Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
183 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

dinsdag 22 mei 2018

Totaal badkamer renovatie uitvoeren

Graag willen we onze badkamer verbouwen in ons nieuwe huis. Dit betreft een totaal renovatie, een bad en ook een douche, inloopdouche. Badkamer is 2. 2 m breed en 2. 8 m lang. Graag willen we een bad, douche, toilet, wasbak en kast in de ruimte. De badkamer die er nu in zit zal eruit gehaald moeten worden. Aanvullend dient er een klein raam vervangen te worden en dient er een soort afzuiging geplaatst te worden (of via raam). De vloer zouden we graag met wat grotere tegels gelegd mogen worden.
maandag 21 mei 2018

Badkuip vervangen door inloopdouche

We willen graag de badkuip vervangen door een inloopdouche. De totale oppervlakte van de badkamer is : 2,5 X3 m . Verschillende opties overlopen met de vakman
vrijdag 18 mei 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil de badkamer (deels) renoveren: nieuwe vloer in toiletgedeelte, nieuwe douchecabine, installatie waterontkalker. Tegels / vloer / materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 17 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie kleine badkamer op 4de verdieping van een apartementsgebouw met lift. Groote 2,4x1,5m Afbraakwerken: linoleum vloer eruit halen, wastafel met poot eruit halen. Werken te doen: vloer betegelen (incl rond halfrond bad), Muur (incl wandtegels) en plafond verven. Plaatsen: wastafel met hang meubel 60cm, nieuwe kraan, spiegelkast 60x60cm, wandlamp (op max 50cm van oorspronkelijke plaats), handdoekrek Materiaal zelf aankopen.
maandag 14 mei 2018

Badkamer volledig renoveren met inloopdouche

Badkamer oppervlakte is ongeveer 12 m². Douche eruit, bad weg. Wc vervangen door nieuwe. Inloopdouche plaatsen, leidingen liggen ongeveer op de goede plaats, nieuwe wc plaatsen, afvoer ook voorzien, wastafel met dubbele opzet wastafels en kast. Vloeren, tegelen en plafond plaatsen.
zondag 13 mei 2018

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? : modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? : complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervanging bad door inloopdouche 170 x80. Plaatsing glazenwand en muren nieuwe tegels De totale oppervlakte is 26m². De vloer moet niet gedaan worden
vrijdag 11 mei 2018

Badkamerrenovatie

Doucheruit die gebarsten is moet vervangen worden. Tegels in de coupe moeten opnieuw worden gevoegd.
vrijdag 4 mei 2018

Aanpassing badkamer voor mindervalide

Staandarddouche 90x90 vervangen door een inloopdouche met de zelfde afmetingen plus 2 handgrepen. het is bedoeld voor een minder mobiele persoon. Graag ook een douchestoel voorzien.
dinsdag 1 mei 2018

Bestaand ligbad vervangen door douche

Bestaand ligbad vervangen door een douche (met zo laag mogelijke instap). Zie tekening in bijlage. Ter plaatse komen kijken of een inloopdouche mogelijk is.
vrijdag 27 april 2018

Vervangen sifon en herbetegelen

Betegelde inloopdouche va ca diepte 73 cm x 94 cm (de hoeken zwaaien wat) sifon in de beton is gebarsten, veroorzaakt geurhinder.. Uitbreken sifon en tegels. Plaatsen nieuwe sifon. Volgieten met beton om het gat te dichten. Plaatsen van rubberen mat ,voor waterdichtheid. Plaatsen van tegels ( in reserve).
zondag 22 april 2018

Badkamer renoveren en tegels vervangen

Ik heb vochtplekken onderaan de muren op alle wand van badkamer. Begin nu waterschade onder mijn vloer. Mijn wandtegels beginnen los te komen.
zaterdag 21 april 2018

Douchecabine vervangen

Verwijderen oude douchebak 90 x 90 cm. Nieuwe douchebak is 80 x 80 cm, 10 cm overschot moet men betegelen. Ook kraantje vervangen van de lavabo. Al het materiaal is aan te kopen in samenspraak met de vakman.
vrijdag 20 april 2018

Complete badkamer renovatie

Appartement gelijkvloers bereikbaar met lift via kelder of vooraan met trap (10 treden). Badkamer van 4 m². Ik kan indien nodig veel zelf als dit voor de aannemer/planning wenselijk is. Volledig betegelen, nieuwe chape en leidingen, 3 waterpunten, 2 stopcontacten, inloopdouche met glazen wand met bak, vervangen kleine radiator maar de leidingen blijven origineel, gyproc plafond met 4 spots, schakelaar is reeds buiten de badkamer, ventillator, meubel.
woensdag 11 april 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen graag een nieuwe badkamer met een inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel. De oude badkamer is reeds gesloopt en verwarmingstoestel is nog aanwezig. Betegeling en bevloering blijft. Oppervlakte : 3 op 4 m.
donderdag 5 april 2018

Complete badkamers renoveren moderne stijl villa

Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, complete badkamerrenovatie Betreft 2 badkamers te renoveren in een manoir villa te 2280 Grobbendonk bouwjaar 2002. Oppervlakte ongeveer per badkamer 20 m². Ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Met twee kolomkasten. Oude tegels eraf , en nieuwe tegels leggen, vloeren... Moderne stijl.
woensdag 28 maart 2018

Badkamer renoveren

De essentie van de badkamerrenovatie die we wensen uit te voeren is: het verwijderen van de tegels aan de muren en op de vloer, een nieuwe tegelvloer en nieuwe tegels rond het bad (de rest van de wanden zullen bepleisterd moeten worden). De schilderwerken voeren we zelf uit. Omdat het zeer moeilijk wordt de tegels te verwijderen zonder het bad te beschadigen (zo lieten we ons vertellen), zal naar alle waarschijnlijkheid ook een nieuw bad geïnstalleerd worden, zij het op dezelfde plaats als waar het bad nu is (+ kraan + douchestang + glazen spatwand). Tot slot vragen we de aansluiting van een nieuw badkamermeubel, opnieuw op dezelfde plek van het huidige meubel.
zondag 25 maart 2018

Afwerken douche ruimte en inkom

Ik wil de doucheruimte laten betegelen en vloeren, wc plaatsen, doucheschermen en meubilair plaatsen. Materialen in mijn bezit. Deur dient ook nog geplaatst. Verder voor de inkom : uitsparing voor mat maken, vloeren en ingemaakte kast maken + schilderen.
dinsdag 20 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betegeling

Sanitair vernieuwen, nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 10 m². Badkuip vervangen door inloopdouche, lavabo’s vervangen, nieuwe vloer en tegels. Dubbele lavabo plaatsen. Badkamer ook volledig her betegelen.
dinsdag 20 maart 2018

Bad vervangen door inloopdouche of douchebak

Het bad vervangen door een douchebak of door een inloopdouche.
zondag 18 maart 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Sanitair vernieuwen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer De oppervlakte van de badkamer is 3 meter op 2 meter. Wij zijn ondertussen 60+, bad wordt gebruikt als douche! Willen graag een inloopdouche, antislip tegels, oude tegeltjes moeten worden vervangen, vloer moet vernieuwd worden.
donderdag 15 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie voor een oppervlakte van 14 m². Ook het sanitair moet men vernieuwen.
woensdag 14 maart 2018

Badkamer renoveren na schade

Ik heb schade aan mijn muren opgelopen door een lek in de gemeenschappelijke delen. Het afhalen van de oude betegeling dit is ongeveer neem maar een 6 vierkante meterhet dichten van het gat naar de gemeenschappelijke leidingen toehet herbetegelen van de muur ook een 6 vierkante metervierkante meter tegels u moet niet de goedkoopste nemen maar ook niet de duurste aanvaardbaar voor de verzekeringeen. Elektrische radiator bestemd tegen vocht. Het indienststellen van de radiator , een aftakking van de elek van een stopcontact en mooie bedrading verwerken
maandag 12 maart 2018

Badkamer renoveren

Badkamer te tegelen, vloeren en toestellen ( die reeds aangekocht zijn) te plaatsen. Mogelijk ook plaatsen vals plafond .
maandag 12 maart 2018

Badkamer renoveren met douche en badkamer meubelen

Badkamer renoveren. Met douche bak en badkamer meubelen.? De oppervlakte is ongeveer 7 m². afvoerbuizen zijn voorzien, alles is betegeld, maar douche en badkamermeubel moet nog geplaatst worden.
zondag 11 maart 2018

Renovatie van een badkamer

Douche en bad uitbreken , tijdelijke douche installeren. Nieuwe douche en bad installeren . Momenteel een serieuze lek dus er zou vrij snel actie moeten ondernomen worden.

Partners

Partners van Casius