Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badwand plaatsen:

Badwand plaatsen

0.785 cm op 1,5 m hoogte plaatsen douchewand gehard klaar glas 8 mm
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Brasschaat (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badwand plaatsen uit heel België:

Badkamer plaatsen voor renovatie appartement

Ik heb al het nodige materiaal gekocht bij een lokale santair verdeler. "Bad incl douche - badkamer meubel - hangtoilet" Ben op zoek naar een installateur : om bovenvermeld materiaal te plaatsen dumawal plaatsen + uitvlakken met pleitser voor muren eventueel vloertegels +badwand te plaasten en valse plafond.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Gedeeltelijke renovatie van badkamer: leidingen liggen nu onhandig voor plaatsen nieuwe badkamermeubel. Men moet deze leidingen dus infrezen en verplaatsen. Men moet ook de vloer en badwand herstellen. Hiernaast ook een nieuw, reeds aangekocht, verwarmingselement installeren met toebehoren. Ook in de keuken nog een kraan te installeren.

Badrand en toiletwand met mozaïek betegelen

Ik wil mijn badwand betegelen met mozaïek. Heb tegels lijm en voeglijm al besteld, is enkel het plaatsen. Ook aan mijn hangtoilet wil ik de wand met mozaïek betegelen.

Allerlei klussen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 2 hanglampen laten ophangen en 1 glazen badwand laten plaatsen

Plaatsen toilet, lavabo met kraan en onderkast, ...

Voor het plaatsen van toilet op de grond, lavabo met kraan en onderkast, badkraan en onderhouds paneeltje platsen in badwand. WC ,lavabo en kranen zyn reeds aangekocht

Afwerking renovatie huis

Wij hebben een huis gekocht dat gerenoveerd is, maar nog moet afgewerkt worden. Concreet moeten volgende zaken nog gebeuren: - plaatsen van 6 glazen binnendeuren + afwerking - plaatsen inloopdouche + betegelen - betegelen badwand Eventueel ook: - plaatsing van 2 binnenmuurtjes

Badkamer afwerken in nieuwbouw

Plaatsen en afwerken van 2 hang-wc's. Aansluiten badkamermeubels en spiegel met verlichting. Afwerken bad (kader, afkitten en opspuiten). Plaatsen van douche (bak, wand, kraanwerk). Betegeling met mozaiek van douche- en badwand.

plaatsen en aansluiten van: bad ...

plaatsen en aansluiten van: bad (120x0.70)en wanden,wastafel, WC+handwasbakje,bijhorende kranen, betegeling badwand en muur (ong 6 m2)