nieuwe vloer en faience plaatsen. Woning hebben we zes jaar geleden aangekocht. Woning dateert van 1980. Kleine badkamer van enkele m² in L-vorm. Materiaal gaan we wellicht zelf aankopen bij X2O.
vrijdag 30 november 2018

Sanitair badkamer vervangen

Er moet een bad verwijderd worden, daarvan inloopdouche maken. Lavabo vervangen. Wc vervangen door hangtoilet. 3 meter op 2 meter.
donderdag 29 november 2018

Douchebak plaatsen

Mijn huidige douchebak composiet marmer is beetje vervormd nu is er een spatie tussen mijn vloer en douchebak (zie foto) ik ga een nieuwe douchebak bestellen natuursteen graniet. Identiek dezelfde merk afmeting dikte & breedte. Wegnemen van de composiete douchebak en plaatsen van natuursteen douchebak en afkitten. Douchebak is in natuursteen 140x90
woensdag 28 november 2018

Toilet en sanitair installeren

Voor een kleine badkamer (3,2 m²). Hangtoilet en lavabo demonteren. Betegelen tot 1,2 of 1,8 m hoog. Wandbidet plaatsen met geberit systeem + omkasten. Toilet en lavabo opnieuw plaatsen. We hebben al de tegels (20 x 50 cm) en het bidet (Duravit Starck 3) maar geen duofix systeem.
dinsdag 27 november 2018

Badkamer renoveren en tegelwerken uitvoeren

Lek onder de vloer gehad. We moeten de tegelvloer herdoen (30 tegels van 20 op 20). Ook de badkamer moet gerenoveerd worden (sanitair en tegels). Lek is intussen gedicht.
zondag 25 november 2018

Wasbak plaatsen en afwerken

Graag moet er opnieuw een wasbak geplaatst worden waar er vroeger ook een zat. Ook de verlichting vernieuwen, spiegel plaatsen, stopcontact verplaatsen en alles bekleden met hout of tegels.
zondag 25 november 2018

Badkamer renoveren

Douche, ligbad en lavabo moeten vervangen worden in de badkamer. Waarschijnlijk ook vloer en plafond te vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 70 m². Inloopdouche, meubel met 1 lavabo, en ook de volledige betegeling te doen.
zaterdag 24 november 2018

Plaatsen badkamer in nieuwbouw

Plaatsen in badkamer :een inloopdouche 90 x 160 met opbouw regendouche, bad 180 x 80, meubel 1m20 met 2 kolomkasten en 2 wastafels en 1 hangwc. Op het gelijkvloers plaatsen van 1 hangwc. Sanitair is reeds aangekocht.
donderdag 22 november 2018

Hoekdouchecabine vervangen

Wegnemen bestaande hoekdouchecabine en nieuwe hoekdouchecabine plaatsen op 1ste verdiep. Cabine is reeds aangekocht.
woensdag 21 november 2018

Inloopdouche plaatsen en douchecabine verwijderen + betegelen wand douche

Inloopdouche plaatsen, en douche cabine verwijderen. Betegelen muur.
dinsdag 20 november 2018

Zolder tot badkamer verbouwen

Op de zolderverdieping onder een schuin dak moet een kleine badkamer komen. Hierin zijn alle afvoeren (WC + douche + wasbak) en aansluitingen reeds voorzien. In de badkamer komt 1 hangtoilet van Geberit (toilet en ophangsysteem reeds aangekocht) , 1 douche en 1 wasbak. Ook 1 chauffage (reeds aangekocht) moet geplaatst worden, leidingen hiervoor liggen al tot op de juiste plek. De kamer moet afgewerkt worden met een schuifdeur. Afmeting ongeveer 6 m². Wasbak en douche nog aan te kopen de rest al aangekocht.
zondag 18 november 2018

Badkamer renoveren

Het betegelen van badkamer en toilet. Het instaleren van een Wellness bad, een douche, badkamermeubels, toilet en een radiator. Badkamer van 30 m². toilet van 13 m²; Tegels en vloeren nog aan te kopen. Badkamermeubilair reeds aangekocht en dient enkel nog geplaatst te worden.
woensdag 14 november 2018

Douche vervangen

Installeren van een douche in kamer van 2,20m op 1,20m. Er staat momenteel een douche met schuifdeuren van 1,20m op 0,80m. De aflopen bevinden zich in de kruipkelder. Gans het kamertje is betegeld. We zouden de douche graag vervangen alsook de betegeling. Betegeling vervangen door platen.
maandag 12 november 2018

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Ik heb een serieuze lek tussen 2 aanliggende douches die een lekkage expert niet heeft kunnen vinden. Daarom moeten de tegels van de muur, douchebakken eruit, het lek moet worden opgespoord en gerepareerd, de muren gedroogd, en de 2 x 3 douchemuren weer bekleed, liefst met watervaste panelen. Foto van grondplan douches met vochtige muren in geel Andere foto's: douche ruimtes en vochtige muren.
zaterdag 10 november 2018

Badkamer renoveren

Badkamer van 223 x 173 cm moet worden vernieuwd. Oude bad eruit, oude tegels verwijderen, toegangsdeur verplaatsen, stucwerk wanden. Nieuwe badkamer installeren met inloopdouche en wandmeubel. Materiaal nog niet aangekocht.
zaterdag 10 november 2018

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij zouden onze badkamer van ongeveer 12 m² volledig willen laten renoveren. We zouden het bad en het badkamermeubel met lavabo's willen laten vervangen door een nieuw vrijstaand en nieuw badkamermeubel met lavabo's. Verder is er reeds een soort inloopdouche door een muurwand, dit willen wij laten betegelen en er een regendouche van maken. Men moet naast de vloer van de inloopdouche ook de hele badkamervloer betegelen, momenteel bezet in vinyl.
donderdag 8 november 2018

Nieuwe badkamer installeren

Wij gaan onze badkamer van het gelijkvloers naar de eerste verdieping verplaatsen. Er zou een inloopdouche met deur, ligbad, centrale verwarming, wastafel met 2 lavabo's, spiegelkast en kolomkast moeten worden geïnstalleerd alsook een apart toilet met handenwasser. Ons materiaal zouden we willen aankopen bij X2O. We zijn dus specifiek op zoek naar iemand die alles van 0 kan voorzien want de leidingen moeten allemaal nog getrokken worden. Indien u ook de rest van de centrale verwarming kan installeren is dat een absolute plus.
woensdag 7 november 2018

Badkamer volledig renoveren

Wij willen graag onze badkamer volledig renoveren is ongeveer 10 m². Bestaand raam verwijderen (H 1,00 m x B 1,68 m). Toemaken van binnen en buitenmuur voor plaatsing nieuw raam. Wanneer de buiten baksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande baksteen, moet er een crepie-laag bovenop komen. Nadien moet er een nieuw, kleiner raam gestoken worden (H 1,00 m x B 1,28 m) (dubbel glas). Plakwerk binnenmuren (ongeveer 26 vierkante meter) en plafond (ongeveer 6,5 vierkante meter). Vervanging van elektriciteit, watertoevoer en divers sanitair. Plaatsing nieuwe tegels, badkamermeubels (douche, bad, enkele lavabo, wc), ventilatiesysteem en deuren. Een inloopdouche, een soort van inloop hoek douche.
woensdag 7 november 2018

Badkamermeubels plaatsen

Plaatsen van een 60 cm badkamermeubel met spiegelkast en een kolomkast. Ook oude meubels wegnemen. Meubels besteld bij XO2 in Sint-Niklaas.
zaterdag 3 november 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. De afmetingen zijn 190 x 200 cm en een hoekje van 100 x 90 cm achter de deur. Ik wil graag een badkamermeubel 90 x 55 cm met spiegelkastje, een inloopdouche 140 x 90 en een radiator. Ik wil ook graag een vals plafond met ingebouwde spotjes en verluchting. Wand- en vloertegels moeten nog gekozen worden.
donderdag 1 november 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche-bad en nieuwe betegeling

Nieuwe bad, inloopdouche, wc plaatsen. Nieuwe tegels vloer en muur. Nieuwe radiatoren plaatsen. Geen wastafel plaatsen , die is aanwezig. Oppervlakte +/- 6 m ².
donderdag 1 november 2018

Installeren van douche

Wij zouden enkel een douche moeten laten installeren.
woensdag 31 oktober 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Volledig renoveren van de badkamer ,nieuw bad, nieuwe douche ,badkamermeubel ,vloeren en betegelen. Badkamerrenovatie in woning.
dinsdag 30 oktober 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Ik wil de badkamer volledig laten renoveren. De afmetingen zijn 279 x 75 x 350 x 146. Ik wil mijn bad weg doen en er een inloopdouche van maken. Tegels verwijderen en plaatsen. Enkele wastafel plaatsen.
dinsdag 30 oktober 2018

Plaatsen van glazen douchedeur voor inloopdouche

Ik wil een eenvoudige glazen douchedeur, die in een inloopdouche kan geplaceerd worden zodat deze niet meer kan spatten op de muur.
maandag 29 oktober 2018

Douche vervangen

Momenteel douche met draaideur tussen 2 muurtjes. Graag deze vervangen door een inloopdouche. Ben niet zeker of dit technisch en vooral praktisch haalbaar is.
maandag 29 oktober 2018

Aanpassingswerken in badkamer

Aanpassingswerken leidingen badkamer / plaatsen hang wc / kast maken rond boiler.
zaterdag 27 oktober 2018

Renoveren badkamer met inloopdouche en hangtoilet+betegelen en vloeren 20 m²

Renoveren van de badkamer. Oppervlakte van de badkamer is 20 m². Nieuwe douche plaatsen, inloopdouche en een hangtoilet. liefst nog in 2018 mijn badkamer tegels en vloer op te breken en opnieuw te tegelen en vloeren.
zaterdag 27 oktober 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Renovatie van badkamer. Inloopdouche installeren en nieuwe muurtegels. Materiaal aan te kopen door de vakman. Geen grote badkamer.
zaterdag 27 oktober 2018

Badkamer renoveren

Het bad uitbreken en het leidingwerk (kraan oude bad). Oppervlakte van de badkamer 9 m². Het plaatsen van de nieuwe inloopdouche waar het bad stond, het plaatsen van keramische wandplaten ipv de oude tegels. We zouden eventueel willen opteren om de glazen wand/kraan zelf te plaatsen. Ook een wastafel plaatsen.
vrijdag 26 oktober 2018

Badkamer renoveren en herindelen

Het renoveren van de badkamer. Volledig opnieuw inrichten. Afmeting 1 m 90 x 3 m waarvan 1 m/1 m. Zien wat de mogelijkheden zijn om de badkamer in te richten, nieuw bad en badkamer meubelen.
donderdag 25 oktober 2018

Bad vervangen door een douche

Ligbad verwijderen, een complete douche plaatsen, en volledig afwerken. Geen betegeling. Wanden plaatsen.
woensdag 24 oktober 2018

Installeren van badkamertoestellen + betegelen

Aankoop van de toestellen is gedaan bij x2o wij willen deze laten plaatsen. De afmetingen van onze badkamer zijn 3. 20 x 3.06 Bad, douche, hangtoilet en badkamermeubel te installeren+betegelen.
dinsdag 23 oktober 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie de badkamer is ongeveer 12 m². Alles renoveren van vloer naar plafond, en elektriciteit. Bad plus douche. Badkamermeubel, met een wasbak. Vloeren en wanden betegelen, of met platen werken.
dinsdag 23 oktober 2018

Plaatsing douchecabine

Plaatsing van een douchecabine plus afwerking douche . In elkaar steken van douche.
dinsdag 23 oktober 2018

Badkamer renoveren

Er was een lek in de badkamer waardoor 1 gyprocwand volledig vervangen moet worden. Er moet ook een nieuwe douche en badkamermeubel met lavabo geïnstalleerd worden. Er moet ook opnieuw getegeld worden. Hiervoor hebben we een bestek nodig voor de verzekering We willen ook eens bekijken of het niet interessant is om ineens de hele badkamer te herdoen, het bad uit te breken en alles opnieuw te tegelen
dinsdag 23 oktober 2018

Vernieuwen toiletruimte

Een klein toilet verbouwen met een hangend inbouw toilet. Vloer en wand betegelen. Materiaal kopen we zelf aan.
maandag 22 oktober 2018

Toiletruimte en badkamer renoveren

A) In een badkamer 2,80 (2,73 netto) m x 2,30 m. Gedeeltelijke functionele badkamerrenovatie zonder onnodig breekwerk met: 1)vervanging twee wasbekkens inclusief armaturen door ofwel: - twee nieuwe wasbekkens in witte kleur . - een gecombineerd dubbel wasbekken, eventueel ondersteund door kast volgens tekening in bijlage, in gelijkaardig materiaal als bestaande kastwand (combinatie lichte beuk-wit). 2) Vervanging WC door nieuwe kleur wit. 3) Renovatie met witte polyesterovertrek, of vervanging bad en douche, zonder armaturen, ofwel 1 op 1 ofwel door een combisysteem. Kleur wit. 4) herbetegeling vloer, eventueel ook gedeeltelijke verticale betegeling, zonder uitbreken van bestaand badkamermeubel. 5) plaatsing van een douchescherm van veiligheidsglas of polycarbonaat (vorm en syste

Partners

Partners van Casius