Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor gastentoilet renoveren:

Gastentoilet renoveren

Gastentoilet van ong. 1m x 2m renoveren: -nieuwe tegelvloer, -nieuwe toilet, -nieuwe lavabo, -plaatsing verlichting -eventueel plaatsing inbouwkastje -afwerking Belangrijk: de tegelvloer van het gastentoilet loopt door in de inkomhal. Indien dit aan een voordelige prijs kan, mag de volledige tegelvloer mee vervangen worden.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Berchem (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gastentoilet renoveren uit heel België:

Badkamer renoveren

1) Badkamer renovatie (alles afbreken en terug installeren, inclusief tegels) 2) Vervanging van het toilet en lavabo in het gastentoilet 3) Terug openmaking en klaarmaken van de wasmachine aansluiting

Verbouwing berging en badkamer

Wij hebben een aanbouw aan ons huis die we graag zouden renoveren, in het eerste stuk een badkamer met raam en daarachter een berging. Er moet ook geïsoleerd worden. Verder willen we in onze gang nog een gastentoilet laten plaatsen. Kunt u mij contacteren voor offertes.

Renovatie van de woning

Mijn vriend en ik kochten onlangs een huis in Antwerpen en willen het grondig renoveren. Het gaat hoofdzakelijk om waterleidingen, elektriciteit, verwarming, badkamer, keuken en gastentoilet. Mogelijk ook dubbele beglazing (in een deel van het huis) en vloer op de eerste verdieping en in de keuken. De living is 31m², de eetkamer 14,5m², de keuken 13m² en de badkamer 7,2m².