Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Antwerpen.

145 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamerrenovatie, badkamer volledig vernieuwen, totaal renovatie badkamer, complete badkamerrenovatie, renovatie badkamer, badkamerrenovatie, volledige badkamer te vernieuwen, badkamer renoveren, kamers verbouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, badkamer bouwen, badkamer renoveren, volledige badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

maandag 21 augustus 2017

Herstellen plafond na waterschade

Uitkappen, stuccen en verven: Na bestek voor verzekering laten maken door de vakman. Herstellen van een lek aan het plafond in de badkamer.
maandag 21 augustus 2017

Badkamerrenovatie

Mijn ouders willen hun badkamer laten renoveren, het bad wordt een inloopdouche, de wc een hang-wc en een nieuwe lavabo en spiegelkast en nieuwe tegels natuurlijk. 3 m² in totaal.
vrijdag 18 augustus 2017

Bad vervangen door inloopdouche en betegelen

Ik wil het bad laten vervangen door een inloopdouche. Het bad is 175 cm x 80 cm en beslaat de volledige breedte van de badkamer. Er zullen tegeltjes moeten geplaatst worden waar nu het bad tegen de muur staat.
dinsdag 15 augustus 2017

WC renoveren en vloer herbetegelen

Ik wens een rechtstaand wc te vervangen door hang wc en aan te sluiten op leidingwater (nu regenwater) ook de aansluiting van het wasbakje dient verplaatst te worden,de wandtegels en vloeren zowel in de wc als inkomhal moeten vervangen worden. Afm. Inkomhal 2,15x1,70 Wc 0, 75x1,40 en hoogte ongeveer 1,20m
dinsdag 15 augustus 2017

Complete badkamerrenovatie

Totale badkamerrenovatie alles nieuw plaatsen: Sanitair vernieuwen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Ongeveer 5 m² totale oppervlakte badkamer.
woensdag 9 augustus 2017

Douche bekleden met polyester

Graag hadden we onze inloopdouche laten bekleden met polyester, alsook de muur boven het bad.
woensdag 9 augustus 2017

Plaatsen van douchescherm

Wij zouden voor onze hoek-inloopdouche van 100 x 100 graag een glazen douchescherm, eventueel met deur, laten plaatsen.
woensdag 9 augustus 2017

Badkamer renoveren

Onze badkamer is dringend toe aan een volledige renovatie. Wij hebben momenteel: bad, wc en dubbele lavabo (incluis badkamermeubel). Wij zouden graag een wc, badkamermeubel (mag 1 lavabo zijn), aparte douche en bad hebben. De afbraak werken kunnen wij zelf doen. Opbouwen (bezetten, tegelen, leidingen mogelijks verleggen, ... ) en plaatsen van het sanitair wensen wij te laten doen. De badkamer bevindt zich op het eerste verdiep. Oppervlakte: 2.8m op 3m
dinsdag 8 augustus 2017

Volledige badkamer renoveren

Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen, scheidingsmuur plaatsen,nieuw toilet plaatsen en deel herbetegelen. 8 m² in totaal.
maandag 7 augustus 2017

Badkamer volledig vernieuwen

De bestaande grote douchecabine moet eruit, alsook het lavabomeubel. Nieuwe (inloop)douche, nieuw meubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast dient voorzien te worden. Ik vrees dat zowel de vloer, het plafond, alsook de muren dienen aangepakt te worden. In een andere ruimte dient ook de WC vervangen te worden. Afmetingen: 1,74 op 2.
maandag 7 augustus 2017

Badkamerrenovatie

Volledige renovatie van de bakamer. Nieuwe tegels plaatsen, inloopdocuhe moet er komen. Sanitair vernieuwd worden, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuw plafond, nieuwe vloer. Oppervlakte: 1. 70 m x 4 m
zaterdag 5 augustus 2017

Badkamerrenovatie nodig

Wij willen een totale renovatie, momenteel hebben we een bad ,meubel en wc ,en we zouden graag alles opnieuw laten betegelen , nieuwe vloer ,ander plafond,en als de mogelijkheid er is een bad en douche in de badkamer. Oppervlakte is 6,5 vierkante meter.
zaterdag 5 augustus 2017

Badkamer volledig vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het renoveren van de badkamer. Vernieuwen elektriciteit, loodgieterij,wand en vloer voor badkamer,inloopdouche en lavabo plaatsen. 9 m² oppervlakte.
vrijdag 4 augustus 2017

Heremailleren van bad

De afmetingen van het bad zijn: 173x76cm Een foto treft u aan in de bijlage.
woensdag 26 juli 2017

Problemen in badkamer verhelpen

Onze badkamer werd net gerenoveerd, maar de installateur deed zijn week niet zoals gevraagd: de leidingen werden niet verplaatst, de vloertegels liggen hol, de kranen werden niet correct gemonteerd, er loopt dus water in de gaten rond de douchekraan, de leidingen werden niet vernieuwd. Oppervlakte ongeveer 5,5 m².
dinsdag 25 juli 2017

Douchewand plaatsen in glas of kunststof

In de badkamer staat een douche in hoek 80 cm x 80 cm met douchegordijn. Om de parket te beschermen had ik deze graag vervangen door glazen of kunststof douchewand.
maandag 24 juli 2017

Badkamer afwerken

Afmaken badkamer, plaatsen gyproc , verhogen vloer en betegelen. Materiaal reeds in bezit.
zaterdag 22 juli 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Wij willen graag het bad laten vervangen door een inloopdouche, badkamer heeft schuin aflopende dakwand. Betegeling ook uit te voeren.
maandag 17 juli 2017

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is 25 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Wij zoeken een opdrachtgever die een totaalpakket kan aanleveren: vloerwerken, tegelwerken, ontwerp en installatie van nieuwe badkamer. Oppervlakte : 12 m². Voorbereidingswerken als afbraak doet klant zelf.
zondag 16 juli 2017

Badkamer renoveren

Momenteel is er enkel een wc en een lavabo maar we willen er graag een kleine douche bij en meteen ook alles vernieuwen. We dachten aan een hang wc en een simpele lavabo + douche. Het Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Complete Badkamerrenovatie, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. Oppervlakte : kleine badkamer. Ter plaatse komen kijken.
zondag 9 juli 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Alles van A tot Z. Betegelen, vloeren, sanitaire meubelen, bad en een douche.
zaterdag 8 juli 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Betegelen van de vloer en muur en plaatsen inloopdouche met verplaatsing van de waterleiding op de juiste hoogte in de douche.
vrijdag 7 juli 2017

Badkamer renoveren

Wij zouden onze afzonderlijk wc willen verplaatsen naar onze badkamer alsook een completen renovatie van onze badkamer. WC-kamer dient te worden omgevormd naar een kamer voor wasmachine, droogkast en boiler.
zaterdag 1 juli 2017

Badkamerrenovatie voor mindervalide uitvoeren

Renovatieproject van de kamer van een mindervalide jongeman. Momenteel is zijn huidige slaapkamer gelegen naast de badkamer voor heel de familie en daarnaast een kleine stadskoer. De bedoeling is om van de huidige badkamer en deel van zijn huidig slaapkamer een nieuw slaapkamer + ingebouwd bad (scheiding met wand) te maken. Het andere deel van zijn huidige slaapkamer dient omgebouwd te worden naar een kleinere maar praktische badkamer (met douche) voor het gezin. Ongeveer 25 m². Grondplan is al gemaakt.
donderdag 29 juni 2017

Complete badkamerrenovatie nodig

Vervangen van vloer en muurtegels Plaatsen van douche 80 x 120 cm Plaatsen van bestaand badkamermeubel Plaatsen en aansluiten van de nodige leidingen voor douche, lavabo en wasmachine Ongeveer 4 m² (1,9x2,13m), rechthoekig met deur en radiator aan korte muur.