Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer in mortex renoveren:

Badkamer in mortex renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in Mortex toepassingen om onze compacte badkamer 5 m² te renoveren. De badkamer meet 3 m op 1,65 m er zou een valse wand dikte 0,43 m met uitsparingen voor schabben geplaatst moeten worden. De leidingen zouden erdoor moeten lopen van inloopdouche aan de ene kant en de wastafel aan de andere kant. Mortex applicatie in het douchegedeelte (0,9m x 165m x 2,6m hoogte), valse wand met schabben en wastafelmeubel. Het overige deel van de badkamer zouden 'retro' vloertegels komen met wit geschilderde muren en op te plaatsten gyproc plafond. Ook de doorstroomketel vervangen en naar de aanpalende kamer ernaast verplaatst worden. Kraan- douche afwerkingen en eventuele douchebak in samenspraak te bepalen.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer in mortex renoveren uit heel België:

Mortex plaatsen in te vernieuwen badkamer

Voor badkamer 10 m² vloer en 10 m² muur. Eerste verdiep. Ondergrond nieuwe chappe.

Stuccen van wanden badkamer met mortex

Stuccen met mortex wanden badkamer: Kleine betegelde badkamer met inloopdouche waterdicht stuken bijvoorbeeld mortex. Op de vloer ligt polyurethaan. Woning is 4 jaar oud. Douche werd nog niet gebruikt. Tegels en voegen zijn dus nog heel proper. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Kleine badkamer renoveren van a tot z

Ik zou graag een prijsofferte opvragen voor de renovatie door een geregistreerde aannemer van a tot z van een (piep) kleine badkamer in het Brusselse. Inclusief / graag een opdeling van prijs: > afbraakwerk (douchebak, lavabo, toilet, tegels, eventueel ook valse verhoging houten vloer) > uitbreken van houten constructie tussen badkamer en kast erachter om meer plaats te winnen en wc te plaatsen, (zie plan in bijlage) > voorbereiden verplaatsing (klein) leidingen, af-en aanvoer > voorbereiden / verstevigen vloer voor plaatsing van een bad > plaatsing nieuwe wc (hangtoilet), een klein bad (140/150 op 70) en lavabo > uitvoering van wc-omkadering, lavabo-omkadering in mdf, omkisting verwarmingsketel, gasmeter en electriciteitsbord > plaatsen van (witte, glanzende) mortex op vloer, mur

PU vloer leggen

Wij willen in onze woonkamer, keuken en gang een PU gietvloer leggen . Ondergrond zijn dikke steentegels op zavel. Wij hebben een bungalow en de slaapkamers hebben reeds nieuwe parket en de badkamer heeft een mortex vloer. Ik veronderstel dat we de oude vloer er best uithalen en opnieuw laten chapen, voor het hoogteverschil op te vangen. Tekening en plan kunnen overgemaakt worden.

Herinrichting van de badkamer

Voorkeur bad: wavedesign, Tenby 165 x 73,5 x h 67 hierop heb ik goeie prijs vermits ikzelf in bouwsector werkt (Miniox winkel) Douche werd al half afgebroken en moet volledig nieuw Italiaans douche stijl, moet niet groot! Afvoer moet gecontroleerd worden, was toen al zeer traag misschien leggen van nieuwe buizen te voorzien. Kranen, douche en bad kunnen misschien worden gecontroleerd en herbruikt. De muur tussen badkamer en kamer kind in gyproc met vermoedelijk nieuwe steunbalken tussen (type woning: chalet) moet ook nieuw 8m2. En indien mogelijk nog een tweede muur aanleggen voor een nieuwe kamer ook 8m2. Ik hou van natuurlijke materialen, beton, mortex, hout .

Mortex plaatsen in te vernieuwen badkamer

De badkamer is aan vernieuwing toe en moet worden gerenoveerd. De inloopdouche van 1,20 x 2 moet worden bezet met mortex samen met de zijwanden nadat de opstap is worden vervangen en de kleine mozaiektegels worden weggenomen. De ganse (houten vloer) moet worden voorzien van een stabilisatieplaat en nadien mortex.

Badkamer behandelen met mortex

Graag had ik mijn badkamer(tje) in mortex laten doen (een deel toch.) Het gaat om een douche nat gedeelte muren :2x90 1x1. 30 dit 2. 50 hoog, en de vloer 90x1. 30 incl putje. Dan droog gedeelte nog de vloer 1. 50x1. 30 en de muur 1x2. 50x1. 50 er zit een raam in van0. 70x0. 70 dat ook mee afgewerkt moet worden. De ondergrond zijn tegels die vast en stabiel tegen de muur hangen. Foto's op aanvraag.

Renovatie van badkamer

Renovatie badkamer:bezetten muren, vloeren leggen, inloopdouche plaatsen, plafond hernieuwen, schilderwerken. Onze voorkeur gaat uit naar Mortex