Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
176 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

zondag 9 december 2018

Badkamer renoveren

bestaande douche afbreken en nieuwe douche (tube, vaste glazen wand en draaideur) installeren (90 bij 90). Tegels en kraanwerk blijven behouden. We gaan ons materiaal bestellen bij X2O.
zaterdag 8 december 2018

Plaatsen van een granieten douchetube en wanden

De huidige granieten douchetube en wanden verwijderen. Een nieuwe granieten douchetube en wanden, exact dezelfde artikelen, terug plaatsen. Opgelet, de douchetube is in de vloer ingewerkt en de tegels zijn tot tegen douche wanden aangewerkt. Graag hadden we dit opnieuw zo laten afwerken.
dinsdag 4 december 2018

Badkamer renoveren

Een nieuwe douche plaatsen, een nieuwe wc, 4 nieuwe radiatoren, een nieuw lavabo-kastje en eventueel ook douchetegels tegen de muur van de douche plaatsen.
zondag 25 november 2018

Wasbak plaatsen en afwerken

Graag moet er opnieuw een wasbak geplaatst worden waar er vroeger ook een zat. Ook de verlichting vernieuwen, spiegel plaatsen, stopcontact verplaatsen en alles bekleden met hout of tegels.
dinsdag 20 november 2018

Zolder tot badkamer verbouwen

Op de zolderverdieping onder een schuin dak moet een kleine badkamer komen. Hierin zijn alle afvoeren (WC + douche + wasbak) en aansluitingen reeds voorzien. In de badkamer komt 1 hangtoilet van Geberit (toilet en ophangsysteem reeds aangekocht) , 1 douche en 1 wasbak. Ook 1 chauffage (reeds aangekocht) moet geplaatst worden, leidingen hiervoor liggen al tot op de juiste plek. De kamer moet afgewerkt worden met een schuifdeur. Afmeting ongeveer 6 m². Wasbak en douche nog aan te kopen de rest al aangekocht.
zondag 18 november 2018

Badkamer renoveren

Het betegelen van badkamer en toilet. Het instaleren van een Wellness bad, een douche, badkamermeubels, toilet en een radiator. Badkamer van 30 m². toilet van 13 m²; Tegels en vloeren nog aan te kopen. Badkamermeubilair reeds aangekocht en dient enkel nog geplaatst te worden.
zaterdag 10 november 2018

Badkamer renoveren

Badkamer van 223 x 173 cm moet worden vernieuwd. Oude bad eruit, oude tegels verwijderen, toegangsdeur verplaatsen, stucwerk wanden. Nieuwe badkamer installeren met inloopdouche en wandmeubel. Materiaal nog niet aangekocht.
donderdag 8 november 2018

Nieuwe badkamer installeren

Wij gaan onze badkamer van het gelijkvloers naar de eerste verdieping verplaatsen. Er zou een inloopdouche met deur, ligbad, centrale verwarming, wastafel met 2 lavabo's, spiegelkast en kolomkast moeten worden geïnstalleerd alsook een apart toilet met handenwasser. Ons materiaal zouden we willen aankopen bij X2O. We zijn dus specifiek op zoek naar iemand die alles van 0 kan voorzien want de leidingen moeten allemaal nog getrokken worden. Indien u ook de rest van de centrale verwarming kan installeren is dat een absolute plus.
zaterdag 3 november 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren. De afmetingen zijn 190 x 200 cm en een hoekje van 100 x 90 cm achter de deur. Ik wil graag een badkamermeubel 90 x 55 cm met spiegelkastje, een inloopdouche 140 x 90 en een radiator. Ik wil ook graag een vals plafond met ingebouwde spotjes en verluchting. Wand- en vloertegels moeten nog gekozen worden.
donderdag 1 november 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche-bad en nieuwe betegeling

Nieuwe bad, inloopdouche, wc plaatsen. Nieuwe tegels vloer en muur. Nieuwe radiatoren plaatsen. Geen wastafel plaatsen , die is aanwezig. Oppervlakte +/- 6 m ².
dinsdag 30 oktober 2018

Plaatsen van glazen douchedeur voor inloopdouche

Ik wil een eenvoudige glazen douchedeur, die in een inloopdouche kan geplaceerd worden zodat deze niet meer kan spatten op de muur.
maandag 29 oktober 2018

Douche vervangen

Momenteel douche met draaideur tussen 2 muurtjes. Graag deze vervangen door een inloopdouche. Ben niet zeker of dit technisch en vooral praktisch haalbaar is.
maandag 29 oktober 2018

Aanpassingswerken in badkamer

Aanpassingswerken leidingen badkamer / plaatsen hang wc / kast maken rond boiler.
vrijdag 26 oktober 2018

Badkamer renoveren en herindelen

Het renoveren van de badkamer. Volledig opnieuw inrichten. Afmeting 1 m 90 x 3 m waarvan 1 m/1 m. Zien wat de mogelijkheden zijn om de badkamer in te richten, nieuw bad en badkamer meubelen.
dinsdag 23 oktober 2018

Vernieuwen toiletruimte

Een klein toilet verbouwen met een hangend inbouw toilet. Vloer en wand betegelen. Materiaal kopen we zelf aan.
maandag 22 oktober 2018

Toiletruimte en badkamer renoveren

A) In een badkamer 2,80 (2,73 netto) m x 2,30 m. Gedeeltelijke functionele badkamerrenovatie zonder onnodig breekwerk met: 1)vervanging twee wasbekkens inclusief armaturen door ofwel: - twee nieuwe wasbekkens in witte kleur . - een gecombineerd dubbel wasbekken, eventueel ondersteund door kast volgens tekening in bijlage, in gelijkaardig materiaal als bestaande kastwand (combinatie lichte beuk-wit). 2) Vervanging WC door nieuwe kleur wit. 3) Renovatie met witte polyesterovertrek, of vervanging bad en douche, zonder armaturen, ofwel 1 op 1 ofwel door een combisysteem. Kleur wit. 4) herbetegeling vloer, eventueel ook gedeeltelijke verticale betegeling, zonder uitbreken van bestaand badkamermeubel. 5) plaatsing van een douchescherm van veiligheidsglas of polycarbonaat (vorm en syste
vrijdag 19 oktober 2018

Voegen inloopdouche nakijken en herstellen

Ik wil de voegen van mijn inloopdouche (natuursteen - marmer) laten nakijken en waar nodig is herstellen.
donderdag 18 oktober 2018

Douchecabine laten plaatsen

Douchecabine plaatsen . Ronde de inloopdocuhe dient er een cabine te worden gemaakt.
donderdag 18 oktober 2018

Badkamer renoveren en leidingen verleggen

Onze badkamer op de 1 ste verdieping moet gerenoveerd worden met een oppervlakte van 8 m². Er moeten leidingen gelegd worden voor water , elektriciteit en afvoer. Er is op dit moment boven geen warm water. Er moet een muurtje van 2 meter uitgebroken worden (geen stenen muren, prefab houten muur) er moeten ook 2 deuren weggenomen worden en een nieuwe deur op een andere plaats gezet worden. De bekleding moet van de muren en het plafond gehaald worden en vervangen worden alsook een nieuwe vloer en nieuwe plafond. Er moet een wc, lavabo en douche cabine geplaatst worden.
dinsdag 16 oktober 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Plaatsen en aansluiten van douchebak 90 cm op 120 cm. Ook spiegelkast,wastafel en 2 kolomkasten te plaatsen.
zaterdag 13 oktober 2018

Ligbad en douche verwijderen en plaatsen van een whirlpool bad

De badkamer bestaat momenteel uit een ligbad en inloopdouche deze moeten verwijderd worden voor de plaatsing van een whirlpool-spa bad. Er moet ook een stopcontact komen voor de aansluiting van het spa bad te activeren. De kraan van het water moet verlaagt worden of verhoogd worden en de afvoer moet wat bijgesteld worden. In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Het leggen van leidingen en het aansluiten van reeds gekochte producten bij X20. Het gaat om een toilet, douche,.. in de badkamer van ongeveer 3 x 3 meter.
dinsdag 9 oktober 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche en betegelen

Wij gaan een badkamermeubel, inloopdouche en bad bestellen bij x2o. Willen die laten plaatsen alsook de tegels leggen. Ongeveer 8 m².
maandag 8 oktober 2018

Sanitair plaatsen voor badkamerrenovatie

Kleine badkamer die we willen renoveren met inloopdouche + hangwc + wastafel + meubel + CV verwarmingselement. Ook nieuwe muren plaatsen ( waarschijnlijk gyproc platen die we nadien beschilderen ) Wij hebben reeds ons materiaal aangekocht bij X2O , dus enkel loodgieters die werken met die producten.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.

Partners

Partners van Casius