Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
171 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

woensdag 3 januari 2018

Nieuwe badkamer maken

Voorlopig hebben we een badkamer op het gelijkvloers. Wij willen op termijn een badkamer in de kamer daarboven, dus op de 1ste verdieping. Het zou gaan om een nieuw (vrijstaand) bad, inloopdouche en toilet. Er is reeds een wastafel met stromend water op de 1ste verdieping
woensdag 3 januari 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Douche vergroten naar inloopdouche en wc verplaatsen tegels uitbreken en opnieuw bezetten en tegelen ook vloer vernieuwen Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer: 8,4 m².
dinsdag 12 december 2017

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik wil de badkamer en toiletruimte laten verbouwen, de ruimte is ca 1. 70 op 2. 40. Het toilet is 1. 35 op 90. Hier liefst een hangtoilet, ligbad en wasmeubeltje voorzien. Het is voor verhuur.
maandag 11 december 2017

Badkamer renoveren

Volledige renovatie badkamer. Bad vervangen door inloopdouche. Verplaatsen van verwarming en eventueel toilet verplaatsen indien mogelijk lavabo en badkamermeubel.
maandag 11 december 2017

Douchedeur en kraan herstellen

Ik heb een douchecabine met 2 vastzittende deuren en 2 schuifdeuren. 1 schuifdeur is naar achter geschoten en ik krijg ze niet terug naar voor. Er is ook een kraan die al een tijd lekt.
zondag 10 december 2017

Renovatie toiletruimte

Vernieuwen van toiletruimte.We willen een nieuw hangtoilet met kleine lavabo en wit tegelwerk plaatsen. Muren en vloeren vernieuwen.
zaterdag 9 december 2017

Oude badkamer renoveren

Wij willen de badkamer van ons nieuw huis renoveren. Het gaat om een rechthoekige badkamer met deur op de lange kant op een meter van de rechterkant. Er moet een grote douche, ligbad ,wc en 2 lavabo's komen. De oppervlakte van de badkamer is 3 m op 4.20 m.
donderdag 7 december 2017

Badkamer uitbreiden

Wij hebben een bijbouw van 12 op 4 en willen de badkamer hierin uitbreiden. Huidige afmetingen zijn (bij benadering) 3 m op 1,5 m. Zouden dit willen uitbreiden naar 4 m op 3 m. Hierin moet komen: een inloopdouche, een bad, badkamermeubel en een toilet.
donderdag 7 december 2017

Badkamer renoveren

We willen de badkamer van 2,40 m op 1,65 m renoveren. We zouden graag verbouwen naar een inloopdouche met nieuw bad meubel, spots,verwarming, etc.
donderdag 7 december 2017

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Basic badkamer staat erin, maar met een wasmachine en droogkast erin is de ruimte beperkt, we zijn op zoek naar een slimme oplossing Complete badkamerrenovatie, Indeling wijzigen, met dubbele wastafel, graag een inloopdouche of bad, betegelen. De oppervlakte is 10 m².
maandag 4 december 2017

Badkamer renoveren

Renovatie van de badkamer. Alles eruit halen. Badkamer van 6 op 4 m.Inloopdouche, toilet en 1 wasbak plaatsen. Ook voorzien van kasten. Bevloering en betegeling.
woensdag 29 november 2017

Badkamer renoveren

Ik wil het ligbad vervangen door een inloopdouche + nieuwe wastafel. Nieuwe muur- en vloerbetegeling. Afmetingen : 2,50x1,70m.
woensdag 22 november 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. De afmeting van deze plaats is 3 m x 2,5. We zouden graag een douche, wc, badkamermeubel en lavabo (s) willen laten plaatsen . Volledig uit en alles nieuw.
maandag 20 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie (is afgebroken tot op de blote baksteen). Aanleg van elektriciteit en riolering wordt door onszelf gedaan. Graag plaatsen we er een nieuwe boiler, inloopdouche met douchebak, WC met scheidingsmuur, tweevoudige wasbak en een elektrische handdoekdroger. Ook ventilatie naar buiten moet nog worden geïnstalleerd, maar een schouw naar buiten is al wel aanwezig. Muren moeten opnieuw worden bezet en betegeld, evenals de vloer. Badkamer is ongeveer 11,6 vierkante meter
zaterdag 18 november 2017

Badkamer renoveren met douchebak en lavabo's

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil een douchebak, en 2 lavabo's. Verwijderen van tegels, en nieuwe tegels plaatsen.
woensdag 15 november 2017

Granito in badkamer leggen

Badkamer renoveren : Granito leggen ongeveer 19 m². Vloer is reeds uitgebroken tot de gegoten cementen ondergrond (niet waterpas). Dit wordt een badkamer en douche. Afvoer ligt in de huidige vloer, de waterleidingen er nu nog bloot op. Tot aan de deur dorpel is er ongeveer 12 a 13 cm voor de nieuwe vloer.
dinsdag 14 november 2017

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer 3. 20 m op 2 m . Plaatsen van inloopdouche ,bad, meubel, toilet en bad alsook betegeling.
maandag 13 november 2017

Herstellen lekkage inloopdouche en betegelen

Ons herenhuis was volledig 5 jaar geleden gerenoveerd. Maar helaas is er een lek in de douche. De mozaïek tegels zijn ook slecht gelijmd, dus de hele inloop douche moet opnieuw gelegd worden.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

We willen een inloopdouche maken met een glazen wand van onze oude douche met panelen zonder voegen. Rest van de badkamer: gyproc over alle tegels laten plaatsen zodat we kunnen schilderen. Vloeren uitbreken en nieuwe leggen. Deze is gebarsten doordat ons huis leeft. Badkamer meubel plaatsen. Is een houtskeletbouw.
zaterdag 11 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Vrees dat er ergens een lek zit in een van de leidingen. Wc en bad mogen blijven. Douche mag weg en vervangen worden, badkamermeubel (twee lavabo’s) eventueel ook vervangen indien binnen budget. Weet niet wat er met vloer en tegels moet gebeuren naargelang lek.
donderdag 9 november 2017

Afwerking badkamer en installeren van douche en lavabomeubel

Badkamer: Installeren van douche (grote marmeren tegels en glazen wand) en lavabo meubel. Alle materiaal is aanwezig.
woensdag 8 november 2017

Hangend badkamermeubel plaatsen en betegelen

Plaatsen van een hangend badkamermeubel van 1,20 meter lang met 2 wasbakken , ook een spiegel met led verlichting ingewerkt moet gehangen worden , hier zullen wat elektrische aanpassingen voor moeten gebeuren . Ook moet er op 2 muren de oude tegels verwijderd worden en opnieuw betegeld worden . Het badkamermeubel , de spiegel en de tegels zijn reeds in ons bezit.
dinsdag 7 november 2017

Badkamer renoveren

Bad verwijderen die achter een muurtje staat en vervangen door een inloopdouche met glazen deur. Waar de douche staat deze uitbreken en daarin moet de afvoer dienen om wasmachine en droogkast te plaatsen. Badkamer : 6m².
maandag 6 november 2017

Douche vernieuwen en betegelen

Douche vernieuwen en betegelen. Liefst een douchebak. De oppervlakte is 4 m².
vrijdag 3 november 2017

Vernieuwen van toiletruimte

Vernieuwen van toiletruimte. Nieuwe tegels aanleggen (muur en vloer), nieuw toilet plaatsen, leidingen vervangen, wasbak aanleggen. En missshien nog enkele kleine reparaties.