Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Borgerhout (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Borgerhout (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Borgerhout (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Borgerhout (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Borgerhout (Antwerpen):

Badkamer deels renoveren

Badkamerrenovatie met plaatsing van toilet, badkamermeubel, spiegel, nieuwe kranen en glazen wand op bestaand bad. Men moet ook over heel de breedte van 3,60 m van de badkamer op 2m hoogte een witte wand voorzien en ook rondom het bad.

Lavabo, spiegel en kast plaatsen in badkamer

Ik wil een lavabo, spiegel en kast plaatsen in de badkamer...

Plaatsen nieuw badkamermeubel en installeren lavabo's

Ik wil de badkamermeubel vervangen door een nieuwe , met dubbele lavabo (de oude is enkel) , een kolomkast , een spiegelkast met aparte verlichting boven op de spiegelkast . Nodig een vakman die alles kan plaatsen en liefst zo snel mogelijk ( zeker voor eind augustus ) Enkel plaatsing , meubel reeds aangekocht.

Ligbad en douche vervangen door douchebak

Het bad 67 cm breed en 145 cm lang zou ik willen vervangen door een douchebak. Graag had ik deze op maat laten maken in composiet.

Renovatie badkamer

Het betreft een jaren '70 badkamer in een appartementsgebouw met lift (lift heeft beperkte grootte). Parkeren in de wijk is geen probleem. Graag aparte prijzen in- en exclusief materiaalkosten (tegels en sanitaire toestellen). Graag ons enkel contacteren indien de werken kunnen worden uitgevoerd voor begin mei.

Douche vernieuwen en betegelen

Douche vernieuwen en betegelen. Liefst een douchebak. De oppervlakte is 4 m².

Badkamer renoveren

Nieuw bad, lavabo en verwarming plaatsen. Nieuwe muurtegels. Muren zijn 2 x (2 m breed x 2,48 m hoog) en 2 x (5 m breed x 2,48 m hoog) Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 6 vierkante meter

Complete badkamerrenovatie nodig

Vervangen van vloer en muurtegels Plaatsen van douche 80 x 120 cm Plaatsen van bestaand badkamermeubel Plaatsen en aansluiten van de nodige leidingen voor douche, lavabo en wasmachine Ongeveer 4 m² (1,9x2,13m), rechthoekig met deur en radiator aan korte muur.

Vernieuwen van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer vernieuwen. Ik wil nieuwe tegels plaatsen op de vloer en muur, een badkuip plaatsen en een douche, nieuwe toilet en twee lavabo's. Ik ben zelf in het bezit van het materiaal.

Toilet renoveren

Ik wil mijn WC renoveren: 0,78m op 1,2m. Afkappen, terug bezetten, tegels, nieuwe vloer en plaatsen hangtoilet.