Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Aartselaar:

Vernieuwen van badkamer

Ik wil m'n bad en m'n douche uitbreken , een inloopdouche installeren en daarna de muur en vloer bekleden! Ook moet de elektriciteit aangepast worden. Badkamer :3m². Vloer : laminaatvloer. Platen aan de douche.

Badkamer renoveren

Complete badkamer renoveren: Ongeveer 15 m² oppervlakte . Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer, Indeling wijzigen, Nieuw plafond Verouderde badkamer en sanitair, opnieuw betegelen, nieuw bad en wastafel plaatsen, normaal geen werken aan leidingen en elektriciteit.

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer 3. 20 m op 2 m . Plaatsen van inloopdouche ,bad, meubel, toilet en bad alsook betegeling.

Herstellen plafond na waterschade

Uitkappen, stuccen en verven: Na bestek voor verzekering laten maken door de vakman. Herstellen van een lek aan het plafond in de badkamer.

Bad vervangen

Bestaand ligbad met draaibaar douchescherm op de rand van het bad vervangen door nieuw bad met vast scherm, inclusief aansluiten afvoer en afwerking voorkant, liefst met één paneel. Meng- en douchekraan blijven behouden. Bad staat tussen 3 betegelde muren; beschikbare ruimte: 190 cm. / 82 cm.

Badkamer renoveren

Wij wensen de badkamer volledig te renoveren. Oude badkamer uitbreken en nieuwe badkamer plaatsen. Opnieuw betegelen. Eigen materialen hebben we aangekocht.(X20)

Douche kamer inrichten

Tegels plaatsen en vloeren. Meubels plaatsen en kranen aansluiten.

Renovatie douches/kleedkamers sporthal

Zeer dringende offerte gevraagd voor renovatie douches/kleedkamers sporthal, graag VOOR zondag. zie bijlage

Renovatie en modernisering van kleine badkamer

Renovatie en modernisering kleine badkamer gastenverdieping: Nieuwe vloer. Tegels. Nieuwe wastafel. Nieuwe douche.

Bad emailleren

Bad emailleren.Een bad van 170 op 70 cm.