Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Antwerpen.

154 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: complete badkamer renovatie, badkamerrenovatie uitvoeren, badkamer renoveren, badkamer renoveren en betegelen, totale badkamer renoveren, vakman nodig voor complete badkamer renovatie, totale badkamer renoveren, complete badkamer renovatie, badkamer renoveren en leidingen vervangen, badkamer renoveren, badkamerrenovatie, renovatie van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, renovatie van de badkamer, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

maandag 20 november 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie (is afgebroken tot op de blote baksteen). Aanleg van elektriciteit en riolering wordt door onszelf gedaan. Graag plaatsen we er een nieuwe boiler, inloopdouche met douchebak, WC met scheidingsmuur, tweevoudige wasbak en een elektrische handdoekdroger. Ook ventilatie naar buiten moet nog worden geïnstalleerd, maar een schouw naar buiten is al wel aanwezig. Muren moeten opnieuw worden bezet en betegeld, evenals de vloer. Badkamer is ongeveer 11,6 vierkante meter
zondag 19 november 2017

Badkamer renoveren

Ik denk eraan mijn badkamer te laten renoveren. De badkamer is ongeveer 3. 5 op 3 m bestaande uit een ligbad een douche en een wastafel met kastje. De wandtegels zijn vanonder betegeld en vanboven geschilderd.
zaterdag 18 november 2017

Badkamer renoveren met douchebak en lavabo's

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil een douchebak, en 2 lavabo's. Verwijderen van tegels, en nieuwe tegels plaatsen.
woensdag 15 november 2017

Granito in badkamer leggen

Badkamer renoveren : Granito leggen ongeveer 19 m². Vloer is reeds uitgebroken tot de gegoten cementen ondergrond (niet waterpas). Dit wordt een badkamer en douche. Afvoer ligt in de huidige vloer, de waterleidingen er nu nog bloot op. Tot aan de deur dorpel is er ongeveer 12 a 13 cm voor de nieuwe vloer.
dinsdag 14 november 2017

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer 3. 20 m op 2 m . Plaatsen van inloopdouche ,bad, meubel, toilet en bad alsook betegeling.
maandag 13 november 2017

Herstellen lekkage inloopdouche en betegelen

Ons herenhuis was volledig 5 jaar geleden gerenoveerd. Maar helaas is er een lek in de douche. De mozaïek tegels zijn ook slecht gelijmd, dus de hele inloop douche moet opnieuw gelegd worden.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

We willen een inloopdouche maken met een glazen wand van onze oude douche met panelen zonder voegen. Rest van de badkamer: gyproc over alle tegels laten plaatsen zodat we kunnen schilderen. Vloeren uitbreken en nieuwe leggen. Deze is gebarsten doordat ons huis leeft. Badkamer meubel plaatsen. Is een houtskeletbouw.
zaterdag 11 november 2017

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Vrees dat er ergens een lek zit in een van de leidingen. Wc en bad mogen blijven. Douche mag weg en vervangen worden, badkamermeubel (twee lavabo’s) eventueel ook vervangen indien binnen budget. Weet niet wat er met vloer en tegels moet gebeuren naargelang lek.
donderdag 9 november 2017

Afwerking badkamer en installeren van douche en lavabomeubel

Badkamer: Installeren van douche (grote marmeren tegels en glazen wand) en lavabo meubel. Alle materiaal is aanwezig.
woensdag 8 november 2017

Hangend badkamermeubel plaatsen en betegelen

Plaatsen van een hangend badkamermeubel van 1,20 meter lang met 2 wasbakken , ook een spiegel met led verlichting ingewerkt moet gehangen worden , hier zullen wat elektrische aanpassingen voor moeten gebeuren . Ook moet er op 2 muren de oude tegels verwijderd worden en opnieuw betegeld worden . Het badkamermeubel , de spiegel en de tegels zijn reeds in ons bezit.
dinsdag 7 november 2017

Badkamer renoveren

Bad verwijderen die achter een muurtje staat en vervangen door een inloopdouche met glazen deur. Waar de douche staat deze uitbreken en daarin moet de afvoer dienen om wasmachine en droogkast te plaatsen. Badkamer : 6m².
maandag 6 november 2017

Douche vernieuwen en betegelen

Douche vernieuwen en betegelen. Liefst een douchebak. De oppervlakte is 4 m².
vrijdag 3 november 2017

Vernieuwen van toiletruimte

Vernieuwen van toiletruimte. Nieuwe tegels aanleggen (muur en vloer), nieuw toilet plaatsen, leidingen vervangen, wasbak aanleggen. En missshien nog enkele kleine reparaties.
vrijdag 3 november 2017

Totale badkamer renovatie

Wij willen onze badkamer afbreken en volledig renoveren van de badkamer. Graag een inloopdouche, lavabo, badkamermeubel, toilet... Betegelen, en vloeren. Eenvoudig graag.
dinsdag 31 oktober 2017

Totale badkamer renoveren

Volledige renovatie van de badkamer de oppervlakte 6.8 m². Sanitair vervangen, kasten, inloopdouche met scherm maken. Betegelen van de muren. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 24 oktober 2017

Complete badkamer renovatie

De bestaande badkamer moet verhuisd worden naar een andere kamer. Volledig vanaf 0 Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Elektriciteit aanpassen Oppervlakte is ongeveer 9 m².
maandag 23 oktober 2017

Badkamer en Wc te renoveren

De badkamer is 2m20x2m30 er komt een inloopdouche,nieuwe tegels,wand en vloer,nieuw plafond en aangepaste elektriciteit Renovatie van aparte WC en die is 1m30 x 0,90m
zaterdag 21 oktober 2017

Volledige badkamer renovatie

Complete badkamerrenovatie. Uitbreken bestaande materialen (wanden en plafond zijn nu met plastic bekleed), kurken vloer en sanitair (bad, meubel met lavabo, toilet) Verwijderen bestaande (extra) gasverwarming, cv met radiator aanwezig Gewenst: ruime douche, nieuw badkamermeubel met lavabo, toilet (hang? ), tegels? Gyproc? Plafond? Oppervlakte van de badkamer :3,70 x 2,20 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor de mogelijkheden te zien en advies te geven.
zaterdag 21 oktober 2017

Badkamer renoveren

Nieuw bad, lavabo en verwarming plaatsen. Nieuwe muurtegels. Muren zijn 2 x (2 m breed x 2,48 m hoog) en 2 x (5 m breed x 2,48 m hoog) Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 6 vierkante meter
woensdag 18 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn badkamer kan renoveren, inloopdouche met ingebouwde regendouche, 1 lavabo in meubel, hangend toilet in muurtje dat geplaatst moet worden en opbergkast. Badkamer wordt besteld bij X2O. Enkel plaatsing en waar nodig aanpassingen van leidingen.
maandag 16 oktober 2017

Vernieuwen badkamer

Ik wil de badkamer van mijn verhuurd appartement na een vastgestelde lek renoveren door, ofwel, een aangekochte, geïnstalleerde douchecabine te laten afkitten en het muurgedeelte waar vroeger een ligbad was te laten afwerken, bv. met acrylplaten, desnoods na verwijdering van de huidige tegels en herbezetting, of eroverheen. De cabine zou iets hoger geïnstalleerd moeten worden met het oog op beter afloop. Ofwel de cabine verwijderen en een bad met doucheset (plaat) installeren, eveneens met acrylplaten ter afwerking van de muur.
zondag 15 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik wil graag een douche vervangen door een hoekbad. Sanitair vernieuwen en aanpassen vernieuwen betegeling. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 6 vierkante meter.
zaterdag 14 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten vernieuwen. Uitbreken oud bad, lavabo's, kastjes en spiegels, electriciteit. Plaatsen en aansluiten inloopdouche, 1 lavabo, kasten en spiegels, verlichting, ventilatie, vloer- en muurbekleding.
donderdag 12 oktober 2017

Betegelen van badkamer

Momenteel ligt er een houten vloer maar door waterschade zou ik deze willen laten vervangen door tegels. Ongeveer 2,5 m x 3,5 m. Er is een douche en een bad waaronder dus misschien ook deels tegels zal moeten geplaatst worden. Douche is een cabine (90 x 90) die niet gemakkelijk kan verplaatst worden denk ik.
donderdag 12 oktober 2017

Totale badkamer renoveren

Badkamer renovatie: nieuwe betegeling en vloer, nieuw bad, nieuwe douche, nieuw meubilair, nieuw toilet, nieuwe verlichting. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : +/-10 m².

Partners

Partners van Casius