Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Antwerpen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Antwerpen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Antwerpen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Antwerpen:

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bad uitbreken. Inloopdouche plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Douche vernieuwen. Bestaande douche en afvoer uitbreken. Vochtwerend scherm plaatsen. Nieuwe douchebak van 1.2m x 1.2m in composiet mat wit of calacatta plaatsen. 2 Wanden van 1.2m x 2.2m x 2.4m Calacatta plaatsen. Douchedeur met vaste wand van 1.2m x 1.2m plaatsen in mat zwart. Douchekraan of regendouche in mat zwart plaatsen. Electrische ventilator plaatsen.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Alle artikelen zijn reeds aangekocht; Dus enkel plaatsen en aansluiten. Plaatsen van een hoek douche 1.4m x 0.9. Tegels nog af te wachten.

Badkamer verder aanleggen en afwerken

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds half voorzien van de badkamer. Andere is nog volledig te installeren.

Renoveren van badkamer

We hebben een kleine verouderde badkamer van de jaren '60. Ongeveer 2m x 1,7m. Graag wilde we deze vernieuwen (douche en lavabo+meubel, muren en vloer). De indeling blijft hetzelfde. De kleine wc ernaast wilden we ook graag vernieuwen (hangende wc en nieuwe muren) ongeveer 1 meter op 80 cm.

Badkamer renoveren

We bouwen een handelspand om naar een studio. Er is een oude ketel en wc aanwezig, maar we hebben een (kleine) maar volwaardige badkamer nodig. Het zou gaan om een oppervlakte van 2,5 meter op 1,5 meter. Graag een moderne uitstraling. We zouden er juist een toilet en douche in plaatsen aangezien het niet zo groot is. Alsook wensen we over te gaan tot een elektrische boiler.

Badkamer renoveren

Onze oude badkamer moet gerenoveerd worden en de indeling zou eveneens moeten aangepast worden. Al het leiding werk te vervangen. De nieuwe badkamer moet voorzien zijn van een inbouwbad, inloopdouche en meubel met 2 lavabo's, nieuwe verlichting en een afzuiging worden voorzien. Naast de badkamer is een aparte ruimte voor het toilet welke eveneens mee gerenoveerd moet worden. In de badkamer moet een nieuwe tegelvloer en eveneens tegels tegen de wand waar nodig. Het uitbreken van de oude badkamer kan door onszelf worden gedaan.

Renovatie badkamer in mortex

Renovatie van badkamer in mortex, de grote is 3mx2.5m en 2,5m hoog zou eventueel als het mogelijk is over de tegels mortex plaatsen , badkamer moet nog sanitair in, douche, bad wc en lavabo met meubel.

Badkamer renoveren

Ik zou graag volgende zaken in mijn badkamer plaatsen/ renoveren: - inloopdouche - leidingen onder de vloer plaatsen - Vloer en betegeling muren - lavabo en toilet. Gaat om een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.

Badkamer renovatie

Renovatie badkamer - 2x4,5m