Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor vervangen van een toilet:

Vervangen van een toilet

Graag had ik de oude toilet vernieuwd. Dit betreft een offerte voor het uitbreken van de toilet en het plaatsen van een hang wc. Betegeling en achterwand ook te amken.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een toilet uit heel België:

Toilet en wasbak vervangen

Toilet: plastiek waterreservoir sluit niet goed meer aan op toiletpot waardoor het water na doortrekken soms blijft lopen, mag vervangen worden. Ook wil ik een nieuwe WC-bril met motief laten installeren. De wasbak in toilet: kraan sluit niet meer goed af. Ik wil een nieuwe wasbak met kraan laten installeren.

Verplaatsing van toilet en verwarmingsketel

Vakman voor een toilet van het gelijkvloers naar het 1e verdiep te verhuizen en de huidige boiler (FAIS 100 V/2) te vervangen met een doorstromer en van de 1e verdieping naar de 2e te verplaatsen.

Vervanging binnenwerk 2 hangtoiletten

Het binnenwerk van onze hangtoiletten is versleten en zouden we willen laten vernieuwen. Momenteel trekt het toilet niet goed meer door, alles blijft zitten en doorlopen. Moet dus echt vervangen worden.

Herstellen riolering

Buis van riolering is stuk (waar toilet in uitkomt)de buis die stuk is repareren of vervangen. Het vervangen of repareren gedeelte is gedetecteerd (om niet alles open te leggen). Riolering in de tuin (zit onder grond).

Badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil van een slaapkamer een badkamer van maken en van de bestaande badkamer wil ik het ligbad vervangen door een toilet en de wastafel verwijderen . ruimte : 2,5 m op 2m; Leidingen dienen doorgetrokken te worden. Plaatsing van meubels. Ook vernieuwen van vloer.

Verbouwing woning: diverse werken eventueel in fasen

1° Bovenverdieping onder dak: drie slaapkamers + toilet nieuwe vloer (nu is er tapijt op shape); 1 kamer vergroten door uitbouw onder dak; 1 kamer latjes uitbouw vervangen door gyproc; badkamer (gemetste inloopdouche, geen WC, bestaande bad en kranen te hergebruiken, 2 nieuwe lavabo's + kasten) creëren boven door uitbouw dak; doorgang master bedroom naar zolderruimte van de achterbouw voor dressing, vloer plaatsen in zolderruimte + gyproc afwerking + electriciteit voorzien 2° Living: vloer (parket) en plafond vernieuwen + stopcontacten + afbouw rond inbouwhaard 3° Badkamerruimte gelijkvloers open maken (gyprocwand afbreken) en verbinden met keuken; keuken herinstalleren met bestaande toestellen; nieuwe kasten + aanrecht; vloer aanpassen 4° Tweede toilet (hergebruiken)

Deuren vervangen en toilet renoveren

Belle etage woning - ik wil op de gelijksvloers 3 deuren vervangen - het toilet vernieuwen (renoveren) en eventueel nieuwe tegels leggen in de gang + toilet

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.