Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
198 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

donderdag 18 april 2019

Badkamerrenovatie uitvoeren

Volledige badkamer renovatie. nieuw bad, douche, tegels. oppervlakte : 3 m op 2m. Stijl :modern; Alles strippen. Materiaal al gekozen (gedeeltelijk)
woensdag 17 april 2019

Badkamer renoveren

- afbraak (zal ik zelf voorzien) - nieuwe beraming (vermoedelijk apart te regelen?) - versmallen van de deuropening en nieuwe deurlijst en deur plaatsen - herleggen van elektriciteit en loodgieterij naar nieuwe indeling - aansluiten meubels (dubbele lavabo met onderbouwkast, 2 kolomkasten, bad met douchescherm, hangtoilet, 2 verwarmingstoestellen) - nieuw plafond plaatsen - voorzien van ventilatiesysteem - heraanleg vloer - betegeling muren en vloer - volledige afwerking
zaterdag 13 april 2019

Badkamer renoveren

Wij gaan zeer binnenkort de badkamer renoveren. Het gaat om het slopen van de oude badkamer, verplaatsen van wc, plaatsen van een muurtje, verplaatsen en aanleggen van kranen, stucen van de wanden met cement stuc, installeren van kranen inloop douche badkamermeubel, leggen van een tegelvloer en het maken van een verlaagd plafond met inbouwspots. En dan uiteindelijk alles afmonteren en kitten. Kortom een complete renovatie in een ruimte van 3,60 x 2,55 mrt. Start van het project: medio juli 2019
donderdag 11 april 2019

Toilet op 1e verdieping plaatsen

Op de eerste verdieping is er geen badkamer. We zouden hier toch graag een toilet willen installeren. Er is hier ruimte voor voorzien op de overloop (ruimte voor het blauwe gordijn). De nodige aansluitingen zijn er ook al (water en afvoer - achter blauwe gordijn) verder nog niets (muren, deur, toilet, lavabo, vloertje, ...) Op de plek/muur waar de toilet komt (waar het water en de afvoer is) hangt ook de teller van de zonnepanelen (achter het blauwe gordijn) dus op één of andere manier moeten we nog steeds toegang hebben achter deze wand. Verder dienen dus ook nog de (gyproc?)muren en deur geïnstalleerd te worden. Een vinyl vloertje lijkt me ook niet overbodig (qua hygiëne) want momenteel ligt er een houten vloer. En uiteraard een kleine lavabo om na het toiletbezoek de handen te wassen.
donderdag 11 april 2019

Sanitair plaatsen

Bad vervangen door douche en plaatsen van een wc. Radiator vervangen door handdoek radiator. Eventueel betegelen. De opp is 2mx2,5.
donderdag 11 april 2019

Badkamer renoveren

Het gaat over een badkamerrenovatie (20m2) : - Muren isoleren - Muren bekleden met OSB platen op bestaand geraamte (indien die nog goed is) - Nadien OSB bekleden met waterafstotende gyproc. - Plafond bekleden met waterafstotende gyproc. -Plaatsen inloopdouche en aansluiten douchekraan. LET OP : Douchebak, glaspanelen en thermostatische douchekop/kraan ZIJN AANWEZIG.
maandag 8 april 2019

Douche bekleden met polyester of polymeer

Wanden en vloer van inloopdouche naadloos voor zo een 5 m² bekleden met een polyester/polymeer coating. Op dit moment zijn de muren gecementeerd.
vrijdag 5 april 2019

Badkamerrenovatie uitvoeren

Nieuw bad, douche, toilet, lavabo,vloer (voorkeur geen tegels maar viligno of santana), muur en plafondbekleding,verlichting,radiator,infrarood straler. reeds gekozen materialen en toestellen in bijlage samen met enkele foto's van huidige toestand.
dinsdag 2 april 2019

Uitbreken huidige badkamer en installatie X2O badkamer meubels

Ik zou graag de volledige badkamer willen renoveren: bad vervangen door inloopdouche met 3 omliggende wanden tegen de muur en 1 glazen wand, nieuw toilet (hangtoilet), nieuw badkamermeubel met lavabo en spiegelkast en een nieuwe radiator. Deze stukken zijn reeds besteld exclusief de vloer. Afmetingen: ongeveer 201cm op 208,50cm (hoogte badkamer 277,59)
dinsdag 2 april 2019

Renovatie badkamer

Badkamer renovatie met ligbad en douche en badkamermeubel, vloer en tegels