Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
182 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

zaterdag 13 oktober 2018

Ligbad en douche verwijderen en plaatsen van een whirlpool bad

De badkamer bestaat momenteel uit een ligbad en inloopdouche deze moeten verwijderd worden voor de plaatsing van een whirlpool-spa bad. Er moet ook een stopcontact komen voor de aansluiting van het spa bad te activeren. De kraan van het water moet verlaagt worden of verhoogd worden en de afvoer moet wat bijgesteld worden. In welke stijl heb je interesse? : modern, landelijk
woensdag 10 oktober 2018

Nieuwe leidingen in badkamer leggen en sanitair installeren

Het leggen van leidingen en het aansluiten van reeds gekochte producten bij X20. Het gaat om een toilet, douche,.. in de badkamer van ongeveer 3 x 3 meter.
maandag 8 oktober 2018

Sanitair plaatsen voor badkamerrenovatie

Kleine badkamer die we willen renoveren met inloopdouche + hangwc + wastafel + meubel + CV verwarmingselement. Ook nieuwe muren plaatsen ( waarschijnlijk gyproc platen die we nadien beschilderen ) Wij hebben reeds ons materiaal aangekocht bij X2O , dus enkel loodgieters die werken met die producten.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.
zondag 7 oktober 2018

Badkamer met douche renoveren

Ik wil de volledige badkamer renoveren. Ligbad afbreken en een douche plaatsen met vaste glaswand en schuifdeur. Er moet ook een wandbekleding komen over de bestaande tegels ofwel moeten deze worden verwijderd. Hangkasten afbreken en nieuwe plaatsen met spiegelkast en handkast. De ruimte is : 160 cm op 220 cm.
donderdag 4 oktober 2018

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.
woensdag 3 oktober 2018

Inloopdouchebak vervangen

Inloopdouche bak is gebarsten, een nieuwe douchebak plaatsen.
woensdag 3 oktober 2018

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil onze badkamer graag laten verbouwen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 8,35 m². En zou moeten gebeuren met door ons voorzien materiaal (wastafel, douche - en kraanwerk, tegels) De verbouwing zou bestaan uit. - Leggen van leidingen, elektriciteit en loodgieterij - Plaatsen van tegels, vloer en muur - Plaatsen vals plafond en spots - Plaatsen van een wand die moet dienen als afscheiding van de inloopdouche - Plaatsen van een inloopdouche - Plaatsen van een wastafel/meubel - Plaatsen van ventilatie - Plaatsen van twee radiatoren
woensdag 19 september 2018

Renovatie werken uitvoeren badkamer, tegels aanleggen en parket

Renovatiewerken uitvoeren. Plaatsen van badkamer, die reeds is aangekocht. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Platen plaatsen achter het bad. Herstellen van steunbalken die niet meer stabiel zijn. Parket plaatsen in de woonkamer en gang ongeveer 60 m². Tegels leggen in de keuken ongeveer 9 m². Tegels al in bezit.
dinsdag 18 september 2018

Badkamer renoveren

Plaatsen van een inloopdouche, wanden en vloer betegelen en loodgieterij. Aanpassingen van de leidingen doen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10m². Douchebak verwijderen of verlagen , en met een douchescherm werken . Materiaal zelf aan te kopen
zondag 16 september 2018

Toilet renovatie uitvoeren

Afwerken deels geplaatste hangtoilet duofix reeds geplaatst maar niet goed gelukt. Ook hangtoilet volledig te plaatsen. Schilderklaar af te werken.
donderdag 13 september 2018

Badkamer installeren en voorbereidende werken uitvoeren

We gaan ons materiaal aankopen bij X20 . we zoeken dus iemand die dit kan plaatsen alsook de voorbereidende werken uitvoeren. Een bad +douchestan+hangtoilet+lavabomeubelen spiegel+radiator. Wellicht zullen we hierna schilderen. Leidingen zijn normaal in orde, misschien hier en daar wat aanpassingen mogelijk. 2,80x1,180
vrijdag 7 september 2018

Badkamer renoveren

Een bestaande badkamer op het 1ste verdiep volledig renoveren - nieuwe leidingen - nieuw hangtoilet - nieuw ligbad en inloopdouche enz..... Wij zouden de toestellen kiezen (in samenspraak met de loodgieter die de klus komt klaren) en aankopen en we vragen enkel een loodgieter om alles te plaatsen en aan te sluiten. De bestaande koperen leidingen hebben een lek (voorlopig gedicht) en zouden verwijderd worden en vanuit de onderliggende garage opnieuw worden gelegd maar in kunststofbuizen met aluminium kern. Vooraf moeten er bezettingswerken gebeuren en waterdichte doeken geplaatst worden voor de inloopdouche en het ligbad.
vrijdag 7 september 2018

Badkamer installeren en voorbereidende werken uitvoeren

We gaan ons materiaal aankopen bij X2O te Kontich, we zoek dus enkel iemand die dit kan plaatsen alsook de voorbereidende werken uitvoeren. Een bad + een douchestang + hangtoilet + lavabomeubel en spiegel + radiator. Wellicht zullen we hierna schilderen. Leidingen zijn normaal gezien in orde, misschien hier en daar wat aanpassingen mogelijk.
vrijdag 31 augustus 2018

Kamer ombouwen naar hammam

Ik heb een kamer om een hammam in te bouwen. Het gaat om een ruimte van 20 m². Muren en plafond moeten geïsoleerd worden, vloerverwarming aangelegd, spots ingebouwd. Er moeten diverse loodgieterswerkzaamheden verricht worden, waaronder 1 waskom met kranen plaatsen. Er zou ook een thermostatische kraan moeten geplaatst worden.
maandag 27 augustus 2018

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Gedeeltelijke renovatie van badkamer: leidingen liggen nu onhandig voor plaatsen nieuwe badkamermeubel. Men moet deze leidingen dus infrezen en verplaatsen. Men moet ook de vloer en badwand herstellen. Hiernaast ook een nieuw, reeds aangekocht, verwarmingselement installeren met toebehoren. Ook in de keuken nog een kraan te installeren.
woensdag 22 augustus 2018

Badkamer renoveren

In het kader van de volledige renovatie van onze badkamer, zijn we op zoek naar een installateur van alle sanitair en eventuele ventilatie. Onze woning is gelegen in Herentals. De renovatie zou voor zsm zijn. We zouden het sanitair wensen aan te kopen via de installateur. Dit zal bestaan uit: - vrijstaand ligbad met toebehoren - inloopdouche met glazen wand en toebehoren - dubbele lavabo met toebehoren - hangtoilet Daarnaast willen we ook een nieuw hangtoilet en lavabo voor het toilet op de benendenverdieping.
maandag 20 augustus 2018

Leidingen trekken en tegelwerken uitvoeren in badkamer

In de badkamer van ongeveer 2 x 2 meter moet men nieuwe leidingen trekken. Hiernaast moet men ook tegelwerken uitvoeren, dit voor vloer en de muren. Graag had ik donkeren tegels in het midden van de vloer en dan wit tegen de zijkanten en de muren. Materiaal is nog niet aangekocht en kan door vakman gebeuren.
woensdag 15 augustus 2018

Lavabo, spiegel en kast plaatsen in badkamer

Ik wil een lavabo, spiegel en kast plaatsen in de badkamer...
zaterdag 11 augustus 2018

Wc betegelen en maatwerk voor schuifdeur

Wij hebben een nieuw hangtoilet geïnstalleerd, dit moet nog afgekast worden en de wanden moeten opnieuw betegeld worden. Boven hebben wij ook een nieuw toilet gezet, hier moet een schuifdeur gezet worden. Betegeling : 8m²
woensdag 1 augustus 2018

Plaatsen nieuw badkamermeubel en installeren lavabo's

Ik wil de badkamermeubel vervangen door een nieuwe , met dubbele lavabo (de oude is enkel) , een kolomkast , een spiegelkast met aparte verlichting boven op de spiegelkast . Nodig een vakman die alles kan plaatsen en liefst zo snel mogelijk ( zeker voor eind augustus ) Enkel plaatsing , meubel reeds aangekocht.
zaterdag 14 juli 2018

Plaatsen acrylwanden en douchedeur

Door een vochtprobleem hebben we onze douche volledig ontmanteld, muren tot op de steen. De douchebak is teruggeplaatst, in chape. De muren zou ik graag laten bekleden mer acrylwanden. De douchedeur moet terug geplaatst worden. Drie wanden van 900 x 2400 en 1 van 1200 x 2400.
dinsdag 26 juni 2018

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van ongeveer 9 m² waar momenteel een douche, toilet en badkamermeubel aanwezig is. We zouden het badkamermeubel graag vervangen en in de plaats een bad zetten met douche (2 in 1). Het toilet zou blijven staan en waar dat nu de douche staat zouden we een nieuw badkamermeubel willen. De vloer zou ook moeten vernieuwd worden.
zondag 24 juni 2018

Douchecabine installeren

De badkamer is 3 m diep en 1 m breed Daarin een douchecabine van 1x1 plaatsen Eventueel aankopen via de vakman
donderdag 21 juni 2018

Douchewand glas herstellen

Douchewand 1 glazen douchewand is eruit en zou moeten hersteld worden.£ Dit zijn twee glazen.

Partners

Partners van Casius