Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Brasschaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Brasschaat.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Brasschaat of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Brasschaat die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Brasschaat:

Badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen graag een nieuwe badkamer met een inloopdouche, hangtoilet en lavabomeubel. De oude badkamer is reeds gesloopt en verwarmingstoestel is nog aanwezig. Betegeling en bevloering blijft. Oppervlakte : 3 op 4 m.

Badkamer renoveren bad verwijderen en inloopdouche plaatsen

Badkamer renoveren: Ligbad ombouwen naar douche en vloer vernieuwen. Betegelen, vloeren. Wastafels niet veranderen die mogen blijven.

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Basic badkamer staat erin, maar met een wasmachine en droogkast erin is de ruimte beperkt, we zijn op zoek naar een slimme oplossing Complete badkamerrenovatie, Indeling wijzigen, met dubbele wastafel, graag een inloopdouche of bad, betegelen. De oppervlakte is 10 m².

Vernieuwen van toiletruimte

Vernieuwen van toiletruimte. Nieuwe tegels aanleggen (muur en vloer), nieuw toilet plaatsen, leidingen vervangen, wasbak aanleggen. En missshien nog enkele kleine reparaties.

Badkamer renoveren

Onze badkamer is dringend toe aan een volledige renovatie. Wij hebben momenteel: bad, wc en dubbele lavabo (incluis badkamermeubel). Wij zouden graag een wc, badkamermeubel (mag 1 lavabo zijn), aparte douche en bad hebben. De afbraak werken kunnen wij zelf doen. Opbouwen (bezetten, tegelen, leidingen mogelijks verleggen, ... ) en plaatsen van het sanitair wensen wij te laten doen. De badkamer bevindt zich op het eerste verdiep. Oppervlakte: 2.8m op 3m

Douche betegelen

Door vocht de douche terug betegelen. Waterafstotend doek te herplaatsen en opnieuw te betegelen. Wanden op bakstenen muur en 1 wand op gyproc.

Toiletruimte te vernieuwen

Toiletruimte te renoveren. Het is een kleine kamer van ca 3 m x 2 m. Er moet enkel een nieuwe toilet komen en een nieuwe verwarming, misschien ook wat aan de leidingen gesleuteld worden.

Badkamer renoveren

Nu mozaïek beige / bruin . Steentjes komen los . Bad versleten , in put geplaatst . Te vervangen door inloopdouche ? Mozaieksteentjes zijn must . Een zo gied als nieuw badkamermeubel voorradig Opp ong 2,5 op 2

Badkamer renoveren

Het verwijderen van bestaand bad en opnieuw betegelen van badkamertje. Plaatsen van alreeds aangekochte bad/douche combinatie.

Bad vervangen door douche

Bad uitbreken, vervangen door douche, hoekopstelling, 1 glazen wand 140 breed en 200 hoog, andere wanden in acryl, 170 en 90 (zo mogelijk naadloos), regendouche en handdouche plaatsen.Adresgegevens bij afspraak.