Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
186 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

zaterdag 11 augustus 2018

Wc betegelen en maatwerk voor schuifdeur

Wij hebben een nieuw hangtoilet geïnstalleerd, dit moet nog afgekast worden en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Boven hebben wij ook een nieuw toilet gezet, hier moet een schuifdeur gezet worden. Betegeling : 8m²
woensdag 1 augustus 2018

Plaatsen nieuw badkamermeubel en installeren lavabo's

Ik wil de badkamermeubel vervangen door een nieuwe , met dubbele lavabo (de oude is enkel) , een kolomkast , een spiegelkast met aparte verlichting boven op de spiegelkast . Nodig een vakman die alles kan plaatsen en liefst zo snel mogelijk ( zeker voor eind augustus ) Enkel plaatsing , meubel reeds aangekocht.
zaterdag 14 juli 2018

Plaatsen acrylwanden en douchedeur

Door een vochtprobleem hebben we onze douche volledig ontmanteld, muren tot op de steen. De douchebak is teruggeplaatst, in chape. De muren zou ik graag laten bekleden mer acrylwanden. De douchedeur moet terug geplaatst worden. Drie wanden van 900 x 2400 en 1 van 1200 x 2400.
dinsdag 26 juni 2018

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van ongeveer 9 m² waar momenteel een douche, toilet en badkamermeubel aanwezig is. We zouden het badkamermeubel graag vervangen en in de plaats een bad zetten met douche (2 in 1). Het toilet zou blijven staan en waar dat nu de douche staat zouden we een nieuw badkamermeubel willen. De vloer zou ook moeten vernieuwd worden.
zondag 24 juni 2018

Douchecabine installeren

De badkamer is 3 m diep en 1 m breed Daarin een douchecabine van 1x1 plaatsen Eventueel aankopen via de vakman
donderdag 21 juni 2018

Douchewand glas herstellen

Douchewand 1 glazen douchewand is eruit en zou moeten hersteld worden.£ Dit zijn twee glazen.
zondag 10 juni 2018

Complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Complete badkamer renoveren is ongeveer 2 op 3 meter. Het ligbad moet weg en een inloopdouche plaatsen. De badkamermeubel rond toilet en lavabo mag ook weg en vervangen door nieuwe badkamer meubel. De vloer en wanden vervangen door kleinere tegeltjes Ook het handdoek rek dat fungeert als verwarming mag ook weg en vervangen worden door een degelijke radiator.
maandag 4 juni 2018

Renoveren en betegelen van badkamers

In badkamer 1: douchekraan installeren bij bad + betegelen. De tegels hebben wij al. Oppervlakte te betegelen is 8 m². In badkamer 2: installatie wastafelmeubel, dit is een enkele wastafelmeubel. Wastafelmeubel hebben wij ter beschikking.
maandag 4 juni 2018

Douche betegelen

De huidige tegels in de douche zijn niet waterdicht wat de gyproc er achter aantast. Douche wanden opnieuw betegelen. Ongeveer een oppervlakte van 5 m² te betegelen.
donderdag 31 mei 2018

Badkamer renoveren

Voor een kleine badkamer van 7m² wil ik verschillende aanpassingen aanbrengen : Nieuwe douchecabine plaatsen, en de huidige afbreken De vloer en de wanden betegelen , De lavabo in de badkamermeubel vernieuwen plus een nieuwe kraan plaatsen . Ik overweeg de badkamermeubel ook te vernieuwen De leidingen zijn orde .
dinsdag 22 mei 2018

Totaal badkamer renovatie uitvoeren

Graag willen we onze badkamer verbouwen in ons nieuwe huis. Dit betreft een totaal renovatie, een bad en ook een douche, inloopdouche. Badkamer is 2. 2 m breed en 2. 8 m lang. Graag willen we een bad, douche, toilet, wasbak en kast in de ruimte. De badkamer die er nu in zit zal eruit gehaald moeten worden. Aanvullend dient er een klein raam vervangen te worden en dient er een soort afzuiging geplaatst te worden (of via raam). De vloer zouden we graag met wat grotere tegels gelegd mogen worden.
maandag 21 mei 2018

Badkuip vervangen door inloopdouche

We willen graag de badkuip vervangen door een inloopdouche. De totale oppervlakte van de badkamer is : 2,5 X3 m . Verschillende opties overlopen met de vakman
vrijdag 18 mei 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil de badkamer (deels) renoveren: nieuwe vloer in toiletgedeelte, nieuwe douchecabine, installatie waterontkalker. Tegels / vloer / materiaal aan te kopen door vakman.
donderdag 17 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie kleine badkamer op 4de verdieping van een apartementsgebouw met lift. Groote 2,4x1,5m Afbraakwerken: linoleum vloer eruit halen, wastafel met poot eruit halen. Werken te doen: vloer betegelen (incl rond halfrond bad), Muur (incl wandtegels) en plafond verven. Plaatsen: wastafel met hang meubel 60cm, nieuwe kraan, spiegelkast 60x60cm, wandlamp (op max 50cm van oorspronkelijke plaats), handdoekrek Materiaal zelf aankopen.
maandag 14 mei 2018

Badkamer volledig renoveren met inloopdouche

Badkamer oppervlakte is ongeveer 12 m². Douche eruit, bad weg. Wc vervangen door nieuwe. Inloopdouche plaatsen, leidingen liggen ongeveer op de goede plaats, nieuwe wc plaatsen, afvoer ook voorzien, wastafel met dubbele opzet wastafels en kast. Vloeren, tegelen en plafond plaatsen.
zondag 13 mei 2018

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? : modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? : complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vervanging bad door inloopdouche 170 x80. Plaatsing glazenwand en muren nieuwe tegels De totale oppervlakte is 26m². De vloer moet niet gedaan worden
vrijdag 11 mei 2018

Badkamerrenovatie

Doucheruit die gebarsten is moet vervangen worden. Tegels in de coupe moeten opnieuw worden gevoegd.
vrijdag 4 mei 2018

Aanpassing badkamer voor mindervalide

Staandarddouche 90x90 vervangen door een inloopdouche met de zelfde afmetingen plus 2 handgrepen. het is bedoeld voor een minder mobiele persoon. Graag ook een douchestoel voorzien.
dinsdag 1 mei 2018

Bestaand ligbad vervangen door douche

Bestaand ligbad vervangen door een douche (met zo laag mogelijke instap). Zie tekening in bijlage. Ter plaatse komen kijken of een inloopdouche mogelijk is.
vrijdag 27 april 2018

Vervangen sifon en herbetegelen

Betegelde inloopdouche va ca diepte 73 cm x 94 cm (de hoeken zwaaien wat) sifon in de beton is gebarsten, veroorzaakt geurhinder.. Uitbreken sifon en tegels. Plaatsen nieuwe sifon. Volgieten met beton om het gat te dichten. Plaatsen van rubberen mat ,voor waterdichtheid. Plaatsen van tegels ( in reserve).
zondag 22 april 2018

Badkamer renoveren en tegels vervangen

Ik heb vochtplekken onderaan de muren op alle wand van badkamer. Begin nu waterschade onder mijn vloer. Mijn wandtegels beginnen los te komen.
zaterdag 21 april 2018

Douchecabine vervangen

Verwijderen oude douchebak 90 x 90 cm. Nieuwe douchebak is 80 x 80 cm, 10 cm overschot moet men betegelen. Ook kraantje vervangen van de lavabo. Al het materiaal is aan te kopen in samenspraak met de vakman.
vrijdag 20 april 2018

Complete badkamer renovatie

Appartement gelijkvloers bereikbaar met lift via kelder of vooraan met trap (10 treden). Badkamer van 4 m². Ik kan indien nodig veel zelf als dit voor de aannemer/planning wenselijk is. Volledig betegelen, nieuwe chape en leidingen, 3 waterpunten, 2 stopcontacten, inloopdouche met glazen wand met bak, vervangen kleine radiator maar de leidingen blijven origineel, gyproc plafond met 4 spots, schakelaar is reeds buiten de badkamer, ventillator, meubel.
woensdag 11 april 2018

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen graag een nieuwe badkamer met een inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel. De oude badkamer is reeds gesloopt en verwarmingstoestel is nog aanwezig. Betegeling en bevloering blijft. Oppervlakte : 3 op 4 m.
donderdag 5 april 2018

Complete badkamers renoveren moderne stijl villa

Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, complete badkamerrenovatie Betreft 2 badkamers te renoveren in een manoir villa te 2280 Grobbendonk bouwjaar 2002. Oppervlakte ongeveer per badkamer 20 m². Ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Met twee kolomkasten. Oude tegels eraf , en nieuwe tegels leggen, vloeren... Moderne stijl.

Partners

Partners van Casius